کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 23:18)nedali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام دوستان.
آیا مطمئنا اگه یکشنبه پاسپورت رو بدیم به سفارت جواب رو میشه 5 شنبه گرفت؟ برای این می پرسم چون خودشون می گن شما باید در یکی از روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 2 دراپ کنید. آیا این فقط واسه تحویل دادن پاسپورت به اونا این دو روز رو می گه؟ ضمنا چرا اخه دوباره مدیکال می خوان؟ اینا که می دونن 6 ماه طول می کشه کلیر شدن.

آقا من ۳شنبه هفته پیش پاسپورتمو دادم سفارت امروز ۳شنبه هنوز آماده نبوده ملیکا هم گفت رفت تا یکشنبه حالام باید بازم منتظر باشمSad
دقیقا همین طور است ،به علت حجم زیاد کلیرها صدور ویزا از ۴ روز به یک هفته تبدیل شده ، دو تا از دوستام هم تو دبی رفتند بلیط ها را عوض کردند ، وای به حال اونهای که چارتری گرفتن Sad
(2014-06-03 ساعت 23:22)mattin نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:13)omid05 نوشته:  متين جان شما هم تو سايت ap هستي?
با سلام و احترام

آره امید جان تغییری توی وضعیت ما داده. نشده

موندم شادی کنم یا نه بعد ششماه واندی روز

دقيقا ما هم نميدونيم بعد از ١٨٥ روز شاد باشيم يا نه!جواب دومشون يعني كليير شدن.منم دلگرم شدم با اين جواب . الان ايميل زدم . جواب دادن حتما خبرشو ميدم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mpas89 ، pari pari ، artam2 ، قصه گو ، shahryar7021 ، arashS ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 23:29)kiana11 نوشته:  
آیا مطمئنا اگه یکشنبه پاسپورت رو بدیم به سفارت جواب رو میشه 5 شنبه گرفت؟ برای این می پرسم چون خودشون می گن شما باید در یکی از روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 2 دراپ کنید. آیا این فقط واسه تحویل دادن پاسپورت به اونا این دو روز رو می گه؟ ضمنا چرا اخه دوباره مدیکال می خوان؟ اینا که می دونن 6 ماه طول می کشه کلیر شدن.

آقا من ۳شنبه هفته پیش پاسپورتمو دادم سفارت امروز ۳شنبه هنوز آماده نبوده ملیکا هم گفت رفت تا یکشنبه حالام باید بازم منتظر باشمSad
دقیقا همین طور است ،به علت حجم زیاد کلیرها صدور ویزا از ۴ روز به یک هفته تبدیل شده ، دو تا از دوستام هم تو دبی رفتند بلیط ها را عوض کردند ، وای به حال اونهای که چارتری گرفتن Sad

اگه ایرادی نداشت یک شماره برای تماس بدید یا من شمارم رو در پیام میدم وایبر اد کنید . مادر و پدر من باید پنجشنبه بیان امارات
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، kiana11 ، قصه گو ، shahryar7021 ، reasonable ، soli asali ، nedaba

خدا به داد ما برسه پس من نمیدونم چند روز هتل باید بگیرم با گرونی هتل ها هزینه ها
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba

باسلام
نه تنها مشکل بلیط ایجاد میشه بلکه. مشکل تمدید ویزا هم ممکنه پیش بیاد چون مدت اعتبار ویزا دو هفته. است اگه اشتباه نکنم
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، kiana11 ، قصه گو ، shahryar7021 ، shilan ، arashS ، reasonable ، soli asali ، nedaba

سلام انشااله هر چه زودتر ویزاتونو بگیرید . فقط میتونم از شما یه خواهش کنم لطفا از سفارت سوال کنید کسی که یک ماه از مدیکالش مونده باشه آیا نیاز به تمدید مدیکال داره یا نه ؟
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، nedali ، قصه گو ، shahryar7021 ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 22:57)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:53)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:49)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:45)omid05 نوشته:  Thank you for your Jun 1, 2014 email. We are pleased to inform you that the embassy is in position to process your diversity visa application. You or any trusted person may drop your passport on any working Sunday or Tuesday at 2:00pm.
We hope this information will helpful to you.
Communication Unit
Consular Section
US Embassy Abu Dhabi
http://www.abudhabiivo.net/ivoContactus0.aspx
/rm
*** The work week for Embassy Abu Dhabi is Sunday - Thursday; UAE is 8 hours ahead of U.S. Eastern Daylight Savings time ***
بچها ما به سفارت ايميل زديم و در جواب اينو زدن،تا حالا كسي از ابو ظبي اينجوري كليير شده؟ تو سايت ap هستيم،
به نظرتون اين يعني چي؟

مشکل چیه دوست من؟ نوشته کلیر شدید بیاید ویزاتونو بگیرید! مبارک باشه.

اخه فرشاد جان تو سايت خبري نيست،البته هر روز اپدت شديم28'29, may. و2,3 jun

یعنی‌ تو سایت سیس؟؟ یا تو سایت ابیزبی ، چون سیس اصلا ربطی‌ نداره به کلیر شدن یا نشدن.
سايت ابوظبي هنوز رو ap

دوست عزيز
معلوم نيست كه كلير شديد يا نه. جوابشون خيلي گنگه ، دوباره بهشون ايميل بزنيد بپرسيد كه آيا بايد مديكال را قبل از دادن پاسپورتها تمديد كنيم يا نه ،شايد از روي جواب آن بتونيم حدس بزنيم چه اتفاقي افتاده، ما را هم در جريان بگذاريد
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: armin021 ، omid05 ، pari pari ، قصه گو ، shahryar7021 ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 18:56)پائیز نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:29)kamranh نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 18:04)پائیز نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 17:01)me_u نوشته:  سلام دوستان عزیز
خبر مهم
مژده مژده

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4200 افزایش یافت.البته این پروسه با کمی تاخیر آغاز خواهد شد.
تا بعد از تعطیلات تو سایت نمیتونم بیام از شنبه به بعد هستم
سرافراز باشید.مثل سرو
me-u جان از آنکارا خبری داری؟ لامصب هنوز نوامبری ها رو تمام نکرده چه برسه به دسامبری هااااا
خبری چیزی از آنکارا داری رو کن جان مولا .. در ضمن قرار بود برای من لیست مصاحبه شده های اکتبر و نوامبر و دسامبر رو پیدا کنی؟؟؟؟ خبری داری از این لیست ؟؟
یکم تاخیر یعنی چند ماه ؟؟Big Grin
'پائیز' عزیز لیست زیر کیس نامبرهای موجود در سیس هستش فکر کنم کارتو راه بندازه و 4 ام هر ماه میلادی معمولا آپدیت میشه تا فردا شاید فایل جدیدش بیاد
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...1291311006

kamranh عزیز در فایل سیس فقط نشون داده میشه که مثلا فلان شماره کیس کجا مصاحبه داشته ولی نمینویسه در چه روزی مصاحبه کرده ... من میخام یه آمار در بیارم برای بچه ها که بدونن کسانی که درفلان تاریخ مصاحبه داشتن همردیفی هاشون در چه وضعیت کلیری هستن اگه ممکنه جدولی به من معرفی کنید که بتونیم تاریخ مصاحبه ها رو از توش در بیاریم..
برای ماه های اخیر تقریبا بر اساس شماره کیس هست و لی در چند ماه اول کسانی که فرم هاشون رو زود تر فرستادن و شماره کیسشون هم کم تر بوده زود تر مصاحبه رفتن مثلا شماره کیس ۱۱۵۵ ممکنه قبل از ۱۰۰۰ به مصاحبه رفته باشه چون فرم هاشو زود تر ارسال کرده بوده ..
سلام دوستان عزیز:
میشه بگید اعتبار این سایت چقدر هست؟ من شمارم تو این سایت هست ولی منو زده ready ولی هیچ شماره ای از من اعلام نشده این یعنی چی؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: armin021 ، قصه گو ، shahryar7021 ، soli asali ، nedaba
حتما. الان ايميل زدم به محض اينكه جواب دادن . اطلا ع ميدم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: pari pari ، armin021 ، artam2 ، قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 19:16)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 16:35)nedali نوشته:  بچه‌ها من امروز ویزامو تحویل دادن اما تو ceas تازه ready می‌زنه واسه کیس من مگه نباید ایشود بشم ؟

چند روز طول کشید از روزی که پاس ها رو دادین تا برین بگیرین

تبریک میگم دیگه شما ویزاتونو گرفتین ceas هر چی میخواد بنویسه مهم نیست

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 23:49)omid05 نوشته:  حتما. الان ايميل زدم به محض اينكه جواب دادن . اطلا ع ميدم
اميد عزيز
امروز با ارسال ايميل آپديت شديد؟
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: omid05 ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 23:25)benitto نوشته:  

واقعاً ؟ الان شما امارات هستید؟ مدیکال هم دادید؟ اگر شماره از خودتون دارید و مشکلی نیست بدید من با شما فردا تماس بگیرم. بلیط هواپیما رو پس باید سیستمی گرفت؟ هزینه هتل و بلیط الان چنده حدودا؟

نه دوست عزیز من هنوز ۶ ماه نشده بود کلییر شدم پاسپورتمو فرستادم دوبی‌ اما همچنان منتظرم حالا فکر کنم میخوان انقدر طولش بدن که نیاز به مدیکال داشته باشم Big Grin
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، armin021 ، shahryar7021 ، arashS ، reasonable ، soli asali ، nedaba
بچه ها من با اقای مومنی تو دبی صحبت کردم گفت طوری برنامه ریزی کنید که فکر کنید ده روز را می خواهید تو دبی بمانید ، گفت خیلی شلوغ است ترافیک سفارت خانه ، خدا به داد برسه ، مشکل کلیر شدن تمام شد ،مشکل گرفتن ویزا شروع شد
بچه ها فقط سیستمی بلیط بگیرید تا دچار مشکل نشوید
(2014-06-03 ساعت 23:58)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 19:16)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 16:35)nedali نوشته:  بچه‌ها من امروز ویزامو تحویل دادن اما تو ceas تازه ready می‌زنه واسه کیس من مگه نباید ایشود بشم ؟

چند روز طول کشید از روزی که پاس ها رو دادین تا برین بگیرین

تبریک میگم دیگه شما ویزاتونو گرفتین ceas هر چی میخواد بنویسه مهم نیست

نه بابا دوباره امروزم ملیکا گفت نشده سفارت ویزامو صادر نکردهCool
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-06-03 ساعت 23:59)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:49)omid05 نوشته:  حتما. الان ايميل زدم به محض اينكه جواب دادن . اطلا ع ميدم
اميد عزيز
امروز با ارسال ايميل آپديت شديد؟

نه ايميل رو الان زدم. ايميل قبلي رو ١ جون زدم .و ٢٩٢٨ مي اپديت شدم و ٢و٣جون. جواب ايميلشون هم امروز ساعت ١١ صبح فرستاده شده
تشکر کنندگان: artam2 ، قصه گو ، armin021 ، pari pariaaa ، arashS ، reasonable ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان