کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
اقا خدایی دم ایروان گرم تازه اومدم مهاجرسرا باز کردم شوکه شدم خدایا شکرت یعنی موتورو روشن کردن ایشالله همون زودتر تکلسفمون روشن شه
هورااااااااااااااااااCool
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، قصه گو ، miladfr12 ، H Pier ، nedali ، soli asali ، kage.omid ، godot ، ALEX55 ، nasim ، pari pariaaa ، nedaba ، sophia
(2014-05-07 ساعت 00:17)shahryar7021 نوشته:  اقا خدایی دم ایروان گرم تازه اومدم مهاجرسرا باز کردم شوکه شدم خدایا شکرت یعنی موتورو روشن کردن ایشالله همون زودتر تکلسفمون روشن شه

شهریار جون آماده. پرواز بعدی باش که نزدیکهB-)
البته شما پایه خدمتت یکی دو روزی از من بیشتره ::-D
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، sal0811 ، miladfr12 ، soli asali ، meisam14 ، ALEX55 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 00:21)Ramin geologist نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 00:17)shahryar7021 نوشته:  اقا خدایی دم ایروان گرم تازه اومدم مهاجرسرا باز کردم شوکه شدم خدایا شکرت یعنی موتورو روشن کردن ایشالله همون زودتر تکلسفمون روشن شه

شهریار جون آماده. پرواز بعدی باش که نزدیکهB-)
البته شما پایه خدمتت یکی دو روزی از من بیشتره ::-D
عمو رامین اولا که ما کوجیک شماییم بعدش من امادم تازه اگه خدا بخادو با هم همسفر شدیم یه شام مهمون منی داداش
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، miladfr12 ، soli asali ، Ramin geologist ، farshad varaste ، ALEX55 ، nasim ، aaraam ، nedaba ، sophia
(2014-05-06 ساعت 20:00)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 19:53)jnouri نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 18:18)freddyflientstone نوشته:  یه اتفاق باحال ل ل ل رخ داده که قابل بررسی و تفسیرهBig Grin
من جمعه به سفارت ابوظبی ایمیل زدم و درخواست پیگیری وضعیتمون بعد از 90 روز شدم. روز دو شنبه به من جواب دادند که کیس شما در حال پیگیریه و باید صبر کنید و ما نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه و مرتب سایت رو چک کنید و.... خلاصه همون نامه ی معروف رو برام فرستادند! خیلی هم شیک و مجلسی..
خب حالا جریان چیه؟ اینکه من الان متوجه شدم که توی ایمیلم هیییییییییییییچ چ چ چ مشخصاتی از خودم ارائه نداده بودم!!! نه کیس نامبر، نه اسم، نه تاریخ تولدBig Grin مطلقا یادم رفته بود مشخصاتم رو ضمیمه کنم!!!
حالا سئوال اینه که این عزیزان دل، این دوستان زحمتکش، چگونه فهمیدند من کی هستم و کیس منو بررسی کردند و جواب دادند؟؟؟
به طور واضح به نظر می رسه که یه روبات، فقط بر اساس عنوان نامه، یه پاسخ روتین رو میفرسته! دلیل اینکه بعد از ایمیلم "آپدیت" الکی نخوردم هم همینه! چون اصلا نمی دونستند کی رو باید آپدیت کنند!
یعنی واقعا آفرین به هوش و حواس بنده که ایمیل بدون مشخصات می فرستم و هزار آفرین به پیگیری و دقت نظر دوستان در س ف ا ر تSmile

اونها احتمالا از آدرس ایمیل شناسایی میکنند لطفا سایت CEAC رو نگاه کن وببین ۶ می آپدیت شدید یا نه ؟ معمولا پس از پاسخ دادن آپدیت می کنند . لطفا به ما هم خبر بده .
نه همونطوری که نوشتم، آپدیت نشدیم! روی همون 5 مارچ ثابت مونده و من هم کلی ذوق کردم که عجب ب ب ب !!! آپدیت الکی نخوردیم!!!! نگو که جریان چیز دیگه بوده!

منم که گفتم این یه autoreply هست که واسه هرکی ایمیل بزنه میفرستن. اصن نگا نمیکنن چی نوشتی. احتمالا سری بعد من یکم حرف بی ادبی براشون مینویسم ببینم بازم میگن thanks for your inquiry
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
(2014-05-06 ساعت 22:20)امین 13 نوشته:  بچه ها ایروان آپدیت شد و دو تا کیس دیگه اعلام کرده Smile

2014AS1402

2014AS1794

هوراااااااااا
تبريك ميگم به دوستان ايروانيSmile خوشحال شديم حسابي
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
سلام
نمیدونم این آپدیت 24-4-2014 سایت سیس رو دارید یا نه اما آخریشه یه نگاه بندازید

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1934413347
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، soli asali ، meisam14 ، hamid.eng ، قصه گو ، عراقی ، مهدی 2014 ، NIKKI ، nasim ، maryam_a ، nedaba ، KIMIA2005
سلام
چند روزی است که بروزرسانی های صفحات مهاجریرا از سریق ایمیل اعلام نمیشود. آیا این مشکل برای سایر دوستان هم پیش آمده ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، soli asali ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 05:45)saeedshafiee نوشته:  سلام
چند روزی است که بروزرسانی های صفحات مهاجریرا از سریق ایمیل اعلام نمیشود. آیا این مشکل برای سایر دوستان هم پیش آمده ؟

بله
برای منم ایمیل نمیاد دیگه
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، nedaba
بچه ها این رو از صفحه فیس بوک وزارت خارجه کپی کردم
خیلی امیدوار کنندست .. در جواب گفتند که کشورها میتونند بیشتر از 3500 سهمیه داشته باشند...

Ashish Thoker Tamang

For DV 2014 about 6000 nepalese
are notified for further processing
and since the visa limit is only
3500. Ceac data already shows
2800 nepalese upto 7425 case
number, do we now with 12
thousand case number loose
hope of getting second letter or
wait for 3 month still.
Like · May 1 at 12:16pm
U.S. Department of State: Consular Affairs
No country can have more than 3500 dv recipients in any fiscal year.
Edited · Like · May 2 at 7:53pm
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-05-07 ساعت 08:43)کیارش ب. نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 23:17)ماتیتی نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 22:49)ماتیتی نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 21:44)Sam2014 نوشته:  
(2014-05-06 ساعت 21:38)کیارش ب. نوشته:  سلام به همه متخصصین کلیرسنجی Wink
من یه نکته ای رو کشف کردم Big Grin تو این سفارت ها انگار سفارت ابوظبی خیلی راحت تر به کیس های خانوادگی یک ضرب میده !!! درسته؟!!
ولی ایروان همش به مجردا یک ضرب داده؟ به نظرم کیس های خانوادگی که تو ایروان یک ضرب گرفته باشن خیییلی نادرن!!! دوستان موردی سراغ دارن تا ما یه خورده امیدوار بشیم؟!!!
درود بر شما
ما روز 15 اپریل در ابوظبی مصاحبه داشتیم . از شش تا کیس خانوادگی ما و یک کیس دیگه یک ضرب گرفتیم و چهار تا دیگه برگه آبی ..... خانم مجرد بود که یک ضرب گرفت و دیگری برگ آبی.... پس به س ف ا ر ت ربطی نداره بلکه به خود کیس و شرایطش مربوط میشه که البته این سر نهان را نه تو دانی و نه من .

سلام
کیس ما ایروان بود یکنفره مادرم. نداد ویزا را که نداد. تقریبا هیچی هم نپرسیده بود! نفر قبل از ما یک پسر جوان مجرد یکضرب ویزا گرفت. موافقم که بسته به کیس داره مورد بمورد ولی یکمقدار هم به این نتیجه رسیدم که شانس هم دخیله و حساب و کتاب قطعی نداره.Cool

فقط پرسیده بود شغل شما چی بوده؟ معلم. کی استخدام شده؟ کی بازنشسته شدی؟ کدام شهر میرید؟ این شخصی که گفتید چه نسبتی با شما داره؟ آیا اشکالی نداره در مورد شما از ایشون سوال یا تحقیق کنیم؟
درباره تمکن مالی هم هیچی نپرسید.

خب درسته البته کیس ما هم یکم خاصه
برنده اصلی خانمم هست که یکسالی دفتر بیمه داشت و الان کار نمی کنه ، خودم هم معاف برای رتبه کنکور و هم شغل خصوصی یه پسر 4 ساله هم داریم.
نکتش اینجاست که پدر و مادر و خواهر خانمم سیتی زن آمریکان و خواهرش هم اسپانسر مون شده. 5 سال پیش هم خواهر خانمم برای مهاجرت ما اقدام کرده بود که نمی دونم این قضیه باعث رد شدن کیس می شه یا نه!!! کلا پیچیدست Wink خب حالا متخصصین تحلیلشون چیه؟؟؟

البته من متخصص كليرسنجي نيستم ? اما واقعاً كيس شما هيچ نكته منفي نداره حتي مثبت هم هست... چرا اينقدر نگرانيد.. توكل به خدا كنيد و بريد براي مصاحبه... من كسي رو ميشناسم كه خانوادگي اقدام كرده بود و سالها منتظر بود و لاتاري قبول شد و خيلي سريع كارش درست شد..كليرنس هم بخوريد مطمئناً بعد از مدتي ويزا ميگيريد. بسپاريد به خدا...
موفق باشيد ? و به اميد ويزاي يكضرب
[quote='nasim' pid='492485' dateline='1399397487']
Sad بچه ها معذرت ! نمی خوام اینجا فاز منفی بگیره اما چیکار کنم دلم آشووبه خیلی . یعنی این انتظار کی تموم می شه Sad

اگه شما دلتون آشوبه ما با 170 روز انتظار چیکار کنیم؟ روحیه بدید به ما..........Big Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-05-07 ساعت 07:52)Morteza 2014 نوشته:  بچه ها این رو از صفحه FB وزارت خارجه کپی کردم
خیلی امیدوار کنندست .. در جواب گفتند که کشورها میتونند بیشتر از 3500 سهمیه داشته باشند...

Ashish Thoker Tamang

For DV 2014 about 6000 nepalese
are notified for further processing
and since the visa limit is only
3500. Ceac data already shows
2800 nepalese upto 7425 case
number, do we now with 12
thousand case number loose
hope of getting second letter or
wait for 3 month still.
Like · May 1 at 12:16pm
U.S. Department of State: Consular Affairs
No country can have more than 3500 dv recipients in any fiscal year.
Edited · Like · May 2 at 7:53pm

دوست گرامي
چند نكته:
1- اين نوشته ميگه "هيچ كشوري بيش از 3500 ويزاي گوناگوني در يك سال نميگيره"

2- از 6000 قبولي نپاليها تا الان حدودا 2900 نفر كارنت شدن كه 2000 تاشون مصاحبه شدن و 1800 تاشون ويزا گرفتن (كليرنسيهاشون فقط 164 تاست)

3- از 6000 قبولي ايرانيها تا الان حدودا 3080 نفر كارنت شدن كه 2400 تاشون مصاحبه شدن و فقط كمتر از 800 تاشون ويزا گرفتن (كليرنسيها بيش از 1530 نفرن)

به نظر من نگراني ما با نپاليها كاملا متفاوته. بر خلاف اونا ما امسال اصلا نبايد نگران تموم شدن سهميه و رسيدن به سقف 3500تا باشيم حتي كيسهاي بالاي 10000.

نگراني ما فكر ميكنم فقط و فقط كلير شدن باشه.

clear please - please clear ...

خدايا كيس بالايي ها رو زودتر كارنت كن و
همه منتظران درگاه كليرنس علي الخصوص سابقه بالايي ها را هر چه زودتر به لطف و مرحمت خودت به تاپيك اولين سفر به آمريكا منتقل بفرما

آمين يا رب العالمين Big Grin
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
سلام دوستان
من الان ارمنستان هستم. دیروز پاسم رو برای ویزا تحویل سفارت دادم. حالا شماره کیسم را از تو سایت برداشتند خیلی نگرانم این یعنی چی؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، kage.omid ، میما ، قصه گو ، nasim ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-05-07 ساعت 01:35)محبت نوشته:  سلام
نمیدونم این آپدیت 24-4-2014 سایت سیس رو دارید یا نه اما آخریشه یه نگاه بندازید

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1934413347
ممنون از اطلاع رسانیت...طفلی اقا میلاد با کمک دوستاش هر دفعه این اپدیتها رو برامون تفسیر میکرد ولی بعضی از کاربران بقدری از «میلاد» ایراد گرفتن که اونم از کارش پشیمون شد !
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: miladfr12 ، amohammadiazar ، قصه گو ، mahan1331 ، soli asali ، m.ab ، armin021 ، nedaba ، محبت ، sophia ، ماتیتی
تورو خدا یکی جواب منو بده
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nasim ، soli asali ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان