موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 18:29 توسط avayebahar.)
آقا فرشاد گفتند منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
[/quote]
از بچه های ابوظبی نظرتون چیه؟ اونجا این روزها کسی پاسپورت کسی دیگه ببره می پذیرن؟ پاسپورتم بدم ببرن ملیکا ببینه؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا این پاسخ وزارت امور خارجه یو اس در تهران توی فیس بوک اینو واسم فرستاده
دوست عزیز،
از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. بر اساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد.
در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد.
امیدواریم این مطالب بتواند پاسخگوی پرسش شما باشد.
موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-26 ساعت 18:24)avayebahar نوشته: منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
از بچه های ابوظبی نظرتون چیه؟ پاسپورتم بدم ببرن؟
[/quote]
دوست عزیز اطلاعی از شرایط اونجا ندارم , از کسایی که اونجان بپرسید , بهتر راهنماییتون میکنن.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 18:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 18:32 توسط mohamad2014.)
(2014-08-26 ساعت 16:49)azadeh2014 نوشته: (2014-08-26 ساعت 16:11)zzarin نوشته: امیدوارم اشکی امروز ریختم تبدیل به اشک شوق و شادی بشه ، امیوارم این ایمیل رو یک کارمند بی فکر از طرف خودش فرستاده باشه
چند روزه فقط دارم گریه میکنم میگم خدایا اگه ما قبول نشده بودیم همون چند لحظه اولش ناراحت بودیم بعد یادمون میرفت و دوباره زندگیمونو میکردیم و به سالهای بعد فکر میکردیم مثل دفعه های قبل اما حالا بیشتر از یکساله که روز و شبمون انتظار و نگرانی خدایا خودت کمکمون کن؛خدایا به خانواده هامون سلامتی بده ؛ خانواده ها رو از هم جدا نکن,حدایا پاداش انتظار و صبر و اشکی که ریختیم با پایان خوش و گرفتن ویزا برای هممون پایان بده..آمین یا رب العالمین
سلام
منم وقتی امروز اون ایمیل کذایی رو دیدم بهم ریختم و با توجه به اینکه امروز هم ویزا صادر شده همه چیز عادی به نظر میرسه. به نظر میاد این جوابی که داده شده بود به خاطر حجم بالای ایمیل های ارسالی و عصبانیت لحظه ای اون کارمند بوده..ما خودمون هم بعضی وقتها که یکی خیلی سیریش میشه میگیم" اه . اصلا نداریم تموم شد! "
پس جای نگرانی نیست..کشوری با ید و بیضای امریکا بی درو پیکر نیست که اینهمه مصاحبه کنه و بعد بگه ویزا تموم شد...سال گذشته 3700 ویزا به ایران دادن امسال هنوز 2500 تا ندادند پس همگی منتظر میمونیم با امید و انگیزه ...منم الان حالم خوب شده و استرسم از بین رفته...به امید گرفتن ویزا
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال؟؟؟؟اينا قراره تو سپتمبر هم همه مصاحبه ها رو انجام بدن بعد اون چند تا دونه ويزاي باقي مونده حاصل از مصاحبه شوندگاني كه يه ضرب نگرفتن رو بين اپ خورده هاي چند ماه پيش تقسيم كنن؟؟؟خوب اينطوري كه ٥٠ تا ويزا هم نميمونه.....به نظر من الان وقته محاسبه افراد ردي هست كه ميخوان تو اين ماه مصاحبه بشن بعد هم منتظر٢٥ سپتمبر،واقعا ناراحتم كه اينطور با همه بازي كردن....ولي يه نصيحت از من به ٢٠١٥ها:خواهش ميكنم اگر موقع برنده شدن مجرد بوديد بعد از قبولي ازدواج نكنيد چون اينطوري سهم ١نفر از افراد برنده به همسر شما تعلق ميگيره و يكي ديگه تموم ارزوهاش به باد ميره....متاسفانه از ماست كه بر ماست وقتي خودمون دلمون براي خودمون نميسوزه از اونا چه توقعي ميشه داشت؟؟؟؟من بالاي ١٠ نفر تو ابوظبي خودم ديدم كه بعد قبولي ازدواج كرده بودند،ببخشيد كه اينو ميگم و متوجه شدم ٩٠درصد ازدواج ف ر م ا ل ي ت ه بوده و بقيه هم چون خيلي عجله اي ازدواج كردن مسلما تضميني براي اينده اين ازدواج ها نيست