کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-03 ساعت 23:34)benitto نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:29)kiana11 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:18)nedali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:48)benitto نوشته:  سلام دوستان.
آیا مطمئنا اگه یکشنبه پاسپورت رو بدیم به سفارت جواب رو میشه 5 شنبه گرفت؟ برای این می پرسم چون خودشون می گن شما باید در یکی از روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 2 دراپ کنید. آیا این فقط واسه تحویل دادن پاسپورت به اونا این دو روز رو می گه؟ ضمنا چرا اخه دوباره مدیکال می خوان؟ اینا که می دونن 6 ماه طول می کشه کلیر شدن.

آقا من ۳شنبه هفته پیش پاسپورتمو دادم سفارت امروز ۳شنبه هنوز آماده نبوده ملیکا هم گفت رفت تا یکشنبه حالام باید بازم منتظر باشمSad
دقیقا همین طور است ،به علت حجم زیاد کلیرها صدور ویزا از ۴ روز به یک هفته تبدیل شده ، دو تا از دوستام هم تو دبی رفتند بلیط ها را عوض کردند ، وای به حال اونهای که چارتری گرفتن Sad

اگه ایرادی نداشت یک شماره برای تماس بدید یا من شمارم رو در پیام میدم وایبر اد کنید . مادر و پدر من باید پنجشنبه بیان امارات
همین پنجشنبه ؟ پیام بدهید
تشکر کنندگان: قصه گو ، arashS ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 23:45)sani1348 نوشته:  
آیا مطمئنا اگه یکشنبه پاسپورت رو بدیم به سفارت جواب رو میشه 5 شنبه گرفت؟ برای این می پرسم چون خودشون می گن شما باید در یکی از روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 2 دراپ کنید. آیا این فقط واسه تحویل دادن پاسپورت به اونا این دو روز رو می گه؟ ضمنا چرا اخه دوباره مدیکال می خوان؟ اینا که می دونن 6 ماه طول می کشه کلیر شدن.

آقا من ۳شنبه هفته پیش پاسپورتمو دادم سفارت امروز ۳شنبه هنوز آماده نبوده ملیکا هم گفت رفت تا یکشنبه حالام باید بازم منتظر باشمSad
سلام انشااله هر چه زودتر ویزاتونو بگیرید . فقط میتونم از شما یه خواهش کنم لطفا از سفارت سوال کنید کسی که یک ماه از مدیکالش مونده باشه آیا نیاز به تمدید مدیکال داره یا نه ؟

متاسفم من تو خونه‌ام نشستم منتظر عکس‌العمل سفارت شرمنده ابوظبی نیستم
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: pari pari ، marsein ، قصه گو ، armin021 ، arashS ، soli asali ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-04 ساعت 00:06)omid05 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:59)artam2 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:49)omid05 نوشته:  حتما. الان ايميل زدم به محض اينكه جواب دادن . اطلا ع ميدم
اميد عزيز
امروز با ارسال ايميل آپديت شديد؟

نه ايميل رو الان زدم. ايميل قبلي رو ١ جون زدم .و ٢٩٢٨ مي اپديت شدم و ٢و٣جون. جواب ايميلشون هم امروز ساعت ١١ صبح فرستاده شده

پس آپديت امروزتون به خاطر ارسال جواب ايميلتون بوده، ما هم مثل شما آپديت شده ايم الان ايميل زدم اميدوارم به ما هم جواب دهند، متين عزيز هم مثل ما آپديت شده اند و اينطور كه از جواب ايميل دومشون مشخصه ايشون كلير شده اند و به احتمال خيلي زياد شما هم كلير شده ايد چون متن ايميل اول سفارت هر دوي شما بسيار شبيه است ولي اين سوال برام بوجود اومده كه چرا در سايت سفارت اعلام نمي كنند يعني شما اگر ايميل نمي زديد اصلا متوجه اين موضوع نمي شديد.
موفق باشيد.
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: omid05 ، pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، armin021 ، soli asali ، nedaba
[quote='shadi79' pid='507790' dateline='1401804241']
دوستان می بخشید میشه لطف کنید یه متن بزارید برای پیگیری از سفارت یا بگید کدوم صفحه می تونم پیداش کنم

To whom it may concern
I had my interview on---- at the U.S embassy in ----,After about------ month there has been no change in my application status
I would like to ask you to help me and let me know about the latest application status .
looking forwards to hear from you .
Best Regards

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو ، armin021 ، shadi79 ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 23:06)parvaz_parsi نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:02)pari pari نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:55)parvaz_parsi نوشته:  هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا

اسم منم در اومد به امید اینکه همه منتظران کلیر بشن

همه تونو دوست دارم

تبرييييك ميگم

ممنونم دوست نازنین

مبارک باشه به سلامتی
اینجوری که به نظر میرسه امسال هم تاریخ اعتبار وبزای ابوظبی از تاریخ صدوره نه مدیکال. درسته?
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، armin021 ، shahryar7021 ، arashS ، reasonable ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 21:10)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 20:06)feel نوشته:  
دوستان 165 دلار رو کی باید پرداخت کنیم لطفا راهنمایی کنید

بعذ از این که ویزاتونو گرفتین
تشکر کنندگان: anahita 62 ، pari pari ، قصه گو ، armin021 ، shahryar7021 ، soli asali ، nedaba
(2014-06-03 ساعت 19:43)ozbekar نوشته:  سلام ما هم کلیر شدیم . با آرزوی موفقیت برای همه

مبارک باشه. انشاله همه دوستان تند و تند کلیر بشن
(2014-06-03 ساعت 17:01)me_u نوشته:  سلام دوستان عزیز

خبر مهم
مژده مژده

پروسه کلیر تا کیس نامبر 4200 افزایش یافت.البته این پروسه با کمی تاخیر آغاز خواهد شد.

تا بعد از تعطیلات تو سایت نمیتونم بیام از شنبه به بعد هستم

سرافراز باشید.مثل سرو
ممنون از پیگیری هاتون. حالا به نطر شما این تاخیر چقدر می تونه باشه؟ یعنی ماها که حدود 4000 هستیم احتمال داره تو این ماه کلیییییییر بشیم.
خداکنه Tongue Big Grin
(2014-06-04 ساعت 00:04)nedali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:58)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 19:16)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 16:35)nedali نوشته:  بچه‌ها من امروز ویزامو تحویل دادن اما تو ceas تازه ready می‌زنه واسه کیس من مگه نباید ایشود بشم ؟

چند روز طول کشید از روزی که پاس ها رو دادین تا برین بگیرین

تبریک میگم دیگه شما ویزاتونو گرفتین ceas هر چی میخواد بنویسه مهم نیست

نه بابا دوباره امروزم ملیکا گفت نشده سفارت ویزامو صادر نکردهCool
دوست عزیز این مشکلو گاهی اوقات ملیکا ایجاد میکنه و یکی از دوستان من همین مشکل رو با ملیکا پیدا کرده بود البته ایشون الان در سرزمین موعود هست و نگران نباش ملیکا چون خودش پاسپورت رو تحویل سفارت نمیده و به دست یکی از مسافرهاش میده که تحویل بده و هر دفعه یک نفر میاد که تحویل بده وتحویل بگیره برای همین ممکنه پاسپورت رو دیر تحویل بدن دوست من پارسال 2 هفته طول کشید و از روی نگرانی رفت و خودش ویزارو تحویل گرفت یه سوال آیا تو سیس ایشو شدین؟ البته به سیس هم اعتباری نیست ولی در این مورد حرف های ملیکا قابل اعتبار نیست اینو گفتم دیگر دوستان بدونن... "ملیکا فقط یک ترنسپورتر خوبه وبهش در این مورد میشه واقعاً اطمینان کرد و در مورد پیک آپ ویزا نه..." Sad من اگر بخوام به این صورت اقدام کنم از طریقه یکی از آژانس ها اقدام می کنم که بتونم اینجا اگر اتفاقی افتاد دستم به جایی بند باشهCool
این بود تحربه ای که من خودم شاهدش بودم امیدوارم شما به این مسئله بر نخورین وحتماً پیگیر کارت باش ببین از بچه های دیگه کسی با این مشکل مواجه شده؟ لطفاً اگه کسی رفته برای ویزا و نتونسته تا الان بگیره بیاد اعلام کنه
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: آنکارا----> ابوظبی/ کارنت: 9 دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june10 بعد از 107 روز انتظارCool
ویزا 7 july مقصد ایرواین (هفته آخر اکتبر)Big Grin
سلام عزيزان ساعت ١٠ شب ٣ jun آپديت شدم ولى همسر و فرزندم نشدن آيا تأثيرى در كلير شدن ٣ نفرمون داره يا نه ؟ إمكانش هست جواب بدين ؟ ممنون . :D
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
قصه گوى عزيز كجايى ؟ سلام ؛ من هنوز سعادت نداشتم برم تو ليست كلير شده هاى شما ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-06-04 ساعت 00:09)nedali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:45)sani1348 نوشته:  

سلام انشااله هر چه زودتر ویزاتونو بگیرید . فقط میتونم از شما یه خواهش کنم لطفا از سفارت سوال کنید کسی که یک ماه از مدیکالش مونده باشه آیا نیاز به تمدید مدیکال داره یا نه ؟

متاسفم من تو خونه‌ام نشستم منتظر عکس‌العمل سفارت شرمنده ابوظبی نیستم
ممنون دوست خوب خوش بگذره Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، pari pari ، armin021 ، shahryar7021 ، lighter ، soli asali ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 00:56)chaymon نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 00:04)nedali نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 23:58)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 19:16)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 16:35)nedali نوشته:  بچه‌ها من امروز ویزامو تحویل دادن اما تو ceas تازه ready می‌زنه واسه کیس من مگه نباید ایشود بشم ؟

چند روز طول کشید از روزی که پاس ها رو دادین تا برین بگیرین

تبریک میگم دیگه شما ویزاتونو گرفتین ceas هر چی میخواد بنویسه مهم نیست

نه بابا دوباره امروزم ملیکا گفت نشده سفارت ویزامو صادر نکردهCool
دوست عزیز این مشکلو گاهی اوقات ملیکا ایجاد میکنه و یکی از دوستان من همین مشکل رو با ملیکا پیدا کرده بود البته ایشون الان در سرزمین موعود هست و نگران نباش ملیکا چون خودش پاسپورت رو تحویل سفارت نمیده و به دست یکی از مسافرهاش میده که تحویل بده و هر دفعه یک نفر میاد که تحویل بده وتحویل بگیره برای همین ممکنه پاسپورت رو دیر تحویل بدن دوست من پارسال 2 هفته طول کشید و از روی نگرانی رفت و خودش ویزارو تحویل گرفت یه سوال آیا تو سیس ایشو شدین؟ البته به سیس هم اعتباری نیست ولی در این مورد حرف های ملیکا قابل اعتبار نیست اینو گفتم دیگر دوستان بدونن... "ملیکا فقط یک ترنسپورتر خوبه وبهش در این مورد میشه واقعاً اطمینان کرد و در مورد پیک آپ ویزا نه..." Sad من اگر بخوام به این صورت اقدام کنم از طریقه یکی از آژانس ها اقدام می کنم که بتونم اینجا اگر اتفاقی افتاد دستم به جایی بند باشهCool
این بود تحربه ای که من خودم شاهدش بودم امیدوارم شما به این مسئله بر نخورین وحتماً پیگیر کارت باش ببین از بچه های دیگه کسی با این مشکل مواجه شده؟ لطفاً اگه کسی رفته برای ویزا و نتونسته تا الان بگیره بیاد اعلام کنه
واقعا از کجا معلوم این خانم دلسوز کارتون باشه و سر وقت پاس و بده و سروقت بره برای ویزا؟
با زندگیتون بازی نکنین. خودتون برین دنبال کاراتون.
بارها تو تاپیک امارات گفتم که این دوستانی که تو کار حمل ونقل هستن جز تاراج جیبتون مزیت دیگه ای ندارن.
کسی که تو راه مهاجرت میخواد قدم بذاره، باید یاد بگیره به خودش متکی باشه و از همین حالا یاد بگیره اقتصادی باشه.
شما براحتی با ۲۵ درهم ناقابل میتونین با اتوبوس از دبی به ابوظبی برین! و نیازی به پرداخت سیصد، چهارصد درهم به این هموطنهای عزیز نیست!
حالا که دیگه استرس مصاحبه رو ندارین، پس خودتون رو محک بزنین.
از من گفتن بودا. میرین آمریکا اذیت میشین! ملیکا پلیکایی هم در کار نیست!
قوی باشید عین سنگ!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
حالا من جغدم شبا خوابم نمیبره.
شما که این پایینین و تعدادتونم ماشاالله کم نیست، چرا؟
اسماتونو بگم؟
بگم؟
میگما!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان