کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چه خوب می شد توی یکی از این روزها ،

خدا میومد بغلم میکرد و بهم می گفت :

این چند وقت رو داشتم باهات شوخی میکردم ...!

میخواستم ببینم ، جنبه اش رو داری یا نه ...!
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

به امید اینکه امسال سال زیبایی باشه برای همه منتظران. انشالا که هیچ زوجی از هم جدا نمونن و هیچ پدر یا مادری از فرزندشون. امیدوارم اتفاقاتی بیفته که بعدها همه ازش به نیکی یاد کنن. یه دنیا انرژی +++++++++++++++ برای همه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .

خدایا ، کمک کن دیرتر برنجم ، زودتر ببخشم ، کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم . . .

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم
خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود
و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . .

به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است
آرام، بی صدا، همیشگی . . .

به خدا اعتماد کن ...!
خداوند راهها و چاههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد.
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-24 ساعت 21:00)alimomen نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:31)زيبا نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:29)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:22)alimomen نوشته:  [به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن

داش علی خودمونیم اگه پاسپورتهای همه رو میگرفتند و همشونو هم قبول می کردند چه اتفاقی جلوی سفارت می افتاد؟ هنوز آگوست تموم نشده یه عده بدون اینکه خبری بگیرند میرن و می خوان با وجود اینکه کیسهای پایینتر منتظرند تو صف ویزا هم بی نظمی ایجاد کنند. اگر غیر از این چیزی می گفتند من خیلی تعجب می کردم. از ماست که بر ماست.

اقا پاس همه را گرفتن

آخه آدم...... من چه نیازی به دروغ دارم? وقتی میگم آدم بیمار اینجا هست همینه دیگه- دهنمو باز کن تا قید همه چیزو بزنمو........
طرف میاد با دو تا ارسال همه تهمتی میزنه -
علي مومن جان منظورم به شما نبود به اين دوستي بود كه نقل قول كرده بودين
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
(2014-08-24 ساعت 19:45)amir rad نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:55)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:51)mahan1331 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:43)amir rad نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 18:35)kaaren نوشته:  دوستان باز هم خبر خوب
از بین کیس های بالای 7000 کیس های زیر امروز از ابوظبی ایشود شدند همه اونها آپدیت 21 آگست داشتند. و احتمالاً امروز پاسهاشون رو تحویل دادن همین امروز هم ایشود شدند ببینید سفارت با چه سرعتی کار میکنه!!!!!!!!!!
SmileSmileSmileSmile
8018
7927
7895
7833
7807
7800
7783
7491
7157
خدا رو شکر خوش به حالشون.ما هم بالای 7000 هسیم ولی فقط دوتا آپ داشتیم
ما کیس 4000 هستیم چرا ما رو کلیررررررر نمی کنند خوب؟Sad
دوست عزیز نگران نشید این کیس نامبرها همون یکضربی های جولای بودند...
نه MASSI خانوم گفتن خودشون برنده بودن همسرشون AP خوردن بخاطر سربازی
در ضمن مصاحبشون 9جون بوده طبق امضاشون اون موقع هنوز مشکلات سیستم وجود نداشته
سلام : بعنوان كسي كه ٣ بار تو هفته پيش به سفارت مراجعه كرده توصيه ميكنم به هيچ وجه به صحبتهايي كه از طرف افرادي كه حضورأ سفارت نبودن گوش ندهيد ، سايت پر شده از اطلاعات غلط حتي از طرف پيش كسوتها متاسفانه
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، pari pariaaa ، EmJay
(2014-08-24 ساعت 22:25)bobo_ir نوشته:  نوشتم:
I found an update of my spouse's administrative process in CEAC web site in 19 Aug 2014. We've been waiting to get result of his AP for a long time (more than 5 months). Please inform us if he cleared so we can plan our trip to U.S embassy in Yerevan. thank you so much.
جواب آمد:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
چرا ایروان جواب منو صریح نداده؟ به نظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
دوست عزیز این جواب و مدتیه واسه همه کپی پیست میکنه ایروان
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba
مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد
خدای دانه های انار ...!

هرگز فراموش نکن ، هر چه که اتفاق بیافتد :
تو همواره در آغوش خداهستی...!

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت
از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم
که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

عاشق خدا هستم !!!
چون همونجایی که میتونست مچم رو بگیره :
دستم رو گرفت
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-24 ساعت 22:37)me_u نوشته:  مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد
خدای دانه های انار ...!

هرگز فراموش نکن ، هر چه که اتفاق بیافتد :
تو همواره در آغوش خداهستی...!

وقتی خدا از پشت دستهایش را روی چشمانم گذاشت
از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم
که فراموش کردم او منتظر است تا نامش را صدا کنم.....

عاشق خدا هستم !!!
چون همونجایی که میتونست مچم رو بگیره :
دستم رو گرفت

Father into your hands, I commend my spirit
Father into your hands, why have you forsaken me?
In your eyes, forsaken me
In your thoughts, forsaken me
In your heart, forsaken me
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، sonyz2 ، me_u ، nedaba
من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
آنچه که هستی هدیه خداوند به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است ، پس بی نظیر باش...

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .

در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . .

شادی را هدیه کن حتی به کسانی که آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند.
دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند
و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست..

خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد.

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از نا خدا بودن است

رحمت خداوند ممکن است تاخیر داشته باشد اما حتمی است
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-24 ساعت 22:40)abbas09 نوشته:  من اصلا نمیتونم درک کنم وقتی سفارت کلیر نکرده یا ایمیل نداده اخه چرا ادم باید بره سفارت به زور که نیست هر وقت کلیر کردند اونوقت باید رفت نه که بدون هیچ علامتی این که دیگه انقدر گمراهی نداره ببخشیدااا این نظر شخصی بود اگر خوشتون نیومد لطفا شلیک نکنید

من نمی فهمم واقعن اینقدر سیستم فشل و هر کی هر کیه؟ ینی من فردا برم انکارا ؟ اگه این جوریه خوب برم! ینی چی که کلی ایرانی اومده بودن ابوذبی از همه هم ِباس می گرفتن؟ مخم الان داره سوت می کشه از دست ملت!
تشکر کنندگان: اسفند89 ، abbas09 ، maryam_ros ، soli asali ، pari pari ، majid_eng ، banafsh14
(2014-08-24 ساعت 22:22)arash1392 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 21:14)soli asali نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:24)massi63 نوشته:  [q
دوستان یکی به من بگه این دوتا دوستمون دقیقا چجوری کلیر شدن؟ من چند صفحه خوندم سر در نیاوردم

از طریق ایمیل از طرف سفارت دوست من....

ضمن عرض تبریک فراوون به ۲ عزیز ویزا گرفته. پس چرا خانوم مسی لطف نمی کنن متن ایمیلی که سفرت بهشون زده رو اینجا بزارن. شاید تا الان ۵ نفر از پیشکسوت ها هم ازشون همین درخواست رو داشتن.
یعنی اینقد سرتون شلوغه?
[/quote
سفارت زده بود که پروسه اداري انجام شده و پاساتونو بفرستين و من هم به همسرم اطلاع دادم و پاسارو برد سفارت ...

متن ایمیل رو زحمت میکشید بزارید لطفا ؟؟ !! >>>متن ایمیل <<<
چه طوری 3-4 ساعته وازای شما ایشود شد ؟؟ جالبه ها !
[/quote]

یعنی این خانومه مسی شاهکاره
خانوم کپی پیست بلدی?
به جای اینکه اینهمه جمله رو تایپ کنی متن ایمیل سفارت رو کپی میکردی
بماند که از صبح که اظهارات شمارو خوندم، یه جورایی تهش حس می کردم یه جای کارتون میلنگه.
بیچاره علی مومن. یکی دیگه خالی میبنده کتکشو علی میخوره
[/quote]

دقیقا منم همین حس رو نسبت به ایشون دارم 3-4 ساعته ویزا ایشود نمیشه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: teacherm ، shilan ، محبت ، rezahoorjandi ، nedaba ، maryam_a ، arash1392 ، mizan
سلام : بعنوان كسي كه ٣ بار تو هفته پيش به سفارت مراجعه كرده توصيه ميكنم به هيچ وجه به صحبتهايي كه از طرف افرادي كه حضورأ سفارت نبودن گوش ندهيد ، سايت پر شده از اطلاعات غلط حتي از طرف پيش كسوتها متاسفانه
[/quote]

ینی چی ینی بریم سفارت شخصن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 21:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 21:53)meisamgh1362 نوشته:  با عرض سلام به دوستان گلم
آقای فرشاد عزیز شما اگر میوفتادی و پای آفیسر آمریکایی رو هم میبوسیدی بهت ویزا نمیدادن ، عزیزم شما از لحاظ کلیر مشکل نداشتی و ویزا میتونسته بهتون تعلق بگیره و به همین دلیل هم بهتون دادن ، لطفا توجه کنید که سفارت یه کشور همینجوری ویزا نمیده اونا اگر مطمئن نشن نمیدن ، از طرف دیگه خیلی ها شرایط شما رو داشتن و پاسشون رو انداختن ولی نتونستن ویزا بگیرن و برگشتن. التماس کردن شما به شخص هیچ تاثیری نداشته ، اون چیزی که تاثیر داشته این بوده که شما کلیر بودی . من فکر میکنم که سفار ت ی ها دارن اونایی که قراره یک ضرب میتونن بگیرن رو میدن و بقیه میمونه و تعداد ویزا ها رو چک میکنن و بعدا اعلام میکننن که چند نفر میتونن ویزا بگیرن و تا زمانی که ویزاشون تموم نشه هیچ چیز رو تعطیل نمیکنن ، گفتن اینکه ویزا کلا تموم شده و هیچ ویزایی صادر نخواهد شد خیلی ساده هست برای سف ار ت . کی میتونه کاری بکنه ، هیچ کس ، هیچ کاری نمیتونه بکنه . کشور خودشونه و هر کاری که دوست داشته باشن میکنن شما درخواست کننده هستید و اگر نیاز داشته باشن ور میدارن . اونها طبق قوانینشون عمل میکنند . در کل من به شما و خانم محترمی که تونستن ویزا بگیرن تبریک میگم و افتخار میکنم که کلیر هستید .

منظورم این نبود که.

من اول حرفم نوشتم بار اول رفتم که همین جوری پاسپورت رو بدم و با کلی‌ التماس نگرفتن.

وقتی‌ کلیر شدم رفتم و پاسپورت رو دادم.

من خطابم به دوستی‌ بود که میگه عزت نفس مهم تره میگم زندگی من فرق داره اگه پاش میفتاد به پای آفیسر هم میافتادم.

خدا را شاهد میگیرم که قصدم از نوشتن اون چند خط، خطاب قراردادن شخص خاص و یا شما نبود و کلی نوشتم
خواهشا از من ناراحت نباشید
ضمن اینکه دریافت ویزا را به شما و همسر محترمتون تبریک میگم
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، A_A ، zepehr ، sonyz2 ، قصه گو ، reasonable ، pari pari ، nedaba
(2014-08-24 ساعت 18:35)kaaren نوشته:  دوستان باز هم خبر خوب
از بین کیس های بالای 7000 کیس های زیر امروز از ابوظبی ایشود شدند همه اونها آپدیت 21 آگست داشتند. و احتمالاً امروز پاسهاشون رو تحویل دادن همین امروز هم ایشود شدند ببینید سفارت با چه سرعتی کار میکنه!!!!!!!!!!
SmileSmileSmileSmile
8018
7927
7895
7833
7807
7800
7783
7491
7157
سلام
در خصوص اولیش زدم شد این:

Administrative Processing
Immigrant Visa Case Number: 2014AS8018 01 ABD
Case Creation Date: 16-Oct-2012
Status Updated Date: 24-Aug-2014
--------------------------------------------------------
2014AS7895 01 ABD
Issued
2014AS7895 02 ABD
2014AS7895 03 ABD
Issued
2014AS7895 04 ABD
و بعدی ها هم مشخص نیست مربوط به ایران باشن و یا نباشن.
اما چیزی که مسلمه همشون از ابوظبی بودن و جزء کسانی که شرایط دریافت ویزا رو داشتن اما به دلیل نبود ویزا نامبر بهشون اون موقع ویزا ندادن اما همین که داستان دیتا بیس حل شده همه چیز حله.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان