موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-25 ساعت 18:35)morteza-dm نوشته: با توجه به اینکه دوستان میگن ابوظبی دیگه توو سایتش اعلام کلیر نمیکنه و فقط توو سایت CEAS میشه ایشود رو دید حالا چطوری به کیس ها اعلام میکنه که کلیر شدند ؟ ایمیل میزنه یا تماس میگیره ؟ ما که شمارمون عوض شده چی ؟ یعنی این سیستم اینقدر درپیت شده که مثل دوران ابتدایی زنگ میزنن ؟ توو این چند روز اینقدر نقل قول از دوستان دیدیم که نمیدونیم کی راست میگه لطفا یکی این موضوع رو شفاف کنه
لطفا یکی از دوستان شفاف توضیحی بدند . ممنون میشم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 22:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 22:08 توسط meisamgh1362.)
دوستان چه جوری میشه متوجه شد که چه تاریخ هایی آپدیت شده بودیم ، من نمیدونستم یه همچین سایتی (سیس ) هم هست که آپ ها رو بهمون بگه . میشه فهمید ؟
aidin.foroutan@gmail.com، alimomen، alireza2001، amalek، arash2014، AS2014، Darious، exxedus، k1anoosh، kamranh، khalilkhah، khder، leila0072، lighter، marsein، masoudyara، mehman2015، meisamgh1362، morteza-dm، Morteza1350، poni، rbrb-2015، reza ali3242، sheida999، shirin_n، sonyz2، sorooosh، Touraj2014، USA2014، کیانوش2، پائیز، zaaraa، ارشان۲۰۱۵، رامین اهوازی، 5 کاربر مخفی، 6 مهمان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
نه به اونكه يكي از دوستام با شماره ١٧٠٠٠ تو هفته آخر سپتامبر با تلفن كلير شد و رفت نه به اونيكي كه با شماره ٢١٠٠٠ تو سال ٢٠١٢ دو بار برنده شد نه به من كه با ٥٠٠٠ ماه اخره و نه من كار دولتي داشتم نه رشته مشكوك خونده بودم نه شوهرم سربازي رفته نه كار دولتي داره اوففففف ديگه چي بگم خودم هم از وقتي يادم مياد بچه بودم بابام فرم لاتاري پر مي كرد مي فرستاد الانم كه نشسته دارم غصه مي خورم كه مي شه يا نميشه!!!! تو كار خدا هم كه چرا نبايد أورد مقاييسه هم كه نمي شه كرد!!! به چيزي كه خدا بهت ميده هم نبايد دل بست مي شه بگين چي كار كنم؟؟؟؟ اينقدر هم خل شدم كه هر چي فالگير و ستاره شناس و تعبير خوابه استاد كردم !!!! واقعا جام تو أمين أباد خواهد بود روز ٣٠ سپتامبر با اين أوضاع خراب بچه هم نمي شه آورد كه دلم خوش بشه، فقط فرت و فرت داريم آپديت مي شيم به تعداد زياد آپديت هم بايد مشكوك شد والله....
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! 
hope hope hope
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 22:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 22:21 توسط bahram2014.)
(2014-08-26 ساعت 21:46)alimomen نوشته: خدا رو شکر یکشنبه 31 اگوست تعطیل شد صفحه وب سایت ابوظبی بعد از یکماه و خورده ای یک تغییری بکنه-برهوته لامصب
سلام برای چی تعطیله؟ پس سفارت 3 روز تعطیله؟
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. من که از انتظار خسته شدم و دارم آخر هفته میرم دماوند تا اندک زمانی از این برزخ خلاص شم.با آرزوی بهروزی برای همه
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2014-08-26 ساعت 22:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-26 ساعت 22:24 توسط bobo_ir.)
(2014-08-26 ساعت 21:29)bobo_ir نوشته: دوستان عزیز در این لحظات پایانی به جای اینکه روی درستی و صحت این متن فکر کنید بیایید برای تحلیل وضعیت خودمون فکر کنیم!! پیغامی که فرشاد از ایروان گذاشته به معنی اینه که هنوز ویزا موجوده و در ماه سپتامبر شروع به صدور میکنند. اما یه مورد تحقیقی برای دوستان کنجکاو : سابقا هر موقع ما ایمیل ارسال می کردیم، کیسمان آپ میشد. اما از آخرین آپ بدون ایمیل و اتوماتیک، من تا الان 3 ایمیل زدم که آپ نشدم. به نظر من تا قبل از مشخص شدن نتیجه سکیوریتی چک ایمیل های ارسالی برای تصمیم گیری نهایی در پرونده ثبت می شوند ولی به محض اینکه آپ نهایی در پرونده ثبت می شود و وضعیت refuse یا Ready برای یک کیس مشخص میشود، ایمیل های بعدی دیگر موثر نبوده و در پرونده ثبت نمی شوند. خواهش می کنم صحت این موضوع را کسانی که ویزا گرفته اند بررسی نموده و تایید یا رد نمایند؟
سلام مجدد ، کسی میتونه تفاوت help و helpful را بگه و میشه بگید نقش to be این وسط چیه ؟
ضمنا خیلی دلم لک زده واسه خاطرات سفر های فک و فامیل دوستان و کنجکاوم بدونم نتیجه لاتاری 2012 چه جوری بوده؟
راستی میشه آدرس اون تیمارستانه که رنگ در و دیوارش آبی و صورتیه به من هم بدید؟!!!
و در کل میشه بگید چرا من اینجام ؟!!!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
یه دل میگه بررررم برررررم یه دلم میگه نررررم نررررم طاقت نداره دلللللم دلللللم بی تو ( اشاره به ویزا) چه کننننننننممممممم
راهنمایی کنید لطفا! میگم برم فقط مدیکال تمدید کنم بیام!
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!
جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
موضوعها: 2
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز در این لحظات پایانی به جای اینکه روی درستی و صحت این متن فکر کنید بیایید برای تحلیل وضعیت خودمون فکر کنیم!! پیغامی که فرشاد از ایروان گذاشته به معنی اینه که هنوز ویزا موجوده و در ماه سپتامبر شروع به صدور میکنند. اما یه مورد تحقیقی برای دوستان کنجکاو : سابقا هر موقع ما ایمیل ارسال می کردیم، کیسمان آپ میشد. اما از آخرین آپ بدون ایمیل و اتوماتیک، من تا الان 3 ایمیل زدم که آپ نشدم. به نظر من تا قبل از مشخص شدن نتیجه سکیوریتی چک ایمیل های ارسالی برای تصمیم گیری نهایی در پرونده ثبت می شوند ولی به محض اینکه آپ نهایی در پرونده ثبت می شود و وضعیت refuse یا Ready برای یک کیس مشخص میشود، ایمیل های بعدی دیگر موثر نبوده و در پرونده ثبت نمی شوند. خواهش می کنم صحت این موضوع را کسانی که ویزا گرفته اند بررسی نموده و تایید یا رد نمایند؟
(2014-08-26 ساعت 22:25)کیانوش2 نوشته: (2014-08-26 ساعت 22:21)bobo_ir نوشته: [سلام مجدد ، کسی میتونه تفاوت help و helpful را بگه و میشه بگید نقش to be این وسط چیه ؟
ضمنا خیلی دلم لک زده واسه خاطرات سفر های فک و فامیل دوستان و کنجکاوم بدونم نتیجه لاتاری 2012 چه جوری بوده؟
راستی میشه آدرس اون تیمارستانه که رنگ در و دیوارش آبی و صورتیه به من هم بدید؟!!!
و در کل میشه بگید چرا من اینجام ؟!!!!! 
کجا؟
یه کم اونور تر
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این بحث درست وغلط بودن ایمیل و تمومش کنید خیلی زشته برای چی سه نفر باید بیان مشترکا با هم دروغ بگن اینجا هم بزور که من معلم زبانم و من استادم وغیره غلط املایی بگیریم واقعا زشته دیگه این بحث و کش ندین خواهش میکنم .. ایمیل دوستمون واقعی من باهاش صحبت کردم اصلا همچین آدمی نیست ایشون
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست