کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان عزیزم کسی از ایروان آپدیت شده؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: miladfr12 ، mehdi2014 ، H Pier ، ghasoo ، soli asali ، armin021 ، nedaba ، pari pariaaa
حالا شما هنوز كلير نشديد و داريد آپديت ميشيد،ما چي بگيم كه ceac تازه يادمون افتاده ، ديروز هر سه نفرمون آپ شديم و دخترم خوشحال كه از ده فوريه نجات پيدا كرده!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-03 ساعت 13:19)sophia نوشته:  من که کاملا نااميد شدم , نه آپديت ميشم , نه هيچي, بعد از ١٨٠ روز هيچ خبري نيست !!!! شده کسي بدوم آپديت با يه بار آپديت کلير هم بشه ؟ يا حتما بايد چند تا آپديت پشت سر هم باشه؟SadSadSad
راستش منم 173 روز گذشته 2 با اپ شدم اونم با نامه.... من نمیدونم جدا انکارا چه خبره... و تا کی باید سمق بمکیم تا فرجی بشه؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: قصه گو ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، ghasoo ، soli asali ، sophia ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-06-03 ساعت 13:30)mohamad92 نوشته:  دوستان عزیزم کسی از ایروان آپدیت شده؟

بله دوست عزیز ما امروز 3 June آپدیت شدیم.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: قصه گو ، H Pier ، miladfr12 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، ghasoo ، soli asali ، reza_top60 ، khder ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، reasonable
28,29 may و 2,3jun اپديت.اما امان از كليير شدن
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-06-03 ساعت 13:21)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 12:49)alimomenn نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامی و عرض مغدرت بابت مسایلی که پیش اومد(با وجودیکه خدایی ذره ای مقصر نبودم) ناظم عزیز تشخیص دادن که ایدی قبلی چند روز محروم باشه که من به نظر ایشون احترام میذارم(به قول معروف از در کردنمون بیرون از پنجره اومدیم تو) خب میخایم شمارش امروز رو شروع کنیم و روحیه بگیریم و کلیه مسایل رو فراموش کنیم
آماده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوش اومدی برادر، این روزا میگذره. خاطراتش می مونه و امید به اینکه پایان این راه برای همه مون با خیر و برکت باشه

ما منتظریم که زود بیای فعلا یه منشی لازم داریم واسه ابوظبی Wink
خب ظاهرا چاره ای نیست باید شرایط جدید را پذیرفت هممون کم و بیش باخبر شدیم داستان سر چیه ولی خب باید با از دست دادن مدیران دلسوزمان کنار بیاییم .

به امید کلیر شدن دوستان
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

جناب مدیر عزیز این یوزر متعلق به خانم بنده هست و مولتی یوزر حساب نمیشه که بخوای محروم کنی ازت از صمیم قلب خواهش میکنم و به هر چیزی که اعتقاد داری قسم میدم که اینو محروم نکن میخام کلیرهای امروز ابوظبی رو اعلام کنم و شادی رو به این قافله خسته و منتظر برگردونم
من کوچک همه هستم و از همه بابت این مساله قلبا معذرت میخام
(2014-06-03 ساعت 13:48)usimmigrant نوشته:  جناب مدیر عزیز این یوزر متعلق به خانم بنده هست و مولتی یوزر حساب نمیشه که بخوای محروم کنی ازت از صمیم قلب خواهش میکنم و به هر چیزی که اعتقاد داری قسم میدم که اینو محروم نکن میخام کلیرهای امروز ابوظبی رو اعلام کنم و شادی رو به این قافله خسته و منتظر برگردونم
من کوچک همه هستم و از همه بابت این مساله قلبا معذرت میخام

ما منتظرييييييييييم!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
اين مدت كه ما نبوديم چه اتفاقى افتاده اينجا...؟

ببخشيد بچه ها، براى گرفتن ويزا بايد پولى پرداخت كنيم؟ چقدر؟
2014AS3***/ Abu Dhabi - Feb 26/ Issued - May 26
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pari ، ghasoo ، soli asali ، shahryar7021 ، sani1348 ، arashS ، nedaba ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 13:52)hank نوشته:  اين مدت كه ما نبوديم چه اتفاقى افتاده اينجا...؟

ببخشيد بچه ها، براى گرفتن ويزا بايد پولى پرداخت كنيم؟ چقدر؟

نه دوست عزيز.٣٣٠دلاري كه موقع مصاحبه دادي،هزينه ي ويزا رو در بر داشت. ميمونه ١٦٥دلار كه بعد از دريافت ويزا در ايران و يا وقتي به سلامتي رسيدي اونجا،پرداخت مي كني.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، ghasoo ، soli asali ، miladfr12 ، shahryar7021 ، shilan ، H Pier ، mehdi2014 ، hank ، arashS ، nedaba ، reasonable
پولی لازم نیست
یکی میکروفن رو بیاره وبگه تا چه شماره ای رفتیم
سلام دوستان
من به ایروان دیروز ایمیل زدم و چون افیسر گفته بود که بعد از به دنیا اومدن بچه تون 1 ایمیل بدید با مدارکش و ما هم 1 نامه میدیم که بچه تون بتونه با اون نامه با شما مهاجرت کنه که البنه با عقل من این قضیه جور در نیومد،حالا اونا این جواب و به من دادن، آیا این یعنی مدیکال و هزینه مصاحبه و ... برای بچمون درست کردن؟
Dear inquirer,

Please kindly bring all the required documents (www.usa.am) to the embassy before 22 Sep 2014 or as soon as your husband’s admin processing is done. The presence of the child is mandatory.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: قصه گو ، ghasoo ، pari pari ، soli asali ، miladfr12 ، arashS ، nedaba ، pari pariaaa ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 13:54)usimmigrant نوشته:  یکی میکروفن رو بیاره وبگه تا چه شماره ای رفتیم

داش راجع به آپديتهام بگو....
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، Sara_lphmkf ، ghasoo ، soli asali ، miladfr12 ، H Pier ، mehdi2014 ، arashS ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان