2014-08-25 ساعت 10:10
سلام دوستان عزیز صبح زیبای تابستانی شما خوش ، من که کوله پشتی همسرم رو آماده کردم تا به محضی که ایروان عزیز کلیر کردن مزاحمشون بشیم من مطمئن هستم همه چی درست میشه we are going to make it

کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
|
2014-08-25 ساعت 10:10
سلام دوستان عزیز صبح زیبای تابستانی شما خوش ، من که کوله پشتی همسرم رو آماده کردم تا به محضی که ایروان عزیز کلیر کردن مزاحمشون بشیم من مطمئن هستم همه چی درست میشه we are going to make it
![]() ![]() تشکر کنندگان: taleghani ، reasonable ، Nooshinsalamat ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، rezasadeghi ، nasim ، m_nikparvaz ، mehdi2014 ، مارکوپولو ، lighter ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:14
(2014-08-25 ساعت 10:04)shahryar7021 نوشته: سلام صبح همگی بخیر، برادر من شما تنها نیستی...منم همین داستانو دارم..اگه یه دلیل برای نرفتن داشته باشم اونم مادرمه! ولی چه میشه کرد شاید قسمت ما هم اونجاست..
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: reasonable ،
2014-08-25 ساعت 10:14
(2014-08-25 ساعت 09:56)taleghani نوشته: دوستان کسی می تونه سایت ایروان را باز کنه؟؟باز میشه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست. ![]()
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case Destination:Irvine,CA Embassy:Yerevan Move Time:Feb 2015 SSN:5 Days after Entry Green Card: 42 Days after Entry تشکر کنندگان: ghasoo ، reasonable ، soli asali ، nasim ، m_nikparvaz ، zepehr ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:20
(2014-08-25 ساعت 09:48)shazad نوشته:(2014-08-25 ساعت 09:45)elilucky نوشته: منظورتون این بود که چون من کلیر نشدم 0% احتمال داره که ویزامو بگیرم؟ درسته که امارات خیلی پیشرفت کرده اما چون سریع اتفاق افتاده آثار توسعه ناهمگون در اون دیده می شه! یکیش هم همین نداشتن امامزادس که بطور کلی از طرح توسعه شون جا افتاده و بنابراین جایی واسه دخیل بستن نداره تا اطلاع ثانوی! ![]()
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ... تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، freddyflientstone ، zepehr ، قصه گو ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:21
بزرگترین چیزی که در این انتظار تاریک مرا به چالش کشیده است
ایمان به لطف و عنایت خداست می ترسم که یا با بی صبریم شرمنده او و یا با ناکامیم برای همیشه ناامید از او شوم. تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، manamilad ، nasim ، hamid.eng ، p.fereidouni ، rezasadeghi ، m_nikparvaz ، zepehr ، azadeh2014 ، برسام٤ ، مارکوپولو ، Mona-K ، mizan ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:22
ایول، راستشو بخواین برای منم اصلا مهم نیست که بتونم ویزامو بگیرم یا نه! دم همه گرم، من که پیش انرژی شماا همیشه کم می آوردم، من همیشه به وقت ایران نصف شب می تونستم اینجا رو جک کنم و از دور نظاره گر شادیهاتون بودم!
همیشه با خودم می گفتم، ایول بر و بچ چقدر انرژی دارن، چقدر وقت می ذارن! خداییش همین الان هم می گم این ویزا برام خیلی مهمه و به دردم می خوره، بعد از اتمام دکترام، آمریکا موقعیت های کاری و درسی بیشتری داره، اما بعضی وقتها با خودم میگم من که بلاخره پامو گذاشتم اینور آب، خدایا اگه کس دیگه مستحق تره و از جو ایران خسته شده، می خواد یه زندگی جدیدی رو تو یه کشور آزاد شروع کنه، به اون فرصتشو بده، من هم حالا بعداً یه کاری واسه خودم می کنم! ولی حالا از این حرفها گذشته من فایل سیس رو نگاه کردم، به نظرم بابا داره روالش طی میشه! فکر کنم سیستمشون مشکل پیدا کرده بود، ایشالله حله همه چی! یه اعتراف هم بکنم، قول بدین منو نزنین، شمارمو تو فایل سیس تونستم پیدا کنم! وقتی به اکسل ذخیره اش کردم، اونجا بود، نمی دونم شاید قبلش خوب دانلود نشده بود! آقا ببخشید دیگه، حالا نزن دیگه!
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: banafsh14 ، soli asali ، sonyz2 ، pari pari ، manamilad ، nasim ، rezasadeghi ، hamid_fs3 ، zepehr ، azadeh2014 ، برسام٤ ، taleghani ، mehdi2014 ، majid_eng ، armin021 ، قصه گو ، reza_top60 ، مارکوپولو ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:24
این هم جواب امروز ایروان
Dear inquirer, As already mentioned in our previous email we don’t have visa numbers to issue more diversity visas. Sincerely, IV Unit, US Embassy, Yerevan, Armenia تشکر کنندگان: soli asali ، shahrzad001 ، shayesteh ، zepehr ، reasonable ، قصه گو ، reza_top60 ، EmJay ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:27
به نظر من از بس که همه ایمیل زدن به سفارت، طفلکها خسته شدن، یه ایمیل تیپیک اینطوری تنظیم کردن به همه جواب میدن، خیلی جدی نگیرید!
(2014-08-25 ساعت 10:24)s.ebrahimastaneh نوشته: این هم جواب امروز ایروان
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:28
امیدوارم امشب کلی اخبار کلیر شدن در راه باشه و همه رو خوشحال کنید
با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
![]() منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
2014-08-25 ساعت 10:29
اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟
Dear inquirer, Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website. Sincerely, IV Unit, US Embassy, Yerevan, Armenia
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: pari pari ، ghasoo ، manamilad ، soli asali ، nasim ، shayesteh ، Alissa ، shahrzad001 ، m_nikparvaz ، برسام٤ ، taleghani ، reasonable ، majid_eng ، قصه گو ، reza_top60 ، مارکوپولو ، حاجی واشنگتن ، Afshim553 ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:33
(2014-08-25 ساعت 02:31)محبت نوشته: سلامبا سلام من مشكلي با سايت سيس ندارم . براحتي باز ميشه.
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 ![]() ![]() تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، zepehr ، قصه گو ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:36
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته: اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟داش شهريار نظرت راجب به اين جوابي كه سفارت داده جيه؟؟؟ بنظر من اونا رودروايسي ندارن و اكه بروسه كليرنس شما ادامه داشت حتما اعلام ميكردن!!!! موافقيد؟؟؟ تشکر کنندگان: soli asali ، KIMIA2005 ، nasim ، zepehr ، قصه گو ، shahryar7021 ، مارکوپولو ، nedaba
2014-08-25 ساعت 10:36
داستان درباره يک کوهنورد است که مي خواست از بلندترين کوه ها بالا برود.
او پس از سالها آماده سازي، ماجراجويي خود را آغاز کرد. ولي از آنجا که افتخار کار را فقط براي خود مي خواست، تصميم گرفت تنها از کوه بالا برود. شب بلندي هاي کوه را تماماً در برگرفت و مرد هيچ چيز را نمي ديد. همه چيز سياه بود. و ابر روي ماه و ستاره ها را پوشانده بود. همانطور که از کوه بالا مي رفت، چند قدم مانده به قله کوه، پايش ليز خورد،و در حالي که به سرعت سقوط مي کرد، از کوه پرت شد. در حال سقوط فقط لکه هاي سياهي را در مقابل چشمانش مي ديد. و احساس وحشتناک مکيده شدن به وسيله قوه جاذبه او را در خود مي گرفت. همچنان سقوط مي کرد و در آن لحظات ترس عظيم، همه ي رويدادهاي خوب و بد زندگي به يادش آمد. اکنون فکر مي کرد مرگ چقدر به او نزديک است. ناگهان احساس کرد که طناب به دور کمرش محکم شد. بدنش ميان آسمان و زمين معلق بود و فقط طناب او را نگه داشته بود. و در اين لحظه ي سکون برايش چاره اي نمانده جز آن که فرياد بکشد: " خدايا کمکم کن" ناگهان صدايي پر طنين که از آسمان شنيده مي شد، جواب داد: " از من چه مي خواهي؟ " کوهنورد گفت : " اي خدا نجاتم بده! " - واقعاً باور داري که من مي توانم تو را نجات بدهم؟ - البته که باور دارم. - اگر باور داري، طنابي را که به کمرت بسته است پاره کن! يک لحظه سکوت... و مرد تصميم گرفت با تمام نيرو به طناب بچسبد !!! روز بعد از اين ماجرا گروه نجات مي گويند که يک کوهنورد يخ زده را مرده پيدا کردند. بدنش از يک طناب آويزان بود و با دستهايش محکم طناب را گرفته بود! ((( او فقط يک متر با زمين فاصله داشت! )))
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
2014-08-25 ساعت 10:41
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته: اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟میدونی چیش جالبه و آدمو به هم میریزه ؟ اینکه اول نمیگن کلیر شدی یا نه ! دوم اینکه میگه برای ویزای فرهنگی ویزا نامبر نداریم آخه مگه چند تا ویزای لاتاری دادن که الان ویزا نتمبر لاتاری ندارن ؟ چه گلی به سرمون زدن ؟ چرا اصلا فقط برای لاتاری ندارن ؟ چرا برای بقیه ویزاها نامبر دارن ؟ خدایا خودت به خیر بگذرون . خداااااااااااااااااااااااا صبوریم حدی داره ... زندگی آدمو به بازی گرفتن ! ![]() [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana]![]() [/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]
2014-08-25 ساعت 10:41
(2014-08-25 ساعت 10:29)shahryar7021 نوشته: اینم جواب ایروان به ایمیل دیروز من که گفتم اقا بصورت واضح بگین کلیر شدم یا نه؟ شهریار عزیز این یه ایمیل تکراریه . من 2 بار میل زدم هر دوبار عینا اینو فرستادن اما این دیگه حرفی از ap نمی زنه . قبلا ایمیلشون می گفت شما هنوز مرجله ap هستین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
![]() ![]() تشکر کنندگان: ghasoo ، elilucky ، soli asali ، meisamgh1362 ، sonyz2 ، zepehr ، m_nikparvaz ، taleghani ، reasonable ، majid_eng ، قصه گو ، shahryar7021 ، مارکوپولو ، pari pari ، Reza20002 ، nedaba
|