کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-23 ساعت 15:50)shahryar7021 نوشته:  دقیقا 3 هفته ای هست فقط سکوت کردم و میخونم ...فقط میخوام ببینم تا کی ....تا کی باید محرومیت اقا این کارو بکن اون کارو نکن ...این حرف جاش اینجا نیست جان من کوتاه بیا باشه...واقعا یعنی تا این حد!!!!؟؟؟؟؟

عمو شهریار عزیز
یه دوستی دارم ، ایشون صنایع خونده و مدیر یه شرکت بزرگه
تعریف میکرد میگفت این کارمندا ما رو بیچاره کردن ... هر کاری کردیم که اینا سر وقت بیان نشد ... جریمه نقدی گذاشتیم ، بازم دیر میومدن ، توبیخ میکردیم ، بازم جواب نداد ... هر کاری کردیم جواب نداد ...
یه روز گفته تو پارکینگ شرکت بشکه های بزرگ پر بزارن جای پارک ماشین ها ... فقط تعداد محدودی جای پارک بمونه . فرداش کارمندا اومدن دیدن جا پارک کمه !!!
از فردا همه زود میومدن که جا پارک گیر بیارن Big GrinBig GrinBig Grin

( البته تعداد محدودی از کارمند ها هم که ماشین نداشتن ممکنه با این سیستم بازم دیر بیانا !! Big GrinBig Grin ، ولی همون تعداد ، تعداد قابل توجهی بوده )
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
امروز از آنکارا کسی آپدیت نشده؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: reasonable ، shhak ، zepehr ، soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:01)ibehnam نوشته:  یه احساسی بهم میگه چمن دوست با یه آی دی دیگه اینجاست ...
ادبیاتش واسم آشناست ، حسش میکنم تو یه سری جاها ! Big Grin
ما وظیفه ی اطلاعاتیمونو انجام دادیم ، باقیش با مدیرای محترم Wink

آفرین بهنام .
موافقم.Tongue
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: ibehnam ، shhak ، zepehr ، Hassan2014 ، soli asali ، محبت ، کیانوش2 ، mizan ، pari pari ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:57)rainolf نوشته:  آقایون و خانمای گل این آخرین پست من از ایرانه و پست بعدی رو فردا بعد از بازگشت از سفارت ابوظبی با اخبار داغ از روند صدور ویزا خواهم گذاشت.... تا فردا هرگونه استرس رو از خودتون دور کنید و جواب کسانی که جوابشون خاموشیست رو هم ندین....

امیدوارم سفر خوبی داشته باشید و دست پر برگردید.

بی صبرانه منتظر شنیدن اخبار تازه شما از ابوظبی هستیم.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
(2014-08-23 ساعت 16:00)p.arsa نوشته:  امروز از آنکارا کسی آپدیت نشده؟؟؟؟

امروز چون شنبه س احتمالش کمه اگر چه سابقه داشته .
اما یه سریا دیروز 22 ام آپدیت شدند.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: shhak ، zepehr ، soli asali ، کیانوش2 ، mizan ، pari pari ، nedaba
اینجا زیاد پست نمی زارم . دلیل بی معرفتی نیست . دلیل یه سری دوستان کم لطفا که این تاپیک و با میدون جنگ اشتباه گرفتن . متاسفانه ما منم منم کردنمون زیاده و اینجا به اونی که تازه وارده و یا اینکه با سابقه هست کلا می تووپیم .

سابقه به داشتن رتبه بالا و ارسال پست ها یزیاد نیست . سابقه به معلئمات یه آدمه که وقتی میاد اینجا چیزی می زاره هممون به حرفش ایمان داریم یا اینکه منبع خبرشو میاد و می گه .

من حتی از یه سری بچه های با سابقه اینحا گله گی دارم . با ور کنین از 2008 ایی که عضو این سایت شدم امسال اولین باری بود با این رفتارها مواجه شذم ! بارها و بارها هم اوومدم گفتم بچه های 2014 ایی رفتارشون با قدیمی ها خیلی فرق کرده !

هممون می دوونیم شرایطمون خیلی پر استرسه ! در این شکی نیست ! اما لا اقل حرمت انسان بودنمونو نباید دیگه زیر سوال ببریم که ! دوست عزیز اصلا می دوونی معنی این دکمه تشکر چیه ؟ اگه از پستی راضی نیستی اصلا دلیلی نداره که بیای طرف و ببندی به توپ و تانک . ماشالله هممونم خودمونو مهندس و دکتر و .... معرفی می کنیم !! اوونوقت طرف میاد اینجا یه پست می زاره که درس انسانیت بده !!!!
دوستان نمی حوام بحث و کشش بدم . هر کی می بینه نمیی توونه جلوی خودشو بگبره و باید حتما با یکی کل کل کنه به جای پست های ... گذاشتن توی این تاپیک بیا توی پروقایل منو یه مسیح به من بده ! این تاپیک و به احترام قدیمی هاا و به حاطر یچه های بعد ما حرمتشو حفظ کنین. هممون مدیون مهاجر سراییم خودمونم می دوونیم اینو.
پس پسر گلم ، دحتر خوشگلم ،! وقتی یه پستی می زاری در مرجله اول حرمت این تاپیک و نگه دار و احترام به همنوع خودت بزار

موفق باشین . روز و شبتون بهترین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

شما هم دیشب آپ خوردید ؟
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:59)ibehnam نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:50)shahryar7021 نوشته:  دقیقا 3 هفته ای هست فقط سکوت کردم و میخونم ...فقط میخوام ببینم تا کی ....تا کی باید محرومیت اقا این کارو بکن اون کارو نکن ...این حرف جاش اینجا نیست جان من کوتاه بیا باشه...واقعا یعنی تا این حد!!!!؟؟؟؟؟

عمو شهریار عزیز
یه دوستی دارم ، ایشون صنایع خونده و مدیر یه شرکت بزرگه
تعریف میکرد میگفت این کارمندا ما رو بیچاره کردن ... هر کاری کردیم که اینا سر وقت بیان نشد ... جریمه نقدی گذاشتیم ، بازم دیر میومدن ، توبیخ میکردیم ، بازم جواب نداد ... هر کاری کردیم جواب نداد ...
یه روز گفته تو پارکینگ شرکت بشکه های بزرگ پر بزارن جای پارک ماشین ها ... فقط تعداد محدودی جای پارک بمونه . فرداش کارمندا اومدن دیدن جا پارک کمه !!!
از فردا همه زود میومدن که جا پارک گیر بیارن Big GrinBig GrinBig Grin

( البته تعداد محدودی از کارمند ها هم که ماشین نداشتن ممکنه با این سیستم بازم دیر بیانا !! Big GrinBig Grin ، ولی همون تعداد ، تعداد قابل توجهی بوده )
بهنام جان
بسیار مطلب جالبی بود من الان هم تو دنیای واقعی سمت مدیر رو دارم در شرکتی که توش مشغولم اینجا فرق میکنه هرکی واسه انتفاع خودش میاد که همون حقوق هست و اتوماتیک کاری رو که برای پول در آوردن انجام میده شرکت رو تو رسیدن به هدفش کمک میکنه ولی تو مهاجر سرا هرکی میاد میتونه انتفاع خودش رو در نظر بگیره اطلاعات رو بگیره و کارش راه بیوفته حالا اگه کمکی کرد ممنون اگه هم نکرد دیگه خاک تو چشم ما نریزن دیگه ...بخدا روی صحبتم کلی هست و هیچ کسی رو مد نطر ندارم ولی واقعا همه دوستان رو هدفاشون بیشتر تمرکز کنن دوستان خیلی کارای مهم تری از کل کل داریم...

راستی به دوستت بگو از فردا تا یک هفته اعلام کنع تا نیم ساعت قبل شروع کار صبحانه گرم سرو میشه به مراتب هزینه اش از اشغال پارکینگ کمترهWink
متاسفانه نشد،
(2014-08-23 ساعت 16:06)medexk نوشته:  

امروز چون شنبه س احتمالش کمه اگر چه سابقه داشته .
اما یه سریا دیروز 22 ام آپدیت شدند.

من دوبار تا حالا شنبه ها ، اپدیت شدم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: shhak ، soli asali ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:38)rainolf نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:35)dr_miliman نوشته:  درود میفرستم به تمامی منتظران راه سعادت و خوشبختی . بنده چند سالیست که منتظر نشسته و نگاهم به انتهای راه دوخته است. اما هرگز این لحظات خاص و طاقت فرسا رو تجربه نکرده بودم. امیدوارم تمام دوستانی که از زمره لایقین بالذات هستند حتما ویزا رو بگیرند.
Im=41

آقا سلام واقعا هیجان زده شدم از دیدن آی دی شما فکر میکردم فقط من توی این مهاجر سرا پیر شدم و هنوز هم اینور آبم.....

سلام دوست عزيز لطفا ما رو هم بي خبر نذار و بگو چي پيش اومد ما هم 21 جولاي مصاحبه داشتيم و برگه آبي گرفتيم 21 آگوست با شما از سفارت تماس گرفتند؟
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 15:01)Goli45 نوشته:  دوستان كسى ميدونه كه nmc دبى چه روزهايى تعطيله ؟

دوست مهاجر جمعه ها تعطيل است
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 12:37)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 12:13)m_nikparvaz نوشته:  از دوستان کسی بوده که نفر اصلی آپدیت نشه و همراه آپدیت شده باشه

بله .... همراه بنده وضعیتش Ready هست و آپدیت شده. اطلاعات دقیق در امضا

بنده هم ٣آپ از همسرم عقب افتادم! يك ماه و نيم پيش آخرين آپ من كه برنده اصليم بود همسرم تا همين ديروز هم آپ خورد.

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: kooshamostofi ، manamilad ، محبت ، soli asali ، mizan ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 12:38)rainolf نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 12:36)manamilad نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 12:24)rainolf نوشته:  با سلام مجدد خدمت دوستانم؛ راستش بنا به دلایلی که خودتون حتما میدونید از این تاپیک و از کل مهاجرسرا خداحافظی کرده بودم، در چند روز گذشته خیلی با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره تصمیم گرفتم این پست رو بگذارم؛ از ته قلبم امیدوارم دوباره پشیمون نشم....
1- ماجرای تلفن کردن سفارت ابوظبی واقعیت داره و به ما هم تلفن شده.
2- .............

از صمیم قلب آرزو میکنم که با ویزا از دبی برگردید و این جریان نشونه این باشه که سفارتا قصد شکستن این سکوت آزاردهنده رو دارند.Rolleyes
فقط یه سوال داشتم، میخواستم بدونم الان که با شما تماس گرفتند وضعیت شما تو سایت سیس یا سایت ابوظبی تغییر کرده یا نه؟
ممنون بابت انرژی مثبتتون و نه تغییری نکرده همچنان من AP و خانمم Ready هستیم....
اميد وارم با دست پر و پاسپورد - ويزا خورده برگرديد
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، nedaba
(2014-08-23 ساعت 16:06)reasonable نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 15:57)rainolf نوشته:  آقایون و خانمای گل این آخرین پست من از ایرانه و پست بعدی رو فردا بعد از بازگشت از سفارت ابوظبی با اخبار داغ از روند صدور ویزا خواهم گذاشت.... تا فردا هرگونه استرس رو از خودتون دور کنید و جواب کسانی که جوابشون خاموشیست رو هم ندین....

امیدوارم سفر خوبی داشته باشید و دست پر برگردید.

بی صبرانه منتظر شنیدن اخبار تازه شما از ابوظبی هستیم.

براتون آرزوي موفقيت ميكنيم ممنون از اين كه اطلاع داديد

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، reasonable ، nedaba
(2014-08-22 ساعت 22:24)mizan نوشته:  
(2014-08-22 ساعت 21:28)soli asali نوشته:  100% از سفارت بوده شک نکنید ! مشاهده شده که اضافه کار واستادن و کار رو پرونده هارو دنبال کردن ! فکر کنم امشب بترکونه آنکارا !
وقتی از یو اس پرونده ها مورد برسی قرار میگیره نمیگن حالا انکارایی هارو پروندشونو فقط برداریم ببینیم چی میشه Smile
من به آنکارا خوشبینم !

امیدوارم همین طوری باشه سولی جون. انرژی +++++++++++++++++++ واسه همه . وای دیگه دلم یه شادیه همگانی میخواااااااااااااااااااااااااااااد . خدایاااااااااااااااااا زودتر Smile
سلام صد در صد از انكاراست چون من به KCC هفته پيش ايميل زدم بطور صريح در پاسخ ايميل گفتند كه پرونده شما به سفارت امريكا در انكارا تحويل داده شده و نامه هاي بعدي را از انكارا پيگيري كنيد و ٢٢ اگوست من هم اپديت شدم
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، کیانوش2 ، mizan ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان