موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
زندانی بدون دیوار
بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد.
حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از استانداردهای بین المللی برخوردار بود. زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود. آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد. از هیچیک از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد.
اما بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود. زندانیان به مرگ طبیعی می مردند. امکانات فرار وجود داشت اما فرار نمیکردند. بسیاری از آنها شب میخوابیدند و صبح دیگر بیدار نمیشدند. آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خود رعایت نمیکردند و عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی میریختند.
دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:
«در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بودند به دست زندانیان رسیده میشد. نامه های مثبت و امیدبخش تحویل نمیشدند.
هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خود خیانت کرده اند، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکرده اند را تعریف کنند.
هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود هیچ نوع تنبیهی نمیشد. همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند».
تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است.
با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت.
با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند.
با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهی ها از بین میرفت.
و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود.
این سبک شکنجه، شکنجه خاموش نامیده میشود.
چقدر در زندگی خود و اطرافیان خود را به صورت خاموش شکنجه کرده ایم؟
این روزها همه احساس می کنند در زندانی بدون دیوار دوران بی پایان محکومیت خود را می گذرانند.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-16 ساعت 12:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-16 ساعت 12:07 توسط sonyz2.)
[code] (2014-08-16 ساعت 11:54)کیانوش2 نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:45)sonyz2 نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:32)کیانوش2 نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:00)medexk نوشته: سه شنبه 8 مهر !
روز سرنوشت !
منبعتون را هم می فرمایید میدیکسک عزیز؟
8 مهر مصادف با 30 سپتامبر game is over....
سونی جان با اجازتون من 25 سپتامبر میرم پی کارم و دیگر کیانوش2 ای در کار نیست! ولی امیدوارم اون زمان در حال مهمونی دادن و گودبای پارتی باشیم! 
چرا هستی کیانوش جان، مگه یادت رفته بعد از جشن و پایکوبی قرارمون تو تاپیک "اولین سفر به امریکاست"، اونجا می بینمت...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
شیلان خانوم شما آپدیت نشدید؟ شما بودید که گفتین با سارا مصاحبه داشتین و تا حالا اپدیت نشدید؟
[/quote]
آره من بودم .نه آپ نشدیم .میگم الان 4-5 شماره که نزدیکه ماست مصاحبشون چک کردم آپ نشده بودن اونام .
[/quote]
روز مصاحبه ما خانواده ای هم بودند با کیس ۴۹۰۰ که با سارا مصاحبه داشتند ولی به تاریخ ۱۱ آگوست از امریکا اپدیت شدند...
گفتم شاید این اطلاعات براتون مفید باشه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 11:32)کیانوش2 نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:00)medexk نوشته: سه شنبه 8 مهر !
روز سرنوشت !
منبعتون را هم می فرمایید میدیکسک عزیز؟
منبع نميخاد 30 سپتامبره ديگه
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﯽ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪﯼ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﮑﻞ ، ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺭﺍ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﮐﻨﺪ . ﻧﻘﺎﺷﺎﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺁﺛﺎﺭ ﺧﻮﺩ
ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺼﺮ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻧﺪ . ﺁﻥ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻫﺎ ، ﺗﺼﺎﻭﯾﺮﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﺍﺯ ﺟﻨﮕﻞ ﺑﻪ
ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻏﺮﻭﺏ ، ﺭﻭﺩﻫﺎﯼ ﺁﺭﺍﻡ ، ﮐﻮﺩﮐﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ ﻣﯽ
ﺩﻭﯾﺪﻧﺪ ، ﺭﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎﻥ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ، ﻭ ﻗﻄﺮﺍﺕ ﺷﺒﻨﻢ ﺑﺮ ﮔﻠﺒﺮﮒ ﮔﻞ
ﺳﺮﺥ .
ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﺮﺩ ، ﺍﻣﺎ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﻘﻂ ﺩﻭ ﺍﺛﺮ
ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩ .
ﺍﻭﻟﯽ ، ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﯼ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﮐﻮﻫﻬﺎﯼ ﻋﻈﯿﻢ ﻭ ﺁﺳﻤﺎﻥ
ﺁﺑﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﻣﻨﻌﮑﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ . ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﺟﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﺷﺪ
ﺍﺑﺮﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﺍ ﺩﯾﺪ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺩﻗﯿﻖ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭ
ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﭼﭗ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ، ﺧﺎﻧﻪ ﯼ ﮐﻮﭼﮑﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ، ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺍﺵ
ﺑﺎﺯ ﺑﻮﺩ، ﺩﻭﺩ ﺍﺯ ﺩﻭﺩﮐﺶ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ، ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ
ﺷﺎﻡ ﮔﺮﻡ ﻭ ﻧﺮﻣﯽ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺩﻭﻡ ﻫﻢ ﮐﻮﻫﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ . ﺍﻣﺎ ﮐﻮﻫﻬﺎ ﻧﺎﻫﻤﻮﺍﺭ
ﺑﻮﺩ ، ﻗﻠﻪ ﻫﺎ ﺗﯿﺰ ﻭ ﺩﻧﺪﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺑﻮﺩ . ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺎﻻﯼ ﮐﻮﻫﻬﺎ ﺑﻄﻮﺭ
ﺑﯿﺮﺣﻤﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺑﻮﺩ، ﻭ ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺁﺑﺴﺘﻦ ﺁﺫﺭﺧﺶ، ﺗﮕﺮﮒ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻥ
ﺳﯿﻞ ﺁﺳﺎ ﺑﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻫﯿﭻ ﺑﺎ ﺗﺎﺑﻠﻮﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ
ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ . ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺁﺩﻡ ﺑﺎ
ﺩﻗﺖ ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻠﻮ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ، ﺩﺭ ﺑﺮﯾﺪﮔﯽ ﺻﺨﺮﻩ ﺍﯼ ﺷﻮﻡ، ﺟﻮﺟﻪ
ﭘﺮﻧﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﯾﺪ . ﺁﻧﺠﺎ، ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻏﺮﺵ ﻭﺣﺸﯿﺎﻧﻪ ﯼ ﻃﻮﻓﺎﻥ ،
ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻨﺠﺸﮑﯽ ، ﺁﺭﺍﻡ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ . ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺩﺭﺑﺎﺭﯾﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ
ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﯼ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﯼ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺁﺭﺍﻣﺶ،
ﺗﺎﺑﻠﻮ ﺩﻭﻡ ﺍﺳﺖ . ﺑﻌﺪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺩﺍﺩ :
ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺁﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻧﯽ ﺑﯽ ﺳﺮ ﻭ ﺻﺪﺍ ، ﺑﯽ
ﻣﺸﮑﻞ ، ﺑﯽ ﮐﺎﺭ ﺳﺨﺖ ﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ، ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ
ﮔﺬﺍﺭﺩ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺳﺨﺖ ، ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﻣﺎ ﺣﻔظ
ﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺁﺭﺍﻣش ﺍﺳﺖ
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-16 ساعت 12:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-16 ساعت 12:33 توسط shilan.)
(2014-08-16 ساعت 12:13)soli asali نوشته: (2014-08-16 ساعت 12:00)shilan نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:58)کیانوش2 نوشته: دوستان عزیز بنظر من تازمانی که اسم روی سایت سفارت نیومده یا از طریق ایمیل کلیر شدنمون اعلام نشده رفتن به سفارت اصلاً کار عاقلانه ای نیست و چندین صفحه قبل را اگر نگاه کنید، دایی پیمان عزیز این تجربه را داشتند و به نتیجه نرسیدند.
بله ولی هم امسال هم پارسال بعضیا این کارو کردند .من میخوام بدونم اینکه اونا رو راه بدن چطوری امکان داره یا حتی الکی پاساشون تحویل بدن؟
بعد از 180 روز اگه جواب چک شما نیاد شما کلیر شده به حساب میاید. اینو تو ویکی پدیا خوندم آفیسر میتونه به اختیار خودش برای شما ویزا صادر کنه !
اصلا 180 نه 1 روز بعد میتونه تصمیمشو عوض کنه ! ب خاطر همین روزهای آخر دیگه آفیسر میبینه فرصتی نیست به اختیار خودش ویزا صادر میکنه ! حالا به بعضیا ویزا رو میده به بعضیا هم نمیده !
خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت راه میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
میگم یه ایمیل هم با محتوای زیر بزنیم
سلام آفیسر ریشوی عزیز
میدونم که باز هم فرآیند اداری من تموم نشده و باید فقط سایت را چک کنم و همچنین شما فعلاً ویزایی ندارید و نمیدونید کی خواهید داشت. این ایمیل صرفاً جهت پرسیدن احوال دوستان سفارتی فرستاده شده و نیازی به پاسخگویی هم نیست. 1000 نفر از دوستان من هم سلام رسوندند.
خوش باشید
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردم
)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 12:32)soli asali نوشته: (2014-08-16 ساعت 12:24)shilan نوشته: (2014-08-16 ساعت 12:13)soli asali نوشته: (2014-08-16 ساعت 12:00)shilan نوشته: (2014-08-16 ساعت 11:58)کیانوش2 نوشته: دوستان عزیز بنظر من تازمانی که اسم روی سایت سفارت نیومده یا از طریق ایمیل کلیر شدنمون اعلام نشده رفتن به سفارت اصلاً کار عاقلانه ای نیست و چندین صفحه قبل را اگر نگاه کنید، دایی پیمان عزیز این تجربه را داشتند و به نتیجه نرسیدند.
بله ولی هم امسال هم پارسال بعضیا این کارو کردند .من میخوام بدونم اینکه اونا رو راه بدن چطوری امکان داره یا حتی الکی پاساشون تحویل بدن؟
بعد از 180 روز اگه جواب چک شما نیاد شما کلیر شده به حساب میاید. اینو تو ویکی پدیا خوندم آفیسر میتونه به اختیار خودش برای شما ویزا صادر کنه !
اصلا 180 نه 1 روز بعد میتونه تصمیمشو عوض کنه ! ب خاطر همین روزهای آخر دیگه آفیسر میبینه فرصتی نیست به اختیار خودش ویزا صادر میکنه ! حالا به بعضیا ویزا رو میده به بعضیا هم نمیده !
خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت رته میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
از دوستان پارسال که این کارو کردن باید سوال کرد !
یکی از دوستان رو که میدونم این کترو کردن جناب دکتر پدی هستن میتونن منبع خوبی برای پاسخگویی باشن !
پس اگه میشه شما لطفا ته و توی قضیه رو درارید ممکن ما هم لازممون بشه اگه بشید خبر بدید . شما 180 روز میشی تا اون وقت؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-16 ساعت 11:01)ghasoo نوشته: (2014-08-16 ساعت 10:58)zzarin نوشته: دوستان بعد از ایمیلی که به kcc زدم کل کیس ما یک آپدیت شد حالا نمی دونم به اون ربطی داره یا نه ساعت 5 بعداظهر جمعه آپدیت شدم
سلام دوست عزیز کیس ما و کیس batigoal_189 هم دیروز آپدیت شد!!!
دوستان عزیز من هم یه جمعه همون ساعت ها بود که کیسم آپدیت شد و تقریبا 20 روز بعدش تو سایت سفارت کلیر شدیم وقتی ویزاهامون رو گرفتیم تاریخ کلیر شدنمون رو همون جمعه زده بود ....
امیدوارم شمام به زودی کلیر بشین
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین