موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من اگر سفارتیها بخوان می تونند به همه ما توی سپتامبر ویزا بدن می تونند و ربطی هم به شلوغی نداره....روزی که ما مصاحبه داشتیم توی همون یک ساعت که اونجا بودیم چیزی حدوده 40 نفر اومده بودنند برای مصاحبه....تازه این مصاحبه بود ...دادن ویزا که زمان که زمان زیادی نمی بره...
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 10:18)mohamad2014 نوشته: (2014-08-23 ساعت 08:57)hamid.eng نوشته: با سلام
کسی از دوستان ابوظبی، روز ۲۱ اگوست آپدیت شده؟
لطفا اعلام کنید...
ممنون
21 آگوست که نه ولی 18 و 19 اگوست من اپ شدم..به نظرم باید کلیر شده باشم.
من هم 10 و 13 و 16 و 17 و 18 آگوست آپ شدم ولی خبری در سایت سفارت نیست!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
10 درصد زندگی چیزی است که برایتان اتفاق می افتد و 90 درصد آن
واکنشی است که به آن اتفاقات نشان می دهید.
جان ماکسول
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به عزیزان مهاجر سرایی
من یه 4روزی به علت چکاپ بیمارستان بستری بودم این چند روز چه خبر بوده ؟ کسی اگر از انکارا خبر بده ممنونم
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
I-130 & I-797 & 420$ & priority number = ۲۰۱۵/04/01
----------------( Estimates )----------------
Approved = ۲۰۱۵/08
Case Number = ۲۰۱۵/09
Invoice ID Number: ۲۰۱۶/01
۲۰۱۶/02 = DS261 + 120$
۲۰۱۶/03 = DS260 + 325$
Current Visa Bulletin = ۲۰۱۶/06
Interview = ۲۰۱۶/۱۰
Entering USA (No Clearance) = ۲۰۱۶/11
ٍEntering USA (Clearance) = 2017/02
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی بوده که نفر اصلی آپدیت نشه و همراه آپدیت شده باشه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 12:05)rk20000 نوشته: با سلام به عزیزان مهاجر سرایی
من یه 4روزی به علت چکاپ بیمارستان بستری بودم این چند روز چه خبر بوده ؟ کسی اگر از انکارا خبر بده ممنونم
سلام
انشااله سلامت باشید
اگر شما خبری از آنکارا دارین، ممنون میشیم مارا هم در جریان بذارین!!!!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
من از برندگان 2015 هستم و الان 2 ماهی هست که هر روز این صفحات رو چک میکنم و الان دیگه یکی از دغدغه هام اینه که هر روز بیام اینجا تا یه خبر خوب از ap یا clear شدن شما دوستان بشنوم.اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم و میخوام بدونید خیلی ها مثل من منتظر خبرهای خوب شما هستن و اگه به دلایل مختلف اینجا پیامی نمیزارن ولی همشون برای شما آرزوهای خوب دارن. ما همه براتون دعا میکنیم و میخوایم بدونید که تو این راه تنها نیستید.......امیدوارم تا یه ماهه دیگه اینجا رو با خبرهای خوب بترکونییییییییییییییییییییییییید!
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مجدد خدمت دوستانم؛ راستش بنا به دلایلی که خودتون حتما میدونید از این تاپیک و از کل مهاجرسرا خداحافظی کرده بودم، در چند روز گذشته خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره تصمیم گرفتم این پست رو بگذارم؛ از ته قلبم امیدوارم دوباره پشیمون نشم....
1- ماجرای تلفن کردن سفارت ابوظبی واقعیت داره و به ما هم تلفن شده.
2- این تلفنها تا اونجا که من مطمئن هستم برای افرادی است که در زمان خرابی سیستم مصاحبه شدن و باید یکضرب میگرفتن.
3- با 2 کیس دیگه که با ما در یک روز مصاحبه داشتن و شرایطشون دقیقا شبیه ما بود هم تماس گرفته شده.
4- من شنیدم با تعدادی از دوستان با کیسهای پائینتر هم تماس گرفته شده ولی چون از منبعش مطمئن نیستم و به نظرم منطقی نمیاد روش حساب باز نکنید.
5- من و تمامی کیسهای مشابه بعد از مصاحبه فقط یکبار آپدیت داشتیم و سایت ابوظبی ما رو نمیشناخت و در ضمن به ایمیلهامون پاسخ داده نمیشد.
6- همگی همزمان 21 آگست آپدیت شدیم و بعد به همه زنگ زده شد و گفتن برای یکشنبه حتما پاستون سفارت باشه....
7- خانمم خیلی پا پیچ خانمی که تماس گرفته بود شده که چرا حتما یکشنبه و ایشون در جواب گفته باید تا آخر آگست تکلیف کیسهای مشابه شما روشن بشه. (میشه تحلیل کرد که به معنی آغاز صدور ویزا برای کلیرنسی ها در سپتامبره)
من هیچ تحلیلی در این مورد ندارم ولی نکته مهم اینه که من برای یک سفر کاری میبایست فردا دوبی باشم و این جریان توفیق اجباری شد تا پاسهامون رو هم تحویل بدم و طبق قولی که به دوستان دادم حتما در مورد روند کلیرنسها و صدور ویزاها پرس و جو خواهم کرد.
منتظر گزارشات لحظه به لحظه از ابوظبی باشید و این کار رو ادای دین به همه دوستانم در این فروم میدونم.....
موفق و پیروز باشید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-23 ساعت 12:24)rainolf نوشته: با سلام مجدد خدمت دوستانم؛ راستش بنا به دلایلی که خودتون حتما میدونید از این تاپیک و از کل مهاجرسرا خداحافظی کرده بودم، در چند روز گذشته خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره تصمیم گرفتم این پست رو بگذارم؛ از ته قلبم امیدوارم دوباره پشیمون نشم....
1- ماجرای تلفن کردن سفارت ابوظبی واقعیت داره و به ما هم تلفن شده.
2- این تلفنها تا اونجا که من مطمئن هستم برای افرادی است که در زمان خرابی سیستم مصاحبه شدن و باید یکضرب میگرفتن.
3- با 2 کیس دیگه که با ما در یک روز مصاحبه داشتن و شرایطشون دقیقا شبیه ما بود هم تماس گرفته شده.
4- من شنیدم با تعدادی از دوستان با کیسهای پائینتر هم تماس گرفته شده ولی چون از منبعش مطمئن نیستم و به نظرم منطقی نمیاد روش حساب باز نکنید.
5- من و تمامی کیسهای مشابه بعد از مصاحبه فقط یکبار آپدیت داشتیم و سایت ابوظبی ما رو نمیشناخت و در ضمن به ایمیلهامون پاسخ داده نمیشد.
6- همگی همزمان 21 آگست آپدیت شدیم و بعد به همه زنگ زده شد و گفتن برای یکشنبه حتما پاستون سفارت باشه....
7- خانمم خیلی پا پیچ خانمی که تماس گرفته بود شده که چرا حتما یکشنبه و ایشون در جواب گفته باید تا آخر آگست تکلیف کیسهای مشابه شما روشن بشه. (میشه تحلیل کرد که به معنی آغاز صدور ویزا برای کلیرنسی ها در سپتامبره)
من هیچ تحلیلی در این مورد ندارم ولی نکته مهم اینه که من برای یک سفر کاری میبایست فردا دوبی باشم و این جریان توفیق اجباری شد تا پاسهامون رو هم تحویل بدم و طبق قولی که به دوستان دادم حتما در مورد روند کلیرنسها و صدور ویزاها پرس و جو خواهم کرد.
منتظر گزارشات لحظه به لحظه از ابوظبی باشید و این کار رو ادای دین به همه دوستانم در این فروم میدونم.....
موفق و پیروز باشید.
امیدوارم زودتر ویزاتون بگیرین و با خبرای خوب برگردین.
واسه همه آرزوی شادی می کنم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
rainolf عزیز
مرسی از پستتون.ما منتظر خبر از شما هستیم.سفر خوبی داشته باشید.