موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان به سفارت ایروان ایمیل زدم بلافاصله یه جواب خودکار اومد؟؟؟؟ کسی از دوستان جدیدا جواب ایمیل (غیر خودکار) از ایروان گرفته؟؟؟؟؟
با تشکر از تماس شما با بخش کنسولگری آمریکا در ایروان
برای سؤالات مربوط به مراحل درخواست ویزا برای ایرانیان لطفاً به سایت زیر مراجعه کنید:
http://armenia.usembassy.gov/immigrant_visas_iran.html
https://usvisa-info.com/en-am/selfservic...ry_welcome
ما به سؤالات دیگر شما در طی سه روز کاری پاسخ خواهیم داد.
اگر شما درروزهای آخر هفته یا تعطیل تماس گرفته اید، ما به نامه شما در طی سه روز کاری پس از بازگشتمان پاسخ خواهیم داد. برای مشاهده لیست روزهای تعطیل سفارت آمریکا درایروان به سایت زیر مراجعه کنید:
http://armenia.usembassy.gov/holidays.html.
Thank you for contacting the Consular Section at the U.S. Embassy in Yerevan.
For questions about the visa application process for Iranians, we refer you to the following websites:
http://armenia.usembassy.gov/immigrant_visas_iran.html
https://usvisa-info.com/en-am/selfservic...ry_welcome
We will reply to all other inquiries within three business days.
If you have contacted us during a weekend or a holiday, we will respond to your inquiry within three business days of our return. For the list of US Embassy Yerevan’s official holidays, please visit http://armenia.usembassy.gov/holidays.html.
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-25 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-25 ساعت 19:50 توسط SabSor.)
(2014-08-25 ساعت 19:36)zzarin نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:32)SabSor نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:28)azadeh2014 نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:20)SabSor نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:13)SabSor نوشته: نه قبلش و نه بعدش هیچ ایمیل یا تلفنی نداشتم و پاسارو هم راحت تحویل گرفتن
من فقط داستان خودم رو گفتم تا شاید بعضیا به جواب بعضی از سوالهاشون برسن ولی هیچ توصیه به هیچ کس نمیکنم که این کار رو بکنن یا نه !!! چون همونطور که تو خود مهاجر سرا هم میبینین افراد مختلف تجارب مختلفی رو به دست آوردن
شما زمانی رفتید مصاحبه که سیستم صدور ویزا مشکل داشت؟ منظورم اینه شما یکضربی بودید؟
بله، من 24 جولای مصاحبه داشتم
ببخشید برنده اصلی خودتون بودید (خانم یا آقا) شغل دولتی داشتید یا نه و همسرتون برای چی apخورد
برنده اصلی من بودم شوهرم به خاطر سربازی ap خورد
(2014-08-25 ساعت 19:49)SabSor نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:36)zzarin نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:32)SabSor نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:28)azadeh2014 نوشته: (2014-08-25 ساعت 19:20)SabSor نوشته: من فقط داستان خودم رو گفتم تا شاید بعضیا به جواب بعضی از سوالهاشون برسن ولی هیچ توصیه به هیچ کس نمیکنم که این کار رو بکنن یا نه !!! چون همونطور که تو خود مهاجر سرا هم میبینین افراد مختلف تجارب مختلفی رو به دست آوردن
شما زمانی رفتید مصاحبه که سیستم صدور ویزا مشکل داشت؟ منظورم اینه شما یکضربی بودید؟
بله، من 24 جولای مصاحبه داشتم
ببخشید برنده اصلی خودتون بودید (خانم یا آقا) شغل دولتی داشتید یا نه و همسرتون برای چی apخورد
برنده اصلی من بودم شوهرم به خاطر سربازی ap خورد
نه من و نه شوهرم شغل دولتی نداشتیم
2014AS78**:CN
سفارت:ابوظبی
مصاحبه:هفته آخر جولای،اعضاء کیس:4نفر، نفر اصلی:خودم
خودم ونفر سوم و چهارمreadyو همسرمap(سربازی،شغل خصوصی)
آپدیتها:24جولای همه اعضا، 31 جولای:نفر اصلی،آگوست13،17،18همه اعضا19 فقط همسرم21 همه
24 آگوست نفر اول و سوم ایشود،25 نفر چهارم ایشود،26 آگوست فقط نفر اول آپدیت،28 آگوست نفر دوم آپدیت
ژانويه ٢٠١٥ اقدام براي همسر F2A
نوامبر ٢٠١٥ نامه كامپليت شدن
ژانويه ٢٠١٧ مصاحبه آنكارا,AP
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
حالا که سیستم درست شده دارن باهاشون تماس میگیرن تا سریع تر بیان ویزاشونو بگیرن
این گروه که اکثرا کیس نامبر های بالایی هم دارن اصلا وارد پروسه سنگین کلیر نس نشدن فقط به ترتیب تاریخ مصاحبه الویت بندی شدن و دارن فراخوانی میشن
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 20:09)nahiddee نوشته: استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
این گروه که اکثرا کیس نامبر های بالایی هم دارن اصلا وارد پروسه سنگین کلیر نس نشدن فقط به ترتیب تاریخ مصاحبه الویت بندی شدن و دارن فراخوانی میشن
دقیقا همینه که شما می گین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان رنج ۷۰۰۰ که تاریخ مصاحبشون زمانی که سیستم صدر ویزا خراب بود ، سفارت ایروان از کسی شماره تلفن گرفت ؟ اون خانمی که مدارک رو میگیره یا آفیسر !؟؟
کیس نامبر : 7400
سفارت ارمنستان
سربازی معاف
مصاحبه هفته دوم جولای
برگه آبی
آپدیت ها : فردا و پس فردای مصاحبه - 2 سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به وزارت خارجه و یا Voa ایمیل زدن جوابی گرفتن؟ می شه ادرس صفحه ف ی س بوک افسر صدور ویزا و یا هر جایی که ایمیل ردین رو بگذارید منم ایمیل بزنم ممنونم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من فکرمیکنم مراحل به نوبت اجرامیشه و هیچ جای نگرانی نیست
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 20:10)armin021 نوشته: (2014-08-25 ساعت 20:09)nahiddee نوشته: استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
ولی تو شماره های که تازه ایشیود شدن 4000 و 5000 و 6000 هم هست که نمی تونن تو ماه جولای مصاحبه داشته باشن!!!!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 20:10)armin021 نوشته: (2014-08-25 ساعت 20:09)nahiddee نوشته: استنباط شخصی من اینه که کیسهایی که در ماه جولای و احیانا اوایل اگوست مصاحبه داشتن و واجد شرایط برای گرفتن ویزای یک ضرب بودن ، به علت خرابی سیستم صدور ویزا در آن زمان، تو سایت ap خوردن .
این فرض درست...ولی چرا فقط سفارت ابوظبی اقدام به این کار کرده و بقیه سفارتها نه تلفنی ونه ایمیلی...حتما تو ماه جولای کیس های بودند که در این دو سفارت مصاحبه شدن و شرایط یک ضرب رو داشتن !
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .... میخواستم از عزیزانی که احتمالا انکارا تشریف بردن خواهش کنم دوشاخه سفارت دو به برق بزنن .... احتمالا دوستی کسی رفته پاش گیر کرده کلا برقشون رفته کل شون رفتن تو خاموشی ... اخه میدونید که خودشون که نمیتونن دوشاخه خودشون رو خودشون وصل کنن ... پس بی زحمت یکی که اونجاست این کارو بکنه یا اگه دید دوشاخه تو برقه یه نگاه بندازه شاید فیوزشون پریده یا اینکه هنگ کردن یه کوچولو دکمه ریست رو بزنه شاید این سفارتم راه افتاد ... من و بقیه دوستان انکارایی هم بعد این همه مدت یه لبخند گوشه لبمون بشینه که خیلی وقته خشکیده.... ممنون ... جبران میکنیم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 20:57)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان .... میخواستم از عزیزانی که احتمالا انکارا تشریف بردن خواهش کنم دوشاخه سفارت دو به برق بزنن .... احتمالا دوستی کسی رفته پاش گیر کرده کلا برقشون رفته کل شون رفتن تو خاموشی ... اخه میدونید که خودشون که نمیتونن دوشاخه خودشون رو خودشون وصل کنن ... پس بی زحمت یکی که اونجاست این کارو بکنه یا اگه دید دوشاخه تو برقه یه نگاه بندازه شاید فیوزشون پریده یا اینکه هنگ کردن یه کوچولو دکمه ریست رو بزنه شاید این سفارتم راه افتاد ... من و بقیه دوستان انکارایی هم بعد این همه مدت یه لبخند گوشه لبمون بشینه که خیلی وقته خشکیده.... ممنون ... جبران میکنیم.
من نمی دونم اصلا این سفارت ها فکر می کنن خوب اگه اینا لیست کلیرها را اعلام کنن خوب حداقل یک هفته زمان می بره تا طرف بار سفر و ببنده و بیاد مدیکال مجدد انجام بده و بعدش سفارت خوب اگه فردا هم اعلام کنن یک هفته بعدش می شه 2 سپتامبر یعنی تا اون موقع هم نمی خوان ویزا نامبر درست کنن ... اگه اینجوری باشه ویزا نامبر بهانه است نمی دونم می خوان چی کار کنن امسال ... 
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....