کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
میخواسم بدونم برای آپدیت با ایمیل باید به سفارت ایمیل زد یا kcc ؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 23:26)amir rad نوشته:  میخواسم بدونم برای آپدیت با ایمیل باید به سفارت ایمیل زد یا kcc ؟
kcc معمولا جواب نمیده و ارجاع میده به سفارت. بهتر به سفارت ایمیل بزنید. هرچند آپدیت با ایمیل معمولا ارزشی نداره
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، amir rad ، mizan ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 23:26)amir rad نوشته:  میخواسم بدونم برای آپدیت با ایمیل باید به سفارت ایمیل زد یا kcc ؟

برای آپدیت شدن ایمیل نمیزنن وقتی ایمیل میزنی هم آپدیت میشی و به سفارت ایمیل باید بزنی
تشکر کنندگان: amir rad ، m_nikparvaz ، nasim ، mizan ، smpf ، قصه گو ، manamilad ، soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 22:29)حاجی واشنگتن نوشته:  دوستان سلام؛

آقا جونم واستون بگه که، مدیران زحمتکش ارشد که نتونستند برای حاج خانوم ما یه حساب کاربری اینجا بسازند!!!!(البته اونا هم مشکلات خودشونو دارن بخدا)
بالاخره مجبور شدم خودم یه کاری بکنم کارستون!!!( فیلشو بردن...هندوستون!!!Big Grin) که همچین یه جورایی حس نوستالژیک حاجی تونو برانگیخت!!!WinkShy بنده یادم می آد در گذشته های نه چندان دور یه حساب کاربری دیگه هم داشتم(بنام MOHAMMADKHANI) که تو تاریخ Jul-16-2011 ساخته بودمش، همون سالی که جواب لاتاری با تاخیر(اگر اشتباه نکنم 2 ماهه) اومد(دوستان قدیمی باید یادشون باشه) فکر کنین 6ماه صبر کنین بعد بهت بگن 2 ماه دیگه جواب میاد...Sad اون 2ماه 2 سال گذشت بخدا... دروغ چرا پسوردشو یادم رفته بود که مجبور شدم حاجی واشنگتنو بسازم...!!!Cool از اونجایی که حاج خانوم امروز اصرار داشتن که یه حساب کاربری داشته باشند(قبلا بهتون توضیح داده بودم که حاج خانوم نزدیک به 3 ، 4 فروند ایمیل را منهدم کرده اند!!!) به دوگوله ی خودم فشار آوردم و بالاخره پسورد قبلی یادم اومد... بازش کردم دیدم که فقط یک ارسال، باورتون میشه یک ارسال داشت!!! که دوست عزیزی(بنام Elf) به من در پست بعدی جواب دادند، اونم چه جوابی...!!!Wink
اون ارسال رو براتون می زارم... خیلی خاطره انگیزه...
http://www.mohajersara.com/thread-4314-p...#pid119597

و بدین ترتیب حاج حانوم صاحب حساب کاربری در اینجا شد...
زد زیاد(Too Zat)Big Grin
حاج آقا دستت درد نکنه ، منو از بی هویتی نجات دادی!!!
Delam hoozoore aghaghiyaaaa azizo amo saeed oo mikhad, sorry vaseye fingilish typam, Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
دوستان نصفه شبی بحث سیاسی تون گرفته...! ممنوع است دوستان محترم... مرسی

صفحه ١٩١٠ اين تايپيك، يعني ميشه سر ٢٠٠٠ صفحه تايپيك بسته بشه و همه دوستان دست پر برن دنباله زندگيشون
حاج خانوم آقاي حاجي واشنگتن، حضورتون رو تبريك مي گويم،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
من هم به حاج خانم برای ورودشون تبریک می گم.........ولی نمیدونم حاجی....چه ربطی.....به واشنگتن داره ؟؟!!!Wink
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
چهارشنبه روز خوبی خواهد بود. شب همگی خوش
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
(2014-08-17 ساعت 00:55)pari1392 نوشته:  چهارشنبه روز خوبی خواهد بود. شب همگی خوش

روزها همه خوبن.
مطمئنا منظورتون روز کلیر شدن کیسهاست. ایشالا که بشه.
خیلی خوبه که میایم به هم روحیه میدیم اما من با اجازتون یک کم میخوام خلافش رو بگم که دوباره حداقل خودم اذیت نشم که هی فردا و پس فردا کنم. به نظرم زیاد رو این هفته هم حساب نکنیم.
بسیار بسیار دعا میکنم ماه آگست کلیری داشته باشیم.Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-08-16 ساعت 21:33)milad.m1986 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:29)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:15)Hassan2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 21:11)2014families lottery winners نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 20:33)Hassan2014 نوشته:  امضارو نگاه كن كفت ببرهBig Grin

من دیشب یه خواب عجیب دیدم من تازه آی دی شما رودر مهاجرسرا می بینم و هیچ آشنایی با شما ندارم دیشب خواب دیدم توی سفارتم و یه کاری اونجا دارم کارمندهای سفارتم توی اتاق هستن و دنبال این مساله هستن که کیا رو کلیر کنن که مرتب یکی از کارمندهای خانم اونجا می گفت اسم حسن رو هم بنویسین چند بار اسم حسن توی خوابم تکرار شد و میگفتن اسمشو بنویسن الان تا اومدم توی مهاجرسرا بخش کلیرنس با آی دی شما مواجه شدم از تعجب شاخ درآوردم اقا تبریک می م شما حتما جزو کلیر شده ها هستید SmileSmileSmileSmile

خدا از دهنت بشنوه ، حالا نوشتن يا نهBig Grin
ايشالا واسه همه بچه ها مخصوصا شما

خواب من رد خور نداره اکثر خوابهام خیلی زود تعبیر میشن انشاالله همه بچه ها ویزاشون رو بگیرن و هیچکس بی ویزا نمونه
آمین
خوب فک کنید ............ میلاد نشنیدین؟؟؟ Smile))))

راست میگه میلاد نشنیدی؟
تشکر کنندگان: smpf ، lighter ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، reasonable ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 19:20)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 18:49)عراقی نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 17:20)alimomen نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:55)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 15:25)alimomen نوشته:  آقا ویزا هس چیزی که نیس صبره-میگی نه ؟بگو ها

های! اما داش علی رفتی اون طرف بجای این "ها" باید بگی OK
-----------------------------------------------------------------------------------
در مورد ویزا الان تو سفارتها 700 ، 800 تا ویزا تو کمده. روی یکی نوشته فرشاد، بعدی علی مومن، علی کافر، اونیکی علی، بهنام، حمید، حامد، هادی، حسن، کیا، سولی، زری، پری، پری پری، گل پری، پری پریا، پیمان، سونی، سومی، شیوا، شیلان، شبنم، شیرین، فرهاد، عراقی، اسفند، بهمن، بهداد، حاجی، شهریار، اونیکی شهریار، آرش1، آرش2، آرش3 ، . . .، آرش 1392، آرش منطقی، آرش غیر منظقی، بابک، رضامبی، میدیکس، آزاده، نسیم، ندابا، مانا میلاد، مجید، خاله سارا، محمد، اونیکی محمد،مهدی، مرتضی، تورج، مجتبی، موج، سبز، قرمز، آبی، استاد، شاگرد، مزیدی، محبت، افشین، فرشید، ابی، داریوش، برسام، زرین، بلورین، احمدی، رضا، حسام، فرید، آروما ،و بقیه دوستان مثل مسعودیارا و هلیاا و بقیه ....
کیا بابا جون اول اسم علی کافر رو بغل اسم من نذار من کلی کسب آبرو کردم تا به لقب مومن مفتخر شدم-ثانیا مگر تو قرار نبود بشینی خونه زبان بخونی
بدو بابا بدو بجای این شیرین کاریها زبان بخون فردا تو آمریکا کم نیاری بتونی به دوست دخترت حداقل بگی I LOVE YOU

مُردم از خنده ، کیانوش دمت گرم ، اولین باره که میبینیم داش علی مون از طرف یکی تحت فشار قرار گرفته و داره التماس میکنه ، ها التماس نکن گوشِت می بورُوم خین میاد !!!

تا باشه کیا بی ریا تحت فشار قراربده درسته بابا؟
به منم که ویزا نمیرسه دیگه حتما؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sia 1306 ، lighter ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، reasonable ، smpf ، pari pari ، nedaba
(2014-08-16 ساعت 22:37)م.ق نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:41)georgia1 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:35)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 19:07)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 18:42)kooshamostofi نوشته:  ما ارمنستان بودیم

مگه سفارت امروز و فردا تعطیل نیست؟

آپدیت من حدود ساعتای 1 و 2 بامداد بود .... کسی نظری نداره چه خبره ؟
از آمریکا بوده، چون 1 بامداد شنبه میشه حدود 5 بعداز ظهر جمعه به وقت واشینگتن،

دوست عزیز ما هم همچین وضعی داشتیم اما redy نفر دوم با اینکه آپدیت شده بازم وضعیت redy هستش. شما تغییر داشتین؟
نه والا .... لازم به ذکره که بعد 24 ساعت هنوز خودم آپدیت نشدم .... شایدم قرار نیست بشم Wink
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، reasonable ، smpf ، nedaba
دلم میخواد الان بخوابم و تا وقتی که کیلر نشدم بیدار نشم...چرا کسی صدای ما رو نمیشنفه....بابا انتظار خیلی سخته...چرا من باید روزی چندین بار جواب دوستامو بدم که میگن نرفتی هنوز تووووووو...
کاربران در حال بازدید این موضوع: smart3461، حلما، 4 مهمان
بقیه کجان؟ پس داش علی ، کیا، عراقی جان ، خاله سارا، شیلان، حاجی واشینگتن
قصه گو، soli asali و .... که الان مخ تازه از خواب بیدار شده ی من یادش نیست !Wink

کجایید ای سبک بالان عاشق
کلیر گشتگان خوب و لایق
در این آوردگاه کیس و آپدیت
همه تان بر سفارت گشته فائق

خووووووووب وبیییییییید (وگوری شاعر برره)Smile

پاشید که دوش دیدم کلیر شده ایدBig Grin

راستی من کی عضو فعال شدم خودم نفهمیدم !!!!Tongue
بازمانده لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان