کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ایول!! منم آبدیت آخرم دو تایی بود !! آبدیت آخریااااااااااا....... ( حاضرم شرط ببندم Big Grin )
[/quote]
مرسي شرط ميبنديم شرط يه شام ايشالا با خانم بچه ها
[/quote]

سر چالوس ، هیمه ، منو باز ...... اینا هم شاهد...... Big Grin Big Grin Big Grin

بزن قدش داداش .... Big Grin
من از همین تریبون اعلام میکنم "هرکی با امضاش و حرفاش امید تو دل بقیه بکاره ، بعد کلیر شدنش مهمون من ، هیمه ، پل ، آش کده ، نیلوفر ، هررررر جا خودش حال کنه ، منو باز...." Big Grin Big Grin
چاکریم...
[/quote]

نميشه تهران باشه
بريم پاستا ژواني راستش من اصلا از كباب و جوجه خوشم نمياد بيزارم ولي اگر كليير شدم ميخوام رژيم رو بشكنم و يه دلي از عزا در بيارم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: janatirad ، mizan ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 20:00)zar_arian نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 17:39)p.arsa نوشته:  ههههههههههههههووووورررررررررراااااااااااااااااا کلیر شدممممممممممممم

سلام شما چطور متوجه شدين كه كلير شدين با دريافت ايميل از انكارا يا تماس سفارت انكارا با شما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باهاشون تماس گرفتن و گفتن که منتظر ایمیل هم باشن و قطعی بودن رفتنشون را به سفارت اطلاع بدن
ضمنا گفتن که جمعه حتما سفارت باشن!!!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، مارکوپولو ، nedaba
عاقا شما ها دارید ما رو نگران میکنید . چی شد این کلیر ؟؟؟؟؟
الکی الکی اگوست داره تمام میشه و برو بکس هنوز تو صف کلیر موندن

Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام دوستان.
ضمن تبریک به دوستان کلیر شده به اطلاع میرساند:
سایت ابوظبی چند وقتی است آپدیت نمیشه.دوستانیکه کلیر شدند تو سایت سفارت هنوز در مرحله AP هستند.
نمیدونم شاید از این به بعد با تلفن و ایمیل قراره خبر بدن.

به هر حال استارت کلیر خورده و به امید خدا سپتامبر ماه تعیین تکلیف است.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

امضای منو جدیدا دیدی ؟ Smile Big Grin
[/quote]

شما که با امضات بابا......
ستاره هاتم که میشه 2 دور دور گردن بست!! Big Grin
من دیگه حرفی ندارم.....

( شما و shirin_n ایشالا بعد کلیر شدنتون خونوادگی هیمه)
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: goldeneagle ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 20:14)janatirad نوشته:  امضای منو جدیدا دیدی ؟ Smile Big Grin

شما که با امضات بابا......
ستاره هاتم که میشه 2 دور دور گردن بست!! Big Grin
من دیگه حرفی ندارم.....

( شما و shirin_n ایشالا بعد کلیر شدنتون خونوادگی هیمه)
[/quote]

مرسي هوووررررا ايشالا ولي لطفا اينجا كباب نداشته باشه بخدا خفه ميشم از بوي كباب
2نفر
ویزا :
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: janatirad ، soli asali ، nedaba
دوستای گلم
یه سوال دارم
من الآن غیر از برگه صورتی و پاسپورتم چیو باید ببرم سفارت ؟
عکس جدید میخواد ؟؟!

من آنکارا که رسیدم اخبار رو براتون میفرستم ... فردا 7:30 پرواز ماهان میرم
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
آقای مدیر عزیز: من 2015 یی هستم اجازه بدید به خودم اجازه بدم یه تبریک جااااااااااااااانانه به دوستان 2014 یی بگم و بدونن که منم صفحه به صفحه پیگیر وضعیت دوستان بودم. انشالله درادامه راه پایدار باشن ولطفا جل وپلاسشونو جمع کنن برن که ما داریم میایم
هورررررررررررررررا
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

صمیمانه تبریک میگم. من خیلی نگرانم اما میبینم شما بعد 105 روز کلیر شدین جدا روحیه ام بهتر میشه. هرچند ما وقتی نداریم اما ما می تونیم حالا نه 105 روز اقلا 10-15 روز آینده طاقت بیاریم.تاخدا چی بخواد
تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، HERMES7 ، Alissa ، pari pariaaa ، S.gh ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba
ديروز خيلي حالم بد بود ولي عوضش امروز انقدر حالم خوبه و پر انرژي كه حد نداره
الهي همتون هميشه خوب و شاد باشيد الهي تو خوشحالي غرق بشيد الهي انقدر دستتون پر باشه كه دل دردمند ديگران رو شاد كنيد
الهي انقدر خدا بهتون بده كه تو راه خير خرج كنيد
الهي هميشه خدا كنارتون باشه و بهترينها رو واسه همه ارزو ميكنم
2نفر
ویزا :
سلام بعد از يه عالمه اعصاب خوردي خبر خوش خيلي ميچسبه ههههههههووووووووووررررررررراااااااااا

(2014-08-27 ساعت 20:04)soli asali نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:56)janatirad نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:50)REZAMBI نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:45)janatirad نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:40)shirin_n نوشته:  مرسي شرط ميبنديم شرط يه شام ايشالا با خانم بچه ها

سر چالوس ، هیمه ، منو باز ...... اینا هم شاهد...... Big Grin Big Grin Big Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، amir_max1985، amohammadi348، azadeh2014، fwone، janatirad، majid0000000000، masoudyara، mizan، mohammad111، pari1392، Shahabm58، shazad، shirin_n، siamzd، siavash877، sinapco، sorooosh، taleghani، مارکوپولو، کیانوش2، پائیز، zar_arian، برسام٤، حلما، 3 کاربر مخفی، 6 مهمان
آقا اگه هیمه جا نداشت میریم پل دنجترهWink

بزن قدش داداش .... Big Grin
من از همین تریبون اعلام میکنم "هرکی با امضاش و حرفاش امید تو دل بقیه بکاره ، بعد کلیر شدنش مهمون من ، هیمه ، پل ، آش کده ، نیلوفر ، هررررر جا خودش حال کنه ، منو باز...." Big Grin Big Grin
چاکریم...

امضای منو جدیدا دیدی ؟ Smile Big Grin

این ستاره هارو از کجا میشه خرید؟ Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، nedaba
هورررررررااااا
تبری ی ی ی ی ی ی ی ی ک به همه ی کلیر شده های امروز و کلیر شده های فردا و پسفردا و......
آخیییییش ش ش بالاخره بعد از مدتها با دل خوش یه پست گذاشتم اینجاBig Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

من یه سوال مهم دارم. من مصاحبم آنکارا بوده و زمان مصاحبه‌ام هم تقریبن نزدیک زمان مصاحبه پارسا و بهنام بوده. الان مشکلی که پیش اومده اینه که من شماره ثابت استان رو دادم. و استان ما یکی دو ماه پیش کدش و کد شهرها همه عوض شده. الان باید چه کار کنم؟
بنظرتون ایمیل هم میزنن؟

تشکر کنندگان: soli asali ، avayebahar ، mizan ، ebi1988 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 09:32)fatimafam نوشته:  دوستان میشه منو راهنمای کنید؟! Sad
به نظر من شما بهتره بيخيال اين ويزا بشين ، البته سخته و همينطور تقلا ميكنيد تا اين يكماهه تموم بشه ولي به نظر نمياد كه شانسي داشته باشيد ، حالا ميتونين هي ايميل بدين و ببينين جوابي ميفرستن يا نه !
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، lida55 ، nedaba ، manamilad ، fatimafam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان