کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-27 ساعت 17:40)ibehnam نوشته:  چرا کسی منو تحویل نمیگیره ؟؟؟؟
میگم کلیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!

عزیزم مبارک باشه هورااااااااااااااااااااااااااااااا
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، حلما ، S.gh ، pari pariaaa ، sorooosh ، مارکوپولو ، niki88 ، lighter ، pari pari ، ebi1988 ، A_A ، milad 68 ، nedaba ، ibehnam ، manamilad
(2014-08-27 ساعت 17:40)p.arsa نوشته:  از سفارت زنگ زدن خونمون که تا 2 روز دیگه انکارا باش و تا فردا اطلاع بده که میای یا نه!
ایمیلش هم امد آپدیت هم شدم

هووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااا باورم نمیشه

خيلي مباركه تبريك مي گويم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، S.gh ، pari pariaaa ، mizan ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، A_A ، nedaba
مبارکه بهناممممممممممممممممممممممممممممممم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
هورررررررررررررررررررررررررا
تبریک بهنام پارسا و البته فرشاد جان

داره استارت میخوره مثل اینکه

راستی من اومدم الان به شما که کلیر شدید رتبه بدم رو دست خوردم:دی قبلا داده بودم رتبه رو به روز کردمش
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
(2014-08-27 ساعت 17:45)spv نوشته:  

اگر شوخي نكرده باشي واقعاً بهتون تبريك مي گويم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، HERMES7 ، mizan ، مارکوپولو ، lighter ، pari pari ، ebi1988 ، A_A ، nedaba ، ibehnam ، nazanin fatemi
تبریک به همه کلیر شده ها..... ^_^
ایشالا روزی هممون ....
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تبریک دوستان آنکارایی، خوشحالم، پس سکوت آنکارا آرامش قبل از طوفان بود، هورااااااا....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
با عرض تبريك
سايت آنكارا را كه چك كردم Update نشده و آخرين Update اين سايت كه كليرها را اعلام ميكنه 20 آگوست هست. و كيس جديدي تو اين سايت نيست . شماره كيس شما چنده؟
شماره کیس :2014AS71xx/ تعداد 4 نفر/سفارت انکارا /مصاحبه 3 جولاي / وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 12 سپتامبر
جامانده از لاتاري 2014 SadSad
تشکر کنندگان: soli asali ، حلما ، mizan ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba ، manamilad
(2014-08-27 ساعت 17:45)spv نوشته:  

مبارکه چطوری فهمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم آپ خوردم
آقا به ما هم بگین چطوری کلیر شدین لیست جدید اعلام شده مگه از آنکارا .....................
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....

اقا بهنام واقعا بهتون تبريك ميگم ،هوووووووووووورررررررررااااااااااااااا

(2014-08-27 ساعت 17:39)p.arsa نوشته:  ههههههههههههههووووورررررررررراااااااااااااااااا کلیر شدممممممممممممم

هووووووووووووررررررررراااااااااااااااا،مبارك باشه
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، anahita 62 ، pari pariaaa ، مارکوپولو ، lighter ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba ، ibehnam
اینم جواب ایمیل من... فکر کنم یکیو گذاشتن ایمیل جواب بده... یک ساعته جواب دادن!!!!

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

من موندم کی قراره ویزاهاشون سافیشنت بشه که ویزا بدن!!!! به همه دارن همین جوابو میدن که!!!! یعنی چی آخه؟
یه سوال---> تو جوابشون نگفتن که مراحل اداری کیستون ادامه داره، فقط گفتن ویزا نداریم فعلا، این یعنی چی؟ یعنی الان در واقع کلیریم و دیگه کارمون اوکی شده و فقط وقتی ویزامند بشن، اعلام کلیری می کنن؟
ممنون میشم جواب بدید
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، EmJay ، nedaba
تبریک صمیمانه بهنام عزیز
امیدوارم همیشه و در همه حال موفق و پیروز باشی رفیق.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
زنگ زدن گفتن تا جمعه ساعت 4 اینجا باش
ایمیل میزنیم تأیید کن که میای یا نه
منم الآن دارم بلیط میگیرم برم
مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتن ...
امیدوارم همتون کلیر شید ، که میشید ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-08-27 ساعت 17:51)برسام٤ نوشته:  

اقا بهنام واقعا بهتون تبريك ميگم ،هوووووووووووورررررررررااااااااااااااا

خيلي خيلي تبريك ميگم انگار راستي راستي موتور داره روشن ميشه
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: soli asali ، anahita 62 ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba ، ibehnam ، manamilad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان