کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان كسى ميدونه كه nmc دبى چه روزهايى تعطيله ؟
**Case number:2014AS38
Embassy : abudhabi
تاريخ مصاحبه: 25 مارچ
تعداد نفرات : 4 نفر
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba
یه احساسی بهم میگه چمن دوست با یه آی دی دیگه اینجاست ...
ادبیاتش واسم آشناست ، حسش میکنم تو یه سری جاها ! Big Grin
ما وظیفه ی اطلاعاتیمونو انجام دادیم ، باقیش با مدیرای محترم Wink
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، medexk ، teacherm ، smpf ، lighter ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
[quote='parisan' pid='539697' dateline='1408785028']
[quote='اسفند89' pid='539696' dateline='1408784672']
[quote='parisan' pid='539694' dateline='1408783892']
دوستان نیاز به همفکری دارم:
پاسپورت من دیروز آخر وقت رسی دفتر ptt و از اونجایی که امروز یعنی شنبه دفتر تعطیله باید تا دوشنبه ساعت 8:30 صبر کنم.
سوال اینجاست که با توجه به اینکه بلیط برگشتم ساعت 11:30 دوشنبه هست من میتونم دوشنبه مدارکمو اول وقت از ptt بگیرو و به پروازم برسم؟
لطفا منو برای انتخاب درست راهنمایی

دوست عزيز پاس من از روزي كه رفت ptt, تا زماني كه حاضر بود تنها چند ساعت طول كشيد ، يعني ساعت ٩ صبح كه رفت تا استپ ٣ كه تموم شد و آماده تحويل بود ساعت ١٢ اينا بود ، بايد دائم سايت رو چك كنيد و پيگير وضعيت پاستون باشيد و تا استپ ٣ تموم شد بپريد بريد بگيريدددد
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، reasonable ، smpf ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:07)Sara_lphmkf نوشته:  متاسفم براي اون دسته از آدمهايي كه باورهاي اشخاص رو به سخره مي گيرن ، متاسفم براي اون دسته از آدمهايي كه با تكه انداختند عقده هاي درونيه خودشون رو خالي مي كنند، متاسفم براي اون دسته از آدمهايي كه براي اينكه قوانين يك محل رو رعايت نكنند متوسل مي شوند به نوشتن متن هايي با جملاتي كوبنده تا شايد قانون شكني خودشون رو توجيح كنند،
خيلي سعي كردم در مقابل كمكي كه مهاجرسرا به من كرد تا اونجايي كه مي توانم مفيد باشم تا شايد كمي از لطف بلاعوض اين سايت را جبران كنم، نمي گويم از اين سايت خداحافظي مي كنم اما اين آخرين پست من در اين تايپيك خواهد بود، از كسي هم عذر خواهي نمي كنم به خاطر پستهايي كه داشتم چون كلا آدمي هستم به كسي توهين نمي كنم مگر اينكه از نظر من اون آدم شايسته توهين باشد ،
اما ماندنم در اينجا فقط همراه با دعوا خواهد بود تا روده درازي بعضي آدمهاي عقده اي را پاسخ دهم،
اون دسته از آدمهايي هم كه صميميت اينجا برايشان عقده آورده آرزو مي كنم زودتر كلير شوند تا اين همه در اين تايپيك سم زدايي نكنند

سارا خانم گل
کجاااااااااااااااا ؟؟؟
قهر چرا ؟؟؟؟!
نرو ... تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری ، نروووووووووووو
SadSadSad
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nasim ، Hassan2014 ، lighter ، کیانوش2 ، mizan ، pari pari ، maryam_ros ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 14:45)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 12:36)REZAMBI نوشته:  شق القمر تکرار می شود

از اتفاق روز 5 شهریور مطلع باشید و به دیگران هم خبر دهید. امسال را به خاطر بسپارید ..

روز 5 شهریور تمام دنیا در انتظار ……
کره مریخ به بالاترین درجه درخشش دراسمان شب در 5 شهریور خواهد رسید
اون به اندازه کره ماه تمام بزرگ با چشم غیر مسلح به نظر خواهد رسید
این وقتی است که در روز 5 شهریور کره مریخ به فاصله 634 مایلی خود به زمین میرسد.
حتما در راس ساعت 12:30 بعد از ظهر ( نیمه شب) آسمان را تماشا کنید .
به نظر خواهد رسید که آسمان دو ماه دارد !!!
این امر 1200 سال دیگر دوباره اتفاق خواهد افتاد
این لحظه را با دوستان خود شریک شوید زیرا هیچ زنده ای دوباره این اتفاق را نخواهد دید.
ایشاله 5 شهریور توی این تاپیک هم شق القمر بشه Smile

منهای اینکه این خبر هیچ ارتباطی با هیچ مبحث مرتبط با مهاجرت نداره، حدود 6 ساله که در همین حدودِ زمانی این خبر توی شبکه های مجازی تکرار میشه و هیییییچ اتفاقی هم رخ نمیده. مثل حکایت دیده شدن آرم پپسی در ماه!
اگر مدیران محترم اجازه بدهند یکی دو لینک مفید را معرفی می کنم برای باور نکردن هر خبر و جستجوی بیشتر در مورد صحت و سقم هرآنچه که این روزها میشنویم و تقریبا هیچکدام پایه و اساس علمی و حقیقی ندارند و فقط فیسبوک به فیسبوک! میچرخند
این لینک اصلی در مورد واقعیت نداشتن شق القمر!
http://www.gomaneh.com/2893/%D8%B4%D9%82...%B1%D8%9F/
سایت گمانه ، وابسته با پیج فیسبوکی " ستاد مبارزه با چرندیات فیسبوکی"
http://www.gomaneh.com/
پیج ویدیو های گمانه
http://www.aparat.com/Setade_Mobarezeh
و در نهایت اینکه منهم امیدوارم که بزودی همه ی دوستان کلیر بشوند و اینجا پر از شادی و هورررا بشود و اینکه بیایید "زود" و "آسان" باور نکنیم.
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید Smile من قصد گول زدن افکار عمومی رو نداشتم .جایی این مطلب رو خوندم و پیش خودم گفتم کاش همون روز توی این تاپیک هم شق القمر بشه. همین .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rainolf ، manamilad ، soli asali ، reasonable ، lighter ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 13:21)parisan نوشته:  دوستان نیاز به همفکری دارم:
پاسپورت من دیروز آخر وقت رسی دفتر ptt و از اونجایی که امروز یعنی شنبه دفتر تعطیله باید تا دوشنبه ساعت 8:30 صبر کنم.
سوال اینجاست که با توجه به اینکه بلیط برگشتم ساعت 11:30 دوشنبه هست من میتونم دوشنبه مدارکمو اول وقت از ptt بگیرو و به پروازم برسم؟
لطفا منو برای انتخاب درست راهنمایی کنید مرسی.
دوست عزیز شما عدلیه سرای هستید منم همینجا پاسمو تحویل گرفتم طبقه زیرزمین اداره دادگستری انکاراست از کیزیلای با تاکسی خیلی نزدیکه
به نظر من با وسایلتون برید اونجا از همون طرفم یکراست برید فرودگاه
بارکد پستی هم ببرید یک خانم محجبه مسئول تحویل پاسپورته و ساعت 9 صبح هم اونجا بازه اصلا نگران نباشیدSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، reasonable ، azadeh2014 ، lida55 ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba
از کوزه همان برون تراود که دراوست...........
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: rainolf ، manamilad ، soli asali ، m_nikparvaz ، Farnoodh ، rezahoorjandi ، محبت ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:20)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 14:45)freddyflientstone نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 12:36)REZAMBI نوشته:  شق القمر تکرار می شود

از اتفاق روز 5 شهریور مطلع باشید و به دیگران هم خبر دهید. امسال را به خاطر بسپارید ..

روز 5 شهریور تمام دنیا در انتظار ……
کره مریخ به بالاترین درجه درخشش دراسمان شب در 5 شهریور خواهد رسید
اون به اندازه کره ماه تمام بزرگ با چشم غیر مسلح به نظر خواهد رسید
این وقتی است که در روز 5 شهریور کره مریخ به فاصله 634 مایلی خود به زمین میرسد.
حتما در راس ساعت 12:30 بعد از ظهر ( نیمه شب) آسمان را تماشا کنید .
به نظر خواهد رسید که آسمان دو ماه دارد !!!
این امر 1200 سال دیگر دوباره اتفاق خواهد افتاد
این لحظه را با دوستان خود شریک شوید زیرا هیچ زنده ای دوباره این اتفاق را نخواهد دید.
ایشاله 5 شهریور توی این تاپیک هم شق القمر بشه Smile

منهای اینکه این خبر هیچ ارتباطی با هیچ مبحث مرتبط با مهاجرت نداره، حدود 6 ساله که در همین حدودِ زمانی این خبر توی شبکه های مجازی تکرار میشه و هیییییچ اتفاقی هم رخ نمیده. مثل حکایت دیده شدن آرم پپسی در ماه!
اگر مدیران محترم اجازه بدهند یکی دو لینک مفید را معرفی می کنم برای باور نکردن هر خبر و جستجوی بیشتر در مورد صحت و سقم هرآنچه که این روزها میشنویم و تقریبا هیچکدام پایه و اساس علمی و حقیقی ندارند و فقط فیسبوک به فیسبوک! میچرخند
این لینک اصلی در مورد واقعیت نداشتن شق القمر!
http://www.gomaneh.com/2893/%D8%B4%D9%82...%B1%D8%9F/
سایت گمانه ، وابسته با پیج فیسبوکی " ستاد مبارزه با چرندیات فیسبوکی"
http://www.gomaneh.com/
پیج ویدیو های گمانه
http://www.aparat.com/Setade_Mobarezeh
و در نهایت اینکه منهم امیدوارم که بزودی همه ی دوستان کلیر بشوند و اینجا پر از شادی و هورررا بشود و اینکه بیایید "زود" و "آسان" باور نکنیم.
ممنون از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتید Smile من قصد گول زدن افکار عمومی رو نداشتم .جایی این مطلب رو خوندم و پیش خودم گفتم کاش همون روز توی این تاپیک هم شق القمر بشه. همین .

من کوچک شما و تمام دوستان هستم، جسارت نکردم خدای نکرده. شاد و سربلند باشید. به امید خبرهای خوب برای همگی
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، rainolf ، soli asali ، manamilad ، sonyz2 ، reasonable ، REZAMBI ، shhak ، محبت ، lighter ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba ، hamid_fs3
درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41
تشکر کنندگان: manamilad ، rainolf ، soli asali ، reasonable ، armin021 ، REZAMBI ، USA2014 ، NEURON ، محبت ، lighter ، mizan ، hamid.eng ، nedaba ، hamid_fs3 ، MEHR52
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

آقا سلام واقعا هیجان زده شدم از دیدن آی دی شما فکر میکردم فقط من توی این مهاجر سرا پیر شدم و هنوز هم اینور آبم.....
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، reasonable ، m_nikparvaz ، nasim ، niki88 ، A_A ، محبت ، lighter ، mizan ، pari pari ، nedaba ، pari1392
(2014-08-23 ساعت 15:23)rainolf نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:21)dr_miliman نوشته:  Lotf kardid iphmkft e mohtatam.Be salamat.

این رو دیگه کجای دلمون بزاریم با اولین پستش از سال 2008 که عضو شده و فینگلیش نوشتنش..... کشف این دوستمون یه چیزی تو مایه های کشف قبایل آمازونه یه سر به پروفایلش بزنید.... نوامبر 2008 عضو شده و امروز برای 2 دقیقه آنلاین شده و اولین پستش رو گذاشته.....
[emoji89] از دقت نظر و توجه خاصتون متشکرم. این مساله به سادگی مشخص است. عضویت در آن سالها با هدف تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور بوده است. که با ورود پدیده نا بهنگام و خوش یمن لاتاری به ورود مجدد و فعال منتهی شد.
تشکر کنندگان: rainolf ، reasonable ، niki88 ، freddyflientstone ، NEURON ، soli asali ، محبت ، lighter ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba ، Kamyar.A ، pari1392
میبینم بچه های مهاجر سرا عصبانی شدن و حسابی دارن باهم دعوا میکنند ، من که تازگی برای کنترل استرسم کمتر میام مهاجر سرا ، بجاش رفتم یک دوره بافت و مو که حداقل اگر مجبور شدم تنها برم اونجا علاوه بر تحصیلاتم یک هنر هم با خودم ببرم ، برای من که خیلی تاثیر داشت الان استرسم به 1/4 کاهش پیدا کرده ، بعد هم اگر بخواد به همسرم ویزا بدن میدن ، دیگه نمیخام این استرس را با خودم همراه کنم ، چون هیچ سودی نداره ، امیدوارم فقط کسی نیاد زیر این کامنت منو دعوا کنه به خدا فقط حرف دلم رو زدم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
دقیقا 3 هفته ای هست فقط سکوت کردم و میخونم ...فقط میخوام ببینم تا کی ....تا کی باید محرومیت اقا این کارو بکن اون کارو نکن ...این حرف جاش اینجا نیست جان من کوتاه بیا باشه...واقعا یعنی تا این حد!!!!؟؟؟؟؟
متاسفانه نشد،
(2014-08-23 ساعت 15:38)rainolf نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

آقا سلام واقعا هیجان زده شدم از دیدن آی دی شما فکر میکردم فقط من توی این مهاجر سرا پیر شدم و هنوز هم اینور آبم.....

[emoji111] دوست عزیز بنده هم مثل شما فکر نمیکردم دوستان زیادی دچار این پروسه انتظار چندین ساله باشند. از توجهتان متشکرم
تشکر کنندگان: rainolf ، soli asali ، محبت ، lighter ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba
آقایون و خانمای گل این آخرین پست من از ایرانه و پست بعدی رو فردا بعد از بازگشت از سفارت ابوظبی با اخبار داغ از روند صدور ویزا خواهم گذاشت.... تا فردا هرگونه استرس رو از خودتون دور کنید و جواب کسانی که جوابشون خاموشیست رو هم ندین....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان