کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-24 ساعت 15:21)newparmis نوشته:  واقعاً تاسف باره که این یه فرهنگ شده همه همه چی رو قایم کنن نکنه کسی منتفع بشه. توی جامعه، توی فامیل، سر کار همه جا اینو دیده بودم اما متاسفم که اینجا توی مهاجرسرا هم دیدم
دوستان ببخشید من اصلا" نمیخوام وارد این بحث بشم و با فرشاد هم رفاقت ندارم ولی خاطرم هست بنده خدا یکی دو ماه پیش تو این تاپیک گفت میخوام برم دبی و تا آخرش اونجا بمونم،پس چیزی رو مخفی نکرده.
بازمانده لاتاری 2014Sad

(2014-08-24 ساعت 15:29)rezasadeghi نوشته:  [quote='massi63' pid='540136' dateline='1408877399']
هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............
مبارکههههههههههه
تلفن؟سایت؟ایمیل؟
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 14:28)massi63 نوشته:  من از ready به ap تغيير کردم و الان آپ شديم ...اين به چه معناست ؟ حسابي گيج شدم...واسه چي من ap شدم ديگه ؟

نگران نباش دوست خوبم، این دقیقا مشابه کیس ماست که فردای روز مصاحبه که همسرم و پسرم یه ضرب گرفتن از readyبه ap تغییر کردن، تو اون لحظه پسرم خیلی ترسید، ولی بعدا متوجه شدیم که دارن آخرین مراحل صدور ویزارو طی میکنن، بامید خدا دارید ایشود میشید، دوستان لطفا برای منم دعا کنید لطفا، دوری از خانواده ام برام خیلی سخته، الان 3 ماهه که روی عزیزامو ندیدم، Sad خدایا خودت به همه مون از الطافه الهیت عنایت کن. آمین
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
دوستان مشکل صدور ویزا حل شده تو این چند روز تعدادی از بچه های خانوادگی کلیر شدن همین امروز...
دوستانی هم که وسع مالیشون میرسه بد نیست برن مدیکالو تجدید کنند و پاسشونو به سفارت تحویل بدن(خود سفارت ابوظبی افیسر عینکی گفت که خیلی پاس الان پیششون هست) اگه 14 روز نشود ویزا رو پیکاپ کنند (در مورد اقای فرشاد من یادمه ایشون از خیلی وقت پیش گفت من دارم 1 ماه اخرو میرم دبی حالا چرا هیچ اطلاعی ندادن این چند وقته این نظر خودشونه و شخصیته انسانها با هم فرق میکنه
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
اخه چه فازیه که همه دارن قهر میکنن و همه ناراحتن !
بابا همش 1 ماه تا معلوم شدن سرنوشت زندگیتون مونده
توروخدا اگه نمیتونید کنار هم باشید لاقل با هم دیگه کار نداشته باشید
انقدر جواب همو ندید
بزارید با دل خوش کارتون تموم بشه
تا ما هم از شما الگو بگیریم
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
دوستان ببخشید من اون لینک فایل سیس رو نمی تونم در قالب اکسل باز کنم فقط یه صفحه گوگل باز میشه که یه عکس از آمار و اطلاعات چند تا کیس است. وقتی هم ورود رو می زنم و با جی میل وارد میشم بازم همینطوره. کسی اطلاع داره فایل اکسلشو چه جوری و از کجا می تونم باز کنم؟
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، shandiz ، smpf ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 15:19)massi63 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز تبریک میگم و فعال شدن سفارت ابوظبی رو به همه تبریک میگم
امیدوارم ایروان انکارا و سایر هم استارت بزنن
انگار هنوز متوجه نشدید
massi63 گفت که کلیر شدهههههههههههههههه
بحث های دیگه رو ول کنین لطفا
massi63 چطور مطلع شدی؟لطفا بگوووووو!!!!!!
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
(2014-08-24 ساعت 15:44)lida55 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 15:19)massi63 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز تبریک میگم و فعال شدن سفارت ابوظبی رو به همه تبریک میگم
امیدوارم ایروان انکارا و سایر هم استارت بزنن

خیلی براتون خوشحال شدم. موفق باشید دوست عزیز
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
سلام دوستان؛
من و حاج خانوم امروز آپدیت شدیم...

هوررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک می گم massi63 عزیز
واقعاً برات خوشحالم
آخی این هوراهه تو گلوم گیر کرده بوداWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
هورررررررررررررررررررررررررررررررا به افتخار massi63 مبارکه هوررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
شیلان جان
در مورد فرشاد اگر گفته بود و ما رو در جریان گذاشته بود لطف کرده بود حالا هم که اینکارو نکرده ما نمیتونیم طلبکارش بشیم ایشالا مبارکش باشه
در مورد بهنام هم بگم که پسر بسیار گلی هست و از روی حسن نیت میخاست بقیه رو شاد کنه لطفا پشیمونش نکنید
در مورد خودم هم فکر نکن چون پست نمیذارم ابوظبی هستم نه همینجا در خدمت همگی دوستان هستم و بیشتر ترجیح میدم پست بخونم تا پست بذارم حقیقتش به علت وجود معدود انسانهای بیماری که در این سایت وجود دارن دست و دلم به پست گذاشتن نمی ره چون بارها شد که با شوق و ذوق پستی رو گذاشتم ولی به خاطر اینگونه افرادخورد تو ذوقم
پس تا اطلاع ثانوی مارو از پست گذاشتن معاف کنید
مخلص همه دوستان
علی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-24 ساعت 15:22)reasonable نوشته:  

مبارکتون باشه هوراااااااااااااااااااااااااااااااا دست راستتون روی سر ما
آیا سربازی یا کار دولتی داشتین ، میشه توضیح بدین دوست عزیز

همسرم سربازي داشت نزديک 70 روز بود که AP بود و امروز ايميل زدن که کلير شديم ....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
(2014-08-24 ساعت 15:37)shandiz نوشته:  دوستان مشکل صدور ویزا حل شده تو این چند روز تعدادی از بچه های خانوادگی کلیر شدن همین امروز...
دوستانی هم که وسع مالیشون میرسه بد نیست برن مدیکالو تجدید کنند و پاسشونو به سفارت تحویل بدن(خود سفارت ابوظبی افیسر عینکی گفت که خیلی پاس الان پیششون هست) اگه 14 روز نشود ویزا رو پیکاپ کنند (در مورد اقای فرشاد من یادمه ایشون از خیلی وقت پیش گفت من دارم 1 ماه اخرو میرم دبی حالا چرا هیچ اطلاعی ندادن این چند وقته این نظر خودشونه و شخصیته انسانها با هم فرق میکنه

یعنی اگه کسی ببره همینطوری پاسشو بده به سفارت ازش قبول می کنن؟ کسی مسئولین پاسارو اونجا قبول می کنه؟؟؟؟
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: reasonable ، shandiz ، smpf ، rezahoorjandi ، pari pari ، zepehr ، soli asali ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان