موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان نفر اصلی کیس ما آپدیت شد..
کیس $$$6/ مصاحبه june/ابوظبی آخرین آپدیت 21 آگوست
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
افرین به اونهایی که سفارت بودند و خبر میدن چون برای هر سفر کوتاهی به این سه شهر باید کلی هزینه کرد ولی با اطلاعات درست بهتر میشه تصمیم گرفت
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم اشکی امروز ریختم تبدیل به اشک شوق و شادی بشه ، امیوارم این ایمیل رو یک کارمند بی فکر از طرف خودش فرستاده باشه

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 15:57)nahiddee نوشته: من هم 2 بار به ابوظبی ایمل زدم از طریق سایتشون ولی بی جواب مونده .
ایمیل سوم رو تصمیم دارم به صورت عادی بفرستم آیا کسی این کار رو کرده؟
ما به صورت عادی ایمیل زدیم و بلافاصله یک پیغام اتوریپلای اومد که فقط از طریق اسایت ایمیل شما بررسی میشود. البته از طریق سایت هم جوابی به ما اعلام نشده .
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با احترام به نگرانی دوستان بنده خودم هم در پروسه کلیرنس معلق هستم. و پیشنهاد میکنم از فرستادن ایمیلهای متعدد و مخصوصا با محتویات احساسی یا بصورت غیر اداری به سفارتها پرهیز کنند تا در صورت نیاز به دریافت پاسخ با سرعت و سهولت بیشتری جواب بگیرند. بسیاری از سوالات مشترک هستند و توسط دوستان دیگر بارها پرسیده شدند. من تصور میکنم کارمندانی که ایمیلها را دریافت کرده و پاسخ میدهند هم انسان هستند و وظیفه تعریف شده دارند. به این معنی که هم ممکن است با دیدن تماسهای مکرر و مشابه بعضی تصمیم به عدم ماسخ بگیرند و هم تا پاسخی از اژانسهای مختص کلیرنس راجع فردی دریافت نکرده و پرونده کلیر نشه نمیتونند اطلاعاتی بدهند چون بی خبرند. راجع تعداد ویزا هم من هنوز اون ایمیلها که دوستان گذاشتند رو نتونستم درست حلاجی کنم چون همه میدانیم که تعداد زیادی ویزا باقیست و خلاف سیاست کلی مهاجرتی امریکاست که تعداد زیادی را باطل کند. و 3کنگره امریکا که حمایت کننده این سیستم بوده و هست نظارت مستقیم بر این پروسه دارد ..با این همه خودم تا 26 سپتامبر ذهنم را از این مساله رها میکنم و دیگر نخواهم گذاشت این بازیها من رو ازار بده. ای کاش همگی یک 2 یا 3 هفته استراحتی بدیم به افکارمون و اینرو بسپاریم به اونی که بزنامه زندگیمونو مینویسه. درست وقتی گاهی از یک ارزو کامل دست میکشی کاینات اونرو به سمتت میفرستند و این خاصیت حس بی نیازی و ارامش خیاله که باعث تابش رحمت خداونده
if there is a will,there is a way
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزی که این ایمیل رو گذاشتید که سفارت ابوظبی براتون فرستاده بود سوالی که فرستاده بودید چی بود ؟؟ میشه متن خودتون رو هم بزارید؟

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و منتظر سرايان عزيز
من از سفارت انكارا امروز 26 اگوست مجددا" آپديت شدم ولي بقيه اعضا نه . به اميد روزهاي روشن و اميد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هفته گذشته به سفارت انكارا ايميل زدم 21 اگوست و جواب دادند هنوز پروسه بررسي مدارك شما تمام نشده و بايد منتظر بمانيد .ديروز هم يك اماراي از تركيه گرفتم ما مصاحبه مون 23 جJUL. بود و گفتند از اون تاريخ تا حالا فقط به يك ضربي ها ويزا دادند كه تعدادشون كم بوده لذا به اين ايميل هاي كلي گويي توجه نكنيد و خودتون را سر كار نگذاريد در ضمن اين دوستم گفت كه همين جوري نياييد تركيه چرا كه كسي را به سفارت راه نميدند و پاسپورت ها را نمي گيرند و مي گويند فقط از طريق ايميل متوانيد در تماس باشيد و تا پرسه كليرنس شما تمام نشود ويزا نمي دهند
موفق و پيروز باشيد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم از برندگان لاتاری ۲۰۱۴ هستیم که بعد از گذشت ۸ ماه از کلیرنسمون موفق به دریافت ویزا از سفارت ایروان شدیم . من بعد از مدت ها به این تاپیک سر زدم و از دیدن جو حاکم بسیار ناراحت شدم . میتونم تصور کنم که چه احساسی دارید و میخوام یک توصیه دوستانه بهتون بکنم .اتفاقی برای یکی از دوستان ما افتاد که شرحش رو برای شما هم مینویسم .
این زوج جزو آخرین گروه کلیر شده ای بودند که ایروان در سایتش اعلام کرد ولی به دلایلی خیلی دیر برای دریافت ویزا اقدام کردند . ۲-۳ساعت بعد از دراپ کردن پاس ها از سفارت باهاشون تماس گرفته شد که الان ویزا نداریم بیاید پاس ها رو پس بگیرید ، به ایران برگردید و با ایمیل با شما تماس میگیریم . این زوج ۲ هفته صبر کردند ولی هیچ ایمیلی از سفارت دریافت نکردند . خودشون ایمیل زدند و جواب گرفتند که قطعا تا آخر جولای ویزایی نداریم ، هر زمان ویزا نامبر جدید داشتیم به شما اعلام میکنیم . چند روز بعد مجددا یک ایمیل به سفارت زدند که این بار جواب دادند تا آخر ۱۵ جولای ویزا نداریم و هر کس زود تر بیاد پاسش رو تحویل بده زود تر کارش انجام مییشه!!!!! اینا هم با دیدن ایمیل دوم سریع خودشون رو به ایروان رسوندند . سفارت اول گیر داده که چرا اومدید مگه ما با شما تماس گرفتیم ؟ اینا هم پرینت ایمیل دوم رو دم در نشون دادن و به هر سختی که بود وارد سفارت شدند . ولی بهشون گفتند که تا آگست ویزا نداریم و اینکه چقدر طول بکشه هم معلوم نیست . اینا هم حدود ۳ هفته تو ایروان موندند (پاس ها تحویل سفارت داده شده بود ) تا اینکه بالاخره از سفارت باهاشون تماس گرفتند که بیاید ویزاتون آمادست
خلاصه کلام اینکه الان ممکنه کلیر شده باشید ولی تو سایت اعلام نشده باشه (به دلیل کم بودن ویزا) . به نظر من برید و پاساتون رو دراپ کنید و صبر کنید تا سفارت خبرتون کنه . الان به امید اونا نشستن اشتباه محضه....حتما یادتون باشه که باید مدیکالتون رو در صورت اکسپایر شدن تمدید کنید . عکس جدید هم نیاز دارید . به امید موفقیت همگی
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
الان از سفارت آنکارا جواب ایمیل ما رو دادند.
"فرآیند اداری شما هنوز تمام نشده است"
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
چه بساطی شده اینجا. هرکس یه چیزی میگه. ویزا نخاستیم بخدا. دیوونه نشیم خوبه!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن