کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 18:09)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy
سپاس از خبر خوبت.
پاس رو همینجوری قبول میکنن کسی بندازه داخل ؟
سلام چطور رفتیدداخل؟ آیا کلیر شده بودید؟ اگه نشده بودید چطور راهتون دادن؟ پیشنهادتون اینه که ما هم بریم ازما هم میگیرن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

مگه ميدونستيد كلير شديد ؟
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
(2014-08-26 ساعت 18:18)avayebahar نوشته:  

سپاس از خبر خوبت.
سلام چطور رفتیدداخل؟ آیا کلیر شده بودید؟ اگه نشده بودید چطور راهتون دادن؟ پیشنهادتون اینه که ما هم بریم ازما هم میگیرن؟

منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba
آقا فرشاد گفتند منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
[/quote]
از بچه های ابوظبی نظرتون چیه؟ اونجا این روزها کسی پاسپورت کسی دیگه ببره می پذیرن؟ پاسپورتم بدم ببرن ملیکا ببینه؟
(2014-08-26 ساعت 18:19)amohammadiazar نوشته:  

مگه ميدونستيد كلير شديد ؟

نمیدونستم ولی با توجه به اپدیتام ,احتمالش خیلی بود که کلیر شده باشم.
3Person in case
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، hadi472 ، nedaba
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا این پاسخ وزارت امور خارجه یو اس در تهران توی فیس بوک اینو واسم فرستاده

دوست عزیز،

از اینکه با ما تماس گرفته اید سپاسگزاریم. بر اساس قوانین، ۵٠ هزار روادید برای قرعه کشی صادر می شود، اما از آنجاییکه این احتمال وجود دارد که برخی از کسانی که جزو ۵٠ هزار نفر اول انتخاب شده اند، واجد شرایط لازم برای دریافت روادید نبوده و یا خود پروسه دریافت روادیدیشان را دنبال نکنند تعداد انتخاب شدگان به بیش از رقم ۵٠هزار نفر برسد. این بدان معنی است که اعلام شماره تاییدیه به معنی وجود روادید نیست و ممکن است تعداد پنجاه هزار ویزای اقامتی دائم به انتها برسد.

در هر ماه با توجه به محدودیت شماره های روادید، برای متقاضیانی که در آن ماه آماده دریافت روادید باشند، روادید صادر می شود. پس از صدور تمامی۵٠ هزار روادید، برنامه قرعه کشی آن سال به پایان میرسد. عموماً صدور روادیدها تا پیش از سپتامبر پایان می پذیرد. تحت هیچ شرایطی پس از نیمه شب ٣٠ سپتامبر به وقت شرق آمریکا هیچگونه روادیدی برای برنامه قرعه کشی صادر نخواهد شد.متقاضیانی در قرعه کشی برنده میشوند بایستی آماده باشند تا در اسرع وقت برای شروع فرآیند اخذ روادید اقدام نمایند. انتخاب به قید قرعه، تضمینی برای دریافت روادید توسط شما نخواهد بود. این انتخاب فقط به آن معنا است که شما داری شرایط تقاضا برای ویزای قرعه کشی هستید و اگر واجد شرایط شناخته بشوید به شما ویزا تعلق خواهد گرفت. فقط ۵٠هزار نفر اولی که در قرعه کشی برنده و واجد شرایط شناخته شده باشند ویزا دریافت خواهند کرد.

امیدواریم این مطالب بتواند پاسخگوی پرسش شما باشد.

موفق باشید.
سفارت مجازی تهران
وزارت امور خارجه ایالات متحده
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، hamid.eng ، pari pari ، soli asali ، rasool1 ، exxedus ، nedaba
من می تونم یه خواهشی بکنم! لطفاً اگه کسی حتی تو سفارت (ایمیل که دیگه سهله) هم بهش گفتن آی ایها الناس بشتابید که ویزا تموم شد، دیگه توی این تاپیک نه مطرح بکنه و نه سوال کنه؟
ما که یه سال و اندی صبر کردیم، نهایت تا یه ماه دیگه رسما اعلام می کنن، خودمون متوجه میشیم. اصلن ما با انتظار حال می کنیم!!! Sad
من فک نمی کنم احدی باشه که به دلش هراس افتاده باشه که ویزا تموم شد. نه خداییش کسی هست؟!!
ویزا تموم نشده، تنها نگرانیه همه ما اینه که در مدت زمان محدود باقیمونده کلیر بشیم، سفارت کلیری ها رو اعلام بکنه و ما تو اون لیست نباشیم و بعد اون تازه نگران ویزا تموم شدن باشیم.
پس استدعامندم تا اون موقع هیچ کس دیگه حتی به اندازه نوک سوزن نگران اتمام ویزاها نباشه.
ممنون
سر خط Wink
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: sonyz2 ، Farshid1976 ، hamid.eng ، pari pari ، soli asali ، majid_eng ، hadi472 ، kamranh ، shahrzad001 ، manamilad ، banafsh14 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 18:24)avayebahar نوشته:  منعی برای داخل رفتن نبود و کسی هم چیزی نپرسید.مدارک رو ازم گرفتن و تمام
از بچه های ابوظبی نظرتون چیه؟ پاسپورتم بدم ببرن؟
[/quote]

دوست عزیز اطلاعی از شرایط اونجا ندارم , از کسایی که اونجان بپرسید , بهتر راهنماییتون میکنن.
3Person in case
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 16:49)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 16:11)zzarin نوشته:  امیدوارم اشکی امروز ریختم تبدیل به اشک شوق و شادی بشه ، امیوارم این ایمیل رو یک کارمند بی فکر از طرف خودش فرستاده باشه
چند روزه فقط دارم گریه میکنم میگم خدایا اگه ما قبول نشده بودیم همون چند لحظه اولش ناراحت بودیم بعد یادمون میرفت و دوباره زندگیمونو میکردیم و به سالهای بعد فکر میکردیم مثل دفعه های قبل اما حالا بیشتر از یکساله که روز و شبمون انتظار و نگرانی خدایا خودت کمکمون کن؛خدایا به خانواده هامون سلامتی بده ؛ خانواده ها رو از هم جدا نکن,حدایا پاداش انتظار و صبر و اشکی که ریختیم با پایان خوش و گرفتن ویزا برای هممون پایان بده..آمین یا رب العالمین
سلام
منم وقتی امروز اون ایمیل کذایی رو دیدم بهم ریختم و با توجه به اینکه امروز هم ویزا صادر شده همه چیز عادی به نظر میرسه. به نظر میاد این جوابی که داده شده بود به خاطر حجم بالای ایمیل های ارسالی و عصبانیت لحظه ای اون کارمند بوده..ما خودمون هم بعضی وقتها که یکی خیلی سیریش میشه میگیم" اه . اصلا نداریم تموم شد! "
پس جای نگرانی نیست..کشوری با ید و بیضای امریکا بی درو پیکر نیست که اینهمه مصاحبه کنه و بعد بگه ویزا تموم شد...سال گذشته 3700 ویزا به ایران دادن امسال هنوز 2500 تا ندادند پس همگی منتظر میمونیم با امید و انگیزه ...منم الان حالم خوب شده و استرسم از بین رفته...به امید گرفتن ویزاBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: sonyz2 ، h_s2108 ، pari pari ، soli asali ، maryam_ros ، milad.m1986 ، pari pariaaa ، nedaba
سفارت ٣١ آگوست تعطيل استSad
Embassy Closure in Observance of the U.S. Labor Day
The U.S. Embassy in Abu Dhabi and Consulate General in Dubai will be closed on Sunday, August 31, in observance of the U.S. Labor Day holiday. Normal business operations will resume on Monday, September 1.
(2014-08-26 ساعت 18:21)Farshid1976 نوشته:  

سپاس از خبر خوبت.

منعی نبود؟ خیلی جالبه و البته عجیب! ما که رفتیم مصاحبه، لیست در آوردن، اسامی رو دونه به دونه چک کردن و بعد راه دادن.
اون وخ برا دریافت ویزا همینجوری یخلی ادمو راه میدن؟!! خداییش دیگه از بی برنامه گی گندشو در آوردن!!!
میگم رفتیم ایشالا شهروند شدیم، یه جای کار خوب هم سراغ دارم! سفارت ایروان
بریم یه نظمی بهشون بدیم، برنامه ریزی، مدیریت، مدیریت جهانی، اقتصاد جهانی و ... Big Grin
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، lighter ، soli asali ، maryam_ros ، nedaba ، amir rad
يه سوال؟؟؟؟اينا قراره تو سپتمبر هم همه مصاحبه ها رو انجام بدن بعد اون چند تا دونه ويزاي باقي مونده حاصل از مصاحبه شوندگاني كه يه ضرب نگرفتن رو بين اپ خورده هاي چند ماه پيش تقسيم كنن؟؟؟خوب اينطوري كه ٥٠ تا ويزا هم نميمونه.....به نظر من الان وقته محاسبه افراد ردي هست كه ميخوان تو اين ماه مصاحبه بشن بعد هم منتظر٢٥ سپتمبر،واقعا ناراحتم كه اينطور با همه بازي كردن....ولي يه نصيحت از من به ٢٠١٥ها:خواهش ميكنم اگر موقع برنده شدن مجرد بوديد بعد از قبولي ازدواج نكنيد چون اينطوري سهم ١نفر از افراد برنده به همسر شما تعلق ميگيره و يكي ديگه تموم ارزوهاش به باد ميره....متاسفانه از ماست كه بر ماست وقتي خودمون دلمون براي خودمون نميسوزه از اونا چه توقعي ميشه داشت؟؟؟؟من بالاي ١٠ نفر تو ابوظبي خودم ديدم كه بعد قبولي ازدواج كرده بودند،ببخشيد كه اينو ميگم و متوجه شدم ٩٠درصد ازدواج ف ر م ا ل ي ت ه بوده و بقيه هم چون خيلي عجله اي ازدواج كردن مسلما تضميني براي اينده اين ازدواج ها نيست
تشکر کنندگان: lighter ، aghamilad ، soli asali ، majid_eng ، teacherm ، nasim ، maryam_ros ، shahrzad001 ، armin021 ، banafsh14 ، nedaba
دوستانی که دستشون زیر چونشه و ذهنشون به شدت درگیر Tongue

AB2014، avayebahar، babak80242، EmJay، Farshid1976، hamid.eng، kaaren، k_nastaran، l.ghalami@gmail.com، mahan1331، marzban1360، mohamad2014، mohammad111، m_nikparvaz، nasim، nazanin fatemi، niki88، sahar66، sakh، sami8000، siamzd، smart3461، soheil_zk، teacherm، مامان خانم، ماریانا جون، کیانوش2، 3 کاربر مخفی، 8 مهمان

همین حالا یکی با خودش گفت برم یه چایی بریزم، برگردم این سیس رو چک کنم Wink
(2014-08-26 ساعت 18:39)برسام٤ نوشته:  يه سوال؟؟؟؟اينا قراره تو سپتمبر هم همه مصاحبه ها رو انجام بدن بعد اون چند تا دونه ويزاي باقي مونده حاصل از مصاحبه شوندگاني كه يه ضرب نگرفتن رو بين اپ خورده هاي چند ماه پيش تقسيم كنن؟؟؟خوب اينطوري كه ٥٠ تا ويزا هم نميمونه.....به نظر من الان وقته محاسبه افراد ردي هست كه ميخوان تو اين ماه مصاحبه بشن بعد هم منتظر٢٥ سپتمبر،واقعا ناراحتم كه اينطور با همه بازي كردن....ولي يه نصيحت از من به ٢٠١٥ها:خواهش ميكنم اگر موقع برنده شدن مجرد بوديد بعد از قبولي ازدواج نكنيد چون اينطوري سهم ١نفر از افراد برنده به همسر شما تعلق ميگيره و يكي ديگه تموم ارزوهاش به باد ميره....متاسفانه از ماست كه بر ماست وقتي خودمون دلمون براي خودمون نميسوزه از اونا چه توقعي ميشه داشت؟؟؟؟من بالاي ١٠ نفر تو ابوظبي خودم ديدم كه بعد قبولي ازدواج كرده بودند،ببخشيد كه اينو ميگم و متوجه شدم ٩٠درصد ازدواج ف ر م ا ل ي ت ه بوده و بقيه هم چون خيلي عجله اي ازدواج كردن مسلما تضميني براي اينده اين ازدواج ها نيست
برسام جان تیکه اول صحبتت در مورد مصاحبه، صحیح نیس و اصلا جای نگرانی نداره. قبلتر هم بحث کردیم. رفرنسش سایت همون آقای سیمونه که برخی تحلیلاش اصلن عقلانی نیس. ولی با قسمت دوم سخنت، به شدت موافق Big Grin
گفتن النکاح سنتی ولی نه دیگه با انگیزه لاتاری، مساله جمعیت هم که با این روش حل نمیشه Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، برسام٤ ، maryam_ros ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 18:34)EmJay نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:21)Farshid1976 نوشته:  

سپاس از خبر خوبت.

منعی نبود؟ خیلی جالبه و البته عجیب! ما که رفتیم مصاحبه، لیست در آوردن، اسامی رو دونه به دونه چک کردن و بعد راه دادن.
اون وخ برا دریافت ویزا همینجوری یخلی ادمو راه میدن؟!! خداییش دیگه از بی برنامه گی گندشو در آوردن!!!
میگم رفتیم ایشالا شهروند شدیم، یه جای کار خوب هم سراغ دارم! سفارت ایروان
بریم یه نظمی بهشون بدیم، برنامه ریزی، مدیریت، مدیریت جهانی، اقتصاد جهانی و ... Big Grin
مسئله همینه. ما هم رفتیم ابوظبی از این خبرا نبود. کاملا امنیتی رفتار میکردن
تشکر کنندگان: soli asali ، maryam_ros ، sonyz2 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان