موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 18:54)سبز نوشته: (2014-08-19 ساعت 18:51)Sara_lphmkf نوشته: سبز عزيز، واقعا نمي خواهيد به ما افتخار بديد و امضا بزاريد، حدود كيس نامبر، سفارت و ...
خوب اين اطلاعاتي كه مي دهيد هيچ كمكي به ما نمي كند مگر اينكه از شما امضا داشته باشيم،
دعوام نكنيد، ولي اونقدر مي گم امضا تا كمي دوستان به خودشون بيان
خانم سارا امضا من به شما چه كمحي مي كنه؟ حدود كيس من ٣٥٠٠ هستش
امضاء حداقل چیزی هست که تو اینجا به سخنان شما سندیت می بخشه. مخصوصاً اگه مثل مال من و خیلیهای دیگه کامل باشه. چون دور از شما هستند کسانی که میان و اطلاعات غلط میدن فقط واسه اینکه سرگرم شن و ملتو به خیالشون سر کار بذارن. محیط هم متشنج و استرس زا.....
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 19:06)teacherm نوشته: بیخیال بابا. چند بار باید ازین مسخره بازیا نگران شین. میتونم حتی براش الگوریتم بنویسم:
1. یکم خبرای خوش میاد. اپدیت ویزاهایی که تک و توک صادر میشه
2. یه نفر میاد یه خبر مینویسه راجب تموم شدن ویزا . دقت کنید که خبر حتما از ارمنستانه
3. به فاصله چندساعت چند نفر ورژنهای مختلف از خبر میگن. ترجیحا یکیش از یه سفارت غیر از این سه سفارته
4. منفی بافا میپرن وسط باهم دعوا میکنن. یه سری غش میکنن. یه سری گریه میکنن
5. تاپیک قفل میشه
6. تاپیک باز میشه. خبر تکذیب یا اصلاح میشه و معلوم میشه اصلا سهمیه تموم نشده
7.بزرگای سایت میان محبت عریز عمو عراقی مامان خانم و نصیحت میکنن و ارامش میدن
8. به شماره یک مراجعه کنید
واقعا شما معلم هستيد؟ آخه خيلي خوب نوشتيد،
يك مورد هم از پستهاي دوستاني بنويس كه مثل زير نويس هستند كه هي ميان مي گن چرا امضا نداريد
و يا مطالب تايپيك چرا مربوط به اين تايپيك نيست( فرنود جونم شما به خودتون نگيريدا، شما سروريد )
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
راستش فشار عصبی در حد انفجاره.تورو خدا کنترلش کنید.
میدونید ما همه اینجا یک نقطه مشترک داریم انتظار کشنده و لازمش صبره و شکیبائی.
بدترین موردش اینه که هنوز 40 روز یعنی حدود 6 هفته مونده تا تکلیف همه مشخص بشه.
من واقعا نگران هفته دیگه هستم.اگر هفته دیگه کسی کلیر نشه فکر کنم این تاپیک برای همیشه بسته میشه.
دوستان من دقیقا حال شما عزیزان را درک میکنم و میدونم چه فشاری روی شما هست.ولی ازتون میخوام این فشار را مدیریت کنید تا بلای جونتون نشه.
همه ما امیدواریم چرا که هنوز پایان سپتامبر نیومده و 40 روز هم برای خودش 40 روزه.
این که یک عده از دوستان امیدشونو از دست دادند دلیل اصلیش حالت بلاتکلیفیه و این خیلی داره ماها رو آزار میده.
ما یک خانواده با سلایق مختلف و نظرات متفاوت هستیم.نباید انتظار داشته باشیم که همه مشابه ما نظر داشته باشند.نباید نظرات دیگران را به سخره بگیریم.
سال پیش 14 آگوست کلیر دسته جمعی شروع شده.الان هنوز یک هفته هم از اون تاریخ نگذشته.!
من خودم کیسهائی رو به صورت تصادفی چک کردم.روال آپدیت اونها دقیقا مشابه حالت کلیر شدنه..چون آپدیتاشون به صورت دوبار به فاصله یک روز
اول نفر اصلی کیس و بعد تمام نفرات هست.بعنوان مثال کیس 5051 من فکر کنم بزودی کلیر میشه.
آقایان و خانمها از همتون یک درخواست برادرانه دارم.کل این قضیه را بسپرید به جریان پاک انرژی زندگی(روح)و خدا.بگذارید روحتون کار خودشو بکنه.
شاید باورتون نشه یک موضوعی را براتون تعریف میکنم.
یک روز یکی از دوستانم یک دستگاه دیتا پروژکتور که خودش از آلمان اورده بود و داد براش سرویس کنم.لامپهای این دستگاهها فوق العاده گرونه!
من هنگام سرویس کردنش بر حسب تصادف لامپ دستگاه رو شکوندم.قیمتش 700 هزار تومن بود (سال 1382).
کلا داغون شدم.زنگ زدم بهش جریانو تعریف کردم.اونم گفت فدای سرت.اما من رو امانت خیلی حساسم.گفتم باید مثل روز اول تحویلش بدم.
اونموقع بود که گفتم خدایا تو میدونی من این کارو عمدا نکردم ولی وظیفه دارم که ردیفش کنم.کمکم کن.
یهو یادم افتاد یک فیش موبایل دارم که میشه فروخت 500 هزار تومن و الباقیشم بالاخره ردیف میکردم.
رفتم پیش یکی از رفقا گفتم برام بفروش جریانو که شنید گقت بابا من نمایندگیش آشنا دارم برو ردیف میکنم یجوری قسطی بهشون بدی.
سرتونو درد نیارم رفتم نمایندگی جریانو برای اون بنده خدا تعریف کردم اونم گفت اوکی تو سه ماه قسط بده.
رفتم پذیرش و اونجا سریال دستگاه رو زد تو سیستم گفت آقا دستگاه شما گارانتی بین المللی داره و معرف ما رفت چک کرد و گفت اوکی حله هیچ هزینه ای نمیخواد بدید.
باورتون نمیشه الانم که دارم مینویسم اشک تو چشام جمع شده.
اینو بدونید اگه یک کارو بسپرید به خدا مطمئن باشید یکجوری همه چیزو میچینه کنار هم که نتیجه به صلاح و خیر شما میشه.
حال اونروزای من خیلی شبیه اینروزاست که نمیدونی باید چیکار کنی.اونموقع کارو سپردم به خودش.منو انداخت تو مسیری که تا دقیقه 90 هم آماده پرداخت اشتباهم بودم و دقیقه نود گفت برو حالشو ببر! (مسیری که من تو این داستان طی کردم اینجا براتون بولد کردم)
الانم بعد از مصاحبه تا الان آپدیتی رسمی نداشتم .ولی سپردم به خودش.آ خدا!اوستا کریم هرچه خودت صلاح میدونی.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و گلم
همه دوستان اینجا منتظر هستند و همه میدونن روزای خوب میرسه و روزی میرسه که به این روز ها یه لبخند میزنن
خواهشمندیم اخبار همینجوری نگید که فلانی گفته دوستم گفته این گفته ....
اینجا دوستان شدید در حال و هوای استرس هستند بعد شما میای استرس الکی وارد میکنی ...
بنده کوچکتر از اونم که بیان اینجا نظر بدم اما متاسفانه مجبور بودم پست های این دوستمون را پا کنم چرا که جو را داشت به تشنج میکشوند
در آخر از همه دوستان و بزرگواران ممنونم که با صبوری خودشون دیگران را همراهی میکنند .
به امید روز های خوب
ایشالا کلیر شدن تک تکتون برادر و خواهرهای گلم
ارادتمند شما
محمود
-------------------
اهورایی باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر
. مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 19:01)Farnoodh نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:22)zzarin نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:20)ibehnam نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:13)Farnoodh نوشته: (2014-08-19 ساعت 16:02)Sara_lphmkf نوشته: چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsi39، alimomen، arashmanteghi، artam2، azadj1988، behdadK، blacktornado، Farnoodh، gallafan، gh_sh67، HELIAA، ibehnam، kami_kami، katanaser، mahan1331، mamanraya، manamilad، marjan123، maryam_1985، maryam_ros، MEHR52، milad.m1986، miladfr12، monda، nasim، nedaba، ranjbarg، Sara_lphmkf، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، پائیز، zzarin، آلیس-1980، آنا پورایمانی، امیر امجد، حلما، 6 کاربر مخفی، 6 مهمان
مگه اين تاپيك مطلبي كه قابل خوندن باشه هم پيدا ميشه ؟؟؟
بله ، یه سری مقالات علمی هست ، در زمینه فیزیک پایه و شیمی و ریاضیات کاربردی ، یه چند تایی هم در زمینه انرژی هS ت ای هست ، یه سرچ بکنید ، مطالعه بفرمایید !
دوست عزیز اگر نداشت شما اینجا چکار میکنید
هر بيست صفحه كه در هر روز ميره جلو فقط صفحه آخرش را كه مطالعه كنيد ميتونيد خلاصه مقالات فيزيك تمي كه اينجا با هم رد و بدل ميكنند متوجه بشويد. ما به همون خلاصه اش بسنده ميكنيم. وقتمون به ما اجازه نميده كه در احضار روح و فال ورق و كف بيني و انرژي درماني دوستان با شمع شركت كنيم. شما راحت باشيد فعلاً كه اين تاپيك شده محفل انس دوستان و وايبر رد و بدل ميكنند بلكه توي امريكا بتونن خاله بازي را ادامه بدن.
خوش باشيد مدير تاپيك هم بيخيال شده.هر كي هر قصه اي كه داره اينجا بنويسه. مشكلي نيست
سلام
شما انتظار دارید در اینجا چه چیزی ببینید نه قوانین حاکم بر کلیرنس را کسی به دقت می داند نه هیچ کیسی مشابه کیس دیگر است اخبار اپدیت ها را هم که در سایت سیس باید چک کنید کلیر شده ای هم که نیست از اصول نامه نگاری به سفارت هم که بهتر از ما اگاهید به قول شما ما یک عده بیکار چی داریم بگویم گاهی دلداری گاهی شریک شدن توی غم همدیگر چیزی که بر آمده نه از فیزیک هسته ای است نه شیمی فقط از اصول اولیه انسانیت است بآور کنید حتی در کنفرانس های علمی هم می توان چنین چیزی را دید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا با این حال خرابتون ما رو هم دعا کنید...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ايشالا هرچه زودتر كليرها شروع بشه
اينجا ديگه داره بهم ميريزه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من هر روز میام اینجا ببینم 2000 صفحه شدیم یا نه؟
اینو بدونین که خود سفارتها میدونن که منتظر گذاشتن یعنی ناراحتی، عصبی شدن، ایمیل زیاد و ...
پس مطمئن باشید همه تلاششون رو میکنن که خودشون راحت بشن و زود تموم بشه.
به این فکر کنید که اگه ویزاتون بیاد و خدای نکرده نتونین برین ( به هر دلیلی ) و مدت زمان تموم بشه، چقدر بدتره!
به نظر من توی این بازی لاتاری، تا آخرش لاتاریه. خوشبین باشید، به زندگی عادیتون ادامه بدین.
برای همه دوستان منتظر آرزوی دریافت ویزا و پایان خوش دارم.
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، alinaghi، alireza7، amalek، amin arefi، amohammadi348، ariyo 2014، Bandi، emad559، Farnoodh، gh_sh67، hamed.us، Hassan2014، HELIAA، ibehnam، kaaren، Kamyar.A، mahan1331، mahssa، marzban1360، massi63، me_u، mizan، NEURON، reza ali3242، REZAMBI، Sara_lphmkf، shahrzad001، shhak، sonnnna، Touraj2014، USA2014، احسان باحال، برسام٤، 6 کاربر مخفی، 8 مهمان
2014AS62XX ، تعداد: 2نفر ، مقصد: سن هوزه ، مصاحبه : 19 می 2014 ، نتیجه : کلیرنس
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نظر بديد
بدليل بالا بودن اپديتهام و تغيير تحولات اساسى كه ديروز تو كيس ما بوجود اومده ، يه ايميل به سفارت بزنم ببينيم نتيجه چى ميشه
دوستان پيشكسوت لطف كنن متن رو به فأرسى به من برسونن ، البته اگه موافقين؟؟؟؟؟؟
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 19:37 توسط Bandi.)
بازم درود بر همه دوستان
من میخوام اتفاقیو که روز مصاحبه واسم افتادو براتون تعریف کنم فک کنم به درد میخوره
روز مصاحبه در ایروان افیسر یه آقای میانسال با ریش و سیبیل که نمیدونم اسمش چیه با ما مصاحبه کرد ( من و همسرم )
کلا 5 دقیقه بیشتر طول نکشید خانومم رشته معماری خونده
بعد از اینکه نگاه مدارک خانومم کرد ازش پرسید شما مون رو میشناسید ، خانومم گفت بله ، پرسید دوسش داری ؟
بازم خانومم گفت بله، منم که هاج و واج مونده بودم اینا چی میگن ، بعد یهو آفیسر پرونده رو بست و گفت متاسفم شما رد شدید ، ما رنگمون مثل گچ شده بود و فقط نگاه همدیگه میکردیم، بعد از چند ثانیه دوباره پرونده رو باز کرد و گفت ببخشید ببخشید باهاتون شوخی کردم خلاصه کلی عذرخواهی کرد.
بعد به خانومم گفت شما ویزا میشید اما همسرتون برای چند ماه بعد ویزاش آماده میشه
بعد رو کرد به من و گفت ویزای شما حدودا 5 یا 6 ماه طول میکشه تا آماده شده اما نگران نباشید حتما صادر میشه
دوباره به خانومم گفت میخواید برای شمارو صادر کنیم یا بزاریم هر وقت ویزای آقاتون صادر شد برای شما هم صادر کنیم
که ما همون لحظه گفتیم نه برای خانوممو صادر کنه و بعد از 3 روز ویزاش صادر شد
الان که حرفای دوستانو میخونم با خودم گفتم اینو بنویسم شاید به درد بخوره
با توجه به حرفی که به ما زده و آپدیتهایی که داره اتفاق میفته حرفش درست بوده و الان دقیقا 5 ماه گذشته
تاریخ مصاحبمون 20 فروردین بود
من که همچنان امیدوارم
ببخشید طولانی شد
پیروز باشید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.
همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستغلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
انتخاب شدگان قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۴ (DV 2014) که تا پیش از ۳۰ سپتامبر ویزای خود را دریافت نکنند، می توانند در پاییز ۲۰۱۴ برای شرکت در قرعه کشی گرین کارت ۲۰۱۶ اقدام کنند.
منبع: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.html
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها امروز همه اعضای کیس ما آپ دیت شدند...امروز موقتا خیلی خوشحالم
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست