موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سر به تاپیک های دیگه بزنین سوالها رو جواب بدین هنوز چند ساعت از رفتن اقاقیای عزیز نگذشته همه چی بهم ریخته و سوالهای زیادی بی جواب موندن من از 2015 ها خبر ندارم ولی یادتون باشه خودمون که عضو شدیم چقدر از سایت کمک گرفتیم
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-02 ساعت 00:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-02 ساعت 00:59 توسط moqadam.)
دوستان خوب مهاجرسرایی
من تو سایت ابوظبی گفته بیا ویزاتو بگیر اما تو سایت سیس هنوز کلیر نشدم
باید برم ابوظبی یا فعلا صبر کنم؟
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-06-02 ساعت 00:59)moqadam نوشته: دوستان خوب مهاجرسرایی
سيس رو ولش كن،سفارت قبولش نداره
برو عزيزم انشالله با دست پر برگردي
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 00:59)moqadam نوشته: دوستان خوب مهاجرسرایی
تو سایت سیس چیزی نمیگه
فقط آپدیت و نشون میده
بعد از اینکه ویزاتون زده بشه سایت سیس ایشود میشی
سایت سفارت مهمه
شما سریع برو برادر
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان منتظر
باید بگم هیچ نگران نباشید من یقین دارم به همه امسال ویزا میرسه و دوستانی که دیرتر مصاحبه رفتن کلیرنس کوتاه تری دارن و عوضش مدیکال مجدد و هزینه اضافی ندارن
یه نکته مهم را هم میخوام به کسایی که کلیر نشدن بگم
در تاریخ 29 می همسر بنده آپدیت شد ولی من نشدم ولی در کمال ناباوری هردو کلیر شدیم درصورتی که ما فکرمیکردیم بااااید هردو نفر باهم بار آخر آپدیت بشن ماهم به سفارت ایمیل زدیم و امروز جواب دادن که هردو ویزا آمادست گفتم شاید برای بقیه دوستان مورد مشابه پیش بیاد بهتره که بدونن
دوتا سوالم داشتم که نمیدونم درسته اینجا بپرسم یه نه
اول اینکه ما اگ پاسمون را یک شنبه بدیم سفارت آیا تا چهار شنبه میدن؟آخه ما پرواز برگشتمون 2 بعدازظهر 5 شنبه هست. یا اینکه میتونیم صبح 5 شنبه پس بگیریم پاسامونا؟
دوم اینکه برا تمدید مدیکال باید آنفولانزا بزنیم دوباره یا نه؟
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا 
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-02 ساعت 01:12)shohreh63 نوشته: سلام به همه دوستان منتظر
باید بگم هیچ نگران نباشید من یقین دارم به همه امسال ویزا میرسه و دوستانی که دیرتر مصاحبه رفتن کلیرنس کوتاه تری دارن و عوضش مدیکال مجدد و هزینه اضافی ندارن
یه نکته مهم را هم میخوام به کسایی که کلیر نشدن بگم
در تاریخ 29 می همسر بنده آپدیت شد ولی من نشدم ولی در کمال ناباوری هردو کلیر شدیم درصورتی که ما فکرمیکردیم بااااید هردو نفر باهم بار آخر آپدیت بشن ماهم به سفارت ایمیل زدیم و امروز جواب دادن که هردو ویزا آمادست گفتم شاید برای بقیه دوستان مورد مشابه پیش بیاد بهتره که بدونن
دوتا سوالم داشتم که نمیدونم درسته اینجا بپرسم یه نه
اول اینکه ما اگ پاسمون را یک شنبه بدیم سفارت آیا تا چهار شنبه میدن؟آخه ما پرواز برگشتمون 2 بعدازظهر 5 شنبه هست. یا اینکه میتونیم صبح 5 شنبه پس بگیریم پاسامونا؟
دوم اینکه برا تمدید مدیکال باید آنفولانزا بزنیم دوباره یا نه؟
تشکر دوست عزیز، مبارک باشه
شما اگه پاسها رو یکشنبه تحویل بدین، پنجشنبه ساعت ۱:۳۰ ظهر فکر کنم تحویل میدن و یقینا به پرواز نخواهید رسید!
البته اطلاعات ناقص من اینو میگه.
راجع به آنفولانزا هم بهترین مرجع انستیتو پاستور ه و بس!
پیروز باشید
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.