کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-16 ساعت 12:41)کیانوش2 نوشته:  عمو عراقی عزیزم، چشمهای زیبای خودت را زیاد با خوندن پستهای ما خسته نکن. بیشتر پستهایی که حداقل خود بنده میذارم، چرند و پرندنامه هستند. هر روز یه سر بزن و اگه نوشته های درشت با رنگ بنفش و قرمز هورایی دیدی بخون!
عمو عراقی پیدا شدن خدا رو شکر؟؟/؟Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nasim ، آلیس-1980 ، mizan ، عراقی ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 12:49)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:41)کیانوش2 نوشته:  عمو عراقی عزیزم، چشمهای زیبای خودت را زیاد با خوندن پستهای ما خسته نکن. بیشتر پستهایی که حداقل خود بنده میذارم، چرند و پرندنامه هستند. هر روز یه سر بزن و اگه نوشته های درشت با رنگ بنفش و قرمز هورایی دیدی بخون!
عمو عراقی پیدا شدن خدا رو شکر؟؟/؟Smile

سلام شیلان جان
بله عمو عراقی اومدن..برای دیدن پست ایشون صفحه 1886 رو ببین
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، Ramin geologist ، nasim ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 12:39)anahita 62 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 11:01)ghasoo نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 10:58)zzarin نوشته:  دوستان بعد از ایمیلی که به kcc زدم کل کیس ما یک آپدیت شد حالا نمی دونم به اون ربطی داره یا نه ساعت 5 بعداظهر جمعه آپدیت شدم

سلام دوست عزیز کیس ما و کیس batigoal_189 هم دیروز آپدیت شد!!!

دوستان عزیز من هم یه جمعه همون ساعت ها بود که کیسم آپدیت شد و تقریبا 20 روز بعدش تو سایت سفارت کلیر شدیم وقتی ویزاهامون رو گرفتیم تاریخ کلیر شدنمون رو همون جمعه زده بود ....
امیدوارم شمام به زودی کلیر بشین

مرسی اگر گفته شما صحیح باشه یک شیرینی حسابی پیش من داری Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 12:35)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:32)soli asali نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:24)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:13)soli asali نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:00)shilan نوشته:  بله ولی هم امسال هم پارسال بعضیا این کارو کردند .من میخوام بدونم اینکه اونا رو راه بدن چطوری امکان داره یا حتی الکی پاساشون تحویل بدن؟

بعد از 180 روز اگه جواب چک شما نیاد شما کلیر شده به حساب میاید. اینو تو ویکی پدیا خوندم آفیسر میتونه به اختیار خودش برای شما ویزا صادر کنه !
اصلا 180 نه 1 روز بعد میتونه تصمیمشو عوض کنه ! ب خاطر همین روزهای آخر دیگه آفیسر میبینه فرصتی نیست به اختیار خودش ویزا صادر میکنه ! حالا به بعضیا ویزا رو میده به بعضیا هم نمیده !
خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت رته میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟

از دوستان پارسال که این کارو کردن باید سوال کرد !
یکی از دوستان رو که میدونم این کترو کردن جناب دکتر پدی هستن میتونن منبع خوبی برای پاسخگویی باشن !
پس اگه میشه شما لطفا ته و توی قضیه رو درارید ممکن ما هم لازممون بشه اگه بشید خبر بدید . شما 180 روز میشی تا اون وقت؟

خودشون اگه آنلاین بشن و ببینن این پست رو حتما جواب میدن ! بنده خیر تا پایان، 180 روز نمیشه
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، pari pari ، آلیس-1980 ، mizan ، shilan ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 12:00)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 11:58)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیز بنظر من تازمانی که اسم روی سایت سفارت نیومده یا از طریق ایمیل کلیر شدنمون اعلام نشده رفتن به سفارت اصلاً کار عاقلانه ای نیست و چندین صفحه قبل را اگر نگاه کنید، دایی پیمان عزیز این تجربه را داشتند و به نتیجه نرسیدند.
بله ولی هم امسال هم پارسال بعضیا این کارو کردند .من میخوام بدونم اینکه اونا رو راه بدن چطوری امکان داره یا حتی الکی پاساشون تحویل بدن؟

بعد از 180 روز اگه جواب چک شما نیاد شما کلیر شده به حساب میاید. اینو تو ویکی پدیا خوندم آفیسر میتونه به اختیار خودش برای شما ویزا صادر کنه !
اصلا 180 نه 1 روز بعد میتونه تصمیمشو عوض کنه ! ب خاطر همین روزهای آخر دیگه آفیسر میبینه فرصتی نیست به اختیار خودش ویزا صادر میکنه ! حالا به بعضیا ویزا رو میده به بعضیا هم نمیده !
خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت راه میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
مگه بقالیه !؟ سفارته !!! این ایرانی بازیا رو در نیارید که جز ضایع کردن همه و هدر دادن پول فایده نداره ! داری در مورد قدرتمند ترین کشود حرف میزنی اونا همه چیشون رو حسابه ! اگه قراره ویزا بدن میدن ندن هم نمیدن از ما نمیترسن که دورغ بگن که !!! باید منتظر بود به امید این که همه ویزا بگیریم
تشکر کنندگان: mohamad2014 ، zepehr ، hamid_fs3 ، shilan ، nedaba
دوستان عزیز من هم یه جمعه همون ساعت ها بود که کیسم آپدیت شد و تقریبا 20 روز بعدش تو سایت سفارت کلیر شدیم وقتی ویزاهامون رو گرفتیم تاریخ کلیر شدنمون رو همون جمعه زده بود ....
امیدوارم شمام به زودی کلیر بشین
[/quote]

آناهیتا جان دو سوال:
1- آپدیت روز جمعه برای همه اعضا بود یا فقط نفر اصلی؟
2- بعد از اون از سفارت دیگه آپدیتی نداشتید؟
ضمنا ممنون از رتبه تون....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba
با نگاهی به تاپیک ۲۰۱۳ و ۲۰۱۲ متوجه میشید که پارسال در روزهای آخر عده ای از دوستان پاسشون رو به سفارت تحویل دادند به امید گرفتن ویزا...البته همونجور که گفتم روزهای اخر نه الان که ۴۵ روز باقی مونده...نمونه بارزش دکتر پدی هستند که متاسفانه موفق به گرفتن ویزا نشدند و الان در حال گذراندن دوره کلیرنس برای ویزایی هستن که از طرف خانمشون اقدام شده...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، HELIAA ، H Pier ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nasim ، manamilad ، آلیس-1980 ، shilan ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 13:07)zaheri نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 12:00)shilan نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 11:58)کیانوش2 نوشته:  دوستان عزیز بنظر من تازمانی که اسم روی سایت سفارت نیومده یا از طریق ایمیل کلیر شدنمون اعلام نشده رفتن به سفارت اصلاً کار عاقلانه ای نیست و چندین صفحه قبل را اگر نگاه کنید، دایی پیمان عزیز این تجربه را داشتند و به نتیجه نرسیدند.
بله ولی هم امسال هم پارسال بعضیا این کارو کردند .من میخوام بدونم اینکه اونا رو راه بدن چطوری امکان داره یا حتی الکی پاساشون تحویل بدن؟

خوب ببینید مساله اینه که چطوری ما رو تو سفارت راه میدن یا پاسمون میگیرن؟ راستش من خواهرم دبی زندگی میکنن وقتی این چیزا رو بهش میگم اصلا براش عجیبه میگه غیر ممکن تا وقت مصاحبه یا به قول خودشون appointmentنداشته باشی که نشون بدی رات بدن داخل. والا چی بگم اونا اصلا این حرفای ما براشون عجیبه آخه اونم سالهاست اونجا ز ندگی میکنه . آخه من گفتم اگه دیر شد ما میایم میگفت آخه چطور ممکنه الکی بشه رفت تو یا الکی پاسو تحویل بگیرن . فک نکنم تا اون روز ما 180 روزمون پر بشه یا اگه بشه روز آخر میشه ؟ سولی مال شما تا اون روز میشه 180 روز؟؟؟
مگه بقالیه !؟ سفارته !!! این ایرانی بازیا رو در نیارید که جز ضایع کردن همه و هدر دادن پول فایده نداره ! داری در مورد قدرتمند ترین کشود حرف میزنی اونا همه چیشون رو حسابه ! اگه قراره ویزا بدن میدن ندن هم نمیدن از ما نمیترسن که دورغ بگن که !!! باید منتظر بود به امید این که همه ویزا بگیریم

اگه کارشون درست و بود و به قول شما ق د ر ت م ن د ترین کشور دنیا و ... الان ما به وضعیت در نمیومدیم و 24 ساعته تو این تاپیک بزنیم تو سر و کله هم ! اگه اینجوری که شما گفتید میبود الان این تاپیک، تاپیک گل و بلبل بود ! از بابت سیستم اداریشوت حتی میتونم بگم از افغانستان هم ضعیفترن !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: hamid.eng ، sonyz2 ، محبت ، HELIAA ، alimomen ، pari pari ، nasim ، Sara_lphmkf ، exxedus ، nedaba
این دو روز تعطیلی آخر هفته هم کابوسی شده، به اندازه دو ماه می گذره....SadSad
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
(2014-08-16 ساعت 10:58)zzarin نوشته:  دوستان بعد از ایمیلی که به kcc زدم کل کیس ما یک آپدیت شد حالا نمی دونم به اون ربطی داره یا نه ساعت 5 بعداظهر جمعه آپدیت شدم

با درود
میشه بفرمایید kcc چه پاسخی داد? مرسی
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
خدایا ازت میخوام که این هفته آخرین هفته انتظار ما منتظران باشه
آمین
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
قصه گو جون، کجاست اون آرزوهای قشنگت، بیا که انتظار از پا درآورد مارو، الان دیگه معترضها هم به تجدید روحیه احتیاج دارن.....
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
(2014-08-16 ساعت 13:31)pari1392 نوشته:  

با درود

متن دقیق انگلیسی یادم نیست اما گفت باید از سفارت پیگیری کنید دست اون هاست توی صفحات قبل متنش رو گذاشتم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، pari1392 ، کیانوش2 ، nasim ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 13:44)zzarin نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 13:31)pari1392 نوشته:  

با درود

متن دقیق انگلیسی یادم نیست اما گفت باید از سفارت پیگیری کنید دست اون هاست توی صفحات قبل متنش رو گذاشتم
مرسی از پاسختون
من هم به kcc ایمیل زدم و همین جواب را گرفتم ولی با دادن ایمیل آپدیت نشدم.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba
دوستان نگران نباشید حتما از دوشنبه خبرهای خوش میرسند. خدا با ما و خیرخواه ماست.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان