کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هر روز که از خواب بیدار میشوم, میبینم امروز است...و فردا نیامده است...فردا واژهی بیش نیست ...هر چه که هست امروز است...امروزت قشنگ...امروزت شاد ..امروزت عاشقانه.صبح به خیر دوستان عزیز
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-08-21 ساعت 23:03)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 22:47)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-08-21 ساعت 22:39)kamranh نوشته:  [quote='hamideftex2014' pid='539012' dateline='1408644448']
لطفا توجه داشته باشید که محدودیت های منطقه ای در تمام شش منطقه برای فصل DV-2014 رسیده است. ما به شدت دلسرد متقاضیان از هر گونه برنامه های دائمی یا تصمیم گیری قبل از برگزاری گذرنامه خود را با ویزا صادر شده در دست دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر مراجعه کنید: http://iran.usembassy.gov/dv2014importantpoints.htm
یعنی چی ؟؟؟
دوست عزیز 4 روز پیش میل زدم سفارت ... اولش گفتن که هنوز پرونده در حال بررسی هستش یعنی همون میل تکراری که واسه همه ارسال میشه.... و اخرشم این متن بود البته به انگلیسی ته فارسی دری که گوگل ترانسلیت ترحمه میکنه...... فقط ارسال کردم که دوستا ن گلم بدونن نتیجه 252 روز انتظار یعنی هیچ و کشک.

آقا حميد عزيز، اين متن همون متني هست كه ايروان هم روي سايتش گذاشته، البته با يك ترجمه ديگه، من براتون همون متن رو كپي مي كنم،

سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.

همه ویزاهای مهاجرتی(از طریق قرعه کشی) باید پیش از پایان سال مالی (۳۰ سپتامبر) صادر شوند و پایان یافتن سهمیه ویزاهای مهاجرتی(قرعه کشی) پیش از آن موعد ممکن است. ما قویا شما را تشویق می کنیم تا پیش از آنکه ویزای شما به طور قطعی صادر شود از انجام کارهای نهایی برای سفر یا مهاجرت به آمریکا، از قبیل فروش اموال و مستقلات، استعفا از کار و غیره، شدیدا خودداری کنید.
/quote]
اصلا" بحث تمام شدن سهميه منتفي است . ما هفته پيش ايروان بوديم و پاسهامونو توي باکس انداختيم که زنگ زدند که فعلا" ويزا نامبر نداريم . ميتونيد پاسهاتونو تو ويت ليست بذاريد يا ببريد اول سپتامبر دوباره بياييد . آمار سيس هم نشون ميده که ويزا به تعداد همه ap ها هم هست . فقط مشکل سيستمشون هنوز حل نشده و اون روز که ما سفارت ايروان بوديم حتي براي دانشجوها هم صادر نمي کردند !
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، banafsh14 ، sonyz2 ، ebi1988 ، zepehr ، soli asali ، mizan ، S.gh ، pari pari ، nazanin fatemi ، lida55 ، nedaba ، smpf
من که پیام میزنم سانسور میکنند اون وقت ببینید چه پیامهای جالبی اعضا با سابقه برامون میذارند!!!!!
خانمهای عزیز آقایون که گوش نمیدن. من مدونم چرا کلیر نشدید. توی یه پیت دیگ هم گفتم علی رغم این که هیچ چیز از لاتاری نمیدونم ولی اشناییدارم که فامیل منسول ابوضبیه و اطلاعات دقیق میده که چرا کلیر نمیشن مردم
تشکر کنندگان: masoudyara ، ebi1988 ، soli asali ، reasonable ، smpf ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin.foroutan@gmail.com، ali3875، ESMAEILI_K، hamed shayan، jjcale، Lamiya، majid_eng، manijoon، moein_sg، mohammad_sepah، morteza-dm، nahiddee، pari pariaaa، sm2015، Touraj2014، کیانوش2، آيلار، اسفند89، برسام٤، سهی، 3 کاربر مخفی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، soli asali ، mizan ، pari pari ، قصه گو ، smpf ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 10:58)jjcale نوشته:  من که پیام میزنم سانسور میکنند اون وقت ببینید چه پیامهای جالبی اعضا با سابقه برامون میذارند!!!!!
خانمهای عزیز آقایون که گوش نمیدن. من مدونم چرا کلیر نشدید. توی یه پیت دیگ هم گفتم علی رغم این که هیچ چیز از لاتاری نمیدونم ولی اشناییدارم که فامیل منسول ابوضبیه و اطلاعات دقیق میده که چرا کلیر نمیشن مردم

لطفا یه مر
تبه دیگه بگو چرا کلیر نمیشن؟!
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: sonyz2 ، ebi1988 ، soli asali ، azadeh2014 ، reasonable ، smpf ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 10:58)jjcale نوشته:  من که پیام میزنم سانسور میکنند اون وقت ببینید چه پیامهای جالبی اعضا با سابقه برامون میذارند!!!!!

جی جی سی آلی عزیز آخه گفتی فردا کلیر می شید و هیچ منبع و مرجعی هم ندادید. می دانید که اینجا دوستان عزیزمون اونقدر شل کن سفت کن کشیدند که حساس شدند و بعضی هاشون مثل خود من این مشکلشون با چند تا مشکل دیگه تو زندگی قاطی شده! بهر حال اگر لطف کنی و در مورد پیامهات توضیح بیشتر بدی ممنون می شیم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، sonyz2 ، hamid.eng ، nasim ، ebi1988 ، banafsh14 ، soli asali ، mizan ، آلیس-1980 ، babak12 ، pari pari ، H Pier ، قصه گو ، nedaba

دوست عزيز، براي انتشار مطالبي كه منبع موثق ندارند بهتر است اول مطلب رو با مديريت در ميان بگذاريد و بعد از تاييد در تايپيك به اشتراك بگذاريد،
ضمنا نمي دونم جايگاه شما چي هست كه به خودتون اجازه مي دهيد افراد با سابقه را نقد كنيد، اگر مشكلي هست باز هم با مديران تايپيك مطرح كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-20 ساعت 19:08)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:31)reza.aa نوشته:  
(2014-08-20 ساعت 16:07)reza.aa نوشته:  دوستان واقعا وقت کمی داریم و بیکار نشستن و انتظار کشیدن بدون هیچ حرکتی اشتباست
بهتره این نامه ای که دوستمون میگه رو بنویسیم ، یا طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک اعتراض هممون رو آشکار کنیم .
من یه ایده دارم سفارت مجازی آمریکا در فیسبوک به نظرم جای خوبیه برای برای اینکه نگرانی خودمون رو از رفتار هر سه سفارت بیان کنیم ، و بعد از اون از خبرگزاری های مثل بی بی سی و وی او ای بخوایم که پوشش بدن . البته باید کاملا با احترام و ادب پیام خودمون رو بیان کنیم ،

هر چه جلوتر میریم زمان رو از دست میدیم
قبل از موافقت دوست دارم کسانی که مخالف هستن دلایلشون رو اعلام کنن ،ممکنه حرفهاشون درست باشه
حالا کسانی که موافق هستن نظر بدن ، اصلا موافقی وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مكه بااين كسايي كه تاحالا از ايران ويزا دادن دوست يا فاميل بودن? يا با ما دشمنند و ويزا نميدهند? ببينيد دوستان خسته و منتظر دو حالت وجود داره...يا بزودي شروع ميكنن به ويزا دادن و همممون را خوشحال ميكنند يا ويزا نميدهند...مكه ما طلبي ازشون داريم? اين بروسه همش شانسيه...اينكه ايميل بزنيم يا تماس تلفني برقرار كنيم به نظر من هيج تاثير مثبتي نخواهد داشت همونطوري كه خودشونم كفتن توي سايت سفارت...وقتي ايميل بشت ايميل ميزنيم يعني داريم ميكيم شما كار نمي كنيد و مثل ايران خودمون خوابيد در صورتيكه اين سفارتها مطابق استانداردهاي يو اس كار ميكنند و نه بارتي بازي دارن نه رشوه كرفتن و نه هيج طور ديكه...ايميل زيادي فقط باعث كلافه كردنشون ميشه..به نظرم بهترين كار فقط انتظار است...
درسته که ما طلب کار نيستيم اما در هرصورت براي منم واقعا" سواله که چرا فقط ايراني ها ؟! چرا کار بقيه رو دارن راه ميندازند ؟!
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، nedaba

دوست عزیز خوب بگو چرا کلیر نمیشیم خیال همه رو راحت کن...

بگو چرا دیروز ظهر با دوستای من تماس گرفتن و گفتن کلیر شدن و به من زنگ نزدن و دیروز تا حالا من چشمم به تلفنه و اعصابم خورد!

بگو دیگه !!!!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: nasim ، zepehr ، Sara_lphmkf ، shhak ، ebi1988 ، azadeh2014 ، poem ، soli asali ، mizan ، babak12 ، reasonable ، reza_norouzi ، majid_eng ، pari pari ، محبت ، sal0811 ، nedaba
اقا جان باز شایعه نسارید. ما مشکل کلیر نشدن نداریم. مشکل نبود ویزا داریم. هزاران بار اعلام شده این.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
دیگه اینجا هم سوت و کور شده ، یاد قدیم ها توی یک ساعت 5 صفحه اضافه می شد اما الان همه در گیر استرس هستن ...
من نمی دونم چرا همه سفارت های کشورهای دیگه اینقدر خوب پاسخ درخواست دهنده هاشونو می دن ولی وقتی به ما می رسن اصلا زورشون می یاد حرف بزنن نمی دونم چرا این کشور این جوری شد آخه ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، hamid.eng ، shhak ، m_nikparvaz ، USA2014 ، pendleton ، reasonable ، teacherm ، pari pari ، nasim ، محبت ، ebi1988 ، sal0811 ، H Pier ، nedaba
سلام
آقا اصلا خبری تا حالا از کلیر شده یا نه
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 11:52)teacherm نوشته:  اقا جان باز شایعه نسارید. ما مشکل کلیر نشدن نداریم. مشکل نبود ویزا داریم. هزاران بار اعلام شده این.

با احترام ! من با فرمایش شما موافق نیستم.چون سایت آنکارا جلوی کیس نامبر اونایی که کلیر میشن ولی تا مدتی امکان صدور ویزا براشون نیست از علامت ** استفاده می کنه.پس می تونن اعلام کنن کلیر شدیم ولی تا اطلاع ثانوی نباید برای گرفتن ویزا مراجعه کنیم.به نظر من مشکل اصلی همون طول کشیدن کلیرنسه.ضمن اینکه همه ی ما (چه اونایی که دو هفته پیش رفتن مصاحبه و کلیرنس خوردن و چه اونایی که ده ماهه منتظر کلیر شدن هستن)حدود 15 ماهه که پروندمون در دست بررسی است. و به گفته ی خودشون پروسه ی تحقیق روی کیسها از زمانی که ما بعد از قبولی ،فرمها رو ارسال می کنیم شروع میشه نه از زمان مصاحبه.لازم به ذکره که یه عده ای دارن همین دو ماهی که هیچکس کلیر نشده،یه ضرب ویزا می گیرن.چطور برای اونا ویزا هست و برای بقیه نه؟! منم خیلی مشتاقم که شفاف و صریح علت متوقف شدن کلیر رو اعلام کنن تا از این ابهاماتی که درگیرشیم بیرون بیاییم.
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، sonyz2 ، nedaba ، shilan
چیزی اعلام میشه یا نه
از کجا چک میکنید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 11:04)م.ق نوشته:  

لطفا یه مر
تبه دیگه بگو چرا کلیر نمیشن؟!

میشه بازم بگید ما رو هم مطلع کنید
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، ebi1988 ، nedaba