کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 09:36)elilucky نوشته:  بچه ها میشه منو یه ذره دلداری بدین، من خیلی حالم گرفته اس، خوب دست خودم که نیست، دل من اندازه دل یه مارمولکه بخدا! خوب حتی می بینم که شماره کیسم تو فایل سیس هم نیست، یعنی چرااااا؟

(2014-08-25 ساعت 04:49)elilucky نوشته:  دوستان من گیج شدم اینقدر این صفخات رو خوندم، یکی می تونه دقیقا بگه که آیا حقیقت داره که یه سری بدون اینکه کلیر بشن، برن دم سفارت و پاسپورتشون رو بدن و در آخر هم موفق به اخذ ویزا بشن؟ صد البته که من اصلا بیکار نیستم که همچین کاری بکنم، اما واقعا این مسئله برام جالبه که آیا اینقدر هردمبیله؟ ( هردمبیل در دیکشنری من: بی نظم و لجام گسیخته، فشل)

البته دوستان منظور من روند کاری سفارته، من هم اگه الان ایران بودم و نیومده بودم مایلها دورتر از ابوذبی، شاید به فکر رفتن می بودم. اتفاقاً اگه این خبر صحت داره و موفق به اخذ ویزا میشین به این نحو، به نظر من هم رفتن ضرری شاید نداشته باشه، حتی من هم بهش فکر کردم، اما خیلی سرم شلوغه اینجا مشغول درسهام هستم و راستش رو بخواین من تقریباً یک روز تا ابوذبی با هواپیما فاصله دارم وگرنه الان چمدونم رو شاید بسته بودم!Cool

یه سوال دیگه هم داشتم، ما چند ماهی میشه که به خارج از ایران اومدیم برای امر مقدس ادامه تحصیل، و همه شماره تلفنهامون عوض شده، آیا جای امیدواری داره که بهمون ایمیل بزنن بجای تلفن؟ البته اینا رو برای امیدواری خودم میگم، اینطور که مشخصه پرونده ما افتاده تو جوغ خیابون، الان دیگه دارن کیس های 5000 و 6000 دارن تو سر خودشون میزنن اینقدر دیر شده! منم دلم خوشه ها چه سوالهایی می پرسم، بیخیال دوستان! بیخیال این سوال شین! Big Grin
دوست عزیز سفارت همینجوری هرکی پاشه بره اونجا بهش ویزا نمیده!!! مگه نانوایه؟
دوست من بهش زنگ زدن اونم پاسشو فرستاده...طرف حساب ما سفارت امریکاست که دم از قانون میزنه مدام.ایران که نیست..نگران نباشید تا سپتامبر به همه ویزا میدنShy
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، sonyz2 ، manamilad ، majid_eng ، مارکوپولو ، pari pari ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:36)elilucky نوشته:  بچه ها میشه منو یه ذره دلداری بدین، من خیلی حالم گرفته اس، خوب دست خودم که نیست، دل من اندازه دل یه مارمولکه بخدا! خوب حتی می بینم که شماره کیسم تو فایل سیس هم نیست، یعنی چرااااا؟

(2014-08-25 ساعت 04:49)elilucky نوشته:  دوستان من گیج شدم اینقدر این صفخات رو خوندم، یکی می تونه دقیقا بگه که آیا حقیقت داره که یه سری بدون اینکه کلیر بشن، برن دم سفارت و پاسپورتشون رو بدن و در آخر هم موفق به اخذ ویزا بشن؟

احتمال گرفتن ویزا با رفتن و دخیل بستن جلوی سفارت:

کلیر شدید + اعلام نشده = ۵۰ درصد ویزا
کلیر شدید + اعلام شده (در پاسخ به ایمیل شما) = ۹۰ درصد ویزا
کلیر شدید + اعلام شده (سایت) = ۹۹ درصد ویزا
کلیر نشدید = ۰ درصد ویزا
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، manamilad ، pari pari ، shahrzad001 ، armin021 ، NarCssuS ، EmJay ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:24)shazad نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:10)babak80242 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 20:26)زيبا نوشته:  سلام تمام صحبتهاي بالا دروغ محض هست من الان دبي هستم و صبح هم سفارت بودم خيليا ايشو شدن و پاس خيليا را هم گرفتن كه پنج شنبه ويزا بدن

دوست عزیز لطف می کنید شرایط واقعی رو بطور دقیق اون چیزی که هست و از نزدیک دیدید رو شرح بدید واقعا بر چه معیاری دارن اینطوری صدا می کنن؟ شما کیس 7157 رو چک کنید تو سیس ویزاش 24 آگوست پرینت شده ولی تو سایت سفارت ابوظبی هنوز کلیر نشده
واقعا گیج کننده است و باعث سلب اطمینان از درست بودن روند صدور ویزا میشه
اگه ممکن باشه و بتونین در مورد تصمیم شون واسه ادامه کار خبر درست بدین خیلی لطف کردین

کیس هایی که در زمان مصاحبه شرایط یکضربی رو داشتن اما به دلیل خرابی سیستم ویزاشون صادر نشده ازشون خواستن که بیان برای صدور ویزا.

مسلما اینها کیسهایی هستند که در جولای مصاحبه داشتند و شماره های بالایی دارند.

علاوه بر اینها تعداد کمی از کیس های دیگر هم که AP بودند ولی به نوعی اطلاع یافتند که کلیر شدند هم رفتند و براشون صادر شده.

واقعا فکر می کنید هر کیسی که AP هست بره و دخیل ببنده بهش ویزا می دن! پس استعلام و کلیرنس چیه، کدوم افیسر ... این مسئولیت رو برعهده می گیره! یا شاید تو کشور قانون هم زیرمیزی می گیرن!

نه عزیزم اینها لزوما کسایی نیستن که ویزا یکضربی بودن و چون سیستم مشکل داشته بهشون ویزا ندادن وحالا بهشون گفتن پاشید بیاید...دوست من اپریل مصاحبش بود و کلیرنس خورد الان بهش زنگ زدن پاشو بیا.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، nasim ، قصه گو ، nedaba
منظورتون این بود که چون من کلیر نشدم 0% احتمال داره که ویزامو بگیرم؟

(2014-08-25 ساعت 09:42)shazad نوشته:  

(2014-08-25 ساعت 04:49)elilucky نوشته:  دوستان من گیج شدم اینقدر این صفخات رو خوندم، یکی می تونه دقیقا بگه که آیا حقیقت داره که یه سری بدون اینکه کلیر بشن، برن دم سفارت و پاسپورتشون رو بدن و در آخر هم موفق به اخذ ویزا بشن؟

کلیر نشدید = ۰ درصد ویزا
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
فایل سیس فایل رسمی نیست که منتشر می شود
فقط به اطلاعات و آمار مربوط به تعداد ویزاهای صادرشده و کلیرنس توجه کنید (اونهم با مقداری خطای ناچیز) بقیه اش مهم نیست که شما هستید یا نیستید، بالاخره این هم ساخته دست بشر هست و ممکنه کیس بعضی ها miss بشه بیخود نگران نشید.
تشکر کنندگان: soli asali ، elilucky ، miladfr12 ، reasonable ، sonyz2 ، manamilad ، نیلان ، m_nikparvaz ، قصه گو ، nedaba
سلام . صبح همگی به خیر. ایشالا امروز کلی کلیر داشته باشیم. از دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشتن و ساکن اهواز یا آبادان هستند کسی هست که بخواد تا قبل از 15 سپتامبر بره ابوظبی؟ می خوام زحمت بدم که پاسپورت های ما رو هم ببره؟ من خودم میخوام اگر تا 2 هفته دیگه خبری نشد ؛ از 15 سپتامبر برم ابوظبی.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، zepehr ، nazanin fatemi ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:45)elilucky نوشته:  منظورتون این بود که چون من کلیر نشدم 0% احتمال داره که ویزامو بگیرم؟

کلیر نشدید = ۰ درصد ویزا

نه عزیزم منظورم احتمال گرفتن ویزا با رفتن و دخیل بستن جلوی سفارت بود
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، nedaba
دوستان کسی می تونه سایت ایروان را باز کنه؟؟
برای م نکه باز نمی شه امیدوارم خبرای خوبی تو را باشه Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، zepehr ، nedaba
من دچار یه تناقض شدم:
1. میفرمایند برای تشخیص کلیر شدن باید ایمیل زد و ابوظبی با ایمیل میگه کلیر شدید
2. به نظر میرسه وقتی کلیر شیم دیگه ابوظبی جواب ایمیل نمیده. من قبل از این اپدیتها هر وقت ایمیل میزدم فرداش جواب میداد ولی الان چهار روزه جواب نداده
مساله فوق را در دو خط توضیح دهید . 2 نمره
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، zepehr ، majid_eng ، nazanin fatemi ، مارکوپولو ، nedaba
آهان، خوب اون که معلومه! نه بابا من یه 6000 تایی پیاده میشم از اینور دنیا برم ابوذبی!
من که گفتم واقعا هنوز باورم نمیشه که بشه با دم سفارت رفتن کار رو پیش برد! البته بعد از کلیر شدن موضوع فرق می کنه!
فکر کردم شانس گرفتن ویزامو می گی؟!! Sad

(2014-08-25 ساعت 09:48)shazad نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:45)elilucky نوشته:  منظورتون این بود که چون من کلیر نشدم 0% احتمال داره که ویزامو بگیرم؟

کلیر نشدید = ۰ درصد ویزا

نه عزیزم منظورم احتمال گرفتن ویزا با رفتن و دخیل بستن جلوی سفارت بود
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، manamilad ، nedaba
هر دم از اين باغ بري ميرسد ....
آقا بسه ديگه ، نه خودتون رو اذيت كنيد نه استرس وارد كنيد 35 روز مونده شما 10 روز ديگه تحمل كنيد اگه خبري نشد تازه جاي نگراني داره
سفارتها ديگه چطوري بگن ايراد از ما بوده داريم كاري ميكنيم كه همه چي حل بشه .
پرونده هيچ كسي پشت شوفاژ نميفته ، گم نميشه ، فراموش هم نميشه ...
كارمند سفارت در مورد تك تك پرونده هايي كه دريافت ميكنه بايد جوابگو باشه به بالا دستيش
پس چه توي سيس باشه يا نه ، ايميل جواب ميدن يا نه و... ربطي اختلال در پرونده ندارد
خيالتون راحت ...
.
.
آخيش راحت شدم ....
تشکر کنندگان: banafsh14 ، reasonable ، sonyz2 ، pari pari ، nasim ، zepehr ، freddyflientstone ، مارکوپولو ، nedaba
دوستان سلام من نمي تونم با فيلتر شكن هم به سايت سفارت در ارمنستان وارد شوم . شما چطور ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: taleghani ، soli asali ، reasonable ، sonyz2 ، nasim ، zepehr ، nedaba
سلام صبح همگی بخیر،
امیدوارم از امروز شادی ،به جمع ما برگرده،این ما که نوشتم برای خودم خیلی با ارزش هست خیلی همون مایی که به قول می یو ی عزیز از اول را با هم بسم الله گفتیم و با همه مشکلاتی شخصی ،کاری ،تفاوت فرهنگی،اختلاف سایقه و هزارتا مشکل دیگه کافی بود یکنفرمون کلیر شه همه گریه میکردیم جیغ میزدیم هورا میکشیدیم...بله عزیزان ما واقعا ما بود اما الان!!!؟؟؟؟؟ حقیقتش گاهی اوقات شک بم دست میده که آیا واقعا رفیق بودیم ؟؟یا نه چون زمان داشتیم و فک میکردیم اوکی این هفته من دیگه کلیر میشم خوشحالی میکردیم یا رک تر بگم فیلممون بود ولی از ته دل نبود.......از خودم شروع میکنم به سوال کردن ..شهریار واقعا رو راست باش الان ناراحتی ..؟ناراحتی دوستات به هر روشی ویزا میگیرن؟ناراحتی که یکی رفت سفارت گرفت؟ اگه ناراحتی پس 2 ماه قبل میگفتی خدابا دل بچه های اینچا رئ شا کن که از شادی اونا دل منم شاد شه یعنی چی؟
نمیخوام زیاد صحبت کنم وقتی بجه های قدیمی اینجا میان میگن رغبتی برای پست گذاشتن نداریم ؟وقتی عزیزی میاد میگخه اینجا خاله بازیه ؟وقتی یکی میاد میگه بی کفایتی مدیران که محروم نمیکنن و تایپیک جوش عوض شده؟
واقعا حال بدی پیدا میکنم و فقط ی سوال دارم.....معرفتتون همین قدره؟
پس دمتون گرم...من داشتم با مادرم درد و دل میکردم لب دریا نشسته بودیم شب هم بود یهو سرش رو پذاشت رو شونم گریه کرد گفت پسری تو بری امریکا خیلی تنها میشم خیلی ولی درد من این نیست تو اونجا تو بی کسی چی میکنی اگه مریض بشی ،دلت بگیره ، اگه هوس غذای ایرانی کنی کی پیشته خدا شاهده گوشیم رو در آوردم تو همین فروم اسم تک تک شما رو نشونش دادم با این وضع که اینترنت گوشی خیلی کنده 4 ،5 صفحه رو با هم خوندیم گفتم مامان اینا دوستامن ببینشون کسی که اینا رو داره تنهاست،؟؟؟
اما الان شک دارم ؟به همه چی رفاقتمون ،تنهایی غربتمون،درست شدن کارمون؟ چ.ن تو این سه هفته که فقط خوندم و چیزی نگفتم واقعا اینا واسم جای سوال داره......
اونا که قهر کردین برگردین ....سارا ،بهنام این ی خواهش نیست بایده.....
اونا یی که همش منتطر خبر خوبین و وقتی خبر خوب میاد گیر میدی دست روتون رو بشورین شیطون رو لعنت کنید .....من رو هم رو سیاه کنید تا پشت دستم رو داغ کنم دیگه به رفاغتمون شک نکنم.
و در آخر اونایی کقه میگید اینجا خاله بازی و مدیر بی کفایت داره....بخدا از بقیه بیشتر دوستون دارم و دست شما رو میبوسم چون حداقل رک و مردونه حرفتون رو میزنین هرچند خیلی جاها رکی تبدیل به بی حرمتی هم شد و لی بازم دمتون گرم مردانه مخالفت کردین...به عنوان برادر کوچکتر نیخوام این ی ماه رو هم تحمل کنید......
بچه ها یه بسم الله جانانه بگید دوباره همه چی رو از ن شروع کنیم ...همین ی ماه مونده ببینم چه میکنید.

حق پشت و پناهتونSmile
متاسفانه نشد،
(2014-08-25 ساعت 10:03)Aroma نوشته:  دوستان سلام من نمي تونم با فيلتر شكن هم به سايت سفارت در ارمنستان وارد شوم . شما چطور ؟
من هم همینطور، فکر کنم دارن یک کارایی می کنن
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، zepehr ، nedaba
سلام دوستانم
یکی از دوستان خیلی وارد هستن و گفتن که از 5 سپتامبر به بعد مشخص میشه من هم میخوام تایید کنم لطفا سوال نفرمایید Smile ولی چیزی که هست اینه که تا 5 سپتامبر هر چی میخواید بنویسید و یا هر چی میخواید استرس داشته باشید ولی بعدش متوجه میشید که این س فار تی ها کارشون چه قدر درست هست . ببشخید ها . اینقدر هم استرس نداشته باشید با خیال راحت کاراتون رو بکنید Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان