کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-25 ساعت 17:07)reasonable نوشته:  خوش به سعادتشون

چی میشه ما هم این هفته کلیر بشیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا از دهنت بشنوه. خدایا هوای ما خسته هایی که 5،6 ماه منتظریم هم داشته باش و این هفته خوشحالمون کن.
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
شیطونه میگه یه ایمیل بزنیم ایروان، بگیم چه جوریه که در پاسختون به ایمیلها، ویزا نامبر ندارین، ولی سفارت ابوظبی ویزا ایشود می کنه؟!
تو جواب ایمیل مربوط به اسپانسر هم همون جواب رو دادن، جکه واقعا
با این حساب اون تاریخ 5، 6 سپتامبر هم زیاد قابل استناد نیس!
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: sonyz2 ، marsein ، nasim ، soli asali ، محبت ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، mizan ، قصه گو
و یه مطلب دیگه اینه که کیسهای زیر پنج هزار مگه تمدید مدیکال نمیخان؟ کسی از بچه هایی که دیروز پاس به سفارت دادن اطلاعی داره؟ یادمه اخرین باری که از طریق سایت اعلام میکردن پنج ماه منتظرهارو هم گفتن مدیکال بدین باز
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reasonable ، marsein ، spv ، nasim ، soli asali ، محبت ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، mizan ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 17:09)m_nikparvaz نوشته:  فکر کنم امسال عجیب ترین سال برای لاتاری بود باید تو گینس ثبت کننBig Grin
به قول دوپونت و دوپونته (ماجراهای تن تن و میلو)، عجی......ب؟!! خیلی عجیب!! بالاتر از عجیب! از عجیب هم بالاتر
Tongue
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-08-25 ساعت 17:11)marsein نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 17:07)reasonable نوشته:  خوش به سعادتشون

چی میشه ما هم این هفته کلیر بشیم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا از دهنت بشنوه. خدایا هوای ما خسته هایی که 5،6 ماه منتظریم هم داشته باش و این هفته خوشحالمون کن.

انشاا...

خدا حواسش به همه ما هست ، بهترین اتفاقها برامون میفته+++++++++
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
من فقط از این تعجب میکنم که اگر صبر کردن تا مصاحبه ها تموم بشه و یا ویزا نامبر ندارن پس چرا ابوظبی داره ایشود میکنه
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، reasonable ، EmJay ، soli asali ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، آيلار ، mizan ، قصه گو ، nedaba
دیتا بیس خدا هم برای بچه های دهه 50 و 60 خراب شده بود و هنوزم درست نشده و الان 40 ساله فقط روی Low Capacity کار میکنه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-08-25 ساعت 17:40)amohammadi348 نوشته:  دیتا بیس خدا هم برای بچه های دهه 50 و 60 خراب شده بود و هنوزم درست نشده و الان 40 ساله فقط روی Low Capacity کار میکنه.
سلام
دمت گرم عمو احمد اینو خوب اومدیWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان اگر ابوظبی این دو روز این همه ایشود کرده بالای 10 کیس خوب این نشون میده که بالاخره ویزا برای لاتاری هست بعد یک سوالی که برای من پیش اومده دوستان از کجا فهمیدن که اینا ایشود شدن ؟ یعنی یک دوست فداکار دونه دونه کیسهای ابوظبی رو توی سیس چک کرده؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: reasonable ، teacherm ، soli asali ، nasim ، rezahoorjandi ، مارکوپولو ، قصه گو ، nedaba
ویزاهاتون داره میاد.
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، soli asali ، lighter ، rezahoorjandi ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
از دوستانی ایروانی کسی بدون ایمیل بعد از 21 آگوست آپدیت داشته
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، rezahoorjandi ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 18:07)m_nikparvaz نوشته:  از دوستانی ایروانی کسی بدون ایمیل بعد از 21 آگوست آپدیت داشته

دختر کوجولوی من که نفر سوم کیس هست,ابدیت شده 22Aug

(2014-08-25 ساعت 18:03)esmail_babadi_0611 نوشته:  ویزاهاتون داره میاد.

میشه لطفا بیشتر توضیح بدین.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، lighter ، sonyz2 ، قصه گو ، nedaba ، reasonable
(2014-08-25 ساعت 10:04)shahryar7021 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر،
امیدوارم از امروز شادی ،به جمع ما برگرده،این ما که نوشتم برای خودم خیلی با ارزش هست خیلی همون مایی که به قول می یو ی عزیز از اول را با هم بسم الله گفتیم و با همه مشکلاتی شخصی ،کاری ،تفاوت فرهنگی،اختلاف سایقه و هزارتا مشکل دیگه کافی بود یکنفرمون کلیر شه همه گریه میکردیم جیغ میزدیم هورا میکشیدیم...بله عزیزان ما واقعا ما بود اما الان!!!؟؟؟؟؟ حقیقتش گاهی اوقات شک بم دست میده که آیا واقعا رفیق بودیم ؟؟یا نه چون زمان داشتیم و فک میکردیم اوکی این هفته من دیگه کلیر میشم خوشحالی میکردیم یا رک تر بگم فیلممون بود ولی از ته دل نبود.......از خودم شروع میکنم به سوال کردن ..شهریار واقعا رو راست باش الان ناراحتی ..؟ناراحتی دوستات به هر روشی ویزا میگیرن؟ناراحتی که یکی رفت سفارت گرفت؟ اگه ناراحتی پس 2 ماه قبل میگفتی خدابا دل بچه های اینچا رئ شا کن که از شادی اونا دل منم شاد شه یعنی چی؟
نمیخوام زیاد صحبت کنم وقتی بجه های قدیمی اینجا میان میگن رغبتی برای پست گذاشتن نداریم ؟وقتی عزیزی میاد میگخه اینجا خاله بازیه ؟وقتی یکی میاد میگه بی کفایتی مدیران که محروم نمیکنن و تایپیک جوش عوض شده؟
واقعا حال بدی پیدا میکنم و فقط ی سوال دارم.....معرفتتون همین قدره؟
پس دمتون گرم...من داشتم با مادرم درد و دل میکردم لب دریا نشسته بودیم شب هم بود یهو سرش رو پذاشت رو شونم گریه کرد گفت پسری تو بری آمریکا خیلی تنها میشم خیلی ولی درد من این نیست تو اونجا تو بی کسی چی میکنی اگه مریض بشی ،دلت بگیره ، اگه هوس غذای ایرانی کنی کی پیشته خدا شاهده گوشیم رو در آوردم تو همین فروم اسم تک تک شما رو نشونش دادم با این وضع که اینترنت گوشی خیلی کنده 4 ،5 صفحه رو با هم خوندیم گفتم مامان اینا دوستامن ببینشون کسی که اینا رو داره تنهاست،؟؟؟
اما الان شک دارم ؟به همه چی رفاقتمون ،تنهایی غربتمون،درست شدن کارمون؟ چ.ن تو این سه هفته که فقط خوندم و چیزی نگفتم واقعا اینا واسم جای سوال داره......
اونا که قهر کردین برگردین ....سارا ،بهنام این ی خواهش نیست بایده.....
اونا یی که همش منتطر خبر خوبین و وقتی خبر خوب میاد گیر میدی دست روتون رو بشورین شیطون رو لعنت کنید .....من رو هم رو سیاه کنید تا پشت دستم رو داغ کنم دیگه به رفاغتمون شک نکنم.
و در آخر اونایی کقه میگید اینجا خاله بازی و مدیر بی کفایت داره....بخدا از بقیه بیشتر دوستون دارم و دست شما رو میبوسم چون حداقل رک و مردونه حرفتون رو میزنین هرچند خیلی جاها رکی تبدیل به بی حرمتی هم شد و لی بازم دمتون گرم مردانه مخالفت کردین...به عنوان برادر کوچکتر نیخوام این ی ماه رو هم تحمل کنید......
بچه ها یه بسم الله جانانه بگید دوباره همه چی رو از ن شروع کنیم ...همین ی ماه مونده ببینم چه میکنید.

حق پشت و پناهتونSmile

شهریار جان همیشه دوستت خواهیم داشت. با ویزا یا بی ویزا! اما یه گله مندی هم من ازت دارم. دو سه ماه پیش منو سه روز محروم کردی. من هنوز نفهمیدم چرا؟ چون اصولاً تا حالا یک مورد هم با دوستان، بگو مگویی نداشتم!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، nasim ، lighter ، sonyz2 ، aidaz ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 18:03)esmail_babadi_0611 نوشته:  ویزاهاتون داره میاد.

کجا میاد ؟ از کجا میاد ؟ با چی میاد ؟ چی طوری میاد ؟
انرژی + بود یا اطلاعات قوی پشت این مطلب دارید ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-25 ساعت 16:58)teacherm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 16:51)marsein نوشته:  [quote='kaaren' pid='540752' dateline='1408968820']
کیس های زیر امروز و دیروز از ابوظبی ایشود شدن. مبااااااااااااااااااااارکه
4215
4956
5068 .....
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

چرا اینقدر بی نظمن؟؟؟ توی سایت ابوظبی چندتا از این شماره هارو چک کردم هنوزAP هستن؟ یعنی چی پس؟

دوست عزیز ابوظبی توی سایتش کلیری ها رو دیگه نشون نمیده حداقل برای این سری که کلیر کرده اما اگر توی ceac این شماره ها رو بزنید می بینید که همه ایشود شدند.
تشکر کنندگان: nasim ، sonyz2 ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان