کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 19:23)zzarin نوشته:  دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک آمریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you
کلمه درست find

به نظر من هم این متن خیلی رسمی نیست ولی کلمه file در متن بالا به معنی" تشکیل پرونده دادن " هست
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 19:23)zzarin نوشته:  دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک آمریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
کلمه درست find

اين ايميل كاملا درسته و هيچ غلط املايي هم نداره ،file هم به معني پر كردنه و منظوره جمله اخر اينه كه شما ميتونيد در همون جايي كه دفعه پيش ثبت نام كرده بوديد ،فرم جديد پر كنيد براي شركت در قرعه كشي سال اينده ،ولي ممكنه از روي عصبانيت و بي حوصلگي اينطوري جواب داده باشن
تشکر کنندگان: nasim ، Alissa ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 19:11)hadi472 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:16)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:13)EmJay نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:09)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy
سپاس از خبر خوبت.
پاس رو همینجوری قبول میکنن کسی بندازه داخل ؟
شانسی رفتین یا که از طریق ایمیل متوجه شدین کلیر شدین؟ توی ایمیل بهتون چی گفته بودن؟

من با توجه به اپدیتام و راهنمایی hadi472 عزیز که تو یه روز مصاحبه داشتیم , مطمئن بودم کلیر شدم و اومدم ایروان.
عجب خبری !!!!!!!!! خیلی تبریک میگم فرشید جان. به نظر من بمون همونجا و از جات جم نخور. ایشالله ویزا به دست برمیگردی ایران. روزمو ساختی رفیقSmile Smile Smile

تبریک میگم فرشید جان، برای ما هم دعا کن Wink
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، farhad9000 ، nasim ، soli asali ، pari pari ، mizan ، nedaba
[عکس: ich-einfach-unverbesserlich-2-gru-and-mi...320342.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: sonyz2 ، nasim ، lighter ، aghamilad ، hamid.eng ، manamilad ، pari pari ، teacherm ، ariyo 2014 ، nazanin fatemi ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 16:42)blinkly نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم از برندگان لاتاری ۲۰۱۴ هستیم که بعد از گذشت ۸ ماه از کلیرنسمون موفق به دریافت ویزا از سفارت ایروان شدیم . من بعد از مدت ها به این تاپیک سر زدم و از دیدن جو حاکم بسیار ناراحت شدم . میتونم تصور کنم که چه احساسی دارید و میخوام یک توصیه دوستانه بهتون بکنم .اتفاقی برای یکی از دوستان ما افتاد که شرحش رو برای شما هم مینویسم .
عکس جدید یعنی عکس قبلی قابل قبول نیست خوب از کجا می فهمه این عکس برای 6 ماه پیش هست یا نه ؟ (من الان دوباره همون طور ی با کت و شلوار عکس می گیرم دیگه)
شما عکس جدید برده بودید یا همون قبلی ها را که به سفارت داده بودین تحویل دادین ؟؟؟
بعد هم 5 در 5 می خواهد و هم 3 در 4 ؟
مرسی
و مبارکتون باشه ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan L ، nedaba
دوستان سلام
من زیاد تو این تاپیک پست نمیذارم تا خبر یا تحلیل موثقی نداشته باشم
اینجا لازم دونستم چون کارم تدریس زبان بوده در تایید دوستانی که گفتند اشتباه املایی داره ی نکته خیلی فاحش دیگه رو هم بگم ..اول متن رو پیست میکنم..بعد از فعل کمکی will حتما فعل اصلی میاد که باید help باشه و نه helpful که اسم است! این رو تو دوره راهنمایی خودمون یاد میدن
البته من در مقامی نیستم که امید بیخودی به دوستان بدم ولی یا دوستی که این پست رو زحمت کشیدن به جای دیگه ای نامه زدند یا احتمالات دیگه ای که بنده بی خبرم
lThank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: sonyz2 ، avayebahar ، shahrzad001 ، soli asali ، mizan ، EmJay ، SabSor ، nedaba ، amir rad
(2014-08-26 ساعت 19:28)zzarin نوشته:  حاضرم قسم بخورم این ایمیل تقلبی این ایمیل را با این اشکالاتی که داره فقط کار کسی هستش که به زبان تسلط کافی نداره ، در صورتی که کارمندان سفات مسلط به زبان انگلیسی بودن ، اصلا شوخی قشنگی نبودSad:
سلام
منم موافقم با شما چند تا پست پایینتررو بخونید
شاد باشید
برگه آبی
ویزا....
تشکر کنندگان: soli asali ، SabSor ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 20:16)farhad9000 نوشته:  دوستان سلام
اینجا لازم دونستم چون کارم تدریس زبان بوده در تایید دوستانی که گفتند اشتباه املایی داره ی نکته خیلی فاحش دیگه رو هم بگم ..اول متن رو پیست میکنم..بعد از فعل کمکی will حتما فعل اصلی میاد که باید help باشه و نه helpful که اسم است! این رو تو دوره راهنمایی خودمون یاد میدن
البته من در مقامی نیستم که امید بیخودی به دوستان بدم ولی یا دوستی که این پست رو زحمت کشیدن به جای دیگه ای نامه زدند یا احتمالات دیگه ای که بنده بی خبرم
lThank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
آقا به نظر من اومده جواب خودمونی بده (کوچه بازاری) شایدم این شخصی که این جواب و داده یه مدت توی مهاجرسرا بوده زبانش نم کشیده مثل خودمون که توی پست هامون غلط املایی ، دستوری و هر چیز دیگه ایی پیدا می شه ...
زیاد جدی نگیرید Big GrinBig GrinBig Grin منتظر 2 سپتامبر باشیم ببینیم چی می شه این دیگه آخرین انتظار خواهد بود ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 20:16)farhad9000 نوشته:  دوستان سلام
بله کاملا درسته will helpful غلطه
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: farhad9000 ، pari pariaaa ، soli asali ، maryam_ros ، nedaba
دوستان منتظر!
از الان به فکر کارای مدیکال و عکس و مدارک باشید چون نشستن و فکر کردن به اینکه میشه یا نه و الان اعلام میکنن یا فردا هیچ دردی رو دوا نمیکنه و باعث استرس بیشتر میشه
باید آماده بود از هر نظر
(تمام شواهد حاکی از اینه که انشاالله همین روزا کلیرهای دسته جمعی شروع میشه)
و به این فکر نباشید که چطوری هر سفارت 400 تا ویزا میتونه صادر کنه..این مورد ما همه کارهاش تا از مصاحبه تا ای پی انجام شده
مثبت فکر کنید++++++++++++++++++++
برگه آبی
ویزا....
تشکر کنندگان: hamid.eng ، pari pariaaa ، milad.m1986 ، soli asali ، NarCssuS ، pari pari ، lighter ، niki88 ، maryam_ros ، mizan ، nedaba
" چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید

واژه ها را باید شست، واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد

چتر ها را باید بست، زیر باران باید رفت

فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد؛ با همه مردم شهر زیر باران باید رفت

دوست را زیر باران باید دید، عشق را زیر باران باید جست

زیر باران باید بازی کرد، چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت

زندگی ، تر شدن پی در پی، زندگی آب تنی در حوضچه ی اکنون است "

سهراب سپهری

تا حالا شده از اینکه نسبت به بعضی چیزا و بعضی افراد بدبین هستید ، از خودتون دلخور بشین و بخواهید به همه چیز و همه کس ، یه جور دیگه نگاه کنید؟اگه این حس قشنگ ، به سراغتون اومده ، این مقاله میتونه به شما کمک کنه که دست از بدبینی و شکاکیت بردارید و راحت تر زندگی کنید:

- آگاه باشید که چه زمانی تفکرات منفی بر شما غلبه می‌کنند. زمانی که خسته یا گرسنه هستید ، یا زمانی‌که فشار کاریتان زیاد است ، ممکن است تفکرتان تغییر پیدا کنند. کنترل افکار منفی به شما کمک می‌کند که انگیزه و سبب آن را بفهمید و این باعث می شود که بتوانید دوباره کنترل خودتان را در دست بگیرید.

- وقتی كه بدبینی خودتان را به دیگران می گوئید ، گاهی آنها با حرف‌های خود، لبخند و تأیید ، شما را تقویت و تشویق می‌كنند و شما شاید بر این كار گرم‌تر و مصّرتر شوید، به گونه‌ای كه از این كار لذت ببرید.

با چندین راه می توان از این بدبینی فاصله گرفت:

- بیشتر با افرادی در ارتباط باشید كه شما را تشویق به این كار نكنند.

- ‌برای بدبینی های خود جریمه در نظر بگیرید. ‌مثلاً می‌توانید به فردی كه نسبت به او بدبینی كرده اید، رجوع كنید و از او معذرت خواهی كنید.

- از جملات مثبت زیاد استفاده كنید. من دیگران را دوست دارم، من خوش بین هستم.

- هدفهای بزرگ را به هدفهای کوچکتر تقسیم کنید، تا زیر بار سنگین وظایفتان فلج نشوید. با دستیابی به هر هدف اولیه، شاهد یک پیشرفت خواهید بود. شما در مورد آنچه در آینده اتفاق می افتد احساس انرژی و هیجان خواهید داشت و این، نشانه و قدرت یک انسان خوش بین است.

- عیب جویی از خود را کنار بگذارید.در مسیرتان انتظار دست انداز هم داشته باشید و آن‌ها را بپذیرید. افکار منفی، بدگویی و عیبجویی از خود را از ذهنتان بیرون کنید. در مورد مسائل و اتفاقات گذشته فکر نکنید، فقط از آن‌ها تجربه بگیرید و به راهتان ادامه بدهید. تغییر دیدگاهتان در مورد دنیا به شما اجازه می دهد تا در مشکلات و گرفتاری ها موفق تر باشید.

- خود را با شرایط وفق دهید. زمان‌هایی را که در گذشته منفی بینی به سراغتان آمده را به یاد آورید و به خود یادآور شوید که چگونه آن را پشت سر گذاشته اید. حتی برای یک فرد مبتلا به بدبینی یا کسی که دچار افسردگی است هم امید همیشه وجود دارد. سعی کنید اعتماد به نفستان را بالا ببرید و با این کار، رفتارهایتان جنبه‌ی مثبت بیشتری خواهند گرفت.

- قبل از اینکه چیزی بگویید، فکر کنید. خود را مجبور کنید که برای چند روز هیچ حرف منفی بر زبان نیاورید. قبل از اینکه حرفی بزنید، در مورد آن خوب فکر کنید. این عادت جدید را در خود ایجاد کنید که برای خود و دیگران ارزش بیشتری قائل شوید و قبولشان داشته باشید.
استوار باشید؛ ببینید چه چیز برای زندگی شما خوب و مناسب است و توانایی‌ها و مهارت ها و استعدادهایتان را کشف کنید. تفکرات مثبت را همیشه جلوی مغزتان بگذارید تا تفکرات منفی دیگر اجازه غلبه کردن بر شما را پیدا نکنند

- دیدگاهتان را تغییر دهید.به افراد نیازمند کمک کنید، چون این باعث می شود که جنبه های مثبت زندگی خودتان را بهتر ببینید.

- از افراد بدبین دوری کنید. افراد منفی باف و بدبین را از زندگیتان بیرون کنید، زیرا ممکن است تحت تاثیر آنها قرار گیرید. اگر تمایلی به تغییر ندارند، ارتباطتان را با آن‌ها محدود کنید.

- دنبال کارهای فوق برنامه باشید. دنبال یک سرگرمی برای خودتان بگردید. داشتن علائق و سرگرمی‌هایی بیرون از منزل و هر روز ورزش کردن، تأثیرات مثبتی روی مغزتان می‌گذارد. ممکن است فکر کنید که برای اینطور فعالیت‌های فوق برنامه وقتی ندارید، اما اگر دوباره به وضعیت خودتان و کارهایتان فکر کنید، کمی برای خودتان متأسف خواهید شد. و این انرژی تازه‌ای به شما می دهد.

- استوار باشید؛ ببینید چه چیز برای زندگی شما خوب و مناسب است و توانایی‌ها و مهارت ها و استعدادهایتان را کشف کنید. تفکرات مثبت را همیشه جلوی مغزتان بگذارید تا تفکرات منفی دیگر اجازه غلبه کردن بر شما را پیدا نکنند.

- دنبال کمک باشید. اگر می بینید که افکار منفی تان روی یک نقطه متمرکز شده اند، از افراد دیگری که تجربه ای مشابه داشته اند کمک بگیرید. حتی رفتن به چند جلسه مشاوره با افراد متخصص به شما کمک می‌کند که بهتر با مشکلات زندگی دست و پنجه نرم کنید و دیدگاهتان را توسعه دهید.

- پرهیز از گوش كردن به شایعات. به شایعات اطرافیان درباره موضوعات مشابه توجه نكنید. اگر برای برخی افراد اتفاق‌های ناخوشایند افتاده است، این موضوع ارتباطی به زندگی سالم شما ندارد.

- با افكار منفی ذهنتان مبارزه كنید. همیشه به موضوعات مثبت فكر كنید.

- زندگی را این قدر به خود و خانواده ی خود سخت نگیرید! زندگی آن جور که شما فکر می کنید ، عجیب و غریب نیست !

-توکل به خداوند. توکل به خداوند را هیچ گاه فراموش نکنید!

منبع: تبیان
(2014-08-26 ساعت 19:21)parisan نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 19:00)zzarin نوشته:  واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم

سلام دوست عزیز.
نه واقعیت اینه که من خودم تجربه کردم.
روزی که من به سفارت آنکارا رفتم (19aug) هر مراجعه کننده ای که برگه صورتی داشت میتونست وارد بشه و در قسمت سالن مصاحبه پاسپورت و مدارک مورد نیاز و برگ صورتی رو میگرفتن و شما باید منتظر میشدید. من و یکی از دوستام با هم مراجعه کردیم با این تفاوت که من کلیر شده بودم ولی ایشون کلیر نبود بعد از 3 یا 4 روز ایمیل زده شد که بسته شما با کد رهگیری که ضمیمه بود به دفتر پست ارسال شده.
بسته من که عرض کردم کلیر شده بودم حاوی پاسپورت همراه ویزا و یک پاکت دیگه بود به وزن 300 گرم وبسته دوستم پاسپورت تنها به همراه یک برگ صورتی دیگه به وزن 150 گرم.
به معنی اینکه تا کسی کلیر نشده باشه اگه 10 بار هم مراجعه بکنه ویزا صادر نمیشه.این نتیجه ای بود که من از تجربه خودم گرفتم. امیدوارم هرچه زودتر شما هم بتونید ویزاتونو دریافت کنید وبه آرامش برسید.
Smile
ببخشید بنده که همسرم ویزا رو یک ضرب گرفته و من نه برکه صورتی دارم و نه چیز دیگری...با این اوصاف در صورت کلیر شدن با چه مدرکی باید برم سفارت؟؟؟؟ [emoji27] [emoji32]

if there is a will,there is a way

(2014-08-26 ساعت 19:21)parisan نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 19:00)zzarin نوشته:  واقعا نمیتونم متوجه این موضوع بشم حتی شما اگر بخاهین برید دکتر باید وقت بگیرید یا حتی آرایشگاه ، یعنی اگر هرکسی بره سفارت پاس رو بده حالا بعد از چند روز ویزا میدن پس تکلیف افرادی که به حرف اون ها احترام گذاشتن و تا اعلام نکردن نرفتن چی میشه ، این طوری که حق بقیه ضایع میشه ،مثلا ما خودمون هم 8 و 15 آگوست آپدیت شدیم پس کلیر شدیم و بریم سفارت به خدا فکر نمیکنم این قدر بی درو پیکر هست ، اگر هست بگید تا هفته دیگه ما هم بریم

سلام دوست عزیز.
نه واقعیت اینه که من خودم تجربه کردم.
روزی که من به سفارت آنکارا رفتم (19aug) هر مراجعه کننده ای که برگه صورتی داشت میتونست وارد بشه و در قسمت سالن مصاحبه پاسپورت و مدارک مورد نیاز و برگ صورتی رو میگرفتن و شما باید منتظر میشدید. من و یکی از دوستام با هم مراجعه کردیم با این تفاوت که من کلیر شده بودم ولی ایشون کلیر نبود بعد از 3 یا 4 روز ایمیل زده شد که بسته شما با کد رهگیری که ضمیمه بود به دفتر پست ارسال شده.
بسته من که عرض کردم کلیر شده بودم حاوی پاسپورت همراه ویزا و یک پاکت دیگه بود به وزن 300 گرم وبسته دوستم پاسپورت تنها به همراه یک برگ صورتی دیگه به وزن 150 گرم.
به معنی اینکه تا کسی کلیر نشده باشه اگه 10 بار هم مراجعه بکنه ویزا صادر نمیشه.این نتیجه ای بود که من از تجربه خودم گرفتم. امیدوارم هرچه زودتر شما هم بتونید ویزاتونو دریافت کنید وبه آرامش برسید.
Smile
ببخشید بنده که همسرم ویزا رو یک ضرب گرفته و من نه برکه صورتی دارم و نه چیز دیگری...با این اوصاف در صورت کلیر شدن با چه مدرکی باید برم سفارت؟؟؟؟ [emoji27] [emoji32]

کلمه درست find
This information will BE helpful...be koja raft?

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، zepehr ، Dr.Mehrbod ، manamilad ، nedaba
کلمه درست find

کلمه درست find

کلمه درست find

تشکر کنندگان: nedaba
کلمه درست find
دوستان این اخرش یه beکم داره .حالا اگر از قلم نیفتاده باشه.. گروه تحقیقات جمله شناسیمون تونست اینو رد کنه یا نه؟
This information will BE helpful....

تشکر کنندگان: milad.m1986 ، manamilad ، pari1392 ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 20:30)farhad9000 نوشته:  دوستان منتظر!
از الان به فکر کارای مدیکال و عکس و مدارک باشید چون نشستن و فکر کردن به اینکه میشه یا نه و الان اعلام میکنن یا فردا هیچ دردی رو دوا نمیکنه و باعث استرس بیشتر میشه
باید آماده بود از هر نظر
(تمام شواهد حاکی از اینه که انشاالله همین روزا کلیرهای دسته جمعی شروع میشه)
و به این فکر نباشید که چطوری هر سفارت 400 تا ویزا میتونه صادر کنه..این مورد ما همه کارهاش تا از مصاحبه تا ای پی انجام شده
مثبت فکر کنید++++++++++++++++++++
دوست عزیز من مدیکالم 21 می هست تاریخش ، 6 ماه میشه 21 نوامبر. آیا تمدید کنم یا نه؟ این سوال واقعاً ذهنم و مشغول کرده.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: soli asali ، zepehr ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان