کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اقا من خودمم به خودم شك كردم با اين آپديتامBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، قصه گو ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 16:43)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:23)shhak نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:08)soli asali نوشته:  خوب خدا رو شکر آخرین سفارت که آنکارا باشه داره آپدیت میکنه !
اگه آمار گیری هم باشه که تعداد باقی مونده نفرات و حساب کنن امروز تموم میشه ! آنکارا آپدیت نکرده بود تا حالا که امروز داره آپ میکنه ! Smile
دستشون درد نکنه واقعا دارن تمام وقت کار میکنن ! این واقعا نشونه ی خوبیه !
کیسهای آپدیت شده آنکارا تا کیس خودم(**۴۴):
168 / 215 / 260 /438 / 717 / 998 / 1787 / 2646 /2798 / 3339
3714 /4352 / 4364 / 4370 /4378 /4397
امروز روز دوستان آنکاراییه...
خداروشکر آنکارا هم یه حرکتی از خودش نشون داد...

دوستان
دوستان ...
آنکارا از اول آگست داره آپدیت می کنه چرا فکر می کنید خبری نیست!
فایل تو امضای من رو ببینید.
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، قصه گو ، کیانوش2 ، nasim ، pari pari ، hamid_fs3 ، reasonable ، nedaba
دوست دارم وقتى رفتم انكارا يه ضربه ابدارچگينى به اون افيسر فارسى زبون بزنم
راستى ابدارچگينى ضربه ايست كه بروسلى در واپسين لحظات عمرش يادم دادBig Grin
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
(2014-08-16 ساعت 20:33)Hassan2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 20:30)medexk نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:02)p.arsa نوشته:  من چرا اینقدر آپدیت دارم؟ یعنی من اینقدر پروندم پیچیدست؟؟؟؟ 10 تا آپدیت؟؟؟؟ کسی هم هست بیشتره من آپدیت خورده باشه؟؟؟؟؟
ما بعد مصاحبه 7 تا آپدیت داشتیم که یکی با ایمیل بوده . البته د تای اخر تویه امضا نیومده

امضارو نگاه كن كفت ببرهBig Grin

من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم کارمندهای سفارتم توی اتاق هستن و دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم اقا تبریک می م شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-08-16 ساعت 21:11)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 16:02)p.arsa نوشته:  من چرا اینقدر آپدیت دارم؟ یعنی من اینقدر پروندم پیچیدست؟؟؟؟ 10 تا آپدیت؟؟؟؟ کسی هم هست بیشتره من آپدیت خورده باشه؟؟؟؟؟
ما بعد مصاحبه 7 تا آپدیت داشتیم که یکی با ایمیل بوده . البته د تای اخر تویه امضا نیومده

من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم کارمندهای سفارتم توی اتاق هستن و دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم اقا تبریک می م شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile

خدا از دهنت بشنوه ، حالا نوشتن يا نهBig Grin
ايشالا واسه همه بچه ها مخصوصا شما
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، m_nikparvaz ، smpf ، mizan ، قصه گو ، nasim ، pari pari ، hamid_fs3 ، lighter ، Tabassomshojaat ، nedaba
چرا ابوظبی اپدیت نمی کنه ؟؟؟؟؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست

تورو به خدا خوب دقت کن ببین سولی نگفتن مامور های محترررررررررررررم ؟؟ !!! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-16 ساعت 21:00)Hassan2014 نوشته:  اقا من خودمم به خودم شك كردم با اين آپديتامBig Grin

من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم من و چند نفر دیگه پشت در ایستادیم و در اتاقشون هم بازه و صداها رو می شنیدیم کارمندهای سفارت هم توی دفتر کارشون هستن دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم آقا تبریک می گم شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: Hassan2014 ، smpf ، کیانوش2 ، nasim ، manamilad ، pari pari ، nedaba
من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم من و چند نفر دیگه پشت در ایستادیم و در اتاقشون هم بازه و صداها رو می شنیدیم کارمندهای سفارت هم توی دفتر کارشون هستن دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم آقا تبریک می گم شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان: Hassan2014 ، soli asali ، smpf ، کیانوش2 ، nasim ، pari pari
(2014-08-16 ساعت 21:18)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:00)Hassan2014 نوشته:  اقا من خودمم به خودم شك كردم با اين آپديتامBig Grin

خدا از دهنتون بشنوه
حالا نوشتن يا نه
ايشالا واسه شما كه اينقدر خوابتون قشنگهWink
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، nasim ، manamilad ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 21:15)Hassan2014 نوشته:  

خواب من رد خور نداره اکثر خوابهام خیلی زود تعبیر میشن انشاالله همه بچه ها ویزاشون رو بگیرن و هیچکس بی ویزا نمونه
آمین
--میکلانژ (Michelangelo)

(2014-08-16 ساعت 21:29)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:15)Hassan2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 20:30)medexk نوشته:  ما بعد مصاحبه 7 تا آپدیت داشتیم که یکی با ایمیل بوده . البته د تای اخر تویه امضا نیومده

خواب من رد خور نداره اکثر خوابهام خیلی زود تعبیر میشن انشاالله همه بچه ها ویزاشون رو بگیرن و هیچکس بی ویزا نمونه
آمین
خوب فک کنید ............ میلاد نشنیدین؟؟؟ Smile))))
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، m_nikparvaz ، mehrzad2013 ، Hassan2014 ، قصه گو ، pari pari ، lighter ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 21:11)2014families lottery winners نوشته:  من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم کارمندهای سفارتم توی اتاق هستن و دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم اقا تبریک می م شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile

اسم منم آوردن دوست عزیز "کیا". دنبال این مسئله هستند که کیا رو کلیر کنند!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

دوستان هنوز کیسی مونده که مصاحبه نرفته باشه ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، zepehr ، mizan ، آلیس-1980 ، nasim ، pari pari ، nedaba
کیای عزیز میلاد عزیز سولی جون سنا جون و همه دوستان عزیزم که منتظر کلیر شدنید انشاالله همتون بزودی زود کلیر میشید
آمین
--میکلانژ (Michelangelo)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان