کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
راستشو بگيد، كيا امروز نهار آبگوشت گذاشتند؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، mizan ، zepehr ، ebi1988 ، H Pier ، nedaba
سلام،

یه سوال؟

فرقی‌ بین administrative processing و additional administrative processing هست؟ منظورم اینکه یعنی‌ یبار آاپ انجام شده حالا دارن یهبار دیگه آاپ می‌کنن؟ یا منظورشون همون آاپ که بده مصاحبه می‌خوره است؟

2014AS3xxx
آگوست ۵
۲ نفر
استوکهلم
-----------------------------------------------------------------------------------
2014AS3xxx, 2 persons, PhD, sending CV in July 15, Interview: August 5, Post: Stockholm, Update: August (11, 28 by email), August 29, September 2, September 3, Issued: September 3
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 12:33)Sara_lphmkf نوشته:  راستشو بگيد، كيا امروز نهار آبگوشت گذاشتند؟

خاله ، شمال هوا اینقد گرمه که اصن خیال آبگوشت هم به سرمون نمی زنه. Big Grin
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، mizan ، nasim ، کیانوش2 ، zepehr ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 12:36)arash1392 نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 12:33)Sara_lphmkf نوشته:  راستشو بگيد، كيا امروز نهار آبگوشت گذاشتند؟

خاله ، شمال هوا اینقد گرمه که اصن خیال آبگوشت هم به سرمون نمی زنه. Big Grin

حالا آبگوشت نه، ولي آب دوغ خيار هم مي چسبه هاBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، mizan ، nasim ، کیانوش2 ، zepehr ، محبت ، ebi1988 ، H Pier ، nedaba ، m_nikparvaz
(2014-08-22 ساعت 12:20)pendleton نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 11:52)teacherm نوشته:  اقا جان باز شایعه نسارید. ما مشکل کلیر نشدن نداریم. مشکل نبود ویزا داریم. هزاران بار اعلام شده این.

با احترام ! من با فرمایش شما موافق نیستم.چون سایت آنکارا جلوی کیس نامبر اونایی که کلیر میشن ولی تا مدتی امکان صدور ویزا براشون نیست از علامت ** استفاده می کنه.پس می تونن اعلام کنن کلیر شدیم ولی تا اطلاع ثانوی نباید برای گرفتن ویزا مراجعه کنیم.به نظر من مشکل اصلی همون طول کشیدن کلیرنسه.ضمن اینکه همه ی ما (چه اونایی که دو هفته پیش رفتن مصاحبه و کلیرنس خوردن و چه اونایی که ده ماهه منتظر کلیر شدن هستن)حدود 15 ماهه که پروندمون در دست بررسی است. و به گفته ی خودشون پروسه ی تحقیق روی کیسها از زمانی که ما بعد از قبولی ،فرمها رو ارسال می کنیم شروع میشه نه از زمان مصاحبه.لازم به ذکره که یه عده ای دارن همین دو ماهی که هیچکس کلیر نشده،یه ضرب ویزا می گیرن.چطور برای اونا ویزا هست و برای بقیه نه؟! منم خیلی مشتاقم که شفاف و صریح علت متوقف شدن کلیر رو اعلام کنن تا از این ابهاماتی که درگیرشیم بیرون بیاییم.

اینا یه جور برنامه ریزیه . اگه هرکی کلیر میشه اعلام کنن برای یه ضربهاشون سهمیه نمیرسه. پارسال کسانی که تو ماه های اخر برای گرفتن ویرا رفتن دیده بودن مدتهاست کلیر شدن ولی سفارت نگفته. حتی کسانی بدون اعلام کلیر شدن پاسهارو تحویل دادن و وبزا گرفتن به نظر من تمام کسانی که دوروز پشت سرهم اپدیت شدن کلیر شدن. این یکی از بچه های با تجربه پارسال بهم گفت. گفت حداقل شش نفر دیده با همین وضع که تاریخ اعلام کلیر شدنشون دقیقا همون تاریخ اپدیتهای پشت سرهم بوده

با احترام به همه من نمیتونم دیگه به هر شایعه ای که هرکی میسازه و دلیلشم اینه که دخترخاله کنسوله و پسر داییش تو سفارته اطمینان کنم.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
آقا یکی بگه از کجا چک میکنید که آپدیت نشونتون میده لینکشو بیزحمت بزارین
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 12:41)احسان باحال نوشته:  آقا یکی بگه از کجا چک میکنید که آپدیت نشونتون میده لینکشو بیزحمت بزارین

https://ceac.state.gov/ceac/
تشکر کنندگان: teacherm ، soli asali ، nasim ، کیانوش2 ، محبت ، nedaba

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، reza_norouzi ، nasim ، کیانوش2 ، ebi1988 ، nedaba
یکی بگرده یه خبری چیزی در سطح اینترنت پیدا کنه !
اینقدر اراجیف گفتیم دیگه دل زده شدم !
یه خبر خوب بده دیگه جناب علی مومن!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، reza_norouzi ، mizan ، nasim ، کیانوش2 ، محبت ، ebi1988 ، pari pari ، shhak ، sonyz2 ، medexk ، manamilad ، nedaba ، shilan
(2014-08-22 ساعت 12:41)احسان باحال نوشته:  آقا یکی بگه از کجا چک میکنید که آپدیت نشونتون میده لینکشو بیزحمت بزارین

بفرمایید دوست عزیز
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، محبت ، ebi1988 ، soli asali ، shhak ، manamilad ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 12:47)soli asali نوشته:  یکی بگرده یه خبری چیزی در سطح اینترنت پیدا کنه !
اینقدر اراجیف گفتیم دیگه دل زده شدم !
یه خبر خوب بده دیگه جناب علی مومن!
فعلا داش علي توي قهر هستند، اطلاعات خاصي به ما نمي دنSad
تشکر کنندگان: nasim ، کیانوش2 ، ebi1988 ، pari pari ، soli asali ، sonyz2 ، nedaba
کجا چیو سرچ کنم؟
تشکر کنندگان: reasonable ، کیانوش2 ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba
به امید خبر های خوب تا اول سپتامبر
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

دوستان بنده نشسته پریدم وسط که عرض کنم خدمتتون داستان jjcale رو فراموش کنید.
با ایشون از اول هم مشکل داشتیم اما از آنجا که هدف مهاجرسرا کمک رسانی است و ایشون خودشون رو یک برنده 2015 نا آشنا معرفی کرده بودند که دوستشون براشون یوزر رو ساخته بودند و درخواست راهنمایی برای مهاجرت میکردند رسالتمان اجازه نمی داد که محرومشان کنیم همین دو روز پیش بود که برایشان لیست کردم که کدام تاپیک ها را بخوانند و چه کنند . حالا چطور شد و چه خوردند که یکی دو روزه علامه دهر شدند و خبر از سفارت می آورند و همه را مورد عنایت قرار می دهند بنده خبر ندارم اما علیرغم میل باطنی مجبور شدم از ابزار مدیریتی استفاده کنم و حکم بازنشستگی زودهنگامشان را دستش بدهم. علاوه بر راهنمایی غلط، برخورد بد و درگیری با دوستان دیگر شکایاتی که از ایشون شد راهی به جز این کار برای ما باقی نگذاشته بود. البته این وسط ایشون دلالی تیتر آبله مرغان هم مثل اینکه میکردند!
به امید موفقیت همه شما و عرض معذرت که ما نمیتوانیم قبل از گناه قصاص کنیم وگرنه خیلی زودتر این پرونده مختومه شده بود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-22 ساعت 12:52)behdadK نوشته:  دوستان بنده نشسته پریدم وسط که عرض کنم خدمتتون داستان jjcale رو فراموش کنید.
با ایشون از اول هم مشکل داشتیم اما از آنجا که هدف مهاجرسرا کمک رسانی است و ایشون خودشون رو یک برنده 2015 نا آشنا معرفی کرده بودند که دوستشون براشون یوزر رو ساخته بودند و درخواست راهنمایی برای مهاجرت میکردند رسالتمان اجازه نمی داد که محرومشان کنیم همین دو روز پیش بود که برایشان لیست کردم که کدام تاپیک ها را بخوانند و چه کنند . حالا چطور شد و چه خوردند که یکی دو روزه علامه دهر شدند و خبر از سفارت می آورند و همه را مورد عنایت قرار می دهند بنده خبر ندارم اما علیرغم میل باطنی مجبور شدم از ابزار مدیریتی استفاده کنم و حکم بازنشستگی زودهنگامشان را دستش بدهم. علاوه بر راهنمایی غلط، برخورد بد و درگیری با دوستان دیگر شکایاتی که از ایشون شد راهی به جز این کار برای ما باقی نگذاشته بود. البته این وسط ایشون دلالی تیتر آبله مرغان هم مثل اینکه میکردند!
به امید موفقیت همه شما و عرض معذرت که ما نمیتوانیم قبل از گناه قصاص کنیم وگرنه خیلی زودتر این پرونده مختومه شده بود.
واقعا......چه ادمایی پیدا می شن !!!!!!
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: zepehr ، کیانوش2 ، Sara_lphmkf ، محبت ، ebi1988 ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان