کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان عزیز صبح زیبای تابستانی شما خوش ، من که کوله پشتی همسرم رو آماده کردم تا به محضی که ایروان عزیز کلیر کردن مزاحمشون بشیم من مطمئن هستم همه چی درست میشه we are going to make it
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
(2014-08-25 ساعت 10:04)shahryar7021 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر،
امیدوارم از امروز شادی ،به جمع ما برگرده،این ما که نوشتم برای خودم خیلی با ارزش هست خیلی همون مایی که به قول می یو ی عزیز از اول را با هم بسم الله گفتیم و با همه مشکلاتی شخصی ،کاری ،تفاوت فرهنگی،اختلاف سایقه و هزارتا مشکل دیگه کافی بود یکنفرمون کلیر شه همه گریه میکردیم جیغ میزدیم هورا میکشیدیم...بله عزیزان ما واقعا ما بود اما الان!!!؟؟؟؟؟ حقیقتش گاهی اوقات شک بم دست میده که آیا واقعا رفیق بودیم ؟؟یا نه چون زمان داشتیم و فک میکردیم اوکی این هفته من دیگه کلیر میشم خوشحالی میکردیم یا رک تر بگم فیلممون بود ولی از ته دل نبود.......از خودم شروع میکنم به سوال کردن ..شهریار واقعا رو راست باش الان ناراحتی ..؟ناراحتی دوستات به هر روشی ویزا میگیرن؟ناراحتی که یکی رفت سفارت گرفت؟ اگه ناراحتی پس 2 ماه قبل میگفتی خدابا دل بچه های اینچا رئ شا کن که از شادی اونا دل منم شاد شه یعنی چی؟
نمیخوام زیاد صحبت کنم وقتی بجه های قدیمی اینجا میان میگن رغبتی برای پست گذاشتن نداریم ؟وقتی عزیزی میاد میگخه اینجا خاله بازیه ؟وقتی یکی میاد میگه بی کفایتی مدیران که محروم نمیکنن و تایپیک جوش عوض شده؟
واقعا حال بدی پیدا میکنم و فقط ی سوال دارم.....معرفتتون همین قدره؟
پس دمتون گرم...من داشتم با مادرم درد و دل میکردم لب دریا نشسته بودیم شب هم بود یهو سرش رو پذاشت رو شونم گریه کرد گفت پسری تو بری آمریکا خیلی تنها میشم خیلی ولی درد من این نیست تو اونجا تو بی کسی چی میکنی اگه مریض بشی ،دلت بگیره ، اگه هوس غذای ایرانی کنی کی پیشته خدا شاهده گوشیم رو در آوردم تو همین فروم اسم تک تک شما رو نشونش دادم با این وضع که اینترنت گوشی خیلی کنده 4 ،5 صفحه رو با هم خوندیم گفتم مامان اینا دوستامن ببینشون کسی که اینا رو داره تنهاست،؟؟؟
اما الان شک دارم ؟به همه چی رفاقتمون ،تنهایی غربتمون،درست شدن کارمون؟ چ.ن تو این سه هفته که فقط خوندم و چیزی نگفتم واقعا اینا واسم جای سوال داره......
اونا که قهر کردین برگردین ....سارا ،بهنام این ی خواهش نیست بایده.....
اونا یی که همش منتطر خبر خوبین و وقتی خبر خوب میاد گیر میدی دست روتون رو بشورین شیطون رو لعنت کنید .....من رو هم رو سیاه کنید تا پشت دستم رو داغ کنم دیگه به رفاغتمون شک نکنم.
و در آخر اونایی کقه میگید اینجا خاله بازی و مدیر بی کفایت داره....بخدا از بقیه بیشتر دوستون دارم و دست شما رو میبوسم چون حداقل رک و مردونه حرفتون رو میزنین هرچند خیلی جاها رکی تبدیل به بی حرمتی هم شد و لی بازم دمتون گرم مردانه مخالفت کردین...به عنوان برادر کوچکتر نیخوام این ی ماه رو هم تحمل کنید......
بچه ها یه بسم الله جانانه بگید دوباره همه چی رو از ن شروع کنیم ...همین ی ماه مونده ببینم چه میکنید.

حق پشت و پناهتونSmile

برادر من شما تنها نیستی...منم همین داستانو دارم..اگه یه دلیل برای نرفتن داشته باشم اونم مادرمه! ولی چه میشه کرد شاید قسمت ما هم اونجاست..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: reasonable ، REZAMBI ، soli asali ، pari pari ، rezasadeghi ، nasim ، zepehr ، majid_eng ، mehdi2014 ، shahryar7021 ، lighter ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:56)taleghani نوشته:  دوستان کسی می تونه سایت ایروان را باز کنه؟؟
برای م نکه باز نمی شه امیدوارم خبرای خوبی تو را باشه Wink
باز میشه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست.
Sad
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: ghasoo ، reasonable ، soli asali ، nasim ، m_nikparvaz ، zepehr ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 09:48)shazad نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:45)elilucky نوشته:  منظورتون این بود که چون من کلیر نشدم 0% احتمال داره که ویزامو بگیرم؟

(2014-08-25 ساعت 09:42)shazad نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 09:36)elilucky نوشته:  بچه ها میشه منو یه ذره دلداری بدین، من خیلی حالم گرفته اس، خوب دست خودم که نیست، دل من اندازه دل یه مارمولکه بخدا! خوب حتی می بینم که شماره کیسم تو فایل سیس هم نیست، یعنی چرااااا؟

(2014-08-25 ساعت 04:49)elilucky نوشته:  دوستان من گیج شدم اینقدر این صفخات رو خوندم، یکی می تونه دقیقا بگه که آیا حقیقت داره که یه سری بدون اینکه کلیر بشن، برن دم سفارت و پاسپورتشون رو بدن و در آخر هم موفق به اخذ ویزا بشن؟

کلیر شدید + اعلام نشده = ۵۰ درصد ویزا
کلیر شدید + اعلام شده (در پاسخ به ایمیل شما) = ۹۰ درصد ویزا
کلیر شدید + اعلام شده (سایت) = ۹۹ درصد ویزا
کلیر نشدید = ۰ درصد ویزا

نه عزیزم منظورم احتمال گرفتن ویزا با رفتن و دخیل بستن جلوی سفارت بود

درسته که امارات خیلی پیشرفت کرده اما چون سریع اتفاق افتاده آثار توسعه ناهمگون در اون دیده می شه!
یکیش هم همین نداشتن امامزادس که بطور کلی از طرح توسعه شون جا افتاده و بنابراین جایی واسه دخیل بستن نداره تا اطلاع ثانوی!Big Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، freddyflientstone ، zepehr ، قصه گو ، nedaba
بزرگترین چیزی که در این انتظار تاریک مرا به چالش کشیده است

ایمان به لطف و عنایت خداست
می ترسم که یا با بی صبریم شرمنده او و یا با ناکامیم برای همیشه ناامید از او شوم.
ایول، راستشو بخواین برای منم اصلا مهم نیست که بتونم ویزامو بگیرم یا نه! دم همه گرم، من که پیش انرژی شماا همیشه کم می آوردم، من همیشه به وقت ایران نصف شب می تونستم اینجا رو جک کنم و از دور نظاره گر شادیهاتون بودم!
همیشه با خودم می گفتم، ایول بر و بچ چقدر انرژی دارن، چقدر وقت می ذارن! خداییش همین الان هم می گم این ویزا برام خیلی مهمه و به دردم می خوره، بعد از اتمام دکترام، آمریکا موقعیت های کاری و درسی بیشتری داره، اما بعضی وقتها با خودم میگم من که بلاخره پامو گذاشتم اینور آب، خدایا اگه کس دیگه مستحق تره و از جو ایران خسته شده، می خواد یه زندگی جدیدی رو تو یه کشور آزاد شروع کنه، به اون فرصتشو بده، من هم حالا بعداً یه کاری واسه خودم می کنم!
ولی حالا از این حرفها گذشته من فایل سیس رو نگاه کردم، به نظرم بابا داره روالش طی میشه! فکر کنم سیستمشون مشکل پیدا کرده بود، ایشالله حله همه چی!
یه اعتراف هم بکنم، قول بدین منو نزنین، شمارمو تو فایل سیس تونستم پیدا کنم! وقتی به اکسل ذخیره اش کردم، اونجا بود، نمی دونم شاید قبلش خوب دانلود نشده بود!
آقا ببخشید دیگه، حالا نزن دیگه!
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
این هم جواب امروز ایروان
Dear inquirer,

As already mentioned in our previous email we don’t have visa numbers to issue more diversity visas.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
تشکر کنندگان: soli asali ، shahrzad001 ، shayesteh ، zepehr ، reasonable ، قصه گو ، reza_top60 ، EmJay ، nedaba
به نظر من از بس که همه ایمیل زدن به سفارت، طفلکها خسته شدن، یه ایمیل تیپیک اینطوری تنظیم کردن به همه جواب میدن، خیلی جدی نگیرید!

(2014-08-25 ساعت 10:24)s.ebrahimastaneh نوشته:  این هم جواب امروز ایروان
Dear inquirer,

As already mentioned in our previous email we don’t have visa numbers to issue more diversity visas.

Sincerely,
IV Unit,
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
امیدوارم امشب کلی اخبار کلیر شدن در راه باشه و همه رو خوشحال کنید
با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: sonyz2 ، pari pari ، soli asali ، nasim ، zepehr ، m_nikparvaz ، mehdi2014 ، NarCssuS ، قصه گو ، مارکوپولو ، nedaba
اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

متاسفانه نشد،
(2014-08-25 ساعت 02:31)محبت نوشته:  سلام
دوستان من سایت ceac رو نمیتونم باز کنم یه امتحان میکنید بعد جوابشو بدید. سپاس
با سلام
من مشكلي با سايت سيس ندارم . براحتي باز ميشه.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، zepehr ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

داش شهريار نظرت راجب به اين جوابي كه سفارت داده جيه؟؟؟
بنظر من اونا رودروايسي ندارن و اكه بروسه كليرنس شما ادامه داشت حتما اعلام ميكردن!!!!
موافقيد؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، nasim ، zepehr ، قصه گو ، shahryar7021 ، مارکوپولو ، nedaba
داستان درباره يک کوهنورد است که مي خواست از بلندترين کوه ها بالا برود.
او پس از سالها آماده سازي، ماجراجويي خود را آغاز کرد.
ولي از آنجا که افتخار کار را فقط براي خود مي خواست، تصميم گرفت تنها از کوه بالا برود.
شب بلندي هاي کوه را تماماً در برگرفت و مرد هيچ چيز را نمي ديد. همه چيز سياه بود. و ابر روي ماه و ستاره ها را پوشانده بود.
همانطور که از کوه بالا مي رفت، چند قدم مانده به قله کوه، پايش ليز خورد،و در حالي که به سرعت سقوط مي کرد، از کوه پرت شد.
در حال سقوط فقط لکه هاي سياهي را در مقابل چشمانش مي ديد.
و احساس وحشتناک مکيده شدن به وسيله قوه جاذبه او را در خود مي گرفت.
همچنان سقوط مي کرد و در آن لحظات ترس عظيم، همه ي رويدادهاي خوب و بد زندگي به يادش آمد.
اکنون فکر مي کرد مرگ چقدر به او نزديک است.
ناگهان احساس کرد که طناب به دور کمرش محکم شد.
بدنش ميان آسمان و زمين معلق بود و فقط طناب او را نگه داشته بود.
و در اين لحظه ي سکون برايش چاره اي نمانده جز آن که فرياد بکشد:
" خدايا کمکم کن"
ناگهان صدايي پر طنين که از آسمان شنيده مي شد، جواب داد:
" از من چه مي خواهي؟ "
کوهنورد گفت : " اي خدا نجاتم بده! "
- واقعاً باور داري که من مي توانم تو را نجات بدهم؟
- البته که باور دارم.
- اگر باور داري، طنابي را که به کمرت بسته است پاره کن!
يک لحظه سکوت... و مرد تصميم گرفت با تمام نيرو به طناب بچسبد !!!

روز بعد از اين ماجرا گروه نجات مي گويند که يک کوهنورد يخ زده را مرده پيدا کردند.
بدنش از يک طناب آويزان بود و با دستهايش محکم طناب را گرفته بود!

((( او فقط يک متر با زمين فاصله داشت! )))
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته:  اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

میدونی چیش جالبه و آدمو به هم میریزه ؟
اینکه اول نمیگن کلیر شدی یا نه ! دوم اینکه میگه برای ویزای فرهنگی ویزا نامبر نداریم
آخه مگه چند تا ویزای لاتاری دادن که الان ویزا نتمبر لاتاری ندارن ؟ چه گلی به سرمون زدن ؟ چرا اصلا فقط برای لاتاری ندارن ؟
چرا برای بقیه ویزاها نامبر دارن ؟
خدایا خودت به خیر بگذرون . خداااااااااااااااااااااااا
صبوریم حدی داره ... زندگی آدمو به بازی گرفتن ! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

Dear inquirer,

Sincerely,

IV Unit,

شهریار عزیز

این یه ایمیل تکراریه . من 2 بار میل زدم هر دوبار عینا اینو فرستادن
اما این دیگه حرفی از ap نمی زنه . قبلا ایمیلشون می گفت شما هنوز مرجله ap هستین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان