موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستای گلم
راستش نمی خواستم چیزی بگم اما فکر میکنم باید یه چیزو به همه شما عزیزایی که نگرانید بگم.
چرا الکی به خودتون حس بد میدید؟ چرا هی فکرای بد میکنید؟
مگه به خاطر اینکه به همتون ویزا بدند کارنتی های اسیا قطع نشد؟ مگه اعلام نکردند که اونایی که واسه مصاحبه میخوان برند دیگه ویزا موجود نیست و با توجه به مصاحبه شده ها ویزا به حداکثر رسیده
این یعنی برای تک تک شما ویزا نگه داشتند. خودتون دیگه ته سیس رو در اوردید مگه غیر از اینه
اون دوستایی هم که میگن سفارت نمیتونه توی سپتامبر هممون رو ایشود کنه! این دیگه از اون حرفهاست. مگه کلا چند نفرید که سه تا سفارت نتونه ایشود کنه
والله روزی که من رفتم پاسپورتم رو بدم دقیقا 147 نفر تو صف بودند که بیشترشون چندتا پاسپورت تو دستشون بود ، چند روز بعد هم هممون رفتیم ویزاهامونو گرفتیم. واسه یه سفارت اینکه 200 تا ویزا تو یه روز بده هیچ کاری نداره.
پس دوستای عزیزی که میدونم به علت نگرانی و استرس یه خورده جو نا امیدی گرفتید
بنا به گفته سفارت هم واستون ویزا نگه داشتن و هم میتونند هممتون رو تو یک هفته ایشود کنند
بعضی وقتها که به نگرانی های گذشتمون نگاه میکنیم خندمون میگیره. بعدا با هم به نگرانی های این روزامون میخندید
یه دوست که هیچ وقت هم تاپیکی های خوبشو فراموش نمیکنه
**2014AS27 ^ تعداد نفرات کیس : خود تنهام! ورود به آمریکا :10 Nov
ساکن: مونتین ویو در کالیفرنیا
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
روحت شاد بانوی ارجمند سرزمینم.
.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 01:31)H Pier نوشته: محبت جان نیستی اینجا صفا نداره دادا.
(و البته دوستای دیگه نازنین
)
سلام
عزیزمی داداش بخدا میخوام پست نذارم و فقط دوست دارم بیام از امید بخونم و شادی و فقط لایک کنم و لذت ببرم اما میام میبینم باید بشینم به حال خودم و بقیه گریه کنم، بابا دمتون گرم حرف زدن که بلد نیستی حداقل حرف نزدن رو یاد بگیرید تا باعث آزار بقیه نشید زنگ میزنن بهم با بغض حرف میزنن آدم دلش میگیره نمیفهممشون نمیدونم به کدوم مرامن که دل شکستن براشون انگار عادته!!!!
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-08-20 ساعت 01:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 01:54 توسط قصه گو.)
محبت عزيز ممنون كه يادي از اين بانوي يگانه كرديد. چند بار اومدم كه تسليت بگم ، دلم نيومد جو تاپيك رو در حالي كه همه اميدوارانه در حال دعا بودند، خراب كنم. اما الان از دوستان مي خوام براي شادي روح زيباي سيمين بهبهاني دعا كنيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
عمو شهريار رسيدن به خير!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 01:52)قصه گو نوشته: محبت عزيز ممنون كه يادي از اين بانوي يگانه كرديد. چند بار اومدم كه تسليت بگم ، دلم نيومد جو تاپيك رو در حالي كه همه اميدوارانه در حال دعا بودند، خراب كنم. اما الان از دوستان مي خوام براي شادي روح زيباي سيمين بهبهاني دعا كنيد.
سلام
این بانو از افتخارات میهنم بود، روحش شاد و یاد و نامش گرامی.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 02:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 02:07 توسط lida55.)
هر کسی تو استرس یکجور میشه یکی اشک میریزه یکی پرخاش میکنه یکی با اعتقاد های قلبیش اروم میگیره یکی گوشه گیر میشه یکی تو این وسط به بقیه دلداری میده تک تک تون رو درک میکنم
بخدا دوستای گلم استرس بعد از ویزا بالاتره انرژیتونو واسه اون نگه دارین
الان یک فکر دارین بعدش هزاران فکر
برای تسکین ذهن خسته یک لیست از کارهایی که باید بعد از دریافت ویزا انجام بدین درست کنین و اولیتبندیش کنین
نه فقط بگین رسیدگی به امور مالی یا فروش وسایل یا خداحافظی با....تک تک بنویسین تا ببینین تو شش ماه چقدر کار دارین و چقدر انرژی لازمه
دیگه بعداز رفتن و خودتون بهتر میدونین ....
رتبه:
112
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-20 ساعت 02:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-20 ساعت 13:38 توسط H Pier.)
خوب این طبیعیه که تاپیک برای منتظرین کلیرنس هست و به هم کمک میکنیم و امید میدیم. البته هر کس عقاید خودش رو داره و به قول دوستان به عقاید هم احترام میزاریم. اگر من نوعی نا امید میشم و چند بار نظرم رو گفتم باید این رو درک کنم که نظرم چند بار گفته شده و خونده شده. تاکید برای نظریاتم یعنی تحمیل اون. خوب اگر به افکارم ایمان دارم و داستان تمام شدس سعی میکنم دیگه تاثیر هر آنچه که به داستان لاتاری مربوط میشه رو از کارهای روزمره ام کمتر کنم. نمونه اش همین تاپیک که واقعا خونه امید مهاجرت خیلی از ماهاس. سمی کردن فضای اینجا هیچ کمکی به کسی نمیکنه. حتی اگر الکی امیدوار باشیم بهتر از صحبت های ... است.
یادتون باشه گفتم امروز و فردا نکنید تحملمون میاد پایین. والا سفارت آنکارا حتی از هفته پیش تو میل هاش نوشته که تو آگست ویزا نداریم. پس اگر امید دارید ادامه بدید حتی با انرژی و دعا و هر آنچه که مسخره میکنن و حتی اگر نتونستیم ویزا بگیریم که میگیریم. وگرنه اگر به شخصه فکر کنم داستان تمام شدست اینجا نمیمونم برای آزار کسی.
ببخشید پرحرفی کردم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-20 ساعت 02:13)lida55 نوشته: (2014-08-20 ساعت 00:01)maryferfere نوشته: دوستان این cv که میگین چیه؟ و چه چیزایی باید براش نوشت ؟
مری عزیز بعضی وقتها سفارتها اطلاعات تکمیلی می خوان که به فرم نه سوالی و cv معروفه معمولا هم روز مصاحبه نمی خوان بلکه بعدا از طریق ایمیل می خوان
ابوظبی که تا من میدونم کاری به اون فرم نه سوالی و غیره ندا ره
معمولا کسانی که اینو ازشون میخوان زودتر کلیر میشن
در مهاجرسرا تاپیک فرم نه سوالی و نحوه پاسخگویی به ان موجوده خودشون هم میگن تو cv چی می خواهند
سلام
در تکمیل فرمایشات لیدای عزیز.
CV رزومه کاری و تحصیلی شماست همین. یه سرچ تو گوگل کن نحوه نوشتن لاتینش و همینطور نمونه هاش موجوده و البته بدون درخواست آفیسر نیازی به نوشتنش نیست.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
H Pier عزيز اصلاً پر حرفي نكرديد. درست مي گيد . اما سياست من اينه كه لزومي نمي بينم جواب هر پستي را بدم . بايد اين قدر قوي باشم كه جو سمي تأثيري روي من نذاره . كل كل كردن به غير از اينكه شما را خسته مي كنه، فايده ي ديگري نداره. تازه دموكراسي را هم زير سؤال مي برند!
حرص خوردن آرمين و يا ناراحتي فرشاد از نوع ديگريست كه برايم قابل دركه و همه اين دو نفر مي شناسيم و ميدونيم دل پاكي دارند. اصلاً از دستشون ناراحت نميشم و تازه وقتي نيستند جاي خاليشون رو حس مي كنم و با هر پستشون كلي خوشحال ميشم.. اما امان از دست بعضي ها......
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عزیزان دلم
صبح همگی بخیر.
من هنری جز آرزوی خیر و دعا برای رسیدن به مراد دل ندارم
امروز هم روز خداست.
امید و انرژی مثبت یادتون نره.
شاد باشین.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام صبح بخیر
من همین الان دیدم ما بین ساعت یک و نیم دیشب تا 7 صبح آپدیت شدیم. به نظرم از امریکا بوده
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!