کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
هورااااااااااااااااااااااااااا بهنام مبارکه ! پارسا مبارکه!

[عکس: koh5_aaa.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-27 ساعت 17:53)ibehnam نوشته:  زنگ زدن گفتن تا جمعه ساعت 4 اینجا باش
ایمیل میزنیم تأیید کن که میای یا نه
منم الآن دارم بلیط میگیرم برم
مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتن ...
امیدوارم همتون کلیر شید ، که میشید ...

خيلي خوشحال شدم. من نوشته هاي دوستانو معمولا مي خونم ولي خيلي به اسامي دقت نمي كنم ولي امضاي شما (we will get the visa) هميشه خوشحالم مي كرد. بازم مباركه Smile
كيس نامبر: **٤٩، تعداد افراد كيس: ٣، مصاحبه: ابوظبي w2، وضعيت: AP Sad
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kimfar ، sonyz2 ، spv ، soli asali ، smalijm ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، nedaba ، ibehnam
آااااااخییییییییششششش.....
دلم حاااااال اومد....!!!!
بالاخره چند نفر کلیر شدن ، بالاخره تلسمش شکسته شد....!!!!!
تبریک به همه ی دوستان کلیر شده و بقیه عزیزایی که قراره همین روزا صدای هورا و جیغشونو بشنویم......
ههههووووووووووورررررااااااااااا...........
(درسته کلیر شدم ولی نمیدونید چقد دلم واسه شما به تکونه ، منتظریم بابا...) Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-08-27 ساعت 17:39)p.arsa نوشته:  ههههههههههههههووووورررررررررراااااااااااااااااا کلیر شدممممممممممممم

پارساجان خیلی خوشحال شدم بهت تبریک می گم
لطف می کنی آپدیت هایی که داشتی رو بنویسی، ممنون و با آروزی موفقیت
تشکر کنندگان: janatirad ، spv ، soli asali ، pari pariaaa ، mizan ، مارکوپولو ، S.gh ، pari pari ، nedaba
ما هم اپديت شدييييييم ?
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-08-27 ساعت 19:18)shirin_n نوشته:  ما هم اپديت شدييييييم ?

امضاتو دیدم!!!! رفتنی شدیاااااااااا........ Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، spv ، pari pariaaa ، mizan ، lighter ، مارکوپولو ، pari pari ، nedaba
تبریک به دوستان کلیر شده بهنام و پارسا
ایشالا تو این چند روز همه مهاجرسرایی ها کلیر بشن Smile
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، janatirad ، pari pariaaa ، mizan ، lighter ، مارکوپولو ، S.gh ، pari pari ، hamid_fs3 ، nedaba ، ibehnam
(2014-08-27 ساعت 19:21)janatirad نوشته:  

نگووووووو كه دلم قنج ميره ايشالا البته امروز هر دو اپديت شديم
2نفر
ویزا :
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pariaaa ، mizan ، soli asali ، lighter ، sonyz2 ، sal0811 ، مارکوپولو ، ffrfar ، pari pari ، ebi1988 ، nedaba
دوستانی که کلیر شدن یک ضربی ها نبو دند؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: soli asali ، sonyz2 ، ffrfar ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 17:36)ibehnam نوشته:  [عکس: 23mn679.jpg]

وااااااااااااااااااااااااااااااااای . هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. تبریک میگم بهنام عزیز . SmileSmileSmile
چه خبر خوبیییییییییییییییی هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خداجون. موفق باشین

ایشالا همه هر چه زودتر کلیر میشیم Wink
شمارش معکوس شروع شد دیگه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:3XXX/ فرمهای اولیه: فوریه- / مصاحبه: هفته اول می، انکارا ،کلیرنس، فرم 9 سوالی .cv / آپدیت ها: می،4 جون ،12جون ، 19جون ، 15 جولای، 25 جولای،31 جولای،22 آگوست، 28 آگوست( شاید با ایمیل؟)
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم می‌خندم
آنقدر می‌خندم كه غم از روی رود…!
(2014-08-27 ساعت 19:32)sahar66 نوشته:  دوستانی که کلیر شدن یک ضربی ها نبو دند؟
سلام
نه یک ضربی نبودند ماه جون مصاحبه داشتند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، janatirad ، mizan ، soli asali ، Alissa ، sonyz2 ، sahar66 ، مارکوپولو ، S.gh ، ffrfar ، ebi1988 ، lida55 ، nedaba
(2014-08-27 ساعت 19:28)shirin_n نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:21)janatirad نوشته:  

ایول!! منم آبدیت آخرم دو تایی بود !! آبدیت آخریااااااااااا....... ( حاضرم شرط ببندم Big Grin )
تشکر کنندگان: mizan ، soli asali ، lighter ، sonyz2 ، pari pariaaa ، S.gh ، ffrfar ، pari pari ، ebi1988 ، hamid_fs3 ، nedaba
یه هورای دیگه به افتخار اونهایی که هفته آینده کلیرند! هوراااااااااا

[عکس: phrc_bbbbbbbb.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

(2014-08-27 ساعت 19:36)کیانوش2 نوشته:  یه هورای دیگه به افتخار اونهایی که هفته آینده کلیرند! هوراااااااااا

ماشالا روحیه!!!!! بزن دست قشنگه روووووووو.......
چقد امضات به کلیر شدنت میاداااااا Big Grin Big Grin Big Grin دمت گرم....
(2014-08-27 ساعت 19:35)janatirad نوشته:  
(2014-08-27 ساعت 19:28)shirin_n نوشته:  [quote='janatirad' pid='541824' dateline='1409151075

امضاتو دیدم!!!! رفتنی شدیاااااااااا........ :D

ایول!! منم آبدیت آخرم دو تایی بود !! آبدیت آخریااااااااااا....... ( حاضرم شرط ببندم Big Grin )
[/quote]
مرسي شرط ميبنديم شرط يه شام ايشالا با خانم بچه ها
2نفر
ویزا :
تشکر کنندگان: janatirad ، soli asali ، mizan ، lighter ، ffrfar ، ebi1988 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان