کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-21 ساعت 20:29)ibehnam نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:24)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:20)ibehnam نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:19)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:15)ibehnam نوشته:  یه نفر با 2 تا ارسال میاد اینجا یه چرت و پرتی میگه ، دوباره همه رو به هم میریزه ... جوابشو ندید .
شما برو تا یکشنبه اونجا باش ، از سایه برو ، رسیدی هم اس ام اس یادت نره ...

من قصد جسارت به كسي رو ندارم، اما به نظر من اين حرف مثل همون شايعه كانادايي مي مونه

100 %%%%%%%%%%%%%%%%%
یا اون آژانسی که برده این دوستانو میخواسته پرواز و هتلشو پر کنه سر کار گذاشته ملتو
یا این دوستمون مارو گیر آورده ...

آخه 1 نفر - 2 نفر -نه دیگه این همه آدم اومدن اینجا اعلام کردن !
از دوست خوبمون جناب حمید هم انتظار دروغ نمیره من فکر نمیکنم ساختگی باشه ! ولی دور از ذهن و عجیبه !

حمید رو درسته ... قبولش داریم ...
ولی شایعه وقتی میفته ، میفته دیگه . فردا مثلاً حاجی واشنگتن نامی بیاد بگه من شنیدم که کلیر شی ، ویزاتو میبندن به پای کفتر جلد خونت ، میاد درست در خونت ، خودت میتونی بچسبونی به پاست . باید باور کنیم ؟؟!
هر کی بوده سفارت نبوده به نظر من !

من حرفم اینه ! اگه شایعه بود 1 نفر میگفت ! نفر بعدی مرض نداشت بیاد بگه به منم زنگ زدن الکی که !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، ebi1988 ، برسام٤ ، arelarel ، mizan ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 20:19)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:15)ibehnam نوشته:  یه نفر با 2 تا ارسال میاد اینجا یه چرت و پرتی میگه ، دوباره همه رو به هم میریزه ... جوابشو ندید .
شما برو تا یکشنبه اونجا باش ، از سایه برو ، رسیدی هم اس ام اس یادت نره ...

من قصد جسارت به كسي رو ندارم، اما به نظر من اين حرف مثل همون شايعه كانادايي مي مونه
نه سارا خانوم این دفعه دیگه شایعه نیست.
به دوستای منم زنگ زدن...
تو صفحات قبل کامل توضیح دادم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، برسام٤ ، arelarel ، mizan ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 20:30)قصه گو نوشته:  پس چرا شماره تلفن مي گيرند؟ از من هم موقع تحويل مدارك شماره خواست و دقيقاً كفت يه شماره از ايران رو بده، همون خانم چاقه!! راستي با من خوش اخلاق بود!
اگه يادتون باشه اوايل مصاحبه ها بود كه زنگ زدند خونه ي دوستان و تاريخ مصاحبه رو تغيير مي دانند ، پويان و آقاي غفاري بودند. سفرنامه هاشون هست. اون موقع هم مي گفتند اول تلفن بوده و بعد ايميل. پس چرا الان غير واقعي به نظر ميرسه؟

تلفن رو که برای اطلاعاتت باید بدی . خیلی چیزای دیگه هم تو فرم ثبت ناممون بوده ، ولی وقتی که میگن از طریق این سایت برو چک کن ، دیگه دلیلی نداره زنگ بزنن !! تو سایت اعلام میکنن .
بعد هم زنگ زدن ، اوکی ... چرا تا یکشنبه ؟؟؟!!!! منطقی نیست و بو داره ...
من نظرم رو گفتم ، که اسیر این داستان نشیم . که بشیم دوباره شما یادته چی میشه ( سونامی کانادا )
حالا دوست عزیزمون بیاد تبریک هم بگه ، شرایط کیس هم بپرسه !!!!!!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: قصه گو ، ebi1988 ، arelarel ، Sara_lphmkf ، mizan ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 19:55)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 19:44)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 19:28)ebi1988 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 19:00)Sara_lphmkf نوشته:  
من یک ماه و دو روز آنلاین بودم فکر کنم باید بروم مرخصی در ضمن دعا های دوستان کمی جو را مثبت کرد از همگی ممنون
کفم برید رفتم دیدم یک ماههه ! به شما باید 120 فول اضافه کاری با 4تا تا حق ماموریت و 6 تا هم شبانه. یک ماه هم برید محمودآباد هتل
Big GrinBig GrinBig Grin
ایشالله که با این خبرهای جدید به زودی هممون کلیر بشیمCool
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، arelarel ، Sara_lphmkf ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
یه حساب سر انگشتی کردم 12 ماهی که گذشته اگر 1 ماهش رو کسی آنلاین باشه یعنی 1/12 از روز رو آنلاین بوده یعنی 2 ساعت در روزی که 8 ساعتش خوابه 8 ساعت کار و 8 ساعت استراحت (تازه اگر ما خیلی استاندارد زندگی کنیم) یعنی مامان خانم شما فیکس 1/4 استراحتت رو در اینجا بودی. خسته نباشید و دست مریزاد. ایشالا یه جشن تقدیر از شما همینجا برگزار کنیم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-21 ساعت 20:31)gh_sh67 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:21)taleghani نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:00)gh_sh67 نوشته:  سلام بچه ها
به خونه ما زنگ زدن گفتن تا یکشنبه ساعت 2 بیا ابوظبی ویزاتا بگیر گفت اگه نیای بهت دیگه نمی دن یه زن بود که فارسی حرف می زد تازه شماره خونه ما هم تغییر کرده بود ولی زنگ زده بود بنظر شما من چطوری می تونم تو فرصت کم برم خواهشا اگه آژانسی داخل تهران سراغ داره فردا جمعه باز باشه یا کسی میره یا راهی سراغ داره پیام بزاره
دوست عزیز مبارکتون باشه.یه اطلاعاتی از کیستون لطف می کنیید بدید.ممنون

شماره کیس 77XX ,معاف از خدمت, شغل خصوصی تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای
من پیشنهادم اینه که شمارشو از یه طریقی چک کنین ببینین از سفارت بوده یا نه
اگه دوستی یا آشنایی اونجا باشه میتونه بگه این شماره مربوط به کجاست
نهایتا اینکه همین الان با ک سی سی تماس بگیرین و بگین چریان اینجوریه و شماره رو هم بهشون بگین اینجوری جواب بهتری میتونین بگیرین
موفق باشید
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، arelarel ، mizan ، nedaba ، pari pari
سفارتها کلا این روند رو دارند که وقتی ویزا اماده شد زنگ میزنن.ولی سفارت امریکا چون تو ایران نیست واسه خودش این رو یه کار روتین نکرده حداقل تو لاتاری.
ولی باز این چیز عجیبی نیست. احتمالا واسه همین چند مورد خاص بوده بعیده واسه همه همین طور باشه. دلیلشم فقط خودشون میدونن واقعا..
به هر حال اصل قضیه اینه که بالاخره دا رن ویزا میدن. البته امیدوارم فقط ادامه همون یه ضربیا نباشه.... و یه فکری به حال ماها بکنن.
ولی اینم غیر منطقیه که بگن تا یکشنبه اینجا باشید...خودشون میدونن رفتن دبی هزار مکافات داره خوب.
(2014-08-21 ساعت 20:22)gh_sh67 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:12)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:00)gh_sh67 نوشته:  سلام بچه ها
به خونه ما زنگ زدن گفتن تا یکشنبه ساعت 2 بیا ابوظبی ویزاتا بگیر گفت اگه نیای بهت دیگه نمی دن یه زن بود که فارسی حرف می زد تازه شماره خونه ما هم تغییر کرده بود ولی زنگ زده بود بنظر شما من چطوری می تونم تو فرصت کم برم خواهشا اگه آژانسی داخل تهران سراغ داره فردا جمعه باز باشه یا کسی میره یا راهی سراغ داره پیام بزاره

یا ابلفضل مگه میشه ؟ شماره جدیدتو چطوری گیر آوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی تا این حد اینا خفنن ؟؟!!!!!
شماره اصفهان عوض شده چطوری فهمیدن نمی دونم الانم می خوام بیام تهران به خونه زنگ زد با شماره 0971241422XX حالا اگه راهی هست تا من بتونم برم ممنون میشم بم بگین

خوب دوستان،اين بنده خدا الان ارسالهاش به ٤ رسيد، ديگه كم كم ميشه بهش كمك كرد،
حالا خانم يا آقاي عزيز خدمتتون عرض كنم امروز كه ٥ شنبست و قاعدتا فردا جمعست، از اونجا كه پس فردا شنبست و پروسه گرفتن ويزا طبق گفته دوستان مربوط به سفارت شما كمي زمان بره "حداقل" ٤٨ ساعت، شما پس از دريافت ويزا دوشنبه يا سه شنبه به ابوظذزبي ميرسيد، پس ايشالا ٢٠١٦ جزو برنده ها باشيد مثل ما.
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: ibehnam ، arelarel ، Sara_lphmkf ، mizan ، nedaba
دوستان من برای اطمینان خودشون با سفارت تماس گرفتن...
شنبه هم پاسشون رو پیک آپ می کنن...
یک شنبه ظهر همه چی معلوم میشه...
من که به دوستانم اطمینان کامل دارم...
منتظر میمونیم و نتیجه رو می بینیم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: برسام٤ ، arelarel ، ebi1988 ، azadeh2014 ، soli asali ، taleghani ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، shilan
(2014-08-21 ساعت 20:34)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:29)ibehnam نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:24)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:20)ibehnam نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:19)Sara_lphmkf نوشته:  من قصد جسارت به كسي رو ندارم، اما به نظر من اين حرف مثل همون شايعه كانادايي مي مونه

100 %%%%%%%%%%%%%%%%%
یا اون آژانسی که برده این دوستانو میخواسته پرواز و هتلشو پر کنه سر کار گذاشته ملتو
یا این دوستمون مارو گیر آورده ...

آخه 1 نفر - 2 نفر -نه دیگه این همه آدم اومدن اینجا اعلام کردن !
از دوست خوبمون جناب حمید هم انتظار دروغ نمیره من فکر نمیکنم ساختگی باشه ! ولی دور از ذهن و عجیبه !

حمید رو درسته ... قبولش داریم ...
ولی شایعه وقتی میفته ، میفته دیگه . فردا مثلاً حاجی واشنگتن نامی بیاد بگه من شنیدم که کلیر شی ، ویزاتو میبندن به پای کفتر جلد خونت ، میاد درست در خونت ، خودت میتونی بچسبونی به پاست . باید باور کنیم ؟؟!
هر کی بوده سفارت نبوده به نظر من !

من حرفم اینه ! اگه شایعه بود 1 نفر میگفت ! نفر بعدی مرض نداشت بیاد بگه به منم زنگ زدن الکی که !
البته فرقی نمی کنه از این به بعد منتظر تلفن هم میمونیمRolleyes
تشکر کنندگان: arelarel ، Sara_lphmkf ، ebi1988 ، ibehnam ، soli asali ، S.gh ، nedaba ، pari pari
نکنه این همون چمنه؟
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: ibehnam ، arelarel ، Sara_lphmkf ، soli asali ، mizan ، nedaba ، pari pari
abu dhabi us embassy contact number رو تو گوگل سرچ کن نتیجش میشه:

97124142200+
Embassy of the United States, Phone
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، arelarel ، Sara_lphmkf ، ibehnam ، ebi1988 ، soli asali ، mizan ، nazanin fatemi ، nedaba ، pari pari
دوستان کسی هست که بدونه پروسه issued شدن چه مدت طول میکشه .و آیا امکان داره کسی پاسپورتش گرفته بشه کلیر هم شده باشه و ایسود نشه؟
چقدر طول میکشه مشخص شه؟
با تشکر .از دوستان خواهش دارم اهمیت ای موضوع برای منو درک کنن.مرسی
تشکر کنندگان: arelarel ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
CEAC ابوظبی ، کیس های 77XX رو چک کردم
3 تا کیس بودن که آپدیت امروز خورده بودن :

2014AS7758
2014AS7783
2014AS7727

جالبه که 2 تاشون 2 نفره بود و یک نفر READY و یکی AP و یک کیس دیگه هم READY بود ( که نرفته مصاحبه و هیچی ) ...

شاااااااااااااااااااید اگه این قضیه تلفن ها صحت داشته باشه ، دارن به کسانی که برنده اصلی READY بوده و ویزاشو نگرفته ، اولتیماوم میدن که تکلیف تعداد ویزاها معلوم شه ( حدس شخصی بودا !! )
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arelarel ، majid_eng ، ebi1988 ، soli asali ، کیانوش2 ، mizan ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
بلاخره ايروان ايميل منو توي ليست سياهش قرار داد، از جمعه گذشته سه تا ايميل فرستادم هر سه تاشو جواب ندادن هيچ، آپ هم نشدم، حتي اون ايميل اتو رو هم نفرستادند، ايراد نداره، خبر ندارند من دارم شخصا مي رسم خدمتوشون، دستي براشون مي برم:d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: arelarel ، ibehnam ، ebi1988 ، soli asali ، برسام٤ ، milad.m1986 ، mizan ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان