کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-06 ساعت 18:58)aria802 نوشته:  سلام دوستان. از همه دوستانی که دیروز بهم پاسخ دادن ممنونم. همانطور که دیروز شرح حالم را گفتم من امسال برنده شدم با کیس نامبر***5 که 3 نفر هستیم در کیس.امیدوارم خدا خیرتان بده بخاطر تمام راهنمایی هاتون چون از استرسم کم میکنین .من سعی دارم فرمهام را طوری پر کنم که احتمال کلیر خوردن کم بشه یا راهی پیدا کنم زودتر مصاحبه برم !!!!

1- الان سفارت آنکارا برامون درج شده بنظرتون خوبه یا عوضش کنم؟ (بر اساس آمار کلیر شدن یا زودتر کارنت شدن کدام سفارت پیشنهاد میکنین ؟)
2-اگر زبان انگلیسی را برای مصاحبه انتخاب کنم ممکنه در زودتر به مصاحبه رفتن یا یک ضرب ویزا گرفتن تاثیر داشته باشه؟
3- تو فرم DS260 به نظرتون اگر بگم میخوام برم پیش برادرم و آدرس او را به عنوان آدرسی که میخوام گرین کارت بره بدم خوبه یا بد؟ کلیرنس را طولانی نمیکنه؟ بهتره هیچی نرنم این بخش را خالی بگذارم؟

دوست من در مورد سفارت به نظر می رسه که هیچ چیز قابل پیشبینی نیست. هر سفارت معایب و مزایای خودش را داره. مثلا سفارت در ابوظبی شما مستقیما خودتون مدارکتون را به سفارت می برید و مثل سفارت آنکارا لازم نیست که مدارکتون را زودتر پست کنید. یا مثلا تا امسال اینطور بوده که در سفارت ابوظبی خودتون باید به سفارت برید و ویزاتون را بگیرید، در صورتی که برای آنکارا باید یک باجه پستی معرفی کنید که ویزاتون به اون باجه بره و.... میخوام بگم که شرایط هر سفارت فرق می کنه و هرسال هم ممکنه این شرایط تغییر کنه!
در مورد زبان، اگر زبان انگلیسی تون به قول معروف "فلوئنت" نیست، ترجیحا زبان فارسی رو انتخاب کنید. زبان انتخابی در روز مصاحبه، تاثیری در نظر افیسر نداره، اما ممکنه با انتخاب زبان انگلیسی، در پاسخگویی به برخی سئوالات دچار مشکل بشید!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، nedaba ، qeshmi ، peidaye penhan
دوستان سلام.
احتراما به اطلاع میرساند
پروسه کلیرنس به طور جدی استارت خورده ودر حال بررسی است.برای بررسی وضعیت هر کیس بر اساس پارامترهای موجود در پرونده اقدام میشود.زمان به پارامترها بستگی دارد.
بنظر میرسد برای کیسهای زیر 2000 تا دو سه هفته دیگه تکلیف معلوم خواهد شد.تعدادی از کیسها باید از طرف سفارت بررسی و اعلام شوند و تعدادی از آنها هنوز در مرحله ادمین هستند.

بعد از دو سه هفته احتمالا کیسهای تا 4000 بررسی میشند و روال ادامه پیدا خواهد کرد.
مطمئنا تمامی افرادی که تو مرحله کلیرنس هستند ویزا خواهند گرفت.دوستان اصلا نگران نباشید.
حالا صبر کنید و ببینید این اطلاعات درسته یا نه؟

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-05-06 ساعت 17:11)bobo_ir نوشته:  سلام ، من و همسر و فرزندم در اول apr مصاحبه داشتیم، با توجه به لیست جدید کلیری های اعلام شده تقریبا همه 2014AS های اعلام شده مصاحبه شان در oct سال 2013 بوده یعنی 6 ماه زودتر از ما! اگه همین روال بخواد پیش بره ما هم 6 ماه بعد از تاریخ کنونی کلیر میشیم که چون از sept میگذرهحتی اگه لیست پذیرش هم پر نشه، تایمش اکسپایر میشه Sad حسابم درسته یا ... ؟

با سلام
دوست عزیز خشبختانه حساب کتاب شما اشتباه و شما امیدوار باشید چون کلیر شدن دوستانی که مصاحبه هاشون زودتر بیشتر طول میکشه و حتی امکان داره شما از کسانی که خیلی قبل از شما مصاحبه داشتند زودتر کلیر بشید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
كائنات لطفاً دست به كار شيد....
ما منتظر بقيش هستيم... هيچ جا نميريم همينجا هستيم.........
????????
????????
دوستان منظور از اکسپایر مدارک بعد از کلییر شدن فقط مدارک‌ پزشکی‌ و‌ مدیکاله؟ مدرک دیگه ای نیاز به تمدید نداره؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: zepehr ، kage.omid ، soli asali ، nedaba
(2014-05-06 ساعت 18:18)freddyflientstone نوشته:  یه اتفاق باحال ل ل ل رخ داده که قابل بررسی و تفسیرهBig Grin
من جمعه به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و درخواست پیگیری وضعیتمون بعد از 90 روز شدم. روز دو شنبه به من جواب دادند که کیس شما در حال پیگیریه و باید صبر کنید و ما نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه و مرتب سایت رو چک کنید و.... خلاصه همون نامه ی معروف رو برام فرستادند! خیلی هم شیک و مجلسی..
خب حالا جریان چیه؟ اینکه من الان متوجه شدم که توی ایمیلم هیییییییییییییچ چ چ چ مشخصاتی از خودم ارائه نداده بودم!!! نه کیس نامبر، نه اسم، نه تاریخ تولدBig Grin مطلقا یادم رفته بود مشخصاتم رو ضمیمه کنم!!!
حالا سئوال اینه که این عزیزان دل، این دوستان زحمتکش، چگونه فهمیدند من کی هستم و کیس منو بررسی کردند و جواب دادند؟؟؟
به طور واضح به نظر می رسه که یه روبات، فقط بر اساس عنوان نامه، یه پاسخ روتین رو میفرسته! دلیل اینکه بعد از ایمیلم "آپدیت" الکی نخوردم هم همینه! چون اصلا نمی دونستند کی رو باید آپدیت کنند!
یعنی واقعا آفرین به هوش و حواس بنده که ایمیل بدون مشخصات می فرستم و هزار آفرین به پیگیری و دقت نظر دوستان در س ف ا ر تSmile
Smile))))))))))))))))) واییییییییییییییی اینقد خندیدم

واقعا اینا مجشر هستننننن Smile))))))))))))) عاللیییییییی بود Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-05-06 ساعت 19:18)5ina نوشته:  دوستان منظور از اکسپایر مدارک بعد از کلییر شدن فقط مدارک‌ پزشکی‌ و‌ مدیکاله؟ مدرک دیگه ای نیاز به تمدید نداره؟

بله مدیکال و فک کنم اگه توی این مدت ازدواج و طلاقی صورت بگیره
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: 5ina ، zepehr ، behfaza ، H Pier ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 19:24)nasim نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 19:18)5ina نوشته:  دوستان منظور از اکسپایر مدارک بعد از کلییر شدن فقط مدارک‌ پزشکی‌ و‌ مدیکاله؟ مدرک دیگه ای نیاز به تمدید نداره؟

بله مدیکال و فک کنم اگه توی این مدت ازدواج و طلاقی صورت بگیره

هیچ مدرک دیگه ای مورد نیاز نیس‌؟؟ دوستانی که بعده ۶ماه کلییر شدین رفتین راهنمایی کنین لطفا..
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: behfaza ، H Pier ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-06 ساعت 18:18)freddyflientstone نوشته:  یه اتفاق باحال ل ل ل رخ داده که قابل بررسی و تفسیرهBig Grin
من جمعه به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و درخواست پیگیری وضعیتمون بعد از 90 روز شدم. روز دو شنبه به من جواب دادند که کیس شما در حال پیگیریه و باید صبر کنید و ما نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه و مرتب سایت رو چک کنید و.... خلاصه همون نامه ی معروف رو برام فرستادند! خیلی هم شیک و مجلسی..
خب حالا جریان چیه؟ اینکه من الان متوجه شدم که توی ایمیلم هیییییییییییییچ چ چ چ مشخصاتی از خودم ارائه نداده بودم!!! نه کیس نامبر، نه اسم، نه تاریخ تولدBig Grin مطلقا یادم رفته بود مشخصاتم رو ضمیمه کنم!!!
حالا سئوال اینه که این عزیزان دل، این دوستان زحمتکش، چگونه فهمیدند من کی هستم و کیس منو بررسی کردند و جواب دادند؟؟؟
به طور واضح به نظر می رسه که یه روبات، فقط بر اساس عنوان نامه، یه پاسخ روتین رو میفرسته! دلیل اینکه بعد از ایمیلم "آپدیت" الکی نخوردم هم همینه! چون اصلا نمی دونستند کی رو باید آپدیت کنند!
یعنی واقعا آفرین به هوش و حواس بنده که ایمیل بدون مشخصات می فرستم و هزار آفرین به پیگیری و دقت نظر دوستان در س ف ا ر تSmile

اونها احتمالا از آدرس ایمیل شناسایی میکنند لطفا سایت CEAC رو نگاه کن وببین ۶ می آپدیت شدید یا نه ؟ معمولا پس از پاسخ دادن آپدیت می کنند . لطفا به ما هم خبر بده .
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، H Pier ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan ، sophia
(2014-05-06 ساعت 19:53)jnouri نوشته:  

اونها احتمالا از آدرس ایمیل شناسایی میکنند لطفا سایت CEAC رو نگاه کن وببین ۶ می آپدیت شدید یا نه ؟ معمولا پس از پاسخ دادن آپدیت می کنند . لطفا به ما هم خبر بده .
نه همونطوری که نوشتم، آپدیت نشدیم! روی همون 5 مارچ ثابت مونده و من هم کلی ذوق کردم که عجب ب ب ب !!! آپدیت الکی نخوردیم!!!! نگو که جریان چیز دیگه بوده!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، kage.omid ، H Pier ، armin021 ، uranus88 ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
قوربون تمام بچه های گل کلیرنس

دیدم چند بار در مورد ترجمه این علامات سئوال شده بود ترجمه اش را نوشتم

(*) شما باید تمام مدارک ناقص اطلاعات اضافی در برگه قرمز 221 را همراه داشته باشید . ( اطلاعات اضافی که آنها نیاز دارند ولی در پرونده شما ناقص است) کوتاهی در انجام آن بطور چشمگیری در روند ویزای شما تاخیر بوجود خواهد آورد و ممکن است از شما خواسته شود تا مدارک اضافی را در سفر به سفارت ایروان همراه داشته باشید.

(**) تمام افراد خانواده کلیر نشده اند . لطفا با این ایمیل تماس بگیرید IranIVYerevan@state.gov

(#) پردازش اداری پرونده شما تکمیل شده ، اگرچه بعضی از مدارک ممکن است تاریخ انقضاء شان گذشته باشد (مثل مدیکال).
بخش کنسولی ، فهرست مدارکی که شما باید آنها را قبل از ارائه پاسپورت به سفارت برای صدور ویزا همراه داشته باشید را برای شما خواهد فرستاد.

به امید کلیر شدن همگی و جا نماندن حتی یک نفر
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سلام
امسال هم کامپیوتر کی سی سی روز اول ماه می قاطی کرده و طی ای میلی که برام رسیده درحواست کردن برای رویت نتیجه لاتاری 2015 دوباره چک کنند.!!!!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
يعني يه اتفاقي افتاده خيلييييييي جاااالب....
من و همسر آقاي godot دوست دوران كودكي و مدرسه ايم و الان در اين محيط مجازي همديگرو شناختيم.... ??????? چقدر دنيا كوچيكه....
خيلييييييييي خوشحالم دوست عزيزم.... ?????
همسر آقای godot ..دلیل کلیرنس طولانیشون چی بوده؟ یعنی کار دولتی فقط برای ی خانم اینقدر طول میکشه تا کلیر بشه؟
هی وایییییییی من
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: maryam_a ، meisam14 ، kage.omid ، soli asali
(2014-05-06 ساعت 20:48)masuodrh نوشته:  همسر آقای godot ..دلیل کلیرنس طولانیشون چی بوده؟ یعنی کار دولتی فقط برای ی خانم اینقدر طول میکشه تا کلیر بشه؟
هی وایییییییی من

نه.. دوست من و بچه هاي گلشون يضرب گرفتن ويزا رو... همسرشون (آقاي godot) امروز كلير شدن...
تشکر کنندگان: masuodrh ، pari pariaaa ، meisam14 ، H Pier ، soli asali ، anahita 62 ، artam2 ، میما ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان