کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
به نظر من اگر سفارتیها بخوان می تونند به همه ما توی سپتامبر ویزا بدن می تونند و ربطی هم به شلوغی نداره....روزی که ما مصاحبه داشتیم توی همون یک ساعت که اونجا بودیم چیزی حدوده 40 نفر اومده بودنند برای مصاحبه....تازه این مصاحبه بود ...دادن ویزا که زمان که زمان زیادی نمی بره...
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
از ایروان کسی خبری نداره

(2014-08-23 ساعت 10:31)shazad نوشته:  
فکر نکنید
کسانیکه آپدیت می شوند وضعیت خوب و کسانیکه آپدیت نمی شوند وضعیت بدی دارند.

اصلا از تاریخ و سوابق آپدیت ها نمی توان در مورد یک کیس اظهار نظر قطعی کرد.

فقط نشون دهنده این هست که پرونده ات گم نشده
Big Grin
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-23 ساعت 10:18)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 08:57)hamid.eng نوشته:  با سلام
کسی از دوستان ابوظبی، روز ۲۱ اگوست آپدیت شده؟
لطفا اعلام کنید...
ممنون

21 آگوست که نه ولی 18 و 19 اگوست من اپ شدم..به نظرم باید کلیر شده باشم.Sad

من هم 10 و 13 و 16 و 17 و 18 آگوست آپ شدم ولی خبری در سایت سفارت نیست!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shahriar2002 ، nedaba ، rezahoorjandi ، کیانوش2 ، pari pari
10 درصد زندگی چیزی است که برایتان اتفاق می افتد و 90 درصد آن
واکنشی است که به آن اتفاقات نشان می دهید.
جان ماکسول
(2014-08-23 ساعت 10:48)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 09:58)shazad نوشته:  آخرین وضعیت APهای آنکارا

حدود ۵۴۳ ویزا صادر شده و حدود ۴۸۴ نفر در حالت کلیرنس یا AP هستند.

تعداد ۴ کیس با کلا ۹ نفر با اینکه کلیر اونها تا ۲۱ آگست مهلت داشت هنوز ویزاشون صادر نشده است.

تعداد زیادی از APها در روز ۲۲ آگست حدود ساعت ۲۰ آپدیت شدند. این تعداد زیاد مثلا چیزی در حدود ۸۰ درصد از افراد منتظر می باشد.

کیس هایی هستند که با وجود AP بودن همه اعضا آنها منتهی در ۲۲ آگست فقط نفر اصلی یا فقط نفرات همراه آپ شدند.
با سلام و تشكر از اطلاع رساني شما
من روز 18 آگوست يك ميل به سفارت آنكارا زدم و جوياي وضعيت كيسم شدم. ولي جوابي تا 22 آگوست دريافت نكردم.
روز 22 آگوست كليه افراد كيس آپ شديم. با توجه به آپ گروهي فكر ميكنيد آين آپ من گروهي بوده يا بخاطر ميل روز 18 آگوست بوده؟

فکر می کنم گروهی بوده و ارتباطی به ایمیل شما نداشته است.
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، ffrfar ، shahriar2002 ، nedaba ، کیانوش2
با سلام به عزیزان مهاجر سرایی
من یه 4روزی به علت چکاپ بیمارستان بستری بودم این چند روز چه خبر بوده ؟ کسی اگر از انکارا خبر بده ممنونم

Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، manamilad ، محبت ، sonyz2 ، nedaba ، majid_eng ، shhak ، nasim ، nazanin fatemi ، کیانوش2 ، mizan ، pari pari ، shilan
از دوستان کسی بوده که نفر اصلی آپدیت نشه و همراه آپدیت شده باشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: USA2014 ، soli asali ، nedaba ، rezahoorjandi ، shhak ، pari pari ، آلیس-1980
سلام دوستان گلم.
کسی متنی در رابطه با تمدید مدیکال داره که از سفارت پرسیده باشه و بهش جواب داده باشن.
اعتبار مدیکال همسر من تا 4 dec هست، اگه یه موقع خدای نکرده، زبونم لالBig Grin به فکر دادن ویزا افتادن با 2ماه اعتبار معلوم نیست ویزا بدن یا نه.
اگر لینکی یا متنی در اینباره بزارید واسم ممنون میشم.
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، nedaba ، S.gh ، shhak ، nazanin fatemi ، pari pari
(2014-08-23 ساعت 12:05)rk20000 نوشته:  با سلام به عزیزان مهاجر سرایی
من یه 4روزی به علت چکاپ بیمارستان بستری بودم این چند روز چه خبر بوده ؟ کسی اگر از انکارا خبر بده ممنونم

سلام
انشااله سلامت باشید
اگر شما خبری از آنکارا دارین، ممنون میشیم مارا هم در جریان بذارین!!!!Smile
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، shhak ، pari pari
(2014-08-23 ساعت 11:48)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 10:18)mohamad2014 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 08:57)hamid.eng نوشته:  با سلام
کسی از دوستان ابوظبی، روز ۲۱ اگوست آپدیت شده؟
لطفا اعلام کنید...
ممنون

21 آگوست که نه ولی 18 و 19 اگوست من اپ شدم..به نظرم باید کلیر شده باشم.Sad

من هم 10 و 13 و 16 و 17 و 18 آگوست آپ شدم ولی خبری در سایت سفارت نیست!

منم 8 جولای، 15 و 18 اگوست اپدیت شدم (**49) Sad
سلام به همه دوستان عزیز
من از برندگان 2015 هستم و الان 2 ماهی هست که هر روز این صفحات رو چک میکنم و الان دیگه یکی از دغدغه هام اینه که هر روز بیام اینجا تا یه خبر خوب از ap یا clear شدن شما دوستان بشنوم.اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم و میخوام بدونید خیلی ها مثل من منتظر خبرهای خوب شما هستن و اگه به دلایل مختلف اینجا پیامی نمیزارن ولی همشون برای شما آرزوهای خوب دارن. ما همه براتون دعا میکنیم و میخوایم بدونید که تو این راه تنها نیستید.......امیدوارم تا یه ماهه دیگه اینجا رو با خبرهای خوب بترکونییییییییییییییییییییییییید!
(2014-08-23 ساعت 12:05)rk20000 نوشته:  با سلام به عزیزان مهاجر سرایی

دوست عزیز ظاهرا که خبری خاصی نبوده. البته انکارا دیروز یه اپدیت گروهی داشته که تعداد زیادی از دوستان رو اپ کرده. ایشاله که خیر باشه.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، banafsh14 ، manamilad ، sonyz2 ، nedaba ، rezahoorjandi ، hamid_fs3 ، shhak ، mizan ، pari pari ، rk20000
با سلام مجدد خدمت دوستانم؛ راستش بنا به دلایلی که خودتون حتما میدونید از این تاپیک و از کل مهاجرسرا خداحافظی کرده بودم، در چند روز گذشته خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره تصمیم گرفتم این پست رو بگذارم؛ از ته قلبم امیدوارم دوباره پشیمون نشم....
1- ماجرای تلفن کردن سفارت ابوظبی واقعیت داره و به ما هم تلفن شده.
2- این تلفنها تا اونجا که من مطمئن هستم برای افرادی است که در زمان خرابی سیستم مصاحبه شدن و باید یکضرب میگرفتن.
3- با 2 کیس دیگه که با ما در یک روز مصاحبه داشتن و شرایطشون دقیقا شبیه ما بود هم تماس گرفته شده.
4- من شنیدم با تعدادی از دوستان با کیسهای پائینتر هم تماس گرفته شده ولی چون از منبعش مطمئن نیستم و به نظرم منطقی نمیاد روش حساب باز نکنید.
5- من و تمامی کیسهای مشابه بعد از مصاحبه فقط یکبار آپدیت داشتیم و سایت ابوظبی ما رو نمیشناخت و در ضمن به ایمیلهامون پاسخ داده نمیشد.
6- همگی همزمان 21 آگست آپدیت شدیم و بعد به همه زنگ زده شد و گفتن برای یکشنبه حتما پاستون سفارت باشه....
7- خانمم خیلی پا پیچ خانمی که تماس گرفته بود شده که چرا حتما یکشنبه و ایشون در جواب گفته باید تا آخر آگست تکلیف کیسهای مشابه شما روشن بشه. (میشه تحلیل کرد که به معنی آغاز صدور ویزا برای کلیرنسی ها در سپتامبره)
من هیچ تحلیلی در این مورد ندارم ولی نکته مهم اینه که من برای یک سفر کاری میبایست فردا دوبی باشم و این جریان توفیق اجباری شد تا پاسهامون رو هم تحویل بدم و طبق قولی که به دوستان دادم حتما در مورد روند کلیرنسها و صدور ویزاها پرس و جو خواهم کرد.
منتظر گزارشات لحظه به لحظه از ابوظبی باشید و این کار رو ادای دین به همه دوستانم در این فروم میدونم.....
موفق و پیروز باشید.
(2014-08-23 ساعت 12:24)rainolf نوشته:  با سلام مجدد خدمت دوستانم؛ راستش بنا به دلایلی که خودتون حتما میدونید از این تاپیک و از کل مهاجرسرا خداحافظی کرده بودم، در چند روز گذشته خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره تصمیم گرفتم این پست رو بگذارم؛ از ته قلبم امیدوارم دوباره پشیمون نشم....
1- ماجرای تلفن کردن سفارت ابوظبی واقعیت داره و به ما هم تلفن شده.
2- این تلفنها تا اونجا که من مطمئن هستم برای افرادی است که در زمان خرابی سیستم مصاحبه شدن و باید یکضرب میگرفتن.
3- با 2 کیس دیگه که با ما در یک روز مصاحبه داشتن و شرایطشون دقیقا شبیه ما بود هم تماس گرفته شده.
4- من شنیدم با تعدادی از دوستان با کیسهای پائینتر هم تماس گرفته شده ولی چون از منبعش مطمئن نیستم و به نظرم منطقی نمیاد روش حساب باز نکنید.
5- من و تمامی کیسهای مشابه بعد از مصاحبه فقط یکبار آپدیت داشتیم و سایت ابوظبی ما رو نمیشناخت و در ضمن به ایمیلهامون پاسخ داده نمیشد.
6- همگی همزمان 21 آگست آپدیت شدیم و بعد به همه زنگ زده شد و گفتن برای یکشنبه حتما پاستون سفارت باشه....
7- خانمم خیلی پا پیچ خانمی که تماس گرفته بود شده که چرا حتما یکشنبه و ایشون در جواب گفته باید تا آخر آگست تکلیف کیسهای مشابه شما روشن بشه. (میشه تحلیل کرد که به معنی آغاز صدور ویزا برای کلیرنسی ها در سپتامبره)
من هیچ تحلیلی در این مورد ندارم ولی نکته مهم اینه که من برای یک سفر کاری میبایست فردا دوبی باشم و این جریان توفیق اجباری شد تا پاسهامون رو هم تحویل بدم و طبق قولی که به دوستان دادم حتما در مورد روند کلیرنسها و صدور ویزاها پرس و جو خواهم کرد.
منتظر گزارشات لحظه به لحظه از ابوظبی باشید و این کار رو ادای دین به همه دوستانم در این فروم میدونم.....
موفق و پیروز باشید.

امیدوارم زودتر ویزاتون بگیرین و با خبرای خوب برگردین.
واسه همه آرزوی شادی می کنم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
rainolf عزیز
مرسی از پستتون.ما منتظر خبر از شما هستیم.سفر خوبی داشته باشید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان