کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
فکر کنم تماس آقای مومنی بوده. یه خورده پیشنهاد های پیکابشون کم شده دارن درآمد زایی میکنن:دی
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: arelarel ، ibehnam ، Sara_lphmkf ، soli asali ، AZAR 1335 ، ebi1988 ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba ، pari pari
از ایروان کسی خبری داره ؟ ، ایمیلی ، جواب ایمیلی یا .....
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
(2014-08-21 ساعت 21:07)behdadK نوشته:  فکر کنم تماس آقای مومنی بوده. یه خورده پیشنهاد های پیکابشون کم شده دارن درآمد زایی میکنن:دی

اینم یه سناریوست ...
به قول حمید تا یکشنبه معلوم میشه ...
ما که عمو حمید رو قبول داریم ، یکشنبه به ما بگه چی بوده داستان ...
فقط حمید جان ما شما رو قبول داریم ، شما هم دوستاتو قبول داری دیگه ؟؟! Big GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: arelarel ، Sara_lphmkf ، soli asali ، hamid.eng ، ebi1988 ، کیانوش2 ، mizan ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 20:45)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:22)gh_sh67 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:12)soli asali نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:00)gh_sh67 نوشته:  سلام بچه ها
به خونه ما زنگ زدن گفتن تا یکشنبه ساعت 2 بیا ابوظبی ویزاتا بگیر گفت اگه نیای بهت دیگه نمی دن یه زن بود که فارسی حرف می زد تازه شماره خونه ما هم تغییر کرده بود ولی زنگ زده بود بنظر شما من چطوری می تونم تو فرصت کم برم خواهشا اگه آژانسی داخل تهران سراغ داره فردا جمعه باز باشه یا کسی میره یا راهی سراغ داره پیام بزاره

یا ابلفضل مگه میشه ؟ شماره جدیدتو چطوری گیر آوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی تا این حد اینا خفنن ؟؟!!!!!
شماره اصفهان عوض شده چطوری فهمیدن نمی دونم الانم می خوام بیام تهران به خونه زنگ زد با شماره 0971241422XX حالا اگه راهی هست تا من بتونم برم ممنون میشم بم بگین

خوب دوستان،اين بنده خدا الان ارسالهاش به ٤ رسيد، ديگه كم كم ميشه بهش كمك كرد،
حالا خانم يا آقاي عزيز خدمتتون عرض كنم امروز كه ٥ شنبست و قاعدتا فردا جمعست، از اونجا كه پس فردا شنبست و پروسه گرفتن ويزا طبق گفته دوستان مربوط به سفارت شما كمي زمان بره "حداقل" ٤٨ ساعت، شما پس از دريافت ويزا دوشنبه يا سه شنبه به ابوظذزبي ميرسيد، پس ايشالا ٢٠١٦ جزو برنده ها باشيد مثل ما.

به یکی از اینها که مسافر می برند برای ویزا در دوبی زنگ بزن و بگو فردا که میره سفارت ابوظبی برا ت بپرسند واقعیت داره که آماده هست وتا یکشنبه باید اونجا باشی!
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: arelarel ، soli asali ، ebi1988 ، lida55 ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari
یعنی کوزت انقدر بدبختی نکشید که ما کشیدیم ...
هیچی دیگه ... از فردا باید اماراتیا برن ویزا بگیرن ، آماده باش ، گوش به زنگ ، چمدون بسته ...
بقیه هم هر وقت آپدیت شدن برن بلیط و هتل رزو کنن ، زنگ نزدن برن کنسل کنن !!! ( توجه داشته باشید ، ممکنه چند بار لازم باشه این کار رو بکنید )

مهمون میخوای دعوت کنی ، 2 شب قبل بهش بگی پس فردا بیا ، نمیاد ! میگه زودتر میگفتی Big GrinBig Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: ebi1988 ، teacherm ، کیانوش2 ، arelarel ، hamid.eng ، قصه گو ، HELIAA ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari
عزیزان من یکی از مواردی هستم که آخریا کلیر شدم.رفتم سفارت مدیکال مجددو دادم ،پاسمو گرفتن و گفتن 3 تا 5 روزه نتیجش میاد. امروز که دو روز از اون تاریخ گذشته نه خبری از ایمیل هست و نه از ایسود.
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، sorooosh ، arelarel ، آلیس-1980 ، nedaba ، pari pariaaa ، sia 1306
(2014-08-21 ساعت 21:26)parisan نوشته:  عزیزان من یکی از مواردی هستم که آخریا کلیر شدم.رفتم سفارت مدیکال مجددو دادم ،پاسمو گرفتن و گفتن 3 تا 5 روزه نتیجش میاد. امروز که دو روز از اون تاریخ گذشته نه خبری از ایمیل هست و نه از ایسود.

دوست عزيز، شما خودتون مي گيد گفتن ٣ تا ٥ روز كاري، الان هم دو روز گذشته، پس يكم ديگه منتظر باشيد، كدوم سفارت هستيد؟ حدود كيستون و كي كلير شديد؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، A_A ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
آره حق با شماست خاله سارا.
آنکارا
تقریبا 30روز پیش
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، arelarel ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 21:11)ibehnam نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 21:07)behdadK نوشته:  فکر کنم تماس آقای مومنی بوده. یه خورده پیشنهاد های پیکابشون کم شده دارن درآمد زایی میکنن:دی

اینم یه سناریوست ...
به قول حمید تا یکشنبه معلوم میشه ...
ما که عمو حمید رو قبول داریم ، یکشنبه به ما بگه چی بوده داستان ...
فقط حمید جان ما شما رو قبول داریم ، شما هم دوستاتو قبول داری دیگه ؟؟! Big GrinBig Grin
من اخربن خبرها رو آنلاین خدمتتون گزارش میدم...
نمیدونم چرا به ما زنگ نزدن...اخه ما هم امروز آپدیت شدیم!
خانومم خیلی ناراحته بنده خدا...
منم که کلاً هنگممممممممممممممم که این چه داستان جدیدیه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، ebi1988 ، arelarel ، A_A ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 21:29)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 21:26)parisan نوشته:  عزیزان من یکی از مواردی هستم که آخریا کلیر شدم.رفتم سفارت مدیکال مجددو دادم ،پاسمو گرفتن و گفتن 3 تا 5 روزه نتیجش میاد. امروز که دو روز از اون تاریخ گذشته نه خبری از ایمیل هست و نه از ایسود.

دوست عزيز، شما خودتون مي گيد گفتن ٣ تا ٥ روز كاري، الان هم دو روز گذشته، پس يكم ديگه منتظر باشيد، كدوم سفارت هستيد؟ حدود كيستون و كي كلير شديد؟

روند رسیدگی به پرونده ها تمام وقته .امکان داره که تا فردا صبح تغییری بکنه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، arelarel ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 21:37)parisan نوشته:  

ممكنه، شايد هم از دوشنبه به بعد بايد منتظر باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، arelarel ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 20:45)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:22)gh_sh67 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:12)soli asali نوشته:  [quote='gh_sh67' pid='538938' dateline='1408635030']
سلام بچه ها
به خونه ما زنگ زدن گفتن تا یکشنبه ساعت 2 بیا ابوظبی ویزاتا بگیر گفت اگه نیای بهت دیگه نمی دن یه زن بود که فارسی حرف می زد تازه شماره خونه ما هم تغییر کرده بود ولی زنگ زده بود بنظر شما من چطوری می تونم تو فرصت کم برم خواهشا اگه آژانسی داخل تهران سراغ داره فردا جمعه باز باشه یا کسی میره یا راهی سراغ داره پیام بزاره

یا ابلفضل مگه میشه ؟ شماره جدیدتو چطوری گیر آوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی تا این حد اینا خفنن ؟؟!!!!!
شماره اصفهان عوض شده چطوری فهمیدن نمی دونم الانم می خوام بیام تهران به خونه زنگ زد با شماره 0971241422XX حالا اگه راهی هست تا من بتونم برم ممنون میشم بم بگین

دوست عزیز برای چی تهران از اصفهان جمعه ها تابان پرواز داره دبی از شیراز هم اسمان سه روز هفته پرواز داره هشت صبح میره اگه میتونین بدین پاس رو یکی ببره ملیکا رو خبر کنین میره فرودگاه میگیره
دیدم که مدرک جا مونده یکی رو امد از مسافر گرفت
فعلا یه پرواز واسه شنبه شب یا یکشنبه صبح زود گیر بیارین و رزرو کنین البته اگه مجبور شدین بیایین تهران
سفارت ابوظبی تو تهران جمعه و شنبه تعطیله و درخواست ویزای فوری 24 ساعت طول میکشه
همون اصفهان هم بعضی اژانسها جمعه بازن شاید درخواست ویزا رو جمعه بزنن تا یکشنبه صبح بیاد ولی حتما اژانس عمده باشه
یادمه اژانس شفق تو خ برج اینطور بود (شرمنده من پیام خصوصیم غیر فعاله و درست بشو هم نیست چون خودم غیر فعالش نکردم )

اما بهر حال اگه تا یکشنبه نشد شما دوشنبه یا سه شنبه هیچ به روی ماهت نیار ببر بده سفارت
واقعا دیگه ادم باید به این سفارت بگه اخه دیگه این چه بازیه
(2014-08-21 ساعت 21:37)parisan نوشته:  

دوست عزیز باید یکبار قبل از ایشود شدن اپدیت شین این یعنی ویزا نامبر رو دادن و بعد ایشود میشه این کار ممکنه تا یک هفته هم طول بکشه پس استرس نداشته باش و حالا که اونجایین از وقتتون. لذت ببرین
تشکر کنندگان: soli asali ، arelarel ، ebi1988 ، A_A ، azadeh2014 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
بهر حال دوستان ابوظبی بهتره ویزای امارات رو بگیرین و همگی بلیط رو رزرو کنین تا معلوم شه بازی بعدی اینها چیه
تشکر کنندگان: arash1392 ، soli asali ، hamid.eng ، arelarel ، ebi1988 ، azadeh2014 ، S.gh ، kaaren ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 17:35)2014families lottery winners نوشته:  مدیرهای سایت هم که به جای برخورد با خاطیان پستها رو پاک می کنن حداقل یه تذکر بدید بد نیستا اینجوری بعضیا فکر می کنن اینجا قانون جنگله پست آخری کاربر دوست داشتنیتون رو هم پاک کنید بد نیستا

ضمنا کاربر مورد علاقه مدیران من مدتهاست می یام توی این تاپیک و اصلا این مساله ربطی به کلیر شدن یا نشدن نداره یکی از دلایلی که می یام اینجا اینه که هر روز در آرزوی دیدن خوشحالی بقیه دوستهای عزیزم هستم و دوست دارم همه خوشحال بشن

مدیران محترم پستهای منو که حرف حساب و حق بود پاک کردین این پست کاربر دوست داشتنیتون رو هم پاک کنید
؛؛دوباره چرا فونت رو درشت کردی قرص آرام بخش مگه چیه که بهت یر میخوره-همه از جمله خودم مصرف میکنیم
مثل اینکه واقعا حالت خوب نیست-شما که کلیر شدی چرا برخوردت اینجوره؟حالا ما رو بگی تو برزخیم
واقعا خدا همه نوع انسانی آفریده مخصوصا تو این سایت ::

آره خداوند انسانها رو متفاوت آفریده از لحاظ ظاهر ولی فکر می کنم منظور شما شخصیت بودد بخشیش ذاتیه بخشیش هم اکتسابی که هر کس با کلامش نشون میده !!!!!!!قضاوت رو میگذارم پای دیگران

دوست عزیز سلام،
اولا که اینجا جای بحث نیست و شما می تونید از پیغام خصوصی با دوستانتان استفاده کنید و هر گونه الفاظی که بلد هستین نثار هم بکنید
دوما اگر آقای علی مومن "کاربر مورد علاقه مدیران" بود که تا حالا چندین بار محروم نمی شدند.
سوما شما تا از خبری اطلاع دقیق و درستی نداری نباید بیای با اون فونت شماره 100 و رنگ مورد علاقه تون فضای این تاپیک رو بهم بریزی...
والسلام

دوستان محترم که لطف می کنید لایک می فرمایید الان پاسخگو باشید...
محبت، masoudyara، آلیس-1980، alimomen، pari pari، Reza20002، H Pier، قصه گو، soli asali، nedaba، ebi1988، KIMIA2005، Arash2013، hamedapple

تشکر کنندگان: ibehnam ، Sara_lphmkf ، mizan ، کیانوش2 ، aghamilad ، sorooosh ، ebi1988 ، قصه گو ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان