کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-07 ساعت 15:35)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 15:26)miladfr12 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 15:22)pari pariaaa نوشته:  دوستاي عزيزم،براي بار سوم الان آپديت شدم و همسرم هم اينبار آپديت شدBig Grin خداااااااييييياااااااااا.........

خوش به حالتون ما تو فکر ایمیل زدنیم شما خداروشکر بدون ایمیل آپدیت میشیBig Grin

ميلاد جان ميدوني خود من براي پيگيري وضعيتم چندبار ايميل زدم سفارت و هربار يه جواب تكراري شنيدم؟!
زمانش كه برسه مطمئن باش خيلي راحت تر از اون چيزي كه فكرشو ميكني چندبار آپديت ميشي و تموم.
كليرنس خوردن غيرمنتظره ما تو ماه اكتبر (شغل خصوصي و معافيت همسرم)،بزرگترين درس هايي كه بهم داد صبوري، قوي بودن براي مشكلات آتي و توكل به خدا بود.

من دیروز سوال پرسیدم کسی جواب نداد از کسانی که میدونن تجربه دارن یک سوال دارم شاید سوال خیلیا باشه
اگر فرض را براین بزاریم بنده سراپا تقصیر قبل از شش ماه کلیر شدم
ولی بخوام ویزام مدت بیشتری اعتبار داشته باشه برم پیش دکتر و مدیکالمو تجدید کنم راهی داره؟
من میخوام نوامبر امریکا باشم غیر این راه حلی داره که من بتونم ویزام تا اون روز اکسپایر نشه؟
Miladfr12 باتشکرBig GrinWinkCool
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:
زمان خاصی برای آپدیت شدن وجود داره ؟ منظورم روز یا شبه
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو ، miladfr12 ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 16:43)shirin_n نوشته:  بچه ها ديروز كه با ايميل يه اپديت خورديم به كنار امروز هم اپديت شديم و يكي از دوستانمون كه از ١١ فوريه اپديت نشده بود اونم امروز اپديت شد
نكنه اين جمعه كليير بشيم ؟ وايييييييي خدا يعني ميشه در پوست خودم نميگنجم هيجان دارم شديد حس ميكنم يه خبرايي هست
بالاخره انرژي مثبت و توكل به خدا داره جواب ميده
الهي همتون تك تكتون شاد بشيد

شیرینی نون خامه ای فراموش نشود بجای ما یک عدد بزرگش را میل بفرمائید
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-05-07 ساعت 17:49)I2AFSHIN نوشته:  زمان خاصی برای آپدیت شدن وجود داره ؟ منظورم روز یا شبه

اگه شب باشه از آمریکاس اگه روز باشه از سفارت .. کلا همه وقت امکان داره
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، armin021 ، H Pier ، قصه گو ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari
وای خدایا باور کنید اینقدر که این بچه ها ذوق میکنند من هم ذوق زده شدم ، انگار خودم کلیر شدم ، همانطور هم وقتی بعضی ها استرس دیر شدن کلیرشان بالا میره منم دچار تشویش میشم .
عجب دنیائی اینجا ، بابا من قلبم ضعیفه ! رحم کنید .
بیائیم هر چی می تونیم بهم روحیه بدهیم . از الان تا شنبه آماده باشید برای هوار و هورا .
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
دوستان عزيز سلام ؛ ميشه لطف كنيد يه متن بدون ايراد برام بزاريد تا براى سفارت ابوظبى بعد از ١٠٥ روز ارسال كنم شايد فرجى بشه و من هم از آپديت ٢٠ مارچ خلاص شم . لطف ميكنيد .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari
(2014-05-07 ساعت 18:20)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام ؛ ميشه لطف كنيد يه متن بدون ايراد برام بزاريد تا براى سفارت ابوظبى بعد از ١٠٥ روز ارسال كنم شايد فرجى بشه و من هم از آپديت ٢٠ مارچ خلاص شم . لطف ميكنيد .
دوست من، ظاهرا آپدیتهای ایمیلی، با آپدیت نشدن چندان تفاوتی ندارند!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، alitab ، H Pier ، قصه گو ، ALEX55 ، pari pariaaa ، miladfr12 ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 18:33)freddyflientstone نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 18:20)sani1348 نوشته:  دوستان عزيز سلام ؛ ميشه لطف كنيد يه متن بدون ايراد برام بزاريد تا براى سفارت ابوظبى بعد از ١٠٥ روز ارسال كنم شايد فرجى بشه و من هم از آپديت ٢٠ مارچ خلاص شم . لطف ميكنيد .

داداشى حالا محبت كنيد يه متنى بدين ، من ديگه كف كردم خداوكيلى ، به رو خودم نميارم
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، mehdi2014 ، قصه گو ، soli asali ، ALEX55 ، armin021 ، pari pariaaa ، sophia ، miladfr12 ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 19:00)sani1348 نوشته:  

داداشى حالا محبت كنيد يه متنى بدين ، من ديگه كف كردم خداوكيلى ، به رو خودم نميارم
Dear Sir / Madam,
I am one of the selectees of DV lottery 2014. My interview took place on ------------- at U.S. Embassy in ----------. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as more than---------- months that makes me send you this email. Unfortunately after several months there has been no changes in my application status. I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case.
Sincerely yours
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
سلام دوستان برای صدور ویزا آیا همان موقع مصاحبه پول میگیرند و هزینه چقدر هست؟لطفا جوابمو بدید
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو ، ماتیتی ، miladfr12 ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 19:00)sani1348 نوشته:  

سلام
ایمیل بالا رو که زدید فردا این جواب رو دریافت می کنید:
Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

به علاوه یک Update در سایت سیس. موفق باشید.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، nasim ، armin021 ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، قصه گو ، ماتیتی ، miladfr12 ، nedaba
(2014-05-07 ساعت 19:05)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان برای صدور ویزا آیا همان موقع مصاحبه پول میگیرند و هزینه چقدر هست؟لطفا جوابمو بدید

دوست عزیز تنها در ز مان مصاحبه به ازا هر نفر 330 دلار پرداخت می کنید و برای صدور ویزا نیازی به پرداخت هزینه ای نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
با سلام ..خدمت دوستانی که سوال داشتند برای سفارت انکارا بعد از کلیر شدن چه مدارکی مورد نیاز است عرض کنم امروز ایمیلی اومد از طرف سفارت بشرح ذیل:

he may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm and submit his passport, refusal sheet and updated medical report. After his personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage your client to come to our office as soon as possible after seeing his case number to avoid having to initiate another administrative processing.
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، maryam_a ، armin021 ، pari pariaaa ، قصه گو ، sal0811 ، H Pier ، aghaghia ، miladfr12 ، nedaba ، anahita 62 ، Sam2014
(2014-05-07 ساعت 19:51)maryam_a نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:38)soli asali نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:17)mira250 نوشته:  با سلام ..خدمت دوستانی که سوال داشتند برای سفارت انکارا بعد از کلیر شدن چه مدارکی مورد نیاز است عرض کنم امروز ایمیلی اومد از طرف سفارت بشرح ذیل:

he may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm and submit his passport, refusal sheet and updated medical report. After his personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage your client to come to our office as soon as possible after seeing his case number to avoid having to initiate another administrative processing.

کلیر شدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سولي جون!!!!! خودت سبزشون كردي كه... Big Grin

ببین من پستمو پاک میکنم تو هم پاک کن . خوب ؟ صداشو در نیاریا !!!Big Grin
به خدا حواس نمیمونه که روزی 10 تا پیام میاد Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

با اینکه به لحظات خوب قناعت نخواهیم کرد لحظات خوب رو تا امروز میشمارم
می 2013 دیدن قبولی
جون 2013 ارسال مدارک با ایمیل
جون 2013 ایمیل رسیدن مدارک
فبیوری2014 کارنت شدن
یک هفته بعد نامه دوم
گرفتن وقت از دکتر
روز مصاحبه
و بزودی کلیر شدن کیس ....
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان