کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
منتظر بودیم با زنگ سفارت از خواب بیدارشیم با لرزیدن زمین بیدار شدیم . مشهد ساعت هفت صبح لرزید!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
سلام - من با اینکه 9 ماه پیش مصاحبه رفتم تازه چند روز پیش بعد از چند تا آپدیت چند روز یکبار برای دو تا از کیسامون (بچه ها )تو سایت سیس زده ready و تو توضیحش هم نوشته کیستون برای مصاحبه آماده است .... این یعنی چه ؟
تشکر کنندگان: حلما ، soli asali ، pari pari ، nasim ، nedaba
(2014-08-19 ساعت 10:45)babak80242 نوشته:  خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته

(2014-08-23 ساعت 08:11)ha290 نوشته:  سلام - من با اینکه 9 ماه پیش مصاحبه رفتم تازه چند روز پیش بعد از چند تا آپدیت چند روز یکبار برای دو تا از کیسامون (بچه ها )تو سایت سیس زده ready و تو توضیحش هم نوشته کیستون برای مصاحبه آماده است .... این یعنی چه ؟

يعني اينكه بايد تشريف ببريد دوباره سفارت تا مصاحبه نهايي رو انجام بدن كه معمولا فرماليته هست و پاس ها رو ازتون بگيرن، در ضمن شما نياز به مديكال مجدد هم دارين پس بجنب دوست عزيزززززززز ، موفق باشييييييي
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، soli asali ، manamilad ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-23 ساعت 08:16)حلما نوشته:  [quote='babak80242' pid='537500' dateline='1408428903']
خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته

دوست گلم ، شما تاريخ انقضاي مديكالتون رو بايد از پشت برگه مديكالي كه در دست دارين چك كنين ، اگر تا زمان مصاحبه تون هنوز منقضي نميشه نياز به انجام مديكال مجدد نيست ، در ضمن در صورت گرفتن ويزا ، شما تا زمان انقضاي مديكال فرصت داريد از ايران خارج بشيد اگر ديرتر بخواين برين (٦ ماه ويزا اعتبار داره تا از ايران خارج بشين)بايد مديكالتون رو تجديد كنيد.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-23 ساعت 08:23)حلما نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 08:16)حلما نوشته:  [quote='babak80242' pid='537500' dateline='1408428903']
خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته

دوست گلم ، شما تاريخ انقضاي مديكالتون رو بايد از پشت برگه مديكالي كه در دست دارين چك كنين ، اگر تا زمان مصاحبه تون هنوز منقضي نميشه نياز به انجام مديكال مجدد نيست ، در ضمن در صورت گرفتن ويزا ، شما تا زمان انقضاي مديكال فرصت داريد از ايران خارج بشيد اگر ديرتر بخواين برين (٦ ماه ويزا اعتبار داره تا از ايران خارج بشين)بايد مديكالتون رو تجديد كنيد.

سلام دوست من
در تكميل فرمايشات دوستم بايد عرض كنم كه با توجه به فشردگي صدور ويزا تو اين ماه آخر و استعلام از سفارتا به نظر ميرسه كه بايد همه مديكالشونو تمديد كنن حتي اگه 6 ماه هم اعتبار داشته باشه.
براي اطمينان حتما زماني كه كلير شدين قبل از رفتن از سفارتتون سوال كنين تا موقع دريافت ويزاتون اگه ازتون مديكال جديد خواستن دچار مشكل نشين.
شاد باشين.
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، قصه گو ، nasim ، Sara_lphmkf ، nedaba ، کیانوش2
(2014-08-23 ساعت 00:20)maryam_ros نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 00:13)اسفند89 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 00:08)sajad7675 نوشته:  کسانی که 22 اگوست ازانکارا اپدیت شدن,اکثرا 16 اگوست اپدیت شده بودن.تحلیل دوستان چی هست

من 18 آگوست آپ شده بودم

نه.من که از 31 جولای آپدیت نداشتم!

من هم 8 اگوست اپ شده بودم
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: shhak ، اسفند89 ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، کیانوش2 ، mizan
(2014-08-23 ساعت 08:16)حلما نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 10:45)babak80242 نوشته:  خواهش می کنم دقیق جواب بدین که برای کسایی که جولای رفتن مصاحبه هم تمدید مدیکال نیاز هست یا نه واقعا نمیشه 100% تصمیم گرفت با توجه به نت ائی که سفارت ابوظبی گذاشته

(2014-08-23 ساعت 08:11)ha290 نوشته:  سلام - من با اینکه 9 ماه پیش مصاحبه رفتم تازه چند روز پیش بعد از چند تا آپدیت چند روز یکبار برای دو تا از کیسامون (بچه ها )تو سایت سیس زده ready و تو توضیحش هم نوشته کیستون برای مصاحبه آماده است .... این یعنی چه ؟

يعني اينكه بايد تشريف ببريد دوباره سفارت تا مصاحبه نهايي رو انجام بدن كه معمولا فرماليته هست و پاس ها رو ازتون بگيرن، در ضمن شما نياز به مديكال مجدد هم دارين پس بجنب دوست عزيزززززززز ، موفق باشييييييي

سلام دوست من
معني ready اصلاً به معني مراجعه مجدد به سفارت نيست لطفاً دوستان رو به اشتباه نندازين.
ha290 عزيز حتماً يه ايميل به سفارت بزنين و ازشون در اين مورد سوال كنين.
در ضمن لطفاً براي خودتون تو منوي كنترل پنل كاربر يه امضا درست كنين تا بدونيم كدوم سفارت هستين و بتونيم بيشتر كمكتون كنيم.
شاد باشين.
با سلام
کسی از دوستان ابوظبی، روز ۲۱ اگوست آپدیت شده؟
لطفا اعلام کنید...
ممنون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، massi63 ، reasonable ، کیانوش2
ظاهرا کیس 5320 هم روز 20aug ارمنستان issued شده. فک کنم از بچه های همینجا باشه
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-08-23 ساعت 01:58)m_nikparvaz نوشته:  اول شهریور
22 آگوست تنها خودم آپدیت شدم
همیشه شهریور را دوست داشتم چون خودم و بیشتر عزیزان توی این ماه متولد شدن و 2 سال که بخاطر وجود پسرم این ماه رو خیلی بیشتر دوست دارم
خدایا آرزو میکنم که تا روز تولد پسرم بیست و سوم دل همه دوستان منتظرم شاد و لبشان خندان و از برکت وجود این نی نی که چند وقت میگه خدا ویزا اده دل ما هم شاد بشه
آمین
عزیزم امیدوارم تا آن روز که تولد من هم هست تمام دوستان کلیر بشن و همه به آرزوشون برسنSmile
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
من تولدم دقیقا 2 هفته دیگست!!! این شانس دقیقا چیزی که هر سالی که شمع های سالهای زندگیمو فوت می کردم آرزوم بوده امیدوارم خدا امسال هدیه ای ویژه برام کنار گذاشته باشه جدا از تمام موهبت هایی که در تمامی این سالها بهم داده! و بابت تک تکشون شکرگزارم نه شاکی! استرس همتون رو درک می کنم چون دقیقا ماهم تو همین شرایطیم این سایت خوبیش اینه که می بینی تنها نیستی خیلی ها مثل تو منتظرن! فقط صبر جواب می ده که اونم چیزی نمونده تموم بشه! 40روز .....
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

آخرین وضعیت APهای آنکارا

حدود ۵۴۳ ویزا صادر شده و حدود ۴۸۴ نفر در حالت کلیرنس یا AP هستند.

تعداد ۴ کیس با کلا ۹ نفر با اینکه کلیر اونها تا ۲۱ آگست مهلت داشت هنوز ویزاشون صادر نشده است.

تعداد زیادی از APها در روز ۲۲ آگست حدود ساعت ۲۰ آپدیت شدند. این تعداد زیاد مثلا چیزی در حدود ۸۰ درصد از افراد منتظر می باشد.

کیس هایی هستند که با وجود AP بودن همه اعضا آنها منتهی در ۲۲ آگست فقط نفر اصلی یا فقط نفرات همراه آپ شدند.
(2014-08-23 ساعت 09:58)shazad نوشته:  آخرین وضعیت APهای آنکارا

حدود ۵۴۳ ویزا صادر شده و حدود ۴۸۴ نفر در حالت کلیرنس یا AP هستند.

تعداد ۴ کیس با کلا ۹ نفر با اینکه کلیر اونها تا ۲۱ آگست مهلت داشت هنوز ویزاشون صادر نشده است.

تعداد زیادی از APها در روز ۲۲ آگست حدود ساعت ۲۰ آپدیت شدند. این تعداد زیاد مثلا چیزی در حدود ۸۰ درصد از افراد منتظر می باشد.

کیس هایی هستند که با وجود AP بودن همه اعضا آنها منتهی در ۲۲ آگست فقط نفر اصلی یا فقط نفرات همراه آپ شدند.

كيس من و شوهرم از ٧ جولاي اپ نشده!!!
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، babak12 ، آلیس-1980 ، miladfr12 ، nedaba ، کیانوش2 ، mizan
(2014-08-23 ساعت 02:13)lida55 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 02:00)pari pari نوشته:  10 ماه و 20 روز انتظار!!!!!!
من ديگه داوطلبانه دارم ميرم امين آباد!!!!!!!![/php]

خدا نکنه پری عزیز کلیر میشی و هی باید دنبال پرواز باشین که با همسرتون برینWink

ايشالاااااااا. من كه از خدامه

(2014-08-23 ساعت 02:15)mizan نوشته:  این چه حرفیه پری پری جون . دور از جون
به امید اینکه هر چه زودتر دوتایی های مهاجرسرا در کنار هم قرار بگیرن +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[عکس: 10574213_629577297155639_3312921590155981607_n.jpg]

اره واقعا. خدا از دهنتون بشنوه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، shhak ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، nedaba ، محبت ، lida55 ، کیانوش2 ، mizan
(2014-08-23 ساعت 08:16)حلما نوشته:  

دوست عزيزم پرونده ما هم مثل شما بود فقط فرد برنده آپديت مي شد و يك بار هم من و پسرم ready بوديم تا اينكه ١١ آگست بدون ايميل هممون آپديت شديم ولي الان من و پسرم هنوز ready هستيم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، m_nikparvaz ، nedaba ، محبت ، کیانوش2 ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان