موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 20:24)massi63 نوشته: [q
دوستان یکی به من بگه این دوتا دوستمون دقیقا چجوری کلیر شدن؟ من چند صفحه خوندم سر در نیاوردم
از طریق ایمیل از طرف سفارت دوست من....
[/quote]
ضمن عرض تبریک فراوون به ۲ عزیز ویزا گرفته. پس چرا خانوم مسی لطف نمی کنن متن ایمیلی که سفرت بهشون زده رو اینجا بزارن. شاید تا الان ۵ نفر از پیشکسوت ها هم ازشون همین درخواست رو داشتن.
یعنی اینقد سرتون شلوغه?
[/quote
سفارت زده بود که پروسه اداري انجام شده و پاساتونو بفرستين و من هم به همسرم اطلاع دادم و پاسارو برد سفارت ...
[/quote]
سلام دوست عزیز لطفا اگه ممکنه متن کامل ایمیلی رو که براتون فرستادن اینجا کپی کنید تا بقیه دوستانی که ایمیل میزنن اگه جوابی مشابه جواب شما براشون اومد متوجه باشند
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 20:40)farshadm999 نوشته: سلام
قبل هر چیز آزّ قضاوتهای نا عادلانه تون ممنون.
من کاملا قبلش توضیح داده بودم که دارم یه کاری میکنم و اگه به نتیجه رسید میام مینیویسم و چون با دوستان مهاجرسرا از جمله سومی خانوم و آقا بهنام و چند نفر دیگه با وایبر در تماس بودم مهاجرسرا نمیومدم.
....
مبارکتون باشه آقا فرشاد... در مورد کلیر شدنتون میشه بگید کلیر برای چی بودید؟ قبل از اینکه کلیر بشید آپدیت داشتید؟ (از سفارت یا امریکا)...ممنونم ازتون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
من چند روز پیش برای پیگیری ap به آنکارا ایمیل زدم، جوابی تا حالا نیومده اما ۲۱ آگست نفر اصلی کیس ما آپ شد. حالا نمی دونم به خاطر ایمیل بوده یا نه؟
نظر شما چیه بچه ها؟ مورد مشابهی بوده از آنکارا؟
ضمنا تو ایمیل گفته بودم که اگه ap تموم شده لطفا بگید، می گم شاید اگر آوردم جوابی نیومده! بار اول/حدود یکماه پیش که ایمیل زدیم هم جواب اومد هم هر دو نفر کیس آپ شدند. ap فقط نفر دوم کیس که منم هستم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 21:13 توسط alimomen.)
(2014-08-24 ساعت 20:31)زيبا نوشته: (2014-08-24 ساعت 20:29)کیانوش2 نوشته: (2014-08-24 ساعت 20:22)alimomen نوشته: [به احتمال قریب به یقین این افراد همه کسانی هستن که قرار نبوده apبخورن ولی چون ویزا نداشتن بهشون ندادن حالا یک سری ویزای محدود اومده دستشون به اینها تماس گرفتن و بهشون ویزا دادن حالا باید ببینیم سپتامبر چه اتفاقی میفته به نظرم خوشحالی واقعی زمانی هست که توی سایت طبق روال قبل اسمها رو صدا بزنن
داش علی خودمونیم اگه پاسپورتهای همه رو میگرفتند و همشونو هم قبول می کردند چه اتفاقی جلوی سفارت می افتاد؟ هنوز آگوست تموم نشده یه عده بدون اینکه خبری بگیرند میرن و می خوان با وجود اینکه کیسهای پایینتر منتظرند تو صف ویزا هم بی نظمی ایجاد کنند. اگر غیر از این چیزی می گفتند من خیلی تعجب می کردم. از ماست که بر ماست.
اقا پاس همه را گرفتن
آخه آدم...... من چه نیازی به دروغ دارم? وقتی میگم آدم بیمار اینجا هست همینه دیگه- دهنمو باز کن تا قید همه چیزو بزنمو........
طرف میاد با دو تا ارسال همه تهمتی میزنه -
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-24 ساعت 20:40)farshadm999 نوشته: سلام
قبل هر چیز آزّ قضاوتهای نا عادلانه تون ممنون.
ممنون
آقا بهتون تبریک می گم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید ...
فقط اگه سفارت دبی اینجوری می کنه وای به حال ایروان و بعدش هم ترکیه ما پس چی کار باید بکنیم .... امیدوارم هر چه زودتر روال سفارت ها به صورت قبل بازگرده و ملت را از سر در گمی نجات بدهند ...
در آخر بازم بهتون تبریک می گم مبارکتون باشه ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-24 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-24 ساعت 21:39 توسط majid_eng.)
(2014-08-24 ساعت 20:52)farshadm999 نوشته: (2014-08-24 ساعت 20:46)اسفند89 نوشته: امیدوارم خیلی از چیزهایی که دوستان نوشتن، حقیقت نداشته باشه
گرفتن ویزای بعضی دوستان جای خوشحالی داره و من بهشون تبریک میگم، ولی بقیه قسمتها یه مقدار ناراحت کننده است
گرفتن ویزا به هرقیمتی؟؟!!!!
حفظ حرمت و شخصیت خودمون پس چی میشه؟؟؟!!!
به قول دوست عزیزمون، واقعا اگر کشوری که تقاضای اقامتش را داریم، اینطوری میخواد ویزا بده، میخوام هفتاد سال سیاه نده
به خدا تک تک ماها مسوول هستیم که چطور در بقیه کشورها رفتار کنیم و چه ذهنیتی را از ایرانیها برای دیگران بسازیم..........
خدا گواهه من فقط دارم انتظار میکشم که زودتر سپتامبر هم بیاد و تموم بشه و پرونده لاتاری 2014 بسته بشه، حالا چه ویزا بگیرم و چه نگیرم
البته آرزوی خوشحالی همه دوستان را در پایان سپتامبر دارم
دوست من یه جمله میگه قبل اینکه راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنیم کفش هاش رو پامون کنیم.
شما از زندگی من خبر نداری فقط قضاوت میکنی.
من نه بچه پولدارم نه هیچ چی، این تنها راه نجات زندگیمه برام خیلی ارزش داره حاضر بودم التماس کنم تا ویزا بگیرم ، الان ویزا گرفتم پشیمون هم نیستم.
شاید شما براتون عزت نفس مهم تره ولی برا من خوش بختی زنی که باهاش ازدواج کردم و بهش قول زندگی خوب دادم مهم تره.
۳-۴ ساله ازدواج کردم و اومدم سوئد مثل سگ زندگی کردیم ، تو یه خونه ۳۰ متری. الان این برام راه نجات بود شاید شما بگی عزت نفس نداشتی ولی وقتی خوشحالی رو تو چشمای خانومم دیدم برام یه دنیا میرزید.
حاضر بودم برای دیدن خوشحالی تو چشم خانومم تو سفارت به پای آفیسر بیفتم.
آدما با هم فرق دارن دوست من.
من اینجوریم.
ایشالا زود تر ویزا بگیرید.
فرشاد جان ویزات مبارکت باشه و نوووش جونت. امیدوارم اونور وضعیتت به مراتب بهتر بشه و برای شما و خانمتون آرزوی زندگی خوب رو دارم. موفق باشید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May