موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 23:11)morteza-dm نوشته: درود
یعنی واقعا باید باور کنیم که سیستم صدور ویزا و کندی وجود داره ؟ اونا میگن چرا ما باور کنیم ؟ به نظرتون یک کشور اونم آمریکا که تکنولوژی و قدرتش تو دنیا حرف اول رو میزنه دچار همچین مشکلی شده باشه ؟ اونم یه سیستم صدور ویزا ، یعنی این سیستم اینقدر پیچیده است که خودشون هنوز نتونستن درست کنند دست به دامن مایکروسافت شدن ؟ من یکی که اصلا باور نمیکنم . اینا همش حرفه مشکل جای دیگه است مشخصه که نمیخوان بدن که اینو بهونه کردن . چند روز دیگه که سپتامبر تموم بشه با یک پیام عذرخواهی سروتهش رو هم میارن همین . بیخودی خودمون رو الاف کردیم . نمیدونم چرا فقط سیستم صدور ویزا دچار مشکل شده چرا بولتن 2015 که اعلام شد دچار مشکل نمیشه ؟ به نظرتون اینا مشکوک نیست ؟
اولا جز باور کردن چاره ای نداری ثانیا نیازی به بهانه پیدا کردن ندارن اگر بخان ندن همین الان ونه حتی پایان سپتامبر یک پیام میذارن که حتی عذرخواهی توش نیست و عذر همه رو میخان-اگر هم فکر میکنی الاف شدی چرا الان اینجایی؟همین الان قیدشو بزن که یک ماه کمتر به قول خودت الاف بشی چهارتا امیدوارو هم با این حرفها ناامید نکنی آخه بولتن 2015 چیکار به صدور ویزای 2014 داره جلل الخالق
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خيلي دلم مي خواد دوستاني كه نا اميدند و ميگن سفارت داره بهانه مياره واسه ويزا ندادن ، زودتر از همه ويزا گيرشون بياد، ببينم عكس العملشون چيه؟ اون موقع لحن صحبتشون چه قدر عوض ميشه!! به اميد اون روز در چند روز آينده!؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
عمو شهريار جات خيلي خاليه.دوست داشتم الان در جمع بچه ها ميديدمت!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
امیدواریم خانم قصه گوی عزیز.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 23:21)قصه گو نوشته: خيلي دلم مي خواد دوستاني كه نا اميدند و ميگن سفارت داره بهانه مياره واسه ويزا ندادن ، زودتر از همه ويزا گيرشون بياد، ببينم عكس العملشون چيه؟ اون موقع لحن صحبتشون چه قدر عوض ميشه!! به اميد اون روز در چند روز آينده!؟!
اِ، قصه گو جونم، اينطورياست، اصلا من خيلي نا اميدم، همش سفارتها دارند اذيت مي كنن و بهونه ميارن، لطفا ويزاي منو بديد من برم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
منم همش پیش خودم فکر میکردم اگر نخوان بدن اطلاع رسانی میکنن ولی الان میدونم که اینطور نیست فکر من اشتباه بوده چون اونا نمیتونن از الان اعلام کنن که کنسله اینطوری قانون لاتاری بهم میریزه باید بزارن که اخر سپتامبر بشه و بصورت روتین همه چیز تموم بشه تحت هیچ شرایطی از الان اعلام نمیکنن موضوع رو در بایستی نیست قانون باید تا اخر اجرا بشه و بسته بشه اینو دیروز اسپانسرم که چندین ساله سیتیزنه میگفت حالا دیگه چه خوشمون بیاد چه نه مجبوریم تا اخر وایستیم و اینی که میگن توی سایت اطلاع رسانی میکنن اشتباهه خودشونم بارها گفتن تا اخر سپتامبر
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 23:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 23:38 توسط Behzad_alonee.)
دوستان سلام
من ٢٩ مرداد تولدم هست يعني ميشه ي كادو تولد خوب بگيرم؟؟؟
اونم كلير شدن باشه؟؟
Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
دوستان سلام
من ٢٩ مرداد تولدم هست يعني ميشه ي كادو تولد خوب بگيرم؟؟؟
اونم كلير شدن باشه؟؟
Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
من بلاخره ٧٠٠ تا پست رو رد كردم، عمو شهريار عزيز، آقاي حاجي واشنگتن و آقا بهداد و آقا محمود عزيز و جميعا مديرها، خواهش مي كنم پستهاي منو پاك نكنيد قول مي دم دختر خوبي بشم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 23:37)abbas09 نوشته: منم همش پیش خودم فکر میکردم اگر نخوان بدن اطلاع رسانی میکنن ولی الان میدونم که اینطور نیست فکر من اشتباه بوده چون اونا نمیتونن از الان اعلام کنن که کنسله اینطوری قانون لاتاری بهم میریزه باید بزارن که اخر سپتامبر بشه و بصورت روتین همه چیز تموم بشه تحت هیچ شرایطی از الان اعلام نمیکنن موضوع رو در بایستی نیست قانون باید تا اخر اجرا بشه و بسته بشه اینو دیروز اسپانسرم که چندین ساله سیتیزنه میگفت حالا دیگه چه خوشمون بیاد چه نه مجبوریم تا اخر وایستیم و اینی که میگن توی سایت اطلاع رسانی میکنن اشتباهه خودشونم بارها گفتن تا اخر سپتامبر
دوست عزيز، اصلا اينطوري نيست، يكم تو گوگل سرچ كنيد، مشكل صدور ويزا همگانيه، خيلي ها كه حتي براي تعطيلات تابستوني مي خواستند برند مجبور شدند بليطهاشونو پس بدهند، منظورم فقط به ايرانيها نيست كل مردم كشورهاي ديگه كه تازه مشكلات مارو نداشتند، ديگه دولت آ م ر ي ك ا مشكل رواني نداره كه توريستهاشو هم بپرونه، خدا رو شكر همگي اوستاي اينترنت شديم، من شخصا وقتي مي خوام برم دست به آب از گوگل اجازه مي گيرم،
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 19:13)me_u نوشته: سلام دوستان
راستش فشار عصبی در حد انفجاره.تورو خدا کنترلش کنید.
میدونید ما همه اینجا یک نقطه مشترک داریم انتظار کشنده و لازمش صبره و شکیبائی.
بدترین موردش اینه که هنوز 40 روز یعنی حدود 6 هفته مونده تا تکلیف همه مشخص بشه.
من واقعا نگران هفته دیگه هستم.اگر هفته دیگه کسی کلیر نشه فکر کنم این تاپیک برای همیشه بسته میشه.
دوستان من دقیقا حال شما عزیزان را درک میکنم و میدونم چه فشاری روی شما هست.ولی ازتون میخوام این فشار را مدیریت کنید تا بلای جونتون نشه.
همه ما امیدواریم چرا که هنوز پایان سپتامبر نیومده و 40 روز هم برای خودش 40 روزه.
این که یک عده از دوستان امیدشونو از دست دادند دلیل اصلیش حالت بلاتکلیفیه و این خیلی داره ماها رو آزار میده.
ما یک خانواده با سلایق مختلف و نظرات متفاوت هستیم.نباید انتظار داشته باشیم که همه مشابه ما نظر داشته باشند.نباید نظرات دیگران را به سخره بگیریم.
سال پیش 14 آگوست کلیر دسته جمعی شروع شده.الان هنوز یک هفته هم از اون تاریخ نگذشته.!
من خودم کیسهائی رو به صورت تصادفی چک کردم.روال آپدیت اونها دقیقا مشابه حالت کلیر شدنه..چون آپدیتاشون به صورت دوبار به فاصله یک روز
اول نفر اصلی کیس و بعد تمام نفرات هست.بعنوان مثال کیس 5051 من فکر کنم بزودی کلیر میشه.
آقایان و خانمها از همتون یک درخواست برادرانه دارم.کل این قضیه را بسپرید به جریان پاک انرژی زندگی(روح)و خدا.بگذارید روحتون کار خودشو بکنه.
شاید باورتون نشه یک موضوعی را براتون تعریف میکنم.
یک روز یکی از دوستانم یک دستگاه دیتا پروژکتور که خودش از آلمان اورده بود و داد براش سرویس کنم.لامپهای این دستگاهها فوق العاده گرونه!
من هنگام سرویس کردنش بر حسب تصادف لامپ دستگاه رو شکوندم.قیمتش 700 هزار تومن بود (سال 1382).
کلا داغون شدم.زنگ زدم بهش جریانو تعریف کردم.اونم گفت فدای سرت.اما من رو امانت خیلی حساسم.گفتم باید مثل روز اول تحویلش بدم.
اونموقع بود که گفتم خدایا تو میدونی من این کارو عمدا نکردم ولی وظیفه دارم که ردیفش کنم.کمکم کن.
یهو یادم افتاد یک فیش موبایل دارم که میشه فروخت 500 هزار تومن و الباقیشم بالاخره ردیف میکردم.
رفتم پیش یکی از رفقا گفتم برام بفروش جریانو که شنید گقت بابا من نمایندگیش آشنا دارم برو ردیف میکنم یجوری قسطی بهشون بدی.
سرتونو درد نیارم رفتم نمایندگی جریانو برای اون بنده خدا تعریف کردم اونم گفت اوکی تو سه ماه قسط بده.
رفتم پذیرش و اونجا سریال دستگاه رو زد تو سیستم گفت آقا دستگاه شما گارانتی بین المللی داره و معرف ما رفت چک کرد و گفت اوکی حله هیچ هزینه ای نمیخواد بدید.
باورتون نمیشه الانم که دارم مینویسم اشک تو چشام جمع شده.
اینو بدونید اگه یک کارو بسپرید به خدا مطمئن باشید یکجوری همه چیزو میچینه کنار هم که نتیجه به صلاح و خیر شما میشه.
حال اونروزای من خیلی شبیه اینروزاست که نمیدونی باید چیکار کنی.اونموقع کارو سپردم به خودش.منو انداخت تو مسیری که تا دقیقه 90 هم آماده پرداخت اشتباهم بودم و دقیقه نود گفت برو حالشو ببر! (مسیری که من تو این داستان طی کردم اینجا براتون بولد کردم)
الانم بعد از مصاحبه تا الان آپدیتی رسمی نداشتم .ولی سپردم به خودش.آ خدا!اوستا کریم هرچه خودت صلاح میدونی.
سرافراز باشید.مثل سرو
خداییش من یه جری قشنگ این جریانا رو قبول دارم معمولا زندگی مثل پازل که ما تو کلی قسمتاش سر در گمیم ولی آخر خودش قشنگ جفت و جور میشه که ما اون وقت میفهمیم جریان چی بوده . حالا یه سوال ما یه ویدیو پروژکتور داریم لامپشم تقریبا نوه مشتری سراغ ندارین میخوایم بفروشیم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 19:13)me_u نوشته: سلام دوستان
من واقعا نگران هفته دیگه هستم.اگر هفته دیگه کسی کلیر نشه فکر کنم این تاپیک برای همیشه بسته میشه.
دوستان من دقیقا حال شما عزیزان را درک میکنم و میدونم چه فشاری روی شما هست.ولی ازتون میخوام این فشار را مدیریت کنید تا بلای جونتون نشه.
همه ما امیدواریم چرا که هنوز پایان سپتامبر نیومده و 40 روز هم برای خودش 40 روزه.
این که یک عده از دوستان امیدشونو از دست دادند دلیل اصلیش حالت بلاتکلیفیه و این خیلی داره ماها رو آزار میده.
ما یک خانواده با سلایق مختلف و نظرات متفاوت هستیم.نباید انتظار داشته باشیم که همه مشابه ما نظر داشته باشند.نباید نظرات دیگران را به سخره بگیریم.
سال پیش 14 آگوست کلیر دسته جمعی شروع شده.الان هنوز یک هفته هم از اون تاریخ نگذشته.!
من خودم کیسهائی رو به صورت تصادفی چک کردم.روال آپدیت اونها دقیقا مشابه حالت کلیر شدنه..چون آپدیتاشون به صورت دوبار به فاصله یک روز
اول نفر اصلی کیس و بعد تمام نفرات هست.بعنوان مثال کیس 5051 من فکر کنم بزودی کلیر میشه.
آقایان و خانمها از همتون یک درخواست برادرانه دارم.کل این قضیه را بسپرید به جریان پاک انرژی زندگی(روح)و خدا.بگذارید روحتون کار خودشو بکنه.
شاید باورتون نشه یک موضوعی را براتون تعریف میکنم.
یک روز یکی از دوستانم یک دستگاه دیتا پروژکتور که خودش از آلمان اورده بود و داد براش سرویس کنم.لامپهای این دستگاهها فوق العاده گرونه!
من هنگام سرویس کردنش بر حسب تصادف لامپ دستگاه رو شکوندم.قیمتش 700 هزار تومن بود (سال 1382).
کلا داغون شدم.زنگ زدم بهش جریانو تعریف کردم.اونم گفت فدای سرت.اما من رو امانت خیلی حساسم.گفتم باید مثل روز اول تحویلش بدم.
اونموقع بود که گفتم خدایا تو میدونی من این کارو عمدا نکردم ولی وظیفه دارم که ردیفش کنم.کمکم کن.
یهو یادم افتاد یک فیش موبایل دارم که میشه فروخت 500 هزار تومن و الباقیشم بالاخره ردیف میکردم.
رفتم پیش یکی از رفقا گفتم برام بفروش جریانو که شنید گقت بابا من نمایندگیش آشنا دارم برو ردیف میکنم یجوری قسطی بهشون بدی.
سرتونو درد نیارم رفتم نمایندگی جریانو برای اون بنده خدا تعریف کردم اونم گفت اوکی تو سه ماه قسط بده.
رفتم پذیرش و اونجا سریال دستگاه رو زد تو سیستم گفت آقا دستگاه شما گارانتی بین المللی داره و معرف ما رفت چک کرد و گفت اوکی حله هیچ هزینه ای نمیخواد بدید.
باورتون نمیشه الانم که دارم مینویسم اشک تو چشام جمع شده.
اینو بدونید اگه یک کارو بسپرید به خدا مطمئن باشید یکجوری همه چیزو میچینه کنار هم که نتیجه به صلاح و خیر شما میشه.
حال اونروزای من خیلی شبیه اینروزاست که نمیدونی باید چیکار کنی.اونموقع کارو سپردم به خودش.منو انداخت تو مسیری که تا دقیقه 90 هم آماده پرداخت اشتباهم بودم و دقیقه نود گفت برو حالشو ببر! (مسیری که من تو این داستان طی کردم اینجا براتون بولد کردم)
الانم بعد از مصاحبه تا الان آپدیتی رسمی نداشتم .ولی سپردم به خودش.آ خدا!اوستا کریم هرچه خودت صلاح میدونی.
سرافراز باشید.مثل سرو
خداییش من یه قشنگ این جریانا رو قبول دارم معمولا زندگی مثل پازل که ما تو کلی قسمتاش سر در گمیم ولی آخر خودش قشنگ جفت و جور میشه که ما اون وقت میفهمیم جریان چی بوده . حالا یه سوال ما یه ویدیو پروژکتور داریم لامپشم تقریبا نوه مشتری سراغ ندارین میخوایم بفروشیم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این cv که میگین چیه؟ و چه چیزایی باید براش نوشت ؟
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-19 ساعت 23:47)shilan نوشته: (2014-08-19 ساعت 19:13)me_u نوشته: سلام دوستان
ما یک خانواده با سلایق مختلف و نظرات متفاوت هستیم.نباید انتظار داشته باشیم که همه مشابه ما نظر داشته باشند.نباید نظرات
خداییش من یه جری قشنگ این جریانا رو قبول دارم معمولا زندگی مثل پازل که ما تو کلی قسمتاش سر در گمیم ولی آخر خودش قشنگ جفت و جور میشه که ما اون وقت میفهمیم جریان چی بوده . حالا یه سوال ما یه ویدیو پروژکتور داریم لامپشم تقریبا نوه مشتری سراغ ندارین میخوایم بفروشیم
شيلان جونم، مامان بزرگه خدا بيامرزه من يك جمله معروف داشت : خدا زيبا عمل مي كنه، البته بنده خدا تا زنده بود ما نوه ها با همين جمله سر به سرش مي زاشتيم و كلا شده بود جوكمون، جوون بوديم و نادون
ولي حالا كه نيست تازه مي فهمم بنده خدا چي مي گفت
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا همه دوستام وهمسفرام رو راهی کن . نذار دل کسی بشکنه. خیلی ها به بچه هاشون قول دادن ببرنشون آمریکا، دوستامو شرمنده بچه ها شون نکن . اونا دیگه از سهمیه و خرابی سیستم چیزی نمی فهمند، دلشونو نشکن. خوب میدونی خدا جونم که اون جوون چون لاتاری برنده شد بدون هیچی دست زنشو گرفت آورد خونش به وعده آمریکا ،اونو هم شرمنده خانمش نکن.اون جوونی که درسشو بخاطر لاتاری رها کرد و به پدر و مادرش گفت میرم آمریکا درس میخونم،اونم شرمنده پدر و مادرش نکن. خدا هیچ کس رو در این راه شرمنده نکن. همه رو راهی کن و خوشحال .
خدایا خیلی امید دارم. امیدم ناامید نکن. خدایا خیلی دلم میخواد برم به سرزمین آرزوها و آقای همسرخیلی بیشتر از من میخواد . خودت میدونی چه دل پاکی داره به حرمت دل پاکش آرزوشو براورده کن. سر بلند و دل شادش کن
آمین
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من براي همه بهترين ها رو آرزو دارم و صميمانه و از ته قلبم از پروردگار كلير شدن همه شما رو مي خوام صبور باشين و فكراي خوب من دلم روشن هست دوستان به اميد پروردگار ميريم :-)
**٥٦ مصاحبه ٢٢ مي آنكارا - شغل خصوصي - سربازي س پ - آپ بعد از مصاحبه ١٤ بار
من به عشق تو خوشم آمليكا
تو به عشق هر كه هستي خوش باش