کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-16 ساعت 20:29)abbas09 نوشته:  همراه کیس ما تاریخ امروز اپدیت شده حالا نمیدونم که از سفارت بوده یا ام ری کا چون دیروز هم دو نفرمون اپ شدیم کسی امروز نشده

من همون دیروز اپدیت شدم گفتم تمومه
ولی دریغ از امروز اپدیت بی اپدیتCool
تشکر کنندگان: nedali ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، artam2
(2014-05-16 ساعت 19:56)Saeedv13 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 11:11)pari pariaaa نوشته:  خيلي ممنونم .من از هفته ي پيش چون احتمال كلير شدنمونو ميدادم ،كارهامونو رديف كرده بودم .حتي اولين آپديتم كه از ا م ر ي ك ا اومد ،رفتم پاستور براي تكميل واكسن ها كه چيز خاصي هم نبود.
براي همين ،هفته ي پيش با دكتر مكاتبه كرده بودم و براي جمعه اين هفته (امروز) وقت گرفته بودم Smile گفتم نهايت هم نشد كه وقت رو تا قبل جمعه كنسل ميكنم .بلههههههههه،ما از اينجور آدم هاش هستيم Big Grin عصر مديكال دارم ،برگشتم حتما براتون از مراحل كار مينويسم .
خدا حفظت کنه. نمی دونین چقدر کِیف می کنم همچین کاربرایی رو که می بینم. بعله. کِیف می کنم. یعنی لذت بردن هم رو هم رد کردمTongue.
(2014-05-16 ساعت 12:33)Papar_h نوشته:  دوستان ما فرم و رزومه رو فرداى مصاحبه يعنى ١٤ مى فرستاديم به ايميل سفارت ولى نه اپديت خورديم نه جواب ايميل رو دادن. اين طبيعيه؟؟؟ دوستانى كه فرم سوالها و رزومه رو فرستادن چندروز بعد اپديت شدن؟؟؟
نه طبیعی نیست. یه ایمیل بزن ببین CV و جواب سئوالات رو گرفتن یا نه؟
(2014-05-16 ساعت 13:36)ffrfar نوشته:  دوستان وقتی شما به این سایت میرید.دو تا ستونه یکی شماره کیس نامبره ودیگری تاریخ expier ....خب حالا چطور میفهمیم کلیر شدیم یا نه ....لطفا پاسخ بدین مدیران محترم ....آقا saeeidv13...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
یعنی خوشم میاد که تا جواب نگیری ول کن ماجرا نیستی هاBig Grin. حالا چرا این همه منو صدا می کنی؟ اینجا همه متخصص کلیرنس شدن الان. حامد خان درست فرمودند:
(2014-05-16 ساعت 13:44)hamed1286 نوشته:  زمانیکه شماره کیس شما در این سایت نمایش داده بشه یعنی کلیر شدید و تا تاریخی که جلوش نوشته میتونید برید ویزاتونو دریافت کنید.

(2014-05-16 ساعت 19:20)کیارش ب. نوشته:  سلام دوستان
به امید پایان انتظار با خبرای خوب برای هممون
یه سوالی دارم که البته جاش تو این تاپیک نیست ولی چون بچه های اینجا فعالترن مطرحش میکنم
کیس ما 3 نفره که برنده اصلی خانمم هست و مدارک تحصیلیش از جمله دیپلمش و ترجمه کردم ولی برای خودم فوق و لیسانسم ترجمه کردم و دیپلم رو پیدا نکردم!!
آیا برای من هم ارایه دیپلم ضروریه؟
از شما هم خوشم میاد که می دونی اینجا جاش نیست ولی کار خودتو می کنیTongue.

همين الان هر دو اپديت شديم و همچنان از ايميل خبرى نيست Smile
تشکر کنندگان: maryam_a ، amohammadiazar ، alitab ، nedali ، armin021 ، kage.omid ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، nedaba
سلام دوستان منظرسرایی
یه سوال داشتم. اگر بخوایم برای گرفتن ویزای لاتاری بریم آنکارا و لازم باشه که مدیکالم تمدید کنیم به نظر شما برنامه سفر را چطوری باید تنظیم کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: armin021
(2014-05-16 ساعت 19:17)I2AFSHIN نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 16:22)قصه گو نوشته:  دوستان عزيزم من همين الان سابقه دار شدم.خيلي خوشحالم.مثل اون موقع كه ١٨سالم شد و احساس بزرگي كردم!!

تو اين مورد اصلا از سابقه خوشم نمياد?
دم شما گرم ! پس حالا که اینطوره از سر لطف و مرحمت و جهت احترام به درخواست عموسعید مدیر امضای خویش را به صورت افقی در آورید Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، nedaba ، pari pari ، nedali ، قصه گو ، armin021 ، m_nikparvaz ، ffrfar ، farshad varaste
(2014-05-16 ساعت 21:14)montazer2014 نوشته:  سلام دوستان منظرسرایی
یه سوال داشتم. اگر بخوایم برای گرفتن ویزای لاتاری بریم آنکارا و لازم باشه که مدیکالم تمدید کنیم به نظر شما برنامه سفر را چطوری باید تنظیم کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزيز لطفاً به تاپيك سفر به آنكارا مراجعه و سوالتون رو اونجا مطرح كنيد... دوستان مطلع راهنمايي ميكنن..
تشکر کنندگان: reza_top60 ، قصه گو ، armin021 ، nedaba ، B@H@R ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa
اقا من ایمیل هم که میزنم بازم اپدیت نمیشم چرا
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: maryam_a ، reza_top60 ، قصه گو ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، alitab ، nedaba
(2014-05-16 ساعت 22:50)feel نوشته:  اقا من ایمیل هم که میزنم بازم اپدیت نمیشم چرا
من هم به ایروان دو روز پیش ایمیل زدم جواب هم دادند اما آپدیت نشدیم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: maryam_a ، feel ، قصه گو ، armin021 ، kage.omid ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، rezahoorjandi ، nedaba
(2014-05-16 ساعت 22:50)feel نوشته:  اقا من ایمیل هم که میزنم بازم اپدیت نمیشم چرا

جواب ايميلتون رو دادن يا نه؟؟؟ ممكنه چندروز طول بكشه جوابشون!!! هر چند آپديت ايميلي هم كه دلخوشيه فقط...
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، Prometheus ، soli asali ، nedaba
دوستان یه سایت آموزش زبان هست که پیج شون هم توی فیس بوک فعال که برای بچه هایی هست که کانادا و آمریکا هستند.الان سه مجموعه برای آموزش انگلیسی محاوره ایی بیرون دادند که من خریدم و دانلود کردم از دید خودم عالیه.
فقط خواهشا کپی رایت رو رعایت کنید و از انتشار جزوه هاشون پرهیز کنید. چون اونا هم از بچه هایی هستند که مهاجرت کردند و یه زحمتی کشیدند و این موارد رو جمع آوری کردند.

http://www.avaltc.com/downloads
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-05-16 ساعت 22:57)maryam_a نوشته:  

جواب ايميلتون رو دادن يا نه؟؟؟ ممكنه چندروز طول بكشه جوابشون!!! هر چند آپديت ايميلي هم كه دلخوشيه فقط...

نه فقط همون موقع تیدیه رسیدن ایمیل گرفتم همین
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، nedaba ، soli asali ، maryam_a
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «windexpert» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamid_fs3» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NIKKI» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-16 ساعت 23:18)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «batigoal_189» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «windexpert» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)hamid_fs3» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sabor» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NIKKI» عزیزღღღ
ما هم آرزوي روزهاي خوب و خوش برايتان آرزومنديمSmile
CN:2014AS3XXX/Ankara->Yerevan, Status:Clearance
ما هم به صف منتظران ظهور ویزا پیوستیم Sad
بچه هاي گل ايروان ،مراحل تمديد مديكال به شرح زير ميباشد :
١-ايميل زدن به دكتر كريستين/انوش و گرفتن وقت براي تاريخ مورد نظر
٢-مراجعه به پاستور يا هر جاييكه كارت واكسن براتون صادر شده براي تعيين اينكه واكسن هاي شما كامل است يا خير.
در مورد دوستاني كه دكتر كارت زرد رو از آنها گرفته بگم كه همون برگه A4 كه بهتون دادن رو ببريد پاستور نشون بديد و مشكلي پيش نمياد.اگه واكسن جديدي براتون ثبت شد،كپي بگيريد از كارتتون حتما.
٣-عكس قفسه سينه قبلي كه دكتر داده بود بايد تحويل دكتر گردد.
٤- ٣قطعه عكس 4*3 (من همون عكس هايي رو دادم كه سري قبل هم داده بودم و دكتر ايراد نگرفت. امروز متوجه شدم دكتر عكس 5*5 هم قبول نميكنه !!!حتما بايد 4*3 باشه)
٥-تست سل براي بچه ها روزهاي سه شنبه و جمعه در بيمارستان انجام ميگيره(اينم پرسيدم از لوسي طبق درخواست يكي از دوستاي عزيزم)
٦-اصل پاسپورت و كپي پاسپورت براي هر نفر
٧-آماده كردن مبلغ ٤٥هزار درام هزينه پزشكي براي هر نفر

تمديد مديكال خيلي ساده است .اونا پرونده قبلي شما رو گذاشتن كنارشون و ازتون سوال ميكنن كه آيا مورد جديدي به چيزهاي قبلي كه گفتيد مثل ... يا ... اضافه شده ؟دكتر دوباره معاينه نميكنه و فقط قد و وزن و بينايي توسط لوسي تعيين ميشن.در آخر هم بهتون برگه ميدن براي گرفتن عكس قفسه سينه و آزمايش خون .به همين سادگيBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى

به نظرم برای ابوظبی باید از قسمت query خود سایت کنسولگری ابوظبی اقدام فرمایید ,چون این سایت قسمتی داره برای سئوال و جواب .. در این صورت هم جواب میدن هم آپدیت میشوید ..گرچه تاثیر چندانی در تسریع پروسه کلیرنس نداره
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
تشکر کنندگان: hamid.eng ، mahan1331 ، nedaba ، armin021 ، soli asali ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان