کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 12:45)soli asali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 12:34)morteza88 نوشته:  عسلي جان uncledoc و remgre رو كه چند روزي هست از ابوظبي كلير شدن سبز بفرما...

چه تاریخی کلیر شدند ؟

3 يا 4 روز پيش ، خودشون اومدن تو سايت اعلام كردند ، اگه خواستي صفحه رو اعلام كنم بايستي 10 صفحه اي رو دوباره بخونم Big Grin
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، قصه گو ، mohamad92 ، mehdi2014 ، pari pari ، ghasoo ، uncledoc ، nedaba ، reasonable
دوستان عزیز کلییر شده اول تبریک بعدم یه سوال دارم
تو اون نامه ای که اعلام می کنن کلییر شدیم و برای گرفتن ویزا اقدام کنیم با اینکه من قبل از 6 ماه کلییر شدم نوشته نیاز هست مجدد مدیکال انجام بدم این مساله برای همه هست ؟ آخه قبلا بعد از 6 ماه اونم تو ترکیه و ارمنستان اینطور بود!
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، pari pari ، ghasoo ، nedaba ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 12:49)alimomenn نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی و عرض مغدرت بابت مسایلی که پیش اومد(با وجودیکه خدایی ذره ای مقصر نبودم) ناظم عزیز تشخیص دادن که ایدی قبلی چند روز محروم باشه که من به نظر ایشون احترام میذارم(به قول معروف از در کردنمون بیرون از پنجره اومدیم تو) خب میخایم شمارش امروز رو شروع کنیم و روحیه بگیریم و کلیه مسایل رو فراموش کنیم
آماده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داش قوي باش، اين نيز بگذرد...
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

دوستان الان خیلی از این سایت مهاجر سرا داره خوشم میاد ... شما نگاه کنید دوستانی که مدیر این سایت هستن باید زمان گرانقدرشونو بزارن بیان تایپیک های نادرست دوستانی را پاک کنن که از اصل ماهیت مهاجرسرا خبر ندارن ... امیدوارم دیگه همچین اتفاقاتی نیوفته و از همین جا از تمامی دوستانی که در پیشبرد این سایت کمک می کنند تشکر و قدرانی می کنم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-06-03 ساعت 13:02)uswinner نوشته:  اولین برنده خوشبخت امروز از ابوظبی

2014as128

همگی بیاید وسط امروز میخایم شادی کنیم
ما منتظریم به این راحتیم رتبه نمیدیم

ای خسیس بازی مزه میده
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shahryar7021 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، mehdi2014 ، pari pari ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 12:39)farshad varaste نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 12:28)farnama نوشته:  سلام دوستان
ما 29 می کلیر شدیم
یه هفته ی دیگه میریم ابوظبی.2 جولای دوباره هر 3 نفر اپدیت شدن.جرا؟
همگانی نبوده؟
درسته همه اعضا کیس ما هم دیروز آپدیت شدن

ما هم همين طور
يعني دوباره همگاني بوده؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shahryar7021 ، قصه گو ، sksara ، pari pari ، artam2 ، ghasoo ، soli asali ، nedaba ، reasonable
ما دیروز و امروز از آنکارا آپدیت شدیم . پاییز جان پوپک جان کجایین داریم همسفر میشیم هاااااااااااااااا Big Grin
**2014AS11/تعداد:2 نفر/تاریخ مصاحبه:18 دسامبر-آنکارا /ویزا :کلیر 27 june بعد از 191 روز انتظار - ورود به امریکا 2014 Sep 20 لاس و گاس
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آپدیت ها : 19-30دسامبر - 16-17-23-24 ژانویه - 11 فوریه - 28 مارچ با ایمیل - 2-3-4-5 - 12-23-24-26 JUNE
اخ جون خیلی خوشحالم که تاپیک باز شد. درسته که ممکنه هرکدوم از ما بدون این تاپیک هم بتونیم بالاخره یه جوری گلیم خودمون از آب بیرون بکشیم، اما چیزی که اینجا رو ارزشمند می کنه هم دلی ها و در کنار هم بودنه + راهنماییها و تبادل اطلاعات. امیدوارم که همه ی ما ( و اول از همه خودم) بتونیم توی شرایط خاص خودمونو کنترل کنیم.
به امید کلیر شدن همه
شاد باشید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

من که کاملا نااميد شدم , نه آپديت ميشم , نه هيچي, بعد از ١٨٠ روز هيچ خبري نيست !!!! شده کسي بدوم آپديت با يه بار آپديت کلير هم بشه ؟ يا حتما بايد چند تا آپديت پشت سر هم باشه؟SadSadSad
2014AS00002xxx
(2014-06-03 ساعت 12:49)alimomenn نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی و عرض مغدرت بابت مسایلی که پیش اومد(با وجودیکه خدایی ذره ای مقصر نبودم) ناظم عزیز تشخیص دادن که ایدی قبلی چند روز محروم باشه که من به نظر ایشون احترام میذارم(به قول معروف از در کردنمون بیرون از پنجره اومدیم تو) خب میخایم شمارش امروز رو شروع کنیم و روحیه بگیریم و کلیه مسایل رو فراموش کنیم
آماده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوش اومدی برادر، این روزا میگذره. خاطراتش می مونه و امید به اینکه پایان این راه برای همه مون با خیر و برکت باشه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-03 ساعت 13:19)sophia نوشته:  من که کاملا نااميد شدم , نه آپديت ميشم , نه هيچي, بعد از ١٨٠ روز هيچ خبري نيست !!!! شده کسي بدوم آپديت با يه بار آپديت کلير هم بشه ؟ يا حتما بايد چند تا آپديت پشت سر هم باشه؟SadSadSad

ميشه. حتي بعضيها بدون آپديت كلير شدن. به نظر من اگه تا حالا ايميل نفرستادين بهشون يه ايميل بزنيد بد نيست
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
7 كاربرمخفي،. مثلاً نميدونيم كيا هستند!!!
سلام.دلمون واسه حضورتون تنگ شده،تا اسم شما رو پايين پست هامون نبينيم،حالمون خوب نميشه.
اينجا جاي گذشت كردنه،شما هم اگر صلاح ميدونيد گذشت كنيد و آب به آسياب دشمن نريزيد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
نمیدونم چرا به یاد این ترانه افتادم ، ولی فکر می کنم با حال و هوای این روزهای ما خیلی سازگاره:
با هم پشت ما کوهه
نمی افتیم
نمی بازیم
این آواز نمی میره
تا وقتی که هم آوازیم
با هم پشت ما کوهه...

با اجازه مدیران، اینم لینکش برای اینکه کمی انرژی بگیریم و حال و هوامون عوض بشه
https://www.youtube.com/watch?v=63DpZ2QV1u4

پس چرا از کلیری های دیروز انکارا کسی اعلام نمیکنه تا توی منتظر سرا سبز بشه یه کمکی بکنین به این جدول منتظر سرا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
(2014-06-03 ساعت 13:19)sophia نوشته:  من که کاملا نااميد شدم , نه آپديت ميشم , نه هيچي, بعد از ١٨٠ روز هيچ خبري نيست !!!! شده کسي بدوم آپديت با يه بار آپديت کلير هم بشه ؟ يا حتما بايد چند تا آپديت پشت سر هم باشه؟SadSadSad

نگران نباشيد
ما فقط با يك اپديت و دو روز بعد از اولين آپديت كلير شديم
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان