موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 14:36)Reza20002 نوشته: دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.
آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد
ارسال دوم:
دوستان
من با آقا رضای عزیز صحبت کردم
ایشون متوجه چیز غیر عادی در خصوص تموم شدن سهمیه ویزا نشده بود.
منتها چون من وقتی ایشون از سفارت بیرون اومد و موبایلشو روشن کرد باهاشون صحبت کردم ، دیگه نمی تونست بره داخل سفارت و پرس و جو بکنه که اوضاع واقعا چطوره.
در ضمن سفارت خلوت بوده. 3-4 نفر بودن که به همشون تلفون شده بوده.
حتی یه کیسی هم مدیکالشون تموم شده بوده بهشون گفتن برین مدیکالو انجام بدین یکشنبه آینده بیاین.
یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا هم که با آقا رضا تماس گرفته لطفا بیاد اگه لازمه عرایض بنده رو تکمیل بکنه.
و یه توصیه برادرانه از من که چند سال از شما ها بزرگترم. ما همه با هم سوار قایقی از جنس امید هستیم. اجازه ندیم افراد مغرض کف این قایقو سوراخ بکنن.
من باز پیگیری می کنم ببینم می شه یجوری از زبون این بچه های سفارت چیزی بیرون کشید یا نه!
پرامید باشین.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 15:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 15:27 توسط lida55.)
دوستان عزیزم
تو ایمیل گفته ویزا نامبر نداریم نگفته سهمیه ایران یا اسیا یا جهان پر شده علاوه بر این هر بار توایمیل یه چیزی میگن ایروان میگفت if you drop your passport it will be waitlistedبعد که somi رفتن سفارت گفتن همچین چیزی نیست
یا اینکه ایروان تو ایمیل میگن تا 5 سپتامبر ویزا نامبر میاد. اصلا به این اخبار ضد و نقیض توجه نکنین اینها یه کارمندن و لزوما کاملا اگاه نیستن همون سارا گرو قول دو ماه به ما داد دقیق 6 ماه منتظر بودیم
شما یک شانس50 50 داشتین و تا 30 سپتامبر دارین بهر حال اصل ماجرا زیر سر این خرابی سیستمشون هست که اینطور بی برنامه و درهم برهمن اما به قول عمو سعید واسه اون هاسال خوب یعنی سالی که کامل سهمیه رو بدن .
2013 واسه ما کابوس بود ولی واسه اونها عالی 3700 تا ویزا رو تا اخر دادن
هنوز باید دید چه میکنن برای خودتون هم عذاب درست نکنین یکم بی خیال این سایتهای سیس و سفارت شین
اگه اهل ورزشین برین اون رو انجام بدین با خانواده برین بیرون خرید رستوران یاهر چی که حالتون رو عوض میکنه و بدونین همه ما از روز اول یه شانس 50 درصدی داشتیم و تا خوشون نگفتن برنامه لاتاری 2014 تمام شده داریم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 15:28 توسط meisamgh1362.)
دوستانم تو رو خدا این همه استرس نداشته باشید ، چرا اینطوری میکنید با خودتون آخه ، دیگه مجبورم چیزی رو که میدونم بهتون بگم تا یه خورده این استرس رو کم کنم ، ما سه روز پیش ایروان بودیم و اونجا بهمون گفتن که ما هیچ چیزی نمیتونیم بگیم تا اینکه به سپتامبر برسیم و ویزا نامبر به سفارتمون تعلق بگیره و اجازه ایشو کردن داشته باشیم ، گفتن که اگر بهمون اعلام کنن حتما همون روز میزاریم رو سایت تا بیاید ویزا هاتون رو بگیرید . گفتیم آیا تموم شده یا نه گفتن نه هنوز تموم نشده و ویزا صادر خواهد شد ، حالا برید بشینید برای خودتون داستان سرایی کنید . اواسط سپتامبر اعلام میکنن نگران نباشید . اون ایمیلی رو هم که به اون آقا زدن اصلا اهمیتی نداره و نگران کننده نیست دوباره باید ایمیل بزنه مگه مسخره هست که الکی به یکی بگن ویزا نامبر نداریم به یکی بگن داریم بیا بگیر به یکی هم صادر کنن ، نمیدونم شما ها چی فکر میکنید ولی سیستم آمریکایی ها مثل سیستم ایرانی ها نیست که یه روز قیف نباشه یه روز بشکه نباشه یه روز هم همه چی رو وردارن ببرن و تعطیل کنن کار وبار رو ، اونا قانون دارن و مطابق قانون با افراد برخورد میکنن . سفارت نشان دهنده چهره یک حکومت و دولت هست ، مطمئن باشید که افکاری که دارید اشتباه هست در رابطه با اونا . من خودم ویزا نگرفتم و اعصابم خورد هست ولی به کار اونا اطمینان دارم اگر هم بخواد چیزی بشه یا اشتباهی بشه در این وسعت نمیشه . مطمئن باشید.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 15:16)Reza20002 نوشته: (2014-08-26 ساعت 14:36)Reza20002 نوشته: دوستان
آقا رضای Rainolf الان توی سفارت ابوظبی هست که پاسپورتشو بگیره. من یکساعت پیش باهاش صحبت کردم . ساعت 3 به وقت ایران باهاش صحبت می کنم ببینم اوضاع چطوریه.
آقای Rainolf ، گرفتن ویزای آمریکا به شما و همسر محترمتون مبارکباد
ارسال دوم:
دوستان
من با آقا رضای عزیز صحبت کردم
ایشون متوجه چیز غیر عادی در خصوص تموم شدن سهمیه ویزا نشده بود.
منتها چون من وقتی ایشون از سفارت بیرون اومد و موبایلشو روشن کرد باهاشون صحبت کردم ، دیگه نمی تونست بره داخل سفارت و پرس و جو بکنه که اوضاع واقعا چطوره.
در ضمن سفارت خلوت بوده. 3-4 نفر بودن که به همشون تلفون شده بوده.
حتی یه کیسی هم مدیکالشون تموم شده بوده بهشون گفتن برین مدیکالو انجام بدین یکشنبه آینده بیاین.
یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا هم که با آقا رضا تماس گرفته لطفا بیاد اگه لازمه عرایض بنده رو تکمیل بکنه.
و یه توصیه برادرانه از من که چند سال از شما ها بزرگترم. ما همه با هم سوار قایقی از جنس امید هستیم. اجازه ندیم افراد مغرض کف این قایقو سوراخ بکنن.
من باز پیگیری می کنم ببینم می شه یجوری از زبون این بچه های سفارت چیزی بیرون کشید یا نه!
پرامید باشین.
ایشون قرار بود با اون رفیقش که رفیقش توی سفارت بود وبا سارا گرو آشنایی داشت صحبت کنهو پرس و جو کنه خبر بده -چی شد پس ؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 15:52 توسط dr_miliman.)
در ضمن احتمالا بعضی اسم وکیل مهاجرت کاملی رو شنیدید. به علت تعدد تماس ایرانیهایی که کلیرنسشون بسیار طولانی شده با وی اعلام کرده که امادگی ایجاد پرونده شکایت علیه دولت امریکا را دارند.و ادرسی داده که افرادی که بالای 6 ماه کلیرنسشون طول کشیده میتونن ایمیل بزنن بهش. اینم ادرسش. من خودم برنامه هاشو دیدم و بسیار به نظرم وارده.احتمالا تعداد کمی باشند که بیش از 6ماه تو کلیرنس باشند . این تبلیغات نیست و صرفا چون خبرش را از کانالش شنیدم خواستم بقیه بدانند.هر چند من فکر ننیکنم این مسیر جواب بده.
Visacheck@kameli.com
if there is a will,there is a way
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 15:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 15:26 توسط alimomen.)
کسی دیگه ای بوده که 19 اگوست به سفارت ابوظبی ایمیل زده باشه؟؟؟؟؟؟؟
(2014-08-26 ساعت 15:23)dr_miliman نوشته: در ضمن احتمالا بعضی اسم وکیل مهاجرت کاملی رو شنیدید. به علت تعدد تماس ایرانیهایی که کلیرنسشون بسیار طولانی شده با وی اعلام کرده که امادگی ایجاد پرونده شکایت علیه دولت آمریکا را دارند.و ادرسی داده که افرادی که بالای 9 ماه کلیرنسشون طول کشیده میتونن ایمیل بزنن بهش. اینم ادرسش. من خودم برنامه هاشو دیدم و بسیار به نظرم وارده.
Visacheck@kameli.com
if there is a will,there is a way
توی لاتاری 9 ماهه نداریم ایشون بهتره تورشو جای دیگه پهن کنه -شما هم اگر یک امضایی بذاری بشناسیمتون خوشحال میشیم -تا حالا خدمت نرسیده بودیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 15:33 توسط arash1392.)
(2014-08-26 ساعت 15:11)teacherm نوشته: کس دیگه ای از ابوظبی ایمیل نگرفته؟ اخه چحوری جواب یه نفر فقط دادن!
فکر کنم دوباره یکی خبر دروغ داده که جو اینجا رو متشنج کنه.
آخه طرف با ۲ تا ارسال و عضویت از اگوست ۲۰۱۴ میاد خبر میده ، اونم درحد لالیگا.
من که فعلا باورنمی کنم.
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از یه منبع غیر موثق سوال کردم میشه یک سفارت سهمیه ویزا نداشته باشه در حالی که یه سفارت دیگه داره ویزا صادر میکنه ایشون بعد از کلی توضیحات گفت بله بطور خلاصه :
1.هر سفارت بر اساس شرایط مصاحبه شوندگانش سهمیه ماهانه دارد
2.افرادی که کلیر میشوند وقتی برایشان تقاضای صدور ویزا میشه در صورتی که جواب مثبت باشد از سهمیه ماهانه سفارت کم میشود
3.تعداد سهمیه های آزاد هرسفارت در هر ماه هرگز نباید کمتر از تعداد مصاحبه کنندگانی باشه که قرار مصاحبه اونها تا پایان اون ماه تنظیم شده
وخبر خوشحال کننده اینکه هیچ سفارتی نمیتونه به صورت رسمی بگوید که ویزا تمام شده(البته ایشون بحث دسترسی به ویزا رو با ویزا دو مقوله جدا میدونست) مگر اینکه
اخرین سهمیه ویزای خودشو در اخرین ماه صادر کرده باشه(بعد از اتمام مصاحبه ها) وبعد از درخواست سهمیه بیشتر با درخواستش مخالفت شده باشه
جمع بندی کلی اینه :حتی اگر از نظر سهمیه بندی، ویزا ها تمام شده باشه تازمانی که پروسه صدور ویزا تمام نشده(چاپ ویزا ها و تحویل ان) قطعیتی در اتمام ویزا وجود نداره
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزی که ایمیل رو دریافت کردی به آدرس ایمیل دقت کردی شاید یک نفر داشته شوخی میکرده

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان