کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
درباره اين متن هم بارها در اين تايپيك بحث شده و نتيجه اش اين هست ويزا فقط براي كيسهايي هست كه مصاحبه رفته اند. پس به نظرم اين موضوع را بزرگ نكنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: S.gh ، soli asali ، smpf ، sorooosh ، ebi1988 ، mizan ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
ممندن سارا خانوم .... میدونم ممنون از لطف شما.... میشه یکی یکم به من صبر بده... چون صبرم تموم شده.... من نمیخوام حرفای نا امید کننده بزنم ولی دست خودم نیست ... گفتم شاید بعضی از دوستان هنوز یکم صبر داشته باشن دوست داشته باشن با یکی از همسفراشون قسمت کنن .
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: S.gh ، Sara_lphmkf ، smpf ، ebi1988 ، mizan ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 23:10)hamideftex2014 نوشته:  ممندن سارا خانوم .... میدونم ممنون از لطف شما.... میشه یکی یکم به من صبر بده... چون صبرم تموم شده.... من نمیخوام حرفای نا امید کننده بزنم ولی دست خودم نیست ... گفتم شاید بعضی از دوستان هنوز یکم صبر داشته باشن دوست داشته باشن با یکی از همسفراشون قسمت کنن .
من صبرم روغن پالم داره می خوای ... Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، sahar66 ، smpf ، ebi1988 ، mizan ، H Pier ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 21:43)lida55 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:45)peymanpakd نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:22)gh_sh67 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 20:12)soli asali نوشته:  [quote='gh_sh67' pid='538938' dateline='1408635030']
سلام بچه ها
به خونه ما زنگ زدن گفتن تا یکشنبه ساعت 2 بیا ابوظبی ویزاتا بگیر گفت اگه نیای بهت دیگه نمی دن یه زن بود که فارسی حرف می زد تازه شماره خونه ما هم تغییر کرده بود ولی زنگ زده بود بنظر شما من چطوری می تونم تو فرصت کم برم خواهشا اگه آژانسی داخل تهران سراغ داره فردا جمعه باز باشه یا کسی میره یا راهی سراغ داره پیام بزاره

یا ابلفضل مگه میشه ؟ شماره جدیدتو چطوری گیر آوردن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی تا این حد اینا خفنن ؟؟!!!!!
شماره اصفهان عوض شده چطوری فهمیدن نمی دونم الانم می خوام بیام تهران به خونه زنگ زد با شماره 0971241422XX حالا اگه راهی هست تا من بتونم برم ممنون میشم بم بگین

دوست عزیز برای چی تهران از اصفهان جمعه ها تابان پرواز داره دبی از شیراز هم اسمان سه روز هفته پرواز داره هشت صبح میره اگه میتونین بدین پاس رو یکی ببره ملیکا رو خبر کنین میره فرودگاه میگیره
دیدم که مدرک جا مونده یکی رو امد از مسافر گرفت
فعلا یه پرواز واسه شنبه شب یا یکشنبه صبح زود گیر بیارین و رزرو کنین البته اگه مجبور شدین بیایین تهران
سفارت ابوظبی تو تهران جمعه و شنبه تعطیله و درخواست ویزای فوری 24 ساعت طول میکشه
همون اصفهان هم بعضی اژانسها جمعه بازن شاید درخواست ویزا رو جمعه بزنن تا یکشنبه صبح بیاد ولی حتما اژانس عمده باشه
یادمه اژانس شفق تو خ برج اینطور بود (شرمنده من پیام خصوصیم غیر فعاله و درست بشو هم نیست چون خودم غیر فعالش نکردم )

اما بهر حال اگه تا یکشنبه نشد شما دوشنبه یا سه شنبه هیچ به روی ماهت نیار ببر بده سفارت
واقعا دیگه ادم باید به این سفارت بگه اخه دیگه این چه بازیه
بیشتر آژانسها pick up دارن یکیشونو پیدا کن بده بهش یکشنبه اونجاست موفق باشید .
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، ebi1988 ، mizan ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-21 ساعت 23:08)Sara_lphmkf نوشته:  درباره اين متن هم بارها در اين تايپيك بحث شده و نتيجه اش اين هست ويزا فقط براي كيسهايي هست كه مصاحبه رفته اند. پس به نظرم اين موضوع را بزرگ نكنيد
سلام
شما یک سپتامبر ارمنستان مشرف می شید ؟؟
چند روز می خواهید بمونید ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 23:10)hamideftex2014 نوشته:  ممندن سارا خانوم .... میدونم ممنون از لطف شما.... میشه یکی یکم به من صبر بده... چون صبرم تموم شده.... من نمیخوام حرفای نا امید کننده بزنم ولی دست خودم نیست ... گفتم شاید بعضی از دوستان هنوز یکم صبر داشته باشن دوست داشته باشن با یکی از همسفراشون قسمت کنن .

* پیش از سحر تاریک است اما تاکنون نشده که آفتاب طلوع نکند . به سحر اعتماد کنید *
...Tomorrow will be a great day
شماره کیس:2015AS74XX....تاریخ رویت قبولی:1 May......سفارت:AbuDhabi<Ankara ..... تعداد افراد کیس :2 نفر ........ارسال فرمهای سری اول: May 21 ..... کارنت: June 10 .......مصاحبه : 26August.....ويزا : یکضرب ...... اولین ورود: November ....... مقصد : Minneapolis
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، soli asali ، sonyz2 ، ebi1988 ، azadeh2014 ، aghamilad ، قصه گو ، ibehnam ، nedaba ، pari pari

آقا حميد افرادي مثل شما و يا پري پري رو بايد مدال افتخار صبر بهتون بدن، من اگر جاي شما بودم تا حالا براشون ايميل مي زدم اصلا نخواستم منو ريفيوز كنيد البته دور از جون شما.
اما عالي بود، فقط يكم ديگه تحمل كنيد. داره اين دوي ماروتن ٢٠١٤ بلاخره تموم ميشه. سعي هم كنيد شايعه هاي نا اميد كننده اي رو كه ميشنويد باور نكنيد. اصل داستان هموني هست كه در سايت سفارتها مي بينيد. بارها در همين تايپيك ديديم كه چقدر عملكرد سفارتها با پيش بيني بعضي از دوستان و يا شايعه ها تفاوت داشته، من اميدوارم اولين نفر كلير شده از سفارت آنكارا شما باشيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، mizan ، nasam ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، H Pier ، nasim ، قصه گو ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 20:55)parisan نوشته:  دوستان کسی هست که بدونه پروسه issued شدن چه مدت طول میکشه .و آیا امکان داره کسی پاسپورتش گرفته بشه کلیر هم شده باشه و ایسود نشه؟
چقدر طول میکشه مشخص شه؟
با تشکر .از دوستان خواهش دارم اهمیت ای موضوع برای منو درک کنن.مرسی

دوست عزیز 48 ساعت پس از تحویل پاسها به سفارت در سایت سیس ایشود میشوید و 72 ساعت پس از تحویل پاسها (24 ساعت پس از مشاهده ایشود در سایت سیس ) باهاتون تماس میگیرن برای پیکاپ ویزا.
البته برای کیس ما به این صورت بود در سفارت ایروان.
موفق باشید
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، ebi1988 ، H Pier ، nedaba ، pari pari
دوستان سلام
برای اینکه یک مقدار دوستان شاید از نگرانی در بیان در مورد پایان سهمیه و ...
این پست برای سفارت آمریکا در نپال: (( منبع: http://nepal.usembassy.gov/mobile/visas/...ogram.html )) که از یک ماه قبل کات آف داده بودند:
Important Notice for DV 2014 Applicants:
All of the diversity visas allocated for Nepal for the 2014 fiscal year have been issued and there will be no further interviews or diversity visas issued in Nepal for DV2014. We thank you for your interest and encourage you to apply for future Diversity Visa lotteries.
و آخرین آمار برای نپال از جدول سیس 21/08/2014 برای کشور نپال:
Family Members: 3716
ISSUED: 3252
REFUSED: 132
AP: 76
READY: 253
TRANSFER: 3
نتیجه گیری که من می تونم داشته باشم اینه که هنوز برای ایرانی ها خیلی جا داره که ایشود بشه چون تعداد ایشود نپال کم نشده امسال و فکر نمی کنم برای ایران هم کم کنن. نظر باقی دوستان هم محترمه. امیدوارم هر چه زودتر دوستان همگی شاد بشن ما هم در کنار همه.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، smpf ، S.gh ، sorooosh ، soli asali ، mizan ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، H Pier ، reasonable ، nedaba ، pari pari ، aaraam ، sia 1306
(2014-08-21 ساعت 23:20)kamranh نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 23:08)Sara_lphmkf نوشته:  درباره اين متن هم بارها در اين تايپيك بحث شده و نتيجه اش اين هست ويزا فقط براي كيسهايي هست كه مصاحبه رفته اند. پس به نظرم اين موضوع را بزرگ نكنيد
سلام
شما یک سپتامبر ارمنستان مشرف می شید ؟؟
چند روز می خواهید بمونید ؟؟
سلام.
من هفته ديگه يكشنبه مي روم. برنامه ام براي يك هفته است ، اما اگه لازم شد براي ماندن بيشتر هم برنامه ريزي كردم. دوست دوران دبيرستانم منو توي اين سفر همراهي ميكنه، يعني هفته اول فقط گردش و تفريحBig Grin. وقت شد دمه سفارت هم مي خوام برم . هم سعي مي كنم پاسمو بهشون بدم و هم يك خبري براي دوستان بگيرم.
حالا ببينم تا چي پيش مياد
سلام دوستان عزيز اين اولين پيام من مي باشد ارزوي كلير شدن تمامي عزيزان را دارم
همسر من و فرزندان ويزاي يكضرب گرفتند و بنده AP خوردم در هنگام دريافت ويزا ٤ فرم راهنماي پرداخت ١٦٥ دلار هزينه مهاجرت به ما تحويل دادند كه يكي از انها مربوط به من بود و شماره ويزا روي ان درج شده است مي خواستم بدانم كه اين چه معنايي دارد؟
بازمانده لاتاری 2014  
PD 30 Sep و Approve  5 march و case and invoice number 26 June و DS261 11 July وPayment 120$ 22 July و Payment 325$ 27 July و DS260 8 August               و
documents sending to NVC 31 َAugust و receiving documents by NVC 2 september و complete letter 30 September و2016 interview April 24 و  آپدیت دوخطی 2017 may 5 و کلیر و ویزا June 14 2017
تشکر کنندگان: soli asali ، اسفند89 ، ebi1988 ، aghamilad ، قصه گو ، smpf ، nedaba ، pari pari
سلام
دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنند
این قضیه ی تلفن زدن از سفارت واقعیت داره؟ و اگه اینطوره ایروان هم همینطور عمل میکنه؟
با امید کلیر شدن همه دوستان
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، smpf ، nedaba ، pari pari
(2014-08-21 ساعت 23:42)farhad9000 نوشته:  سلام
دوستان با تجربه لطفا منو راهنمایی کنند
این قضیه ی تلفن زدن از سفارت واقعیت داره؟ و اگه اینطوره ایروان هم همینطور عمل میکنه؟
با امید کلیر شدن همه دوستان

این قضیه فقط برای ابوظبی بوده تا با الان ! و از جای دیگه گزارش نشده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sonyz2 ، حلما ، ebi1988 ، قصه گو ، farhad9000 ، smpf ، nedaba ، azadeh2014 ، pari pari
قیر و قیف و غیره... !
می‌گن یه روز یه ایرانیه می‌میره و تو اون دنیا ازش می‌پرسن "این طرف جهنم ایرانی‌هاست، اون قسمت مخصوص ژاپنی‌ها و اون یکی هم مال اروپایی‌ها. حالا کدومش می‌خوای بری؟" می‌گه "اون دنیا تعریف ژاپنو خیلی شنیده بودیم. بریم ببینیم چه طوره." می‌ره می‌بینه برنامه‌ی منظم روزانه است. هر روز صبح مردم هیزم جمع می‌کنن و تا ظهر که کامل شد، آتیش روشن می‌کنن و یکی یکی می‌اندازنشون توش. چند روزی می‌مونه و نمی‌تونه تحمل کنه. می‌گه "حالا بریم مال اروپا رو ببینیم." اون‌ها هم برنامه‌شون هفتگی بوده. هر یکشنبه همه جمع می‌شدن و صف می‌کشیدن. یه فرشته‌ای قیف رو می‌گرفته تو دهن طرف و یکی دیگه هم قیر مذاب رو می‌ریخته. دو سه هفته می‌گذره و می‌گه "بریم ببینیم جهنم وطنی چه طوره." می‌آد می‌بینه هر کس یه طرف برای خودش ول می‌گرده؛ یه عده پاسور بازی می‌کنن؛ یه عده شراب می‌خورن و ... . می‌پرسه: "این‌جا چرا این جوریه؟" بهش می‌گن: "این‌جا وقتی قیر آماده باشه، قیف پیدا نمی‌شه بریزن. وقتی قیفو آوردن، قیره سرد شده. وقتی هم هر دوتاش آماده است، کسی پیدا نمی‌شه بریزه

این سفارتا مثل ادارهای خودمون برخورد میکنن میگن اینا عادت دارن
(2014-08-21 ساعت 20:40)behdadK نوشته:  یه حساب سر انگشتی کردم 12 ماهی که گذشته اگر 1 ماهش رو کسی آنلاین باشه یعنی 1/12 از روز رو آنلاین بوده یعنی 2 ساعت در روزی که 8 ساعتش خوابه 8 ساعت کار و 8 ساعت استراحت (تازه اگر ما خیلی استاندارد زندگی کنیم) یعنی مامان خانم شما فیکس 1/4 استراحتت رو در اینجا بودی. خسته نباشید و دست مریزاد. ایشالا یه جشن تقدیر از شما همینجا برگزار کنیم
سلام
حقیقتش من تمام مهاجر سرا را خوانده ام تمام تاپیک های سفر به آمریکا و نت برداری کرده ام حتی به لطف دوستان وقتی برای یک مقیم آمریکا انواع مدارس و بهتر بودن یا بدتر بودن ثبت نام در مدارس مگنت را توضیح می دادم طوری به من نگاه می کرد که انگار باورش نمیشد من تا این حد دز مورد مدارس بانک شغل و ادامه تحصیل در آنجا اطلاعات دارم چیزی که حداقل یک سال. وقت من را گرفت اما امروز می دانم به محض ورود چه طور دنبال خانه باشم در چه مناطقی چه بانک های را انتخاب کنم وچطور دنبال ادامه تحصیل باشم چه چیزهای را همراه ببرم
به هر حال مطمئنا من چند هفته دیگر با اینجا خداحافظی می کنم اما دینی که بر گردن من بود را سعی کردم با پاسخ به صدها سوال در پیام خصوصی و در تمام تاپیک ها به صورتی جبران کردم به هر حال از یک مهندس وسواسی که پروژهای کاری اش را برای مهاجرت رها کرد چه انتظاری دارید من برای هر کاری تا آخر خط را پیش بینی می کنم. و به جرات سال گذشته هر روز بیش از 5 ساعت زبان خوانده‌ام یک ساعت مهاجر سرا و کمتر از 4 ساعت خوابیده ام
ممنون از همه و موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان