کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-26 ساعت 21:37)teacherm نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 20:47)masoudyara نوشته:  Thank you for your July 29, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
دوستان این آخرین جواب ابوظبی به ایمیلهای منه،من اصلا" اون ایمیل کذایی رو تایید نمیکنم ولی will helpful اشتباه نیست

ابوظبی به شما کی جواب داده! ؟ کی ایمیل زدین؟
تاریخ تو خود ایمیل هست .این ایمیل قدیمیه مال ماه جولای .من فقط خواستم متن ایمیل ابوظبی رو نشون بدم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: قصه گو ، Arash2013 ، soli asali ، nedaba
(2014-08-25 ساعت 18:35)morteza-dm نوشته:  با توجه به اینکه دوستان میگن ابوظبی دیگه توو سایتش اعلام کلیر نمیکنه و فقط توو سایت CEAS میشه ایشود رو دید حالا چطوری به کیس ها اعلام میکنه که کلیر شدند ؟ ایمیل میزنه یا تماس میگیره ؟ ما که شمارمون عوض شده چی ؟ یعنی این سیستم اینقدر درپیت شده که مثل دوران ابتدایی زنگ میزنن ؟ توو این چند روز اینقدر نقل قول از دوستان دیدیم که نمیدونیم کی راست میگه لطفا یکی این موضوع رو شفاف کنه

لطفا یکی از دوستان شفاف توضیحی بدند . ممنون میشم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان چه جوری میشه متوجه شد که چه تاریخ هایی آپدیت شده بودیم ، من نمیدونستم یه همچین سایتی (سیس ) هم هست که آپ ها رو بهمون بگه . میشه فهمید ؟
aidin.foroutan@gmail.com، alimomen، alireza2001، amalek، arash2014، AS2014، Darious، exxedus، k1anoosh، kamranh، khalilkhah، khder، leila0072، lighter، marsein، masoudyara، mehman2015، meisamgh1362، morteza-dm، Morteza1350، poni، rbrb-2015، reza ali3242، sheida999، shirin_n، sonyz2، sorooosh، Touraj2014، USA2014، کیانوش2، پائیز، zaaraa، ارشان۲۰۱۵، رامین اهوازی، 5 کاربر مخفی، 6 مهمان
تشکر کنندگان: pari pari ، mizan ، رامین اهوازی ، nasim ، soli asali ، nedaba
نه به اونكه يكي از دوستام با شماره ١٧٠٠٠ تو هفته آخر سپتامبر با تلفن كلير شد و رفت نه به اونيكي كه با شماره ٢١٠٠٠ تو سال ٢٠١٢ دو بار برنده شد نه به من كه با ٥٠٠٠ ماه اخره و نه من كار دولتي داشتم نه رشته مشكوك خونده بودم نه شوهرم سربازي رفته نه كار دولتي داره اوففففف ديگه چي بگم خودم هم از وقتي يادم مياد بچه بودم بابام فرم لاتاري پر مي كرد مي فرستاد الانم كه نشسته دارم غصه مي خورم كه مي شه يا نميشه!!!! تو كار خدا هم كه چرا نبايد أورد مقاييسه هم كه نمي شه كرد!!! به چيزي كه خدا بهت ميده هم نبايد دل بست مي شه بگين چي كار كنم؟؟؟؟ اينقدر هم خل شدم كه هر چي فالگير و ستاره شناس و تعبير خوابه استاد كردم !!!! واقعا جام تو أمين أباد خواهد بود روز ٣٠ سپتامبر با اين أوضاع خراب بچه هم نمي شه آورد كه دلم خوش بشه، فقط فرت و فرت داريم آپديت مي شيم به تعداد زياد آپديت هم بايد مشكوك شد والله....
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

(2014-08-26 ساعت 22:03)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 18:35)morteza-dm نوشته:  با توجه به اینکه دوستان میگن ابوظبی دیگه توو سایتش اعلام کلیر نمیکنه و فقط توو سایت CEAS میشه ایشود رو دید حالا چطوری به کیس ها اعلام میکنه که کلیر شدند ؟ ایمیل میزنه یا تماس میگیره ؟ ما که شمارمون عوض شده چی ؟ یعنی این سیستم اینقدر درپیت شده که مثل دوران ابتدایی زنگ میزنن ؟ توو این چند روز اینقدر نقل قول از دوستان دیدیم که نمیدونیم کی راست میگه لطفا یکی این موضوع رو شفاف کنه

لطفا یکی از دوستان شفاف توضیحی بدند . ممنون میشم .

دوست عزیز این مطلبی که شما میگید تو یه مقطع زمانی اتفاق افتاد و دلیلش هم کمبود وقت بود برای اینکه سهمیه آگوست رو استفاده کنند مجبور شدن تو این روزای آخر ماه به چند نفر زنگ بزنن، کسی نگفته که ابوظبی تو سایت اعلام نمیکنه.شما تو سایت منتظر کلیر شدن باش.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-08-26 ساعت 20:07)kamranh نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 16:42)blinkly نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم از برندگان لاتاری ۲۰۱۴ هستیم که بعد از گذشت ۸ ماه از کلیرنسمون موفق به دریافت ویزا از سفارت ایروان شدیم . من بعد از مدت ها به این تاپیک سر زدم و از دیدن جو حاکم بسیار ناراحت شدم . میتونم تصور کنم که چه احساسی دارید و میخوام یک توصیه دوستانه بهتون بکنم .اتفاقی برای یکی از دوستان ما افتاد که شرحش رو برای شما هم مینویسم .
عکس جدید یعنی عکس قبلی قابل قبول نیست خوب از کجا می فهمه این عکس برای 6 ماه پیش هست یا نه ؟ (من الان دوباره همون طور ی با کت و شلوار عکس می گیرم دیگه)
شما عکس جدید برده بودید یا همون قبلی ها را که به سفارت داده بودین تحویل دادین ؟؟؟
بعد هم 5 در 5 می خواهد و هم 3 در 4 ؟
مرسی
و مبارکتون باشه ....
دوست گرامی
از مصاحبه ما حدود 8 ماه گذشته بود . ضمنا ما پس از کلیر شدن به سفارت ایمیل زدیم و در مورد مدارکی که نیاز به اپدیت داشتند سوال کردیم و سفارت خودش گفت مدیکال و عکس جدید. بله سفارت عکس 5 در5 و دکتر کریستین محترم عکس 3 در 4 جدید گرفتند ازمون
تشکر کنندگان: kamranh ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 21:46)alimomen نوشته:  خدا رو شکر یکشنبه 31 اگوست تعطیل شد صفحه وب سایت ابوظبی بعد از یکماه و خورده ای یک تغییری بکنه-برهوته لامصب
سلام برای چی تعطیله؟ پس سفارت 3 روز تعطیله؟
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام بچه ها. من که از انتظار خسته شدم و دارم آخر هفته میرم دماوند تا اندک زمانی از این برزخ خلاص شم.با آرزوی بهروزی برای همه
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، azadeh2014 ، sonyz2 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 21:29)bobo_ir نوشته:  دوستان عزیز در این لحظات پایانی به جای اینکه روی درستی و صحت این متن فکر کنید بیایید برای تحلیل وضعیت خودمون فکر کنیم!! پیغامی که فرشاد از ایروان گذاشته به معنی اینه که هنوز ویزا موجوده و در ماه سپتامبر شروع به صدور میکنند. اما یه مورد تحقیقی برای دوستان کنجکاو : سابقا هر موقع ما ایمیل ارسال می کردیم، کیسمان آپ میشد. اما از آخرین آپ بدون ایمیل و اتوماتیک، من تا الان 3 ایمیل زدم که آپ نشدم. به نظر من تا قبل از مشخص شدن نتیجه سکیوریتی چک ایمیل های ارسالی برای تصمیم گیری نهایی در پرونده ثبت می شوند ولی به محض اینکه آپ نهایی در پرونده ثبت می شود و وضعیت refuse یا Ready برای یک کیس مشخص میشود، ایمیل های بعدی دیگر موثر نبوده و در پرونده ثبت نمی شوند. خواهش می کنم صحت این موضوع را کسانی که ویزا گرفته اند بررسی نموده و تایید یا رد نمایند؟

سلام مجدد ، کسی میتونه تفاوت help و helpful را بگه و میشه بگید نقش to be این وسط چیه ؟
ضمنا خیلی دلم لک زده واسه خاطرات سفر های فک و فامیل دوستان و کنجکاوم بدونم نتیجه لاتاری 2012 چه جوری بوده؟
راستی میشه آدرس اون تیمارستانه که رنگ در و دیوارش آبی و صورتیه به من هم بدید؟!!!
و در کل میشه بگید چرا من اینجام ؟!!!!! Cool
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: kaaren ، shahrzad001 ، manamilad ، nasim ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 21:46)alimomen نوشته:  خدا رو شکر یکشنبه 31 اگوست تعطیل شد صفحه وب سایت ابوظبی بعد از یکماه و خورده ای یک تغییری بکنه-برهوته لامصب

یه روزم که امید داشتسم پاسی بگیرن و یکی خبر بده پرید . جالبیش اینجاست که تو تقویم من 1 سپتامبره اینا میرن پیشواز یه روز Sad
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: nasim ، pari pari ، soli asali ، nedaba
یه دل میگه بررررم برررررم یه دلم میگه نررررم نررررم طاقت نداره دلللللم دلللللم بی تو ( اشاره به ویزا) چه کننننننننممممممم
راهنمایی کنید لطفا! میگم برم فقط مدیکال تمدید کنم بیام!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
دوستان عزیز در این لحظات پایانی به جای اینکه روی درستی و صحت این متن فکر کنید بیایید برای تحلیل وضعیت خودمون فکر کنیم!! پیغامی که فرشاد از ایروان گذاشته به معنی اینه که هنوز ویزا موجوده و در ماه سپتامبر شروع به صدور میکنند. اما یه مورد تحقیقی برای دوستان کنجکاو : سابقا هر موقع ما ایمیل ارسال می کردیم، کیسمان آپ میشد. اما از آخرین آپ بدون ایمیل و اتوماتیک، من تا الان 3 ایمیل زدم که آپ نشدم. به نظر من تا قبل از مشخص شدن نتیجه سکیوریتی چک ایمیل های ارسالی برای تصمیم گیری نهایی در پرونده ثبت می شوند ولی به محض اینکه آپ نهایی در پرونده ثبت می شود و وضعیت refuse یا Ready برای یک کیس مشخص میشود، ایمیل های بعدی دیگر موثر نبوده و در پرونده ثبت نمی شوند. خواهش می کنم صحت این موضوع را کسانی که ویزا گرفته اند بررسی نموده و تایید یا رد نمایند؟
(2014-08-26 ساعت 22:25)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 22:21)bobo_ir نوشته:  [سلام مجدد ، کسی میتونه تفاوت help و helpful را بگه و میشه بگید نقش to be این وسط چیه ؟
ضمنا خیلی دلم لک زده واسه خاطرات سفر های فک و فامیل دوستان و کنجکاوم بدونم نتیجه لاتاری 2012 چه جوری بوده؟
راستی میشه آدرس اون تیمارستانه که رنگ در و دیوارش آبی و صورتیه به من هم بدید؟!!!
و در کل میشه بگید چرا من اینجام ؟!!!!! Cool

کجا؟

یه کم اونور تر Big Grin
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، lighter ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
دوستان این بحث درست وغلط بودن ایمیل و تمومش کنید خیلی زشته برای چی سه نفر باید بیان مشترکا با هم دروغ بگن اینجا هم بزور که من معلم زبانم و من استادم وغیره غلط املایی بگیریم واقعا زشته دیگه این بحث و کش ندین خواهش میکنم .. ایمیل دوستمون واقعی من باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نیست ایشون
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
تشکر کنندگان: maryam_ros ، hadi472 ، nasim ، S.gh ، kazemP ، soli asali ، برسام٤ ، قصه گو ، Alissa ، rezahoorjandi ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 22:28)Morteza 2014 نوشته:  دوستان این بحث درست وغلط بودن ایمیل و تمومش کنید خیلی زشته برای چی سه نفر باید بیان مشترکا با هم دروغ بگن اینجا هم بزور که من معلم زبانم و من استادم وغیره غلط املایی بگیریم واقعا زشته دیگه این بحث و کش ندین خواهش میکنم .. ایمیل دوستمون واقعی من باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نیست ایشون

عزیز من ایمیلها هیچکدومشون واقعی نیستند مجموعه ای از 0 و 1 هستند و مجازی اند!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: teacherm ، Hassan2014 ، avayebahar ، manamilad ، S.gh ، soli asali ، قصه گو ، nedaba
دلم گرفته اي دوست! هواي گريه با من
گر از قفس گريزم، كجا روم؟ كجا من؟

بچه ها خیلی دلم گرفته خیلی ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان