کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-07 ساعت 19:54)soli asali نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:51)maryam_a نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:38)soli asali نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 19:17)mira250 نوشته:  با سلام ..خدمت دوستانی که سوال داشتند برای سفارت انکارا بعد از کلیر شدن چه مدارکی مورد نیاز است عرض کنم امروز ایمیلی اومد از طرف سفارت بشرح ذیل:

he may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm and submit his passport, refusal sheet and updated medical report. After his personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, his visa packet will be prepared and sent to the applicant. We encourage your client to come to our office as soon as possible after seeing his case number to avoid having to initiate another administrative processing.

کلیر شدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سولي جون!!!!! خودت سبزشون كردي كه... Big Grin

ببین من پستمو پاک میکنم تو هم پاک کن . خوب ؟ صداشو در نیاریا !!!Big Grin
به خدا حواس نمیمونه که روزی 10 تا پیام میاد Smile

يعني بينظير بود اين! کلي شادمون کردين!! Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
Wink
]]]]]
سلام دوست عزیز،
2 تا سوال:
1- برای تمدید مدیکال دوباره باید بریم آزمایشگاه مورد تایید سفارت،آزمایش بدیم و هزینه کنیم؟
2-کارت زرد قبلی کافیه یا بازم باید به پاستور مراجعه کنیم؟

با آرزوی صبر کبیر برای دوستان کلیرنس
تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، pari pariaaa ، soli asali ، armin021 ، miladfr12
(2014-05-07 ساعت 20:23)komboze نوشته:  سلام دوست عزیز،
2 تا سوال:
1- برای تمدید مدیکال دوباره باید بریم آزمایشگاه مورد تایید سفارت،آزمایش بدیم و هزینه کنیم؟

برای ارمنستان همون کپی کارت زرد هم کافی هست ودوباره باید هزینه رو هم داد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، H Pier ، armin021 ، miladfr12 ، nedaba
سلام بچه ها... من امروز سفارت آمریکا تو فرانکفورت مصاحبه داشتم.. سوالات زیادی ازم نپرسید... فقط گفت تا قبل از اینکه بیای آلمان واسه تحصیل یعنی اصلا از کشور خارج نشدی ..گفتم نه.. بعد یه برگه سفید بم داد که توش نوشته اپلیکیشن شما پذیرفته نشده ، به پروسس بیشتر احتیاج داره و گفته که سی وی رو هم بفرست.. بعد از سفارت ایمیل زدن که واسه پروسس بیشتر سی وی، لیست کلیه سفرهات تا 10 سال پیش ، کپی پاسپورتت رو بفرست. داستان چیه? دارم می میرم از استرس.. کسی مید،نه چه خبره?
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، kage.omid ، soli asali ، sophia ، behfaza ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari
(2014-05-07 ساعت 20:50)hamedtrk نوشته:  سلام بچه ها... من امروز سفارت آمریکا تو فرانکفورت مصاحبه داشتم.. سوالات زیادی ازم نپرسید... فقط گفت تا قبل از اینکه بیای آلمان واسه تحصیل یعنی اصلا از کشور خارج نشدی ..گفتم نه.. بعد یه برگه سفید بم داد که توش نوشته اپلیکیشن شما پذیرفته نشده ، به پروسس بیشتر احتیاج داره و گفته که سی وی رو هم بفرست.. بعد از سفارت ایمیل زدن که واسه پروسس بیشتر سی وی، لیست کلیه سفرهات تا 10 سال پیش ، کپی پاسپورتت رو بفرست. داستان چیه? دارم می میرم از استرس.. کسی مید،نه چه خبره?
سلام دوست عزیز
اصلاً نگران نباش چون شما وارد مرحله کلیرنس شدی. این مرحله مرحله ای اداری است که اکثر بچه ها دچارش میشن. اون فرم سی وی رو هم تو اولین فرصت تکمیل کن و بفرست. ایشالله به زودی کلیر میشی و ویزا تومیگیری.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، aghaghia ، farshad varaste ، nasim ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari
سی وی فزم هستش مگه؟ مگه رزوممو نمیخوان؟
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
(2014-05-07 ساعت 20:31)shadi79 نوشته:  
2 تا سوال:

دوست عزیز اگر که در ایروان مصاحبه شدید :
من با لوسی که صحبت کردم برگه سفید A4 واکسن که از دکتر ارمنستانی گرفتین به همراه عکس فقسه سینه باید همراه خودتون ببرین برای تمدید مدیکال. و البته پرسیدم کارت زرد واکسیناسیون چطور؟ که گفتند اون لازم نیست اما اگر دوست داشتید برای اطمینان با خودتون ببرید.
پیروز باشید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-07 ساعت 20:27)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kamranh» عزیزღღღ
خوب بالاخره برای منم نوشت همیشه منتظر بودم ببینم کی پس برای منو می گه مرسی ...Big GrinBig GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تبریک به دوستان کلیر شده..
ولی کمه..آخه با این سرعت اگه پیش برن..کی تموم میش؟؟؟ ابوظبی خوب شروع کرده بود..ولی آخه سه تا همش؟؟؟؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «قصه گو» عزیزღღღ

اينو به فال نيك مي گيرم......هووووووووووورررررررررررااااااااا!!!!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-07 ساعت 21:27)H Pier نوشته:  
2 تا سوال:

من با لوسی که صحبت کردم برگه سفید A4 واکسن که از دکتر ارمنستانی گرفتین به همراه عکس فقسه سینه باید همراه خودتون ببرین برای تمدید مدیکال. و البته پرسیدم کارت زرد واکسیناسیون چطور؟ که گفتند اون لازم نیست اما اگر دوست داشتید برای اطمینان با خودتون ببرید.
پیروز باشید.
سلام
ببخشید این برگه سفید A4 که گفتید، دکتر به خود ما نداد، اونو گذاشت تو پاکت دادیم سفارت. فقط عکس قفسه سینه رو بهمون داد. اصل کارت زرد رو نخواست و کپیش رو گرفت از ما. قضیه برگه سفید A4 چیست؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، H Pier ، nedaba ، miladfr12 ، peidaye penhan
(2014-05-07 ساعت 22:19)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «I2AFSHIN» عزیزღღღ

مرسي قصه گوي عزيز اميدوارم قصه كليرنس همموم پايان خوشي داشته باشه ?
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

(2014-05-07 ساعت 21:11)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «aaraam» عزیزღღღ

واییییییییییییییییییییییییی
مرررررررررررررررررسییییییییییییییییییییییییییییBig GrinBig GrinBig Grin
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، H Pier ، armin021 ، NEURON ، قصه گو ، nedaba ، kage.omid ، miladfr12 ، pari pari ، arashS
(2014-05-07 ساعت 22:37)mehdi2014 نوشته:  
(2014-05-07 ساعت 21:27)H Pier نوشته:  
2 تا سوال:

پیروز باشید.
سلام
ببخشید این برگه سفید A4 که گفتید، دکتر به خود ما نداد، اونو گذاشت تو پاکت دادیم سفارت. فقط عکس قفسه سینه رو بهمون داد. اصل کارت زرد رو نخواست و کپیش رو گرفت از ما. قضیه برگه سفید A4 چیست؟

یک برگه سفید موسوم به برگه واکسیناسیون باید به شما میدادند که در سرزمین موعود برای شما به مانند گواهی میماند در صورتی که به آن احتیاج پیدا کردین و یا اگر از شما خواسته بشه که نمیشه. به عبارتی اطلاعات برگ زرد واکسیناسیون و نامه تیتر آنتی بادی رو داخل برگه A4 سفید درج میکنند.
داخل پاکت مدیکال اطلاعات مربوط به واکسیناسیون شما که برگه اش رو باید میگرفتید و اطلاعات عکس قفسه سینه هستش.
این دفعه اگر رفتید برای تمدید مدیکال با به همراه بردن کارت زرد به علاوه نامه تیتر آنتی بادی البته اگر نامه تیتر آنتی بادی دارین ازشون اون برگه رو بخواین (برگه سفید A4 واکسیناسیون). اگر که هم نمیخواید مدیکال رو تمدید کنید بعید میدونم لازمتون بشه.
مگر در شرایطی در آمریکا لازمتون بشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، armin021 ، nedaba ، miladfr12 ، mehdi2014 ، peidaye penhan ، amin arefi
أجازه بدين يه آمار بگيرم:فقط سياتلي ها دستاشون بالا.....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: poem ، armin021 ، nasim ، kage.omid ، miladfr12 ، exxedus ، H Pier ، مهدی 2014 ، pari pari ، soli asali ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان