کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
همچین بعضیها اظهار فضل میکنن، که پروفسور حسابی پیششون نا حسابیه!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: مامان خانم ، ibehnam ، مارکوپولو ، lighter ، nedaba ، manamilad
بچه ها من فیس بوک ندارم لطفا کسایی که دارن برن تو صفحه وزارت امور خارجه و در مورد درست شدن سیستم بپرسن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، lighter ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 20:22)مامان خانم نوشته:  دوستان
ما الان به یکی از تور لیدر های انکارا زنگ زدیم در جواب فقط. چند دقیقه خندید و گفت امان از دست شما بعد هم گفت امروز آنکارا چنین خبری نبوده. و همه چیز عادی جلو می رود
به هر حال تا حالا که آنکارا خبری نیست

عرض کردم که این خبرا جزو تخصص کارمندای ایروانه. احتمالا یکیشون از کسایی بوده که پارسال بهش ویزا نرسیده امسال زده تو خط اعصاب ماها
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: kaaren ، مارکوپولو ، soli asali ، lighter ، مامان خانم ، shilan ، nedaba
مي گم داش علي شما ساعته خوابتونه ها، فكر نكن حواسم بهتون نيست كه هميشه سر شب غيبتون مي زنه صبح علي الطلوع دوباره بر مي گرديد، ماشالا سحرخيزيدا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، soli asali ، lighter ، مامان خانم ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 19:01)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:22)zzarin نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:20)ibehnam نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:13)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 16:02)Sara_lphmkf نوشته:  چقدر زياديم، من هميشه برام جاي تعجب داره اون مهمانها مگه مطلبي هم مي تونند بخونند، مطمئنا با پيغام شما بايد عضو بشيد روبرو مي شن
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، afsi39، alimomen، arashmanteghi، artam2، azadj1988، behdadK، blacktornado، Farnoodh، gallafan، gh_sh67، HELIAA، ibehnam، kami_kami، katanaser، mahan1331، mamanraya، manamilad، marjan123، maryam_1985، maryam_ros، MEHR52، milad.m1986، miladfr12، monda، nasim، nedaba، ranjbarg، Sara_lphmkf، shayesteh، shilan، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، پائیز، zzarin، آلیس-1980، آنا پورایمانی، امیر امجد، حلما، 6 کاربر مخفی، 6 مهمان

مگه اين تاپيك مطلبي كه قابل خوندن باشه هم پيدا ميشه ؟؟؟

بله ، یه سری مقالات علمی هست ، در زمینه فیزیک پایه و شیمی و ریاضیات کاربردی ، یه چند تایی هم در زمینه انرژی هS ت ای هست ، یه سرچ بکنید ، مطالعه بفرمایید !

دوست عزیز اگر نداشت شما اینجا چکار میکنید

هر بيست صفحه كه در هر روز ميره جلو فقط صفحه آخرش را كه مطالعه كنيد ميتونيد خلاصه مقالات فيزيك تمي كه اينجا با هم رد و بدل ميكنند متوجه بشويد. ما به همون خلاصه اش بسنده ميكنيم. وقتمون به ما اجازه نميده كه در احضار روح و فال ورق و كف بيني و انرژي درماني دوستان با شمع شركت كنيم. شما راحت باشيد فعلاً كه اين تاپيك شده محفل انس دوستان و وايبر رد و بدل ميكنند بلكه توي امريكا بتونن خاله بازي را ادامه بدن.
خوش باشيد مدير تاپيك هم بيخيال شده.هر كي هر قصه اي كه داره اينجا بنويسه. مشكلي نيست
دوست عزیز میخوان آدرس ایمیل یا شماره تون رو بدید اگر خبری شد بهتون پیغام میدیم دیگه لازم نباشه وقت عزیزتون رو برای اینجا بزارید ،نکه همه تفسیرها و سخنان شما ارزنده است حیف هستش اینجا هدر بدید در ضمن اگر ما این جا با هم دوست بشیم و خاله بازی رو یاد بگیریم بهتر از اون دسته ایرانی هایی هستیم که توی کشورهای دیگه هم ایرانی ها ازشون فرار میکنند هم مردم اون کشور( در اصطلاح فیس دماغ میگن ) ما اینجا داریم در حد خیلی کم دموکراسی رو یاد میگریم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: alimomen ، hamed.us ، قصه گو ، مارکوپولو ، ibehnam ، soli asali ، Hassan2014 ، taleghani ، nasim ، A_A ، lighter ، shilan ، nedaba
سلام بچه ها

من 14 جولای یعنی بیش از یک ماه پیش به national visa center میل زدم امروز بهم جواب دادن ! واقعا خسته نباشن

Dear Sir/Madam :

Thank you for asking about the Diversity Visa (DV) program. The National Visa Center does not manage the DV program. You should send your question to the Kentucky Consular Center for the best answer. You can email them at kccdv@state.gov.

You can learn more about the DV program at this web page.

http://travel.state.gov/content/visas/en...-visa.html
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، afsaneha ، milad.m1986 ، shahrzad001 ، soli asali ، taleghani ، nasim ، reasonable ، shilan ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 20:26)Sara_lphmkf نوشته:  مي گم داش علي شما ساعته خوابتونه ها، فكر نكن حواسم بهتون نيست كه هميشه سر شب غيبتون مي زنه صبح علي الطلوع دوباره بر مي گرديد، ماشالا سحرخيزيدا

خاله سارا ما کارگریم ولی قول میدم شبی که کلیر شدم تا صبح پا به پاتون شب زنده داری کنم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، REZAMBI ، medexk ، pari pari ، soli asali ، Hassan2014 ، A_A ، lighter ، nedaba ، کیانوش2
از مديران تايپيك تشكر مي كنم ، كلا من همش تلاش مي كنم تعداد پستهام به ٧٠٠ برسه مي رم و ميام دوتا از روش كم شده، خيلي ممنونم، حالا خوبه كلا اول پستهام براي اينكه به كسي بر نخوره كلي قربون صدقه مي رم، ممنونم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، medexk ، pari pari ، soli asali ، aghamilad ، H Pier ، lighter ، majid_eng ، shilan ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 12:24)soli asali نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 11:16)Sara_lphmkf نوشته:  كلا اين عكس پرسنل ابوظبي رو بايد توي هر صفحه ببينيم، عمو شهريار براي اينكه خيال دوستان راحت شه اين عكس رو بالاي صفحه كنار مهاجرسرا بزاريد لطفا:d
بي شوخي ، خب دوست عزيز وقتي مي خواي پاسخ بزاريد عكس رو حذف كنيد، صفحات به اندازه كافي سنگين هست

خایه سارا عزیز !
این عکس اصلا به سایت ربطی نداره تو سایت های شیرینگ هست این فایل، و فقط یه لینک به این فروم ها معرفی میشه برای بازخوانی همین Smile

اجازه بدید تا من از همینجا لقب "سلطانِ تشکر، ادب و همراهی" رو تقدیم کنم به شما "soli asali" پیشکسوت گرامی که وقتی دیدم بالای 40000 بار تشکر از دیگران را در کارنامه دارید، براستی به همیت و همراهی شما احترام میذارم. به امید یه هوراااااای جانانه و همگی Smile
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
این هم تفالی به جناب حافظ شیرازی برای عوض شدن جو:
چه مستی است ندانم که رو بما آورد که بود ساقی و این باده از کجا آورد
تو نیز باده بچنگ آر و راه صحرا گیر که مرغ نغمه سرا ساز خوش نوا آورد
دلا چو غنچه شکایت ز کار بسته مکن که باد صبح نسیم گره گشا آورد
رسیدن گل و نسرین بخیر و خوبی باد بنفشه شاد و کش آمد سمن صفا آورد
صبا بخوش خبری هدهد سلیمان است که مژده طرب از گلشن سبا آورد
.
.
.
~~~<<<>>>>>>>{{{}}[[[[[]]♥♥♡★☆■□●○▪○●□
{}[]`~\|<567{>☆■◆◇•¤
[}{><|\~`▪○●□■☆★♡♥
1+×/&:$_£¥97_%=$/^*£¥¥
&€_=::$××%£¥9863$&€&*£_&&*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
آفیسر ریشو در حال تمیز کردن کیبورد قبل از فشردن کلید اینتر برای اعلام کلیری دسته جمعی
جامانده از لاتاری 2014
يه خاهش

دوستان همه اونايي كه به دعا يا انرژي اعتقاد دارين مخصوصا مامان خانوم مهربون لطفن امشب ياد منم باشيد. من ديگه منتظر هيچ كس و هيچ چيزي نيستم دلمم از اسمون معجزه نميخاد فقط ارامش ميخام ارامش Sad برام از اون كه مي گن اون بالاهاست بخايد اخه مي گن دعا از زبوني كه باهاش گناه نكردي يني از زبون ديگران زودتر اجابت مي شه! Sad اميدوارم كسي بهم حمله نكنه اين فقط يه خاهش دوستانه بود. هر كسي هم نظر خودشو داره كه براش محترمه.
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-08-19 ساعت 20:34)رامین اهوازی نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 12:24)soli asali نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 11:16)Sara_lphmkf نوشته:  كلا اين عكس پرسنل ابوظبي رو بايد توي هر صفحه ببينيم، عمو شهريار براي اينكه خيال دوستان راحت شه اين عكس رو بالاي صفحه كنار مهاجرسرا بزاريد لطفا:d
بي شوخي ، خب دوست عزيز وقتي مي خواي پاسخ بزاريد عكس رو حذف كنيد، صفحات به اندازه كافي سنگين هست

خایه سارا عزیز !
این عکس اصلا به سایت ربطی نداره تو سایت های شیرینگ هست این فایل، و فقط یه لینک به این فروم ها معرفی میشه برای بازخوانی همین Smile

اجازه بدید تا من از همینجا لقب "سلطانِ تشکر، ادب و همراهی" رو تقدیم کنم به شما "soli asali" پیشکسوت گرامی که وقتی دیدم بالای 40000 بار تشکر از دیگران را در کارنامه دارید، براستی به همیت و همراهی شما احترام میذارم. به امید یه هوراااااای جانانه و همگی Smile

خجالتم ندید :"> کاذی نکردم که Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-19 ساعت 20:17)alimomen نوشته:  بچه ها صد در صد اطمینان دارم هم اکثراکلیر شدیم هم ویزا هست هر چی میکشیم از سیستم صدور ویزاست که باعث شده ویزا محدود در دسترس باشه و اون میزان محدود رو هم به اولویتهای بالا مثل کیسهای یکضربی میدن حتی دانشجوها هم فکر نکنم کاری به ما داشته باشن چون اونها غیر مهاجرتی هستن

آقا من یه سوال دارم. این سیستم صدور ویزا فقط واسه ما کلیرنس خورده‌ها مشکل داره؟ واسه اونا که همین روزا مصاحبه دارن یه ضرب میگیرن مشکل نداره؟

بنظر من اونا دارن ما رو سر میدوونن تا سپتامبر بشه و همه رو مصاحبه کنند تا اینایی که موندن هم شانسی برای گرفتن ویزاهای محدود داشته باشن.

اینکه ایروان میگه ویزا نامبر موجود نداریم خیلی مسخره هست. اینا خودشون ۲سال پیش یه تعدادی رو برنده کردن. خودشون وقت مصاحبه تعیین کردن. مگه میشه واسه اینا برنامه ریزی نکرده باشن؟ ویزا نامبر مگه چیه؟ یه شماره ویزا هست مثل کد ملی، مثل شماره شناسنامه. یه عدده که باید از آمریکا رجیستر بشه.

من حس میکنم همه اینا بخاطر اینه که ویزا محدوده و توی سپتامبر اکثریا رو کلیر میکنن و اون وقت همه میدون دنبال همون ویزاهای محدود. چه شیر تو شیری بشه سپتامبر.

تشکر کنندگان: soli asali ، taleghani ، nasim ، pari pari ، Sara_lphmkf ، KIMIA2005 ، reasonable ، azadeh2014 ، shilan ، nedaba
وعده ما امشب ساعت ۱۰:۳۰

دوستان دعا و انرژی مثبت یادتون نره...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان