کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
پس لطفا این دو سه تا اصطلاح ردی و ایشود و کلیر را هم لطفا قشنگ توضیح بدید.و زمانهاشو به ترتیب اعلام نامه سفارت و تلفن........ در مجموع
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان عزیز در این لحظات پایانی به جای اینکه روی درستی و صحت این متن فکر کنید بیایید برای تحلیل وضعیت خودمون فکر کنیم!! پیغامی که فرشاد از ایروان گذاشته به معنی اینه که هنوز ویزا موجوده و در ماه سپتامبر شروع به صدور میکنند. اما یه مورد تحقیقی برای دوستان کنجکاو : سابقا هر موقع ما ایمیل ارسال می کردیم، کیسمان آپ میشد. اما از آخرین آپ بدون ایمیل و اتوماتیک، من تا الان 3 ایمیل زدم که آپ نشدم. به نظر من تا قبل از مشخص شدن نتیجه سکیوریتی چک ایمیل های ارسالی برای تصمیم گیری نهایی در پرونده ثبت می شوند ولی به محض اینکه آپ نهایی در پرونده ثبت می شود و وضعیت refuse یا Ready برای یک کیس مشخص میشود، ایمیل های بعدی دیگر موثر نبوده و در پرونده ثبت نمی شوند. خواهش می کنم صحت این موضوع را کسانی که ویزا گرفته اند بررسی نموده و تایید یا رد نمایند؟
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: avayebahar ، milad.m1986 ، soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
ببخشید اولا
1.بنده به علت استفاده از اپلیکیشن تاپاتاک که همین فوروم معرفی کرده قادر به لایک کردن پست عزیزان نیستم و ازین بابت عذر میخوام
2. این که دوستانی که یک نفر ویزا گرفته و دیگری بعد از کلیر شدن به سفارت رفته ایا مدرک خاصی رو ارایه میکنند ؟ خود بنده هیچ نوع کاغذ یا مدرکی در دست ندارم که در صورت کلیر شدن به سفارت ببرم.
لطفا راهنمایی کنید ..

if there is a will,there is a way
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-08-26 ساعت 20:47)masoudyara نوشته:  Thank you for your July 29, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.

We hope this information will helpful to you.

Communication Unit

Consular Section

US Embassy Abu Dhabi

http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx

/rm

*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
دوستان این آخرین جواب ابوظبی به ایمیلهای منه،من اصلا" اون ایمیل کذایی رو تایید نمیکنم ولی will helpful اشتباه نیست

ابوظبی به شما کی جواب داده! ؟ کی ایمیل زدین؟
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-08-26 ساعت 18:02)Farshid1976 نوشته:  سلام دوستان
صدای من رو از ایروان میشنوید:

اگه خاطرتون باشه 8Aug که آخرین آپدیتم بود , گفتم دارم میرم ایروان. با چند روز تاخیر بالاخره اومدیم و رفتیم تمدید مدیکال رو انجام دادیم و پاس ها رو دیروز بردم و تحویل سفارت دادم , الان باهام تماس گرفتن که شما پروسه اداریتون به پایان رسیده و مشکلی ندارید , فقط سهمیه برای این ماه نداریم و تا 2SEP میتونید صبرکنید , ما شما رو در Waiting List ماه سپتامبر میذاریم. ولی اگه نمیخواید میتونید پاس هاتون رو فردا بیاید ببرید و سپتامبر مجددا بیارید. پس ویزا هست و مشکلی نیست .ShyShyShyShy

سلام دوست عزیز سوالی داشتم اگر ممکن هست محبت کنید 1=بشما ایمیل هم زده بودند یا نه 2-روزی که رفتید سفارت پاسپورتها راگرفتند من هم وضعیت مشابه شما دارم خانمم کلرنس خورده االان دو ماه هست خبری نشده سفارت لظفا راهنمایی بفرمایید
(2014-08-26 ساعت 21:23)kamranh نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 21:14)shazad نوشته:  دوستان عزیز
منتظران مطلع و کلیرشده های عزیز
لطفا زیر این پست ما رو هم راهنمایی کنید که معمولا روال و شکل و زمان آپدیت ها چطور باشه می شه حدس زد که کلیر شده ایم ؟؟؟؟
دوستان می گن آپدیت اول، شب از طرف آمری،؛؛؛کا می یادش و فردا یه آپدیت سفارت انجام می ده دوباره یه آپدیت آمری ,,,,, کا بعدش سفارت لیست را که اعلام می کنه دوباره اون موقع هم یه آپدیت می خورین ...
معمولا 3 تا آپدیت پشت سر هم نشانه کلیر شدن هست ...

با تشکر از کامران عزیز لطفا دوستان دیگر هم مشارکت کنند تا به یک جمع بندی برسیم / لطفا فقط چند آپدیت آخر که به کلیر و اعلام در سایت منجر می شود
تشکر کنندگان: soli asali ، kamranh ، pari pari ، nedaba
دوستان، بنده از کسانی که در مورد یه جمله سفارت چندین و چند پست میذارن ناراحت نیستم ولی تشکر هم نمی کنم. بابا یه اُلا... که یا کارمند سفارته و یا از دوستان مریض سابق، یه چرت و پرتی نوشته شما دارید کلمه به کلمه تحلیلش می کنید؟ ولللل کنید تو رو خدا! وقتتونو با چیزهای بی ارزش تلف نکنید!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، milad.m1986 ، teacherm ، lighter ، pari pari ، arash1392 ، EmJay ، nedaba
با عذر خواهی ازینکه تاپاتاک تشکر ندارد و این تعداد تشکر بنده را صفر نشان میده که خلاف اراده قلبی من هست همینجا از دوستان عذر میخواهم.
میخواستم از دوستان بپرسم در صورتی که کلیرنس به پایان برسد برای رفتن به سفارت چه ندارکی باید ببریم؟
من همسرم که ویزای یک ضرب گرفت و خودم در کلیرنس وارد شدم هیچ گونه مدرک یا کاغذی از سفارت بهم داده نشده. این باعث نگرانی زیاد ما شده با اینکه از پرسنل درب داخلی سفارت سوال کردم و گفتند چیزی لازم نیست اما به نظرم دوستان همراه با ذکاوت بیشتری بتونند پاسخ بدهند.
با تشکر

با عذر خواهی ازینکه تاپاتاک تشکر ندارد و این تعداد تشکر بنده را صفر نشان میده که خلاف اراده قلبی من هست همینجا از دوستان عذر میخواهم.
میخواستم از دوستان بپرسم در صورتی که کلیرنس به پایان برسد برای رفتن به سفارت چه ندارکی باید ببریم؟
من همسرم که ویزای یک ضرب گرفت و خودم در کلیرنس وارد شدم هیچ گونه مدرک یا کاغذی از سفارت بهم داده نشده. این باعث نگرانی زیاد ما شده با اینکه از پرسنل درب داخلی سفارت سوال کردم و گفتند چیزی لازم نیست اما به نظرم دوستان همراه با ذکاوت بیشتری بتونند پاسخ بدهند.
با تشکر

تشکر کنندگان: nedaba
" فقط به خدواند متعال تکیه کنید و بدانید پروردگار مصلحت همه را رقم می زند "
تشکر کنندگان: banafsh14 ، soli asali ، milad.m1986 ، Morteza1350 ، lighter ، قصه گو ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedaba
خدا رو شکر یکشنبه 31 اگوست تعطیل شد صفحه وب سایت ابوظبی بعد از یکماه و خورده ای یک تغییری بکنه-برهوته لامصب
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-26 ساعت 21:26)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 20:57)milad.m1986 نوشته:  آقا یکی به من بگه من چرا الان تو این موقعیت حساس کنونی، تو این پیچ خطرناک ددلاین 30 سپتامبر چرا خوشهالممممم؟؟؟؟؟؟؟ نکنه امین آباد لازم شدم؟؟؟؟؟ :-))))))
t

چون زندگی مثل یه بازی با مدت زمان حدود 70 یا 80 سال می مونه که اولا و آخراش هم زیاد جالب نیست و اکثر ماها 6 یا 7 ساله دیگه نصفشو بازی کردیم. کسی که آمریکا زندگی میکنه شاید سطح پیشرفت و رفاهش مثلا حداکثر 20 یا 30 درصد بهتر از همون شخص تو ایران باشه. کسی که مهاجرت میکنه یه چیزهایی بدست میاره و خیلی چیزها رو هم از دست میده. لذا ما تلاش خودمونو کردیم و بقیه موضوع دیگه دست ما نیست و خوش به حال تو و کسانی که از تمام لحظات زندگی لذت میبرند. منم الان یه ریزه خستم و گرنه منم خوشحال می شدم. الانم خوشحالم ولی اینجوری -> Shy
دوست عزیز نظرم به نظر شما بد جوری نزدیکه :-) کارایی که باید رو انجام دادیم ،فقط مونده یه ماه صبر. ایشالا هر چی خیر هستش واسمون اتفاق میوفته
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، lighter ، قصه گو ، nedaba
این حق را برای خود و دیگران قائل باشیم که " مطلقآ " خوشحال باشیم و به درد و نقص علاقمند نباشیم .هر وقت برای هر چیزی تعصب قائل بشویم، تسخیر شده ایم و اغراق آمیز با آن برخورد می کنیم.Smile
تشکر کنندگان: milad.m1986 ، کیانوش2 ، lighter ، reza_norouzi ، قصه گو ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-08-26 ساعت 19:23)zzarin نوشته:  دوست عزیز شما مطمئن هستید این ایمیل را سفارت فرستاده ، این ایمیل مشکل املایی و دستوری دارد و از یک آمریکایی بعید هستش ایچنین اشکالاتی داشته باشه این ;کلمه file
Thank you for your Aug. 19, 2014 email. We regret to inform you that due to unavailability of diversity visa numbers, we are no longer able to issue any of the diversity visa for this year. You may file a new application at the website that you did earlier.
We hope this information will helpful to you
کلمه درست find
و اگر در جمله آخر توجه بکنید آخرش فعل ندارد در وافع باید اینجوری نوشته بشه : We hope this information will be helpful to you
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، nedaba
دوستان چه جوری میشه متوجه شد که چه تاریخ هایی آپدیت شده بودیم ، من نمیدونستم یه همچین سایتی (سیس ) هم هست که آپ ها رو بهمون بگه . میشه فهمید ؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-26 ساعت 21:49)niki88 نوشته:  این حق را برای خود و دیگران قائل باشیم که " مطلقآ " خوشحال باشیم و به درد و نقص علاقمند نباشیم .هر وقت برای هر چیزی تعصب قائل بشویم، تسخیر شده ایم و اغراق آمیز با آن برخورد می کنیم.Smile

والا من که نفهمیدم چی می گی نیکی جان! شاید مخ من تاب ورداشته ولی بازم دستت درد نکنه!Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: milad.m1986 ، lighter ، khder ، قصه گو ، Hassan2014 ، mizan ، reasonable ، manamilad ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان