موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
١٨٠ روز انتظار
پر از هيجان و استرس
مديكال اكسپاير شد
اما هنوز اميد دارم از خدا ميخوام راهمو باز كنه و از اينجا برم عشق خارج ندارم ولي از وطن متنفرم محيط ازارم ميده دلم ارامش ميخواد هواي خوب ميخواد
خدا جونم نزار ارزوهام خراب بشه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 01:18)arashmanteghi نوشته: (2014-08-16 ساعت 00:59)اسفند89 نوشته: اون چندروزی که آنکارا بودم، یه باربی کیو مرغ با سس مخصوص گیر آورده بودم و با یه پسر گل ایرانی آشنا شدیم به نام حامد که دوست اون غذاپزی بود و بقیه قصه.
خدایا خیلی هوس باربی کیو مرغ با سس مخصوص کردم که توی آنکارا بزنم به بدن البته تا قبل از پایان سپتامبر 2014
چون بعد از سپتامبر، دیگه باربی کیوهای آنکارا خوشمزه نیست
قربون بزرگیت، آیا این خواسته زیادی ست؟؟؟؟
آقا عجب چیکن باربکیویی بود. منم مشتریش شده بودم.
آرش جان، صاحبش هم دوست داشتنی و بسیار مودب بود
من الیت بودم، بالاتر از الیت درمسیر سر بالایی
حامد هم بچه تبریز بود و عشق آمریکارا در سینه خویش جای داده بود
کلا اون چند روزی که اونجا بودیم یه حال و هوای خاص داشت و حقیقتا چون استرس نتیجه مصاحبه و ........ را داشتیم، خیلی نشد که خوش بگذره
امیدوارم به زودی اینجا پر بشه از شادیهای غیر قابل توصیف و با خاطری آسوده بریم برا دریافت ویزا و ............
اگر هم نشد که راضی هستیم به خواست خدای بزرگ
هرچی خودش بخواد
شب همه خوش همراه با آرامش
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-16 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-16 ساعت 01:33 توسط H Pier.)
سلام امروز رفتم بیرون خوش گذرونی و البته صله رحم. جای شما خالی. کلا ذهنم از لاتاری تخلیه شد و تازه به فکر موارد دیگه و پلن های دیگه برای زندگی افتادم. براتون نمیخوام داستان بگم بعد از این که اومدم خونه ایمانم به گرفتن ویزا بیشتر هم شد حالا چه ربطی به خوش گذرونی داشت نمیدونم شاید این همه اخبار و صحبت های نقل قول ذهن ما رو بسته نگه داشته.
امشب چیزهای جدیدی شنیدم غیر از گرفتن ویزای یواشکی تازه موارد دیگه هم جسته و گریخته شنیدم اما واقعا برام بی ارزش بود به قولی بعد از یکسال گدایی شب جمعه یادمونه. برام سواله که چرا تا سفارت ها تعطیل میشن اخبار هم زیاد میشن؟ این اخبار از کجاس؟ شاید به این خاطره که جای سیس چک کردن میشه با این اخبار سرگرم شد.
میخوام با اجازتون نظرم رو در مورد رفتن یواشکی بگم. دوستان بزرگوارم اون عزیزان اگر رفتند و ویزا گرفتند یواشکی نرفتن یعنی کلیر بودن و ریسک هم نکردن. یا از قبل کلیر بودن و منتظر همراه بودند و یا از طریق ایمیل متوجه کلیر شدنشون شدند مثل دوستانی مثل امین 13 و s.gh . وگرنه رفتن الکی هزینه و سرخوردگی به جا میاره. وظیفه دونستم بگم.
من این روز رو با اخباری که اول هفته منتشر شد مبنی بر آمدن و ویزا گرفتن و رفتن و ریسک کردن میدیدم. همون موقع هم گفتم اگر جواب ایمیلی با متن Your administrative processing is done گرفتید حتما برید سفارت و ویزا بگیرید. ریسک هم نداره بهتون هم ویزا میدن اگر نمیخواستن بدن بهتون نمیگفتند پروسه تون تموم شده در غیر اینصورت خودتون رو سر کار نزارین.
خدایا بابت تمامی نعماتت شکر. اگر گرفتن ویزا شد شکر اگر هم نشد بازم شکر که هنوز میتونم زیبایی ها رو ببینم.
شاد و سلامت باشید.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
درود دوستان گلم
من هم به سفارت ایمیل زدم و گفتم از آنجا که حدس میزدم پروسه AP کیس من به پایان رسیده، برای هفته دیگر بلیط هواپیما + هتل را رزرو کردم (اعتماد به نفس و خوشبینی در حد لالیگا
البته بین خودمون باشه که هنوز این ریسک رو نکردم) و خواستم که درست یا نادرست بودن حدسم رو اطلاع بدن! که اونها هم بعد از گذشت 24 ساعت امروز در جواب ایمیل همان جواب روتین این اواخر رو به من دادن:
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website
در اینصورت حدسم در مورد AP نه تایید شد و نه تکذیب. در ضمن کیسم تا این لحظه به واسطه ایمیلم آپدیت نشده. یعنی به نظر نمیاد که بخاطر تعداد ایمیل های استعلام بالا در مورد AP از طرف ایرانیها در این اواخر، دیگه به خودشون زحمت نمیدن تا لای پرونده هامون رو باز کنن؟ آخه اگه واقعا پرونده رو چک کنن قاعدتا باید اون کیس آپدیت بخوره دیگه. درسته؟ آیا این متنی که سفارت این اواخر به خیلی ها داده میتونه نشونه کلیر شدن باشه؟ چون تا همین چند وقت قبل اکثرا undergoing administrative processing رو می نوشتند...
شب بر همگی خوش
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-16 ساعت 03:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-16 ساعت 03:46 توسط سعید پ.)
این جمعه هم گذشت و تو نیامدی!!!
دریغ از یک آپدیت!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان منتظر ....
من هم مثل خیلی از دوستان حال درونی خوبی ندارم، البته نه از روی نامیدی بلکه از روی بلاتکلیفی. نمیخوام این وقته شب قصه برتون بگم . من نه چیزی برا فروش داشتم نه شغل دلچسبی که بخوام بهش دلخوش باشم .... زمانی که ازدواج کردم تنها برنامه ای که برای آینده تو ذهنم بود مهاجرت نه از خاک وطنم، بلکه از شرایط سخت و غیر عادلانه حاکم بر جامعه بود. طبق تجارب قبلی و سفر طولانی مدتم به سیدنی استرالیا و آشنایی به جزئیات مهاجرت به این کشور، طبیعتا برنامه آینده ای که در ذهن داشتم هم در همین کشور بود ...... که در حین این کارها برنده لاتاری شدم .... من هیچ کدام از برنامه های زندگیم رو بر اساس لاتاری تغییر ندادم بلکه به تعویق انداختم. حالا من موندم و یک سال انتظار و بیکاری و ازدواجی که بعد از یک سال نیم همچنان به نتیجه نرسیده و با همسرم، مثل 2 تا دوست جدا از هم زندگی میکنیم. من فارق التحصیل رشته کامپیوتر از دانشگاه آزاد، مدرک بین المللی Cisco CCNA، مدرک آیلتس با نمره 6.5، مدارک طراحی وب سایت به تعداد 8 عدد در گرایشهای مختلف و البته 4 سایت موفق که درحال کار هستند و آنلاین، و 4 سال سابقه کار در زمینه مهندسی سیستم و اتوماسیون صنعتی و البته یک سری خورده مدرک و تجربه کاری دیگه هستم.
شاید بعضی از دوستان از پست من دلگیر بشن که اگه واقعا اینطور باشه و متوجه بشم، بلافاصله این پست رو حذف میکنم. فقط و فقط خواستم درد دلی با افرادی داشته باشم که بیشتر از حتی پدر و مادرم میتونن منو درک کنن، چون مثل من در انتظار جرقه ای هستن که اگه بزنه ..... تعبیرش با دوستان.
بعد این همه زبون درازی، بگم که همسره من امروز آپدیت شد. اطلاعات کامل توو امضام هست. (تکرار: من کیس اصلی و AP ، همسرم یک روز بعد مصاحبه Ready و Update امروز) .... اگه کسی نظری داره خیلی خیلی خوشحال میشم ..... البته نه واسه امیدواری، بلکه همیشه بچه های اینجا برای من مثل اعضای خونواده بودن و حرفاشون، چه خوب چه بد، مرجع اطلاعاتی بوده که 100% توی تصمیم گیری من و امثال من تاثیر مستقیم داشته ..... دم همتون گرم.
قاصدک شعر مرا از بر کن
برو آن گوشه باغ ، سمت آن نرگس سبز
و بخوان در گوشش ، و بگو باور کن ،
یک نفر یاد تو را ،
لحظه ای از یاد نخواهد برد
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
نزدیک سحر است همه خوابند حتی مهاجرسرا هم آرام گرفته انگار سحر که می آید کسی نیست من بیدارم و منتظر سحر. آرام بخوابید خودم به او می گویم چقدر شما منتظر آمدنش هستید شاید امروز از راه برسد
کاربران در حال بازدید این موضوع: مامان خانم
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 03:36)kooshamostofi نوشته: سلام بر همه دوستان منتظر ....
من هم مثل خیلی از دوستان حال درونی خوبی ندارم، البته نه از روی نامیدی بلکه از روی بلاتکلیفی. نمیخوام این وقته شب قصه برتون بگم . من نه چیزی برا فروش داشتم نه شغل دلچسبی که بخوام بهش دلخوش باشم .... زمانی که ازدواج کردم تنها برنامه ای که برای آینده تو ذهنم بود مهاجرت نه از خاک وطنم، بلکه از شرایط سخت و غیر عادلانه حاکم بر جامعه بود. طبق تجارب قبلی و سفر طولانی مدتم به سیدنی استرالیا و آشنایی به جزئیات مهاجرت به این کشور، طبیعتا برنامه آینده ای که در ذهن داشتم هم در همین کشور بود ...... که در حین این کارها برنده لاتاری شدم .... من هیچ کدام از برنامه های زندگیم رو بر اساس لاتاری تغییر ندادم بلکه به تعویق انداختم. حالا من موندم و یک سال انتظار و بیکاری و ازدواجی که بعد از یک سال نیم همچنان به نتیجه نرسیده و با همسرم، مثل 2 تا دوست جدا از هم زندگی میکنیم. من فارق التحصیل رشته کامپیوتر از دانشگاه آزاد، مدرک بین المللی Cisco CCNA، مدرک آیلتس با نمره 6.5، مدارک طراحی وب سایت به تعداد 8 عدد در گرایشهای مختلف و البته 4 سایت موفق که درحال کار هستند و آنلاین، و 4 سال سابقه کار در زمینه مهندسی سیستم و اتوماسیون صنعتی و البته یک سری خورده مدرک و تجربه کاری دیگه هستم.
شاید بعضی از دوستان از پست من دلگیر بشن که اگه واقعا اینطور باشه و متوجه بشم، بلافاصله این پست رو حذف میکنم. فقط و فقط خواستم درد دلی با افرادی داشته باشم که بیشتر از حتی پدر و مادرم میتونن منو درک کنن، چون مثل من در انتظار جرقه ای هستن که اگه بزنه ..... تعبیرش با دوستان.
بعد این همه زبون درازی، بگم که همسره من امروز آپدیت شد. اطلاعات کامل توو امضام هست. (تکرار: من کیس اصلی و AP ، همسرم یک روز بعد مصاحبه Ready و Update امروز) .... اگه کسی نظری داره خیلی خیلی خوشحال میشم ..... البته نه واسه امیدواری، بلکه همیشه بچه های اینجا برای من مثل اعضای خونواده بودن و حرفاشون، چه خوب چه بد، مرجع اطلاعاتی بوده که 100% توی تصمیم گیری من و امثال من تاثیر مستقیم داشته ..... دم همتون گرم.
قاصدک شعر مرا از بر کن
برو آن گوشه باغ ، سمت آن نرگس سبز
و بخوان در گوشش ، و بگو باور کن ،
یک نفر یاد تو را ،
لحظه ای از یاد نخواهد برد
سلام دوست عزیز
دقیقا و کاملا شمارو درک می کنم.
من هم تخصصم شبکه هست و بعد از ۱۰ سال کار در این زمینه یک سال گذشته بدترین سال زندگی حرفه ای و شخصیم بوده.
چه فرصت های کاری که از دست دادم به خاطر اینکه تعهد کاری بلند مدت میخواستن و من در گیر و دار لاتاری.
طی این سال چیزهای زیادی از دست دادم و مهمترین نتیجه اش فاصله گرفتن از روزهای خوب و عزیزترینم (همسرم) بود که برای خودم متاسفم.
الان هم فقط امیدوارم این پروسه نفس گیر تموم بشه فارغ از نتیجه اش, فقط تموم بشه که از بلاتکلیفی دربیاییم.
از همه دوستان معذرت می خوام که مطلب بی ربط به موضوع تاپیک گذاشتم.
ولی ساعت ۵ صبح هست و دلتنگی و مهاجرسرای خالی از سکنه و دل پر از درد.
پاینده باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به روی ماه همه دوستان عزیزتر از جونم
صبح شنبه همگی بخیر.
یه هفته دیگه پر از ماجرا و بحث و جدل و گمانه زنی پشت سر گذاشتیم و همگی همچنان منتظریم.
امیدوارم هرچه زودتر این انتظار به پایان برسه و لبخند روی لبای همه مون بشینه.
شاد باشین و روان مثل رود.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها صبح روز شنبه تون بخيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير ، ولي از الان به بعد لحظه رو عشقههههههههههههه، بي خيالللل ، وقتي از دست من و تو كاري بر نمياد پس فقط بايد نشست و تماشا كردددددددد، اگه شد ، فبهااااا، اگرم خداي نكرده نشد، بايد فكر كنيم اگه اصلا برنده نميشديم ، زندگيمون همين مي بود، اين طوري حداقل يك سال از عمرمون رو با شادي و خوشحالي و ( وصف العيش نصف العيش ) گذرونديم ????????