کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-24 ساعت 21:04)farshadm999 نوشته:  من بلیط گرفتم برای ۱۰ روز دیگه میرم دوبی‌ تا آخر آگوست هم دوبی‌ میمونم اگه کلیر شدم میگیرم اگه نه که به درک.

اگه کسی‌ دوبی‌ کاری داشت من از سمیم قلب کمکش می‌کنم و در خدمتش هستم تو پیغام خصوصی.

فرشاد خان تبریک
تشکر کنندگان: shandiz ، nasim ، S.gh ، smpf ، pari pariaaa ، pari pari ، Alissa ، soli asali ، poem ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba ، MEHR52
دوستان،
اگه خداي نكرده بعدا درباره من و ارتباط هاي عجيب غريب بين من و مدير و دوستان مجازي اينجا نميگيد،
اول به آقا فرشاد گل تبريك ميگم و دوم خدمتتون ميگم فرشاد كاري كرد كه تك تك ما و شما اگر جاش بوديم ميكرديم و خواهيم كرد، سوما مگه صف نونوايي كه او بنده خدا رو به يواشكي و قايمكي و بدون نوبت گرفتن ويزا متهم ميكنيد؟
همت كرد،پيگيري كرد و شانسش هم زد گفتن كليري بيا، قويا ميگم هيچ احدالناسي نميتونه بره به در سفارت دخيل ببنده تا ويزا بگيره، مگر اينكه جواب كليرش اومده باشه و به هر دليلي بهش اعلام نشده باشه، پس الكي هوس قفل و دخيل به سرتون نزنه كه اگر زد چيزي به جز عوض كردن آب و هوا گيرتون نمياد، الان شايد بعضي دوستان كه من و ميشناسن بگن پس من كجا ميخوام برم؟ من ميخوام از اوايل سپتامبر برم ايروان اما اين به معني گرفتن ويزا نيست، ميرم كه اگر كلير شدم خيلي زود پاسم و بدم سفارت، اما با علم به اين ميرم كه "اگر" كلير بشم ،
حالا يكي اين و زرنگي صدا ميكنه يكي ريسك و يكي كله شقي و يكي ...
آقا فرشاد مباركت باشه
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-08-24 ساعت 15:55)massi63 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 15:22)reasonable نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 15:19)massi63 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............

مبارکتون باشه هوراااااااااااااااااااااااااااااااا دست راستتون روی سر ما
آیا سربازی یا کار دولتی داشتین ، میشه توضیح بدین دوست عزیز

همسرم سربازي داشت نزديک 70 روز بود که AP بود و امروز ايميل زدن که کلير شديم ....

ببخشید میپرسم با چه تحصیلاتی رفته بودن سربازی بخاطر این که شوهر من 2 تا ستاره داشت میخواستم بپرسم شما هم همین طوری بود
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: mizan ، smpf ، zepehr ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 15:19)massi63 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا....ما هم کلير شديم ...............خدايا شکرت ..............

همسرم سربازي داشت نزديک 70 روز بود که AP بود و امروز ايميل زدن که کلير شديم ....

ممنونم از پاسختان
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نشاا.. که خوش قدم باشید و راه کلیر شدن ما رو هم باز کنید
برای ما هم دعا کنید
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
خیلی باعث خوشحالیه این هورااااااا، انگار داره این سد بزرگ از سر راه برداشته می شه. برایMassi63 عزیز هم آرزوی موفقیت در سرزمین جدید رو دارم.
امیدورام ویزای همه منتظران هم هر چه سریعتر بیاد.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4

مباركتون باشه. ما با هم تو يه روز مصاحبه شديم، چه جالب. متن ايميل رو ميشه بذاريد لطفاً Smile
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
مرسي از همه دوستان عزيزم .....اميدوارم خبرهاي خوبي از همتون بشنوم ....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست

تبریک میگم مسی جون، ما وضعیتمون خیلی شبیه شماست، مصاحبه مون هم تو یک روز بوده، الان در سایت ابوظبی پیغام عوض شده براتون یا همون قبلیه؟؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-24 ساعت 15:57)marsein نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 15:37)shandiz نوشته:  دوستان مشکل صدور ویزا حل شده تو این چند روز تعدادی از بچه های خانوادگی کلیر شدن همین امروز...
دوستانی هم که وسع مالیشون میرسه بد نیست برن مدیکالو تجدید کنند و پاسشونو به سفارت تحویل بدن(خود سفارت ابوظبی افیسر عینکی گفت که خیلی پاس الان پیششون هست) اگه 14 روز نشود ویزا رو پیکاپ کنند (در مورد اقای فرشاد من یادمه ایشون از خیلی وقت پیش گفت من دارم 1 ماه اخرو میرم دبی حالا چرا هیچ اطلاعی ندادن این چند وقته این نظر خودشونه و شخصیته انسانها با هم فرق میکنه

یعنی اگه کسی ببره همینطوری پاسشو بده به سفارت ازش قبول می کنن؟ کسی مسئولین پاسارو اونجا قبول می کنه؟؟؟؟
اینجوری که به نظر میاد بله قبول میکنند (این حرف خود مسئول باجه اون خانم عینکی بود که کلی پاسپورت پیششون هست) اگه هم نشود تجدید مدیکال کنید برگردید و پاساتونو پیکاپ کنید با یه اژانس معتبر
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink

دوست عزیز الان وضعیت تون توی سیس چی نشون میده خواهش میکنم جواب بدید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: reasonable ، sonyz2 ، mizan ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
سلام دوستان عزیزم

اول از همه تبریک میگم به دوستان گلی که ویزاشونو گرفتن و یه تبریگ خیلی بزرگتر برای تمام دوستانی که قراره به زودی بگیرن .

دوستان گلم من مثل همیشه که گفتم بازم میگم من کوچک همه شما دوستان هستم و به داشتن دوستانی مثل شما و تمام عزیزان مهاجرسرایی به خودم می بالم . اما دوستای گلم شما بیش از 1 سال کنار هم بودید با هم ثبت نام کردید با هم دیدید قبول شدید جیغ زدید هوورا خیلی ها عروسی کردند خیلی ها صاحب فرزندی شدند . خیلی ها ترفیع گرفتند . ( دور از جون ) بعضی از دوستان عزیزی را از دست دادن . بدو بدو کردید واسه فرم ها - واکسن ها - وقت گرفتن - نامه دوم - استرس - حالا برم پیش آفیسر چی بپوشم - اصلا چی میپرسه تمام شد بعضی ها گرفتن بعضی ها هم کلیرنس خوردن . روز و شبشون شد سیس و مهاجر سرا هر روز چک چک .... از بس دکمه F5 را زدید خسته شدید . خیلیا با لب تاپشون میخابیدن صبح پا میشدن میدیدن مهاجرسرا بازه ...

خب دوستای گل من
عزیزان من
سروران گرامی

این همه سختی کشیدید و دیگه آخر آخراشه ... به قول زمان بچگیا ( غول آخرشه ) ....
دیگه داره تمام میشه ....
این همه مدت با هم بودیم زندگی کردیم کنار هم از نوع مجازیش
حیفه دل همدیگرو برنجونیم ... حیفه با دلخوری نگای آواتار آی دی هم کنیم ...

ما همه با هم خواهر برادریم و هممون یه هدف داریم اون هم خوشبختی در کنار هم

دوستای گلم حیفه من که کوچکترین عضو این سایت هستم بخوام تذکر بدم به فلان عزیز یا خدایی نکرده محرومیتی . ماشاالله همه دوستان تحصیل کرده هستند .

از دوستای گلم خواهش میکنم با صبوری بیشتری ادامه بدیم . اجازه بدیم این روز ها خاطره های خیلی خوبی از همدیگه برای هم بساریم .

به امید کلیر شدن همگی دوستان و من دوست دارم زمانی که تاپیک را قفل میکنیم 1 نفرم نمونده باشه همه همـــــــــــه ویزا در دست پیش به سوی عمه ریکا Big Grin

به هر حال ایشالا همیشه لباتون خندون باشه
ازتون خواهش میکنم حرف این داداش کوچیکتونو رو زمین نندازید و سعی نکنید با هم بحث کنید و ما شاهد نقل قول های 4 کیلومتری نباشیم .

ارادتمند همه شما دوستان گل و عزیزتر از جانم

اهورایی باشید

کوچیک شما محمود
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

(2014-08-24 ساعت 16:02)massi63 نوشته:  مرسي از همه دوستان عزيزم .....اميدوارم خبرهاي خوبي از همتون بشنوم ....

مبارکتون باشه انشاله این یک شروع خوب باشه برای همه
میشه بگین الان تو سایت ابوظبی و Ceas وضعیتتون چه تغییری کرده.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mizan ، hamid_fs3 ، rezahoorjandi ، pari pari ، soli asali ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
Massi63 عزیز میشه بگین کی گفتن برین سفارت واسه ویزا، زمان دادن یا نه؟
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: sonyz2 ، hamid_fs3 ، m_nikparvaz ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
بله دوستان من در سپتامبر سفارتها معمولا پاس رو تحویل میگیرن حتی اگر کلیر نشده باشین خلاصه اماده پریدن باشین
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mizan ، rezahoorjandi ، pari pariaaa ، Alissa ، soli asali ، nasim ، poem ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 16:02)massi63 نوشته:  مرسي از همه دوستان عزيزم .....اميدوارم خبرهاي خوبي از همتون بشنوم ....

میشه لطف کنید بگید بعد از چند روز به ایمیلتان پاسخ دادند؟

و آیا قبل از این تا حالا ایمیل زده بودید یا این اولیشه؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: sonyz2 ، mizan ، Alissa ، soli asali ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان