کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-02 ساعت 01:09)PAYAM1055 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 00:59)moqadam نوشته:  دوستان خوب مهاجرسرایی
من تو سایت ابوظبی گفته بیا ویزاتو بگیر اما تو سایت سیس هنوز کلیر نشدم
باید برم ابوظبی یا فعلا صبر کنم؟

[font=Times New Roman]مبارک باشه
[/font][font=Tahoma]سایت سیس بعد از گرفتن ویزا ها تغییر میکنه
[/font]
آخه کیس اصلی رو که از اول نوشته بود ready
پس برای من که کلیر شدم چرا اینو نمینویسه؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: farshadm999 ، miladfr12 ، قصه گو ، mahan1331 ، reza 123 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-02 ساعت 01:46)moqadam نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 01:09)PAYAM1055 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 00:59)moqadam نوشته:  دوستان خوب مهاجرسرایی
من تو سایت ابوظبی گفته بیا ویزاتو بگیر اما تو سایت سیس هنوز کلیر نشدم
باید برم ابوظبی یا فعلا صبر کنم؟

[font=Times New Roman]مبارک باشه
[/font][font=Tahoma]سایت سیس بعد از گرفتن ویزا ها تغییر میکنه
[/font]
آخه کیس اصلی رو که از اول نوشته بود ready
پس برای من که کلیر شدم چرا اینو نمینویسه؟
دوستم گیر دادیا برو ویزا رو بگیر حالشو‌ ببر دوست من. وقتی‌ کلیر شدی یعنی‌ شدی. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: sophia ، miladfr12 ، arashS ، farshad varaste ، قصه گو ، mehdi2014 ، mahan1331 ، pari pari ، farid1364 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-02 ساعت 01:43)armin021 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 01:12)shohreh63 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر
باید بگم هیچ نگران نباشید من یقین دارم به همه امسال ویزا میرسه و دوستانی که دیرتر مصاحبه رفتن کلیرنس کوتاه تری دارن و عوضش مدیکال مجدد و هزینه اضافی ندارن
یه نکته مهم را هم میخوام به کسایی که کلیر نشدن بگم
در تاریخ 29 می همسر بنده آپدیت شد ولی من نشدم ولی در کمال ناباوری هردو کلیر شدیم درصورتی که ما فکرمیکردیم بااااید هردو نفر باهم بار آخر آپدیت بشن ماهم به سفارت ایمیل زدیم و امروز جواب دادن که هردو ویزا آمادست گفتم شاید برای بقیه دوستان مورد مشابه پیش بیاد بهتره که بدونن
دوتا سوالم داشتم که نمیدونم درسته اینجا بپرسم یه نه
اول اینکه ما اگ پاسمون را یک شنبه بدیم سفارت آیا تا چهار شنبه میدن؟آخه ما پرواز برگشتمون 2 بعدازظهر 5 شنبه هست. یا اینکه میتونیم صبح 5 شنبه پس بگیریم پاسامونا؟
دوم اینکه برا تمدید مدیکال باید آنفولانزا بزنیم دوباره یا نه؟

تشکر دوست عزیز، مبارک باشه
شما اگه پاسها رو یکشنبه تحویل بدین، پنجشنبه ساعت ۱:۳۰ ظهر فکر کنم تحویل میدن و یقینا به پرواز نخواهید رسید!
البته اطلاعات ناقص من اینو میگه.
راجع به آنفولانزا هم بهترین مرجع انستیتو پاستور ه و بس!
پیروز باشید
ما متاسفاته بلیط چارتر گرفتیم یعنی امکانش نیست که از آفیسر با نشون دادن بلیط برگشت تفاضا کنیم صبح 5 شنبه تحویل بدن؟ فکرکنم اشتباه بزرگی کردیم Big Grin
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، nedaba
دوستان یه سوالی‌ برام پیش اومده ، عمو سعید که رفت، اقاقیا هم که نیست ، الان سایت مدیر نداره یعنی‌؟ کلا کی‌ قراره این تاپیک رو قفل کنه؟

کی‌ راهنمایی میده؟

عمو سعید که خیلی‌ جاش خالیه.
خوشحالم.
(2014-06-01 ساعت 22:03)موج نوشته:  درود بر همه همراهان .من تازه عضو شدم اما از اطلاعات این بخش فراوان بهره گرفتم.من 21 آپریل مصاحبه داشتم تعداد3نفر من و فرزندم ویزا گرفتیم همسرم کلیرنس شد.22 آپریل آپدیت وبعد از ایمیل آپدیت دومی 27 می. سوالم اینه چند بار باید آپدیت بشیم تا جواب نهایی؟الان 6 هفته گذشته فکر میکنید چقدر طول میکشه؟ سفارت ابوظبی . علت معافیت-کار دولتی.

سلام همراه گرامی
تعداد مشخصی نداره بعضی‌ها مثل faraz نه (9) بار آپدیت شدن بعد کلیر و خیلی‌های دیگه هم بدون آپدیت (یکی ‌دوتا درروزهای آخر) کلیر شدن.
انشاالله که همسرتون هم هرچه زودتر کلیر می‌شن.

(2014-06-01 ساعت 22:13)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:06)me_u نوشته:  سلام.
میشه بپرسم چه خبره؟؟؟؟؟
چرا مدیران دارن استعفا میدن و میرن
از یک مدیر خیلی بعیده که تو این لحظات از این تصمیمها بگیره!!!
عمو سعید و اقاقیای عزیز
من نمیدونم دلیل اینکه به این تصمیم گیری رسیدید چیه ولی به نمایندگی از همه دوستان منتظر و امیدوار به انرژی مثبت شما بزرگواران درخواست میکنم در تصمیمتون تجدید نظر کنید.

این یک درخواست است و دستور نیست.شمادر تصمیم گیری کاملا مختار هستید ولی تو این شرایط نیاز ما به شما خیلی زیاده.از این زاویه به موضوع نگاه کنید.
در هر صورت من خاک پای شما دو بزرگوار هستم و اینو بدونید کسانیکه بدون هیچ چشمداشتی برای دیگران وقت میزارن و انرژی مثبت میدن و راهنمائی میکنند قابل احترامند.
همیشه خدا نگهدار و نگهبانشونه و در شرایط خاص کمکشون میکنه
ارادتمند شما

سرافراز باشید.مثل سرو

خیلی حیفه افراد با تجربه و دلسوز در این لحظه ها خدا حافظی کنند. با شما موافقم. منتظر که بودیم ولی منتظر برگشت شما ها هم هستیم.

بله من هم به نوبه خودم از مدیران فعلی خواهش می‌کنم پادرمیونی کنن عموسعید و اقاقیا به کانون گرم خانواده مهاجرسرا برگردند.
(2014-06-02 ساعت 01:44)sani1348 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 01:35)moqadam نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 00:44)pari pari نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 21:10)مهدی 2014 نوشته:  ما واقعا ديگه داريم نا اميد مي شيم، نه آپديتي نه كليري...

منم مثل شمام اقا مهدى. ولى بهتره نا اميد نباشيم. ايشالا ب زودى كليير ميشيم

همین امروز فردا نوبت شماست
ایمیل فرستادید؟

بخدا به دل منم افتاده نوبت شماست ، حالا ببين

سلام همراهان گرامی مهدی 2014، pari par و sjb انشاالله به زودی نوبت شما می‌شه. هنوز زوده برای ناامیدی انشاالله تو همین یکی دو هفته دیگه با freddyflientstone و farshadm999 و me_u و قصه گو ( ایشاالله زودتر امتحان بچه‌ها تموم شه) و خودم Tongue یه هواپیما چارتر می‌کنیم می‌ریم واسه ویزا.
شمارو گذاشتن با ما تبلا که تنها نباشیم WinkWinkWinkSmileSmileSmile
برای برگشت عمو سعید و اقاقیا عزیز فقط دکمه تبریک و تشکر را فشار بدید. چیزی ننویسید لطفا. شاید اثر کنه و برگردند. آخرین تلاش.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
(2014-06-02 ساعت 05:08)arashS نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:03)موج نوشته:  درود بر همه همراهان .من تازه عضو شدم اما از اطلاعات این بخش فراوان بهره گرفتم.من 21 آپریل مصاحبه داشتم تعداد3نفر من و فرزندم ویزا گرفتیم همسرم کلیرنس شد.22 آپریل آپدیت وبعد از ایمیل آپدیت دومی 27 می. سوالم اینه چند بار باید آپدیت بشیم تا جواب نهایی؟الان 6 هفته گذشته فکر میکنید چقدر طول میکشه؟ سفارت ابوظبی . علت معافیت-کار دولتی.

سلام همراه گرامی
تعداد مشخصی نداره بعضی‌ها مثل faraz نه (9) بار آپدیت شدن بعد کلیر و خیلی‌های دیگه هم بدون آپدیت (یکی ‌دوتا درروزهای آخر) کلیر شدن.
انشاالله که همسرتون هم هرچه زودتر کلیر می‌شن.

(2014-06-01 ساعت 22:13)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 22:06)me_u نوشته:  سلام.
میشه بپرسم چه خبره؟؟؟؟؟
چرا مدیران دارن استعفا میدن و میرن
از یک مدیر خیلی بعیده که تو این لحظات از این تصمیمها بگیره!!!
عمو سعید و اقاقیای عزیز
من نمیدونم دلیل اینکه به این تصمیم گیری رسیدید چیه ولی به نمایندگی از همه دوستان منتظر و امیدوار به انرژی مثبت شما بزرگواران درخواست میکنم در تصمیمتون تجدید نظر کنید.

این یک درخواست است و دستور نیست.شمادر تصمیم گیری کاملا مختار هستید ولی تو این شرایط نیاز ما به شما خیلی زیاده.از این زاویه به موضوع نگاه کنید.
در هر صورت من خاک پای شما دو بزرگوار هستم و اینو بدونید کسانیکه بدون هیچ چشمداشتی برای دیگران وقت میزارن و انرژی مثبت میدن و راهنمائی میکنند قابل احترامند.
همیشه خدا نگهدار و نگهبانشونه و در شرایط خاص کمکشون میکنه
ارادتمند شما

سرافراز باشید.مثل سرو

خیلی حیفه افراد با تجربه و دلسوز در این لحظه ها خدا حافظی کنند. با شما موافقم. منتظر که بودیم ولی منتظر برگشت شما ها هم هستیم.

بله من هم به نوبه خودم از مدیران فعلی خواهش می‌کنم پادرمیونی کنن عموسعید و اقاقیا به کانون گرم خانواده مهاجرسرا برگردند.

سلام
عمو سعید جون و اقاقیای عزیز خواهش میکنم برگردین. چی شد یهو اینجا؟Sad
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام صبحتون آناناسی Smileمن یه سوال دارم اینایی که 3و4و5 صبح اینجا مطلب مینویسن کی میخوابن برام عجیب آخه البته همه جا شیفت شب لازم ولی جون من جواب بدیدBig GrinTongueTongueTongue
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
دوستان عزیزان خواهشا کسانی که کلیر شدن زودتر سریعتر برن ویزاشونو بگیرند باور کنید تاخیر شما خیانت به دوستاتون که منتظرن و یا ماههای اخر میرن سفارت . ویزاهایی که شما نمیگریدتو یک ماه میرسه به یه کشور دیگه سال 2013 یادتون بیاد که چقدر بچه های اینجا چه بلایی سرشون امد
خواهش میکنم بلاخره شما باید این خرج انجام بدید چرا انقدر تاخیر میکنید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
(2014-06-02 ساعت 07:56)shilan نوشته:  سلام صبحتون آناناسی Smileمن یه سوال دارم اینایی که 3و4و5 صبح اینجا مطلب مینویسن کی میخوابن برام عجیب آخه البته همه جا شیفت شب لازم ولی جون من جواب بدیدBig GrinTongueTongueTongue

یا خواب ندارن یا کشور دیگه ای به غیر از ایران هستند.Tongue Smile Tongue
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: shilan ، mahan1331 ، Ramin geologist ، mehdi2014 ، قصه گو ، pari pari ، farid1364 ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-02 ساعت 00:40)lida55 نوشته:  دوستان یک سر به تاپیک های دیگه بزنین سوالها رو جواب بدین هنوز چند ساعت از رفتن اقاقیای عزیز نگذشته همه چی بهم ریخته و سوالهای زیادی بی جواب موندن من از 2015 ها خبر ندارم ولی یادتون باشه خودمون که عضو شدیم چقدر از سایت کمک گرفتیم

سلام دوست من . من الان یه سر رفتم تاپیک 2015 اون تاپیکا همه رو یه نیگا انداختم والا از پارسال ما بهتر بود حتی یه سوال بی جوابم نبود حالا اغراق نکنم بهتره ولی واقعا اونجا فک کنم از همکلاسای خودشون یکی دونفر جواب همه رو میدن خدا رو شکر اوضاشون خوب تازه ثبت نامشون اینترنتی شده دیگه مشکل پست و پرینت و اینا رم ندارن

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
یه سواال میگم من یادم ما یه تاپیک نظر سنجی داشتیم شماره کیس نامبرا توش بود که تراکم شماره کیسا رو نشون میداد الان هر چی گشتم نبود رفتم 2015 رو دیدم یادم افتاد اگه کسی لینکش رو مییدونه بذاره لطفا

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-06-02 ساعت 08:32)shilan نوشته:  یه سواال میگم من یادم ما یه تاپیک نظر سنجی داشتیم شماره کیس نامبرا توش بود که تراکم شماره کیسا رو نشون میداد الان هر چی گشتم نبود رفتم 2015 رو دیدم یادم افتاد اگه کسی لینکش رو مییدونه بذاره لطفا

شیلان جان ضمن صبح بخیر

http://www.mohajersara.com/thread-6666.html
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
ما هم وارد باشگاه 200 روزه ها شدیم، چه حس وحشتناکیSad
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان