کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
وایییییییییی مبارک باشه خیلیبییییییییی تبریک میگم هوراااااااااااااااااا پارسا مبارک باشه مبارک باشه تبریک تبریک تبریک تبریک هزار تا تبریک دوست عزیز
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
سولی عسلی خانم سطل آب یخ نه ببخشید خاک نههههههههههههه هی حول شدم ببخشید سطل رنگ سبز را بیار دوستان کلیر شدن
هوراااااااااااااااااااااااااااااا تبریک می گم به دوستانBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
آخخخخخخخخخخخخخیییش ! Smile خیلی مبارکه دوستان !
آقای بهنام چع طوری اطلاع دادن که کلیر شدی ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-27 ساعت 18:01)soli asali نوشته:  آخخخخخخخخخخخخخیییش ! Smile خیلی مبارکه دوستان !
آقای بهنام چع طوری اطلاع دادن که کلیر شدی ؟

سولی جان، از وقتی تیتر منتظر سرا رو عوض کردی قفلش شکست، آماده باش قراره خودتم به زودی بپری تو حوض رنگ سبز.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
(2014-08-27 ساعت 17:54)khapaleh نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 17:51)برسام٤ نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 17:40)ibehnam نوشته:  چرا کسی منو تحویل نمیگیره ؟؟؟؟
میگم کلیر شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!

اقا بهنام واقعا بهتون تبريك ميگم ،هوووووووووووورررررررررااااااااااااااا

خيلي خيلي تبريك ميگم انگار راستي راستي موتور داره روشن ميشه

تبریک میگم از صمیم قلب
چطوری با خبر شدی؟
ایمیل؟تلفن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، masoudyara ، S.gh ، pari pariaaa ، mizan ، مارکوپولو ، ebi1988 ، nedaba ، ibehnam
بابا جان کلیر شدناااااااااااااااااااااااااا !!

ایشالا بمیرید به حق 12 امام !!!!!!!!!!!!!!!!!! بیبین چی کار کردن با مردم حال هورا گفتن هم نداره هورا کشیدن پیش کش !!!!!!! Sad
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-27 ساعت 17:53)ibehnam نوشته:  زنگ زدن گفتن تا جمعه ساعت 4 اینجا باش
ایمیل میزنیم تأیید کن که میای یا نه
منم الآن دارم بلیط میگیرم برم
مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتن ...
امیدوارم همتون کلیر شید ، که میشید ...

خیلی خیلی مبارک باشه. مارو هم با این خبر خوشحال کردید. ولی جالبه که انگار به همه دارن زنگ می زنن.پس ما هم باید گوشیمون همش تو دستمون باشه گوش به زنگShyRolleyes
تشکر کنندگان: anahita 62 ، S.gh ، soli asali ، Alissa ، pari pariaaa ، mizan ، مارکوپولو ، sal0811 ، pari pari ، nedaba
خاله سارا قدم شما امروز شگون داشت، زودتر بر می گشتی خوب!!!!! حالا سکوتو بشکن و هورایی که تو گلوت مونده آزاد کن، خواهش می کنم.....راستی تجهیزات رفت و روبت آماده ست؟ سرویس شده؟ روغنکاری شده؟ بجنب که خیلی کار داری....Big GrinBig GrinBig Grin
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: S.gh ، soli asali ، ffrfar ، Sara_lphmkf ، مارکوپولو ، lighter ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba ، ibehnam ، MEHR52
اقای پارسا از دوستان همسر من هستند خیلی خیلی براشون خوشحال شدم مبارکشون باشه هورااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااا هورااااااااااااا سولی سبزشون کن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
هوررررررررررراااااااااااااااااا
آقا واقعا هوررررراااااااااااا داره، دیگه استارتشو زدن، مطمئن باشید به خیلی های دیگه هم زنگ زدن.
به هر حال طلسم شکسته شد. تبریک به همه دوستان کلیر شده و تا هفته آینده کلیر خواهد شده ها D:
هورررررررااااااااااااا
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
(2014-08-27 ساعت 18:16)soli asali نوشته:  بابا جان کلیر شدناااااااااااااااااااااااااا !!

ایشالا بمیرید به حق 12 امام !!!!!!!!!!!!!!!!!! بیبین چی کار کردن با مردم حال هورا گفتن هم نداره هورا کشیدن پیش کش !!!!!!! Sad
ویزای دوستان مبارک باشه،ولی قبول کنین حالی واسه آدم نمونده.وقتی میگن دو روز دیگه باید اونجا باشین یعنی این ویزاها از سهمیه آگوسته ولی آیا سپتامبر هم ویزا هست ؟ از طرفی میبینید سیاست آنکارا با ابوظبی فرق داره و ترجیح میده ویزاها رو به کسانی که کلیر شدن بده. من دیگه دارم مریض میشم یعنی شدم .اعصابم به شدت ضعیف شده ،خلاصه حالم بده .
یکی بیاد به من امیدواری بدهSad
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، pari pariaaa ، S.gh ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، EmJay ، nedaba
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، S.gh ، Alissa ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، EmJay ، nedaba
تبريييييييييك به دوستان كلير شده :-)
بجه ها روحيه رو حفظ كنيد..
خبراى خوب تو راه هست..
مبارکا باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدا را شکر!!!!!!!!!! شروعی جدید
راستی
همه به گوشی خونه زنگ خورده؟ یا موبایل هم می زنند؟
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، pari pariaaa ، S.gh ، kimfar ، Alissa ، مارکوپولو ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba ، manamilad
سلام به همه
یه امتحان کوچولو بگیرم بینم این یه سال چی یاد گرفتین
لطفا به سوال زیر با خط خوانا جواب دهید:
مدیکال من از الان 4 ماه دیگه اعتبار داره و اگه آخر سپتامبر هم ویزا بگیرم (به فرض گرفتن ویزا) باز 3 ماه دیگه معتبره که کافیه واسم حالا سوالم اینه:
1. من اگه کلیر شدم با توجه به اینکه پاکت مدیکال قبلی رو سفارت روز مصاحبه گرفته،چی باید تحویل سفارت بدم؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: حلما ، soli asali ، ebi1988 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان