کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
باسلام به همه دوستان در سايت ارمنستان كيس نامبر ١٤٠٢ كه دو بار تكرار شده بود يكي از كيس نامبرا خذف شده وجاي ان كيس نامبر ١٧٩٤ اعلام شده كه
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، amirrbco ، soli asali
2014AS1402 دوبار تكرار شده بود يكيش حذف شده وكيس نامبر 2014AS1794 جايگزين شده
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، nedaba ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، 2014winner
(2014-05-16 ساعت 18:41)hamid.13491020 نوشته:  2014AS1402 دوبار تكرار شده بود يكيش حذف شده وكيس نامبر 2014AS1794 جايگزين شده
2014AS1794 قبلا کلیر شده چون من تمامی کیس نامبرهایی را که توی 2 سفارت ایروان و آنکارا کلیر میشنو توی فایل اکسل می نویسم ....Big GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، pari pari ، nedaba ، nedali ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ffrfar ، farshad varaste ، 2014winner
(2014-05-16 ساعت 16:51)byazdani نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 16:44)farazz نوشته:  سایت انکارا همین الان آپدیت شد
دریغ از یک کیس جدید
سلام
دو تا کیس لاتاری اعلام شده. 4438 و 283
مبارکشون باشه
این کیس 4438 هم از قبل کلیر شده بود توی لیست کلیر شده های من هستش پس نتیجه می گیریم فقط 283 را امروز کلیر کرده Sad
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: kage.omid ، farazz ، pari pariaaa ، nedaba ، maryam_a ، meisam14 ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ffrfar ، farshad varaste
دوستان جواب ایمیل من را هم سفارت ارمنستان داد البته به همراه یک خط جدید در انتهای ایمیل
Please wait at least 120 days before sending an email about the case status.
که می گه چرا زودتر از 120 روز ایمیل زدی برو مزاحم نشو ................... حالا می گید چی کارکنم .........
و یک آپدیت خوشگلم خوردم
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: farazz ، pari pariaaa ، reza_top60 ، pari pari ، nedaba ، kage.omid ، maryam_a ، قصه گو ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ffrfar
(2014-05-16 ساعت 18:36)mizan نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:41)Papar_h نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 12:33)Papar_h نوشته:  دوستان ما فرم و رزومه رو فرداى مصاحبه يعنى ١٤ مى فرستاديم به ايميل سفارت ولى نه اپديت خورديم نه جواب ايميل رو دادن. اين طبيعيه؟؟؟ دوستانى كه فرم سوالها و رزومه رو فرستادن چندروز بعد اپديت شدن؟؟؟

يعنى كسى نيست جواب بده؟؟؟؟

دوست عزیز من 7 می فرستادم. 8 می هم ابدیت شدم و ایمیلی هم زدن بابت دریافتش

سلام
شما دوست عزیز حتما دوباره ایمیل بزن و فرم و رزومه را دوباره بفرست آخر ایمیل هم حتما بنویس که به شما اطلاع بدن که ایمیل شما را دریافت کردند.
شما حداقل یک بار باید آپدیت بشی

تا فرم و رزومه شما بدستشون نرسه پرونده شما بررسی نخواهد شد.سریعا اقدام کنید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، Papar_h ، artam2 ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ffrfar ، farshad varaste
سلام دوستان
ما وقتي داشتيم مي رفتيم مصاحبه ptt رو انتخاب كرديم و پرينت اش رو به سفارت داديم.كليرنس خورديم.
حالا وقتي كلير شديم بايد يك بار ديگه ptt انتخاب كنيم يا همون انتخاب اوليه كفايت مي كنه؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-16 ساعت 16:22)قصه گو نوشته:  دوستان عزيزم من همين الان سابقه دار شدم.خيلي خوشحالم.مثل اون موقع كه ١٨سالم شد و احساس بزرگي كردم!!

تو اين مورد اصلا از سابقه خوشم نمياد?
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، kage.omid ، maryam_a ، nedali ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-05-16 ساعت 19:20)کیارش ب. نوشته:  سلام دوستان
به امید پایان انتظار با خبرای خوب برای هممون
یه سوالی دارم که البته جاش تو این تاپیک نیست ولی چون بچه های اینجا فعالترن مطرحش میکنم
کیس ما 3 نفره که برنده اصلی خانمم هست و مدارک تحصیلیش از جمله دیپلمش و ترجمه کردم ولی برای خودم فوق و لیسانسم ترجمه کردم و دیپلم رو پیدا نکردم!!
آیا برای من هم ارایه دیپلم ضروریه؟
آخرین مدرک تحصیلی کفایت میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، armin021 ، soli asali ، pari pariaaa ، 2014winner
(2014-05-16 ساعت 19:33)alimomen نوشته:  
یه سوالی دارم که البته جاش تو این تاپیک نیست ولی چون بچه های اینجا فعالترن مطرحش میکنم
کیس ما 3 نفره که برنده اصلی خانمم هست و مدارک تحصیلیش از جمله دیپلمش و ترجمه کردم ولی برای خودم فوق و لیسانسم ترجمه کردم و دیپلم رو پیدا نکردم!!

توی همین سایت دیدم بعضی وقتها دوستان گفتن که روز مصاحبه دیپلم را حتما خواستن ازشون حتی اگر مدرک تحصیل دانشگاهی ارائه دادن

خودتون بیشتر تحقیق کنید
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: کیارش ب. ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ffrfar ، 2014winner
(2014-05-16 ساعت 19:36)اسفند89 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 19:33)alimomen نوشته:  

توی همین سایت دیدم بعضی وقتها دوستان گفتن که روز مصاحبه دیپلم را حتما خواستن ازشون حتی اگر مدرک تحصیل دانشگاهی ارائه دادن

خودتون بیشتر تحقیق کنید
از ما که نخواستن حالا خودتون هر چی صلاحتونه انجام بدید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: کیارش ب. ، soli asali

سلام دوست عزیز
در مورد کیس ما، از برنده اصلی تمام مدارک تحصیلی شامل دیپلم و مدارک بالاتر رو گرفتن. ولی از همراه هیچ مدرک تحصیلی نگرفتن.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: کیارش ب. ، nedaba ، meisam14 ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، farshad varaste ، 2014winner
این تاپیک کلیرنس هستدرخواست میکنم دوستان این بحث و پایان بدید و اون دوستمون هم لطف کنه به تاپیک مدارک مورد نیاز مراجعه کنه
ممنون
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، قصه گو ، nedaba ، sal0811 ، feel ، nedali ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، mehrdad pharm
(2014-05-16 ساعت 11:11)pari pariaaa نوشته:  خيلي ممنونم .من از هفته ي پيش چون احتمال كلير شدنمونو ميدادم ،كارهامونو رديف كرده بودم .حتي اولين آپديتم كه از ا م ر ي ك ا اومد ،رفتم پاستور براي تكميل واكسن ها كه چيز خاصي هم نبود.
براي همين ،هفته ي پيش با دكتر مكاتبه كرده بودم و براي جمعه اين هفته (امروز) وقت گرفته بودم Smile گفتم نهايت هم نشد كه وقت رو تا قبل جمعه كنسل ميكنم .بلههههههههه،ما از اينجور آدم هاش هستيم Big Grin عصر مديكال دارم ،برگشتم حتما براتون از مراحل كار مينويسم .
خدا حفظت کنه. نمی دونین چقدر کِیف می کنم همچین کاربرایی رو که می بینم. بعله. کِیف می کنم. یعنی لذت بردن هم رو هم رد کردمTongue.
(2014-05-16 ساعت 12:33)Papar_h نوشته:  دوستان ما فرم و رزومه رو فرداى مصاحبه يعنى ١٤ مى فرستاديم به ايميل سفارت ولى نه اپديت خورديم نه جواب ايميل رو دادن. اين طبيعيه؟؟؟ دوستانى كه فرم سوالها و رزومه رو فرستادن چندروز بعد اپديت شدن؟؟؟
نه طبیعی نیست. یه ایمیل بزن ببین CV و جواب سئوالات رو گرفتن یا نه؟
(2014-05-16 ساعت 13:36)ffrfar نوشته:  دوستان وقتی شما به این سایت میرید.دو تا ستونه یکی شماره کیس نامبره ودیگری تاریخ expier ....خب حالا چطور میفهمیم کلیر شدیم یا نه ....لطفا پاسخ بدین مدیران محترم ....آقا saeeidv13...
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
یعنی خوشم میاد که تا جواب نگیری ول کن ماجرا نیستی هاBig Grin. حالا چرا این همه منو صدا می کنی؟ اینجا همه متخصص کلیرنس شدن الان. حامد خان درست فرمودند:
(2014-05-16 ساعت 13:44)hamed1286 نوشته:  زمانیکه شماره کیس شما در این سایت نمایش داده بشه یعنی کلیر شدید و تا تاریخی که جلوش نوشته میتونید برید ویزاتونو دریافت کنید.

از شما هم خوشم میاد که می دونی اینجا جاش نیست ولی کار خودتو می کنیTongue.
همراه کیس ما تاریخ امروز اپدیت شده حالا نمیدونم که از سفارت بوده یا ام ری کا چون دیروز هم دو نفرمون اپ شدیم کسی امروز نشده
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: minoo hashemi ، artam2 ، pari pari ، alitab ، nedaba ، feel ، nedali ، kage.omid ، H Pier ، soli asali ، pari pariaaa ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان