کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستای عزیزی که تو ابوظبی مصاحبه داشتن کسی تو این چند ساعته آپدیتی نشده؟
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، armin021 ، sani1348 ، قصه گو ، shahryar7021 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 23:45)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:37)pari pari نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:35)arashS نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:17)عراقی نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 23:04)pari pari نوشته:  8 ماه گذشت!!!!!!!!
حالا خوبه من سربازى نرفتم و اينقدر طول كشيده!!!!!

پری پری الهی ور نپری انشالله اون افیسر مصاحبه کننده ور بپره که هنوز تو رو کلیر نکرده ، اون بالا دست راست رو نگاه کن ، عکسو میگم موهای پس کله ام هم ریخت ، یعنی 8 ماهه منتظری بابا ایول به صبرت ، من با دیدن تو از الان تا آخر سپتامبر قدرت پیدا کردم ، امیدوارم خبر کلیری ات را خودم یک روز که از خواب پا میشی بهت بدم انشالله ...

Pari Pari عزیز اینا فهمیدن جنبه شما بالاست گذاشتن سرفرصت کلیر کنن.
باور کن به هرکدمون از بچه‌ها که تبریک می‌گی برای کلیرنس شما دعا می‌کنم. انقد دعا می‌کنم که ایشاالله مستجاب بشه.

ممنون از لطفتون عمو آرش

سلام پری پری عزیز
ما تا آخر خط باهاتیم اینقدر واست دعا می کنیم که به قول عمو سعید شیر کلیرنسشون بترکه و تا ماه های بعد سپتامبر هم هی کلیر کنن Big Grin شاید حتی بیان از اول همه رو دوباره کلیر کنن Tongue

خيلى خيلى ممنون دوست عزيز. ايشالا كه دعاهاتون زود مستجاب بشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: arashS ، reza_norouzi ، soli asali ، armin021 ، mehdi2014 ، قصه گو ، shahryar7021 ، shilan ، pari pariaaa ، nedaba
حالا علی مومنی خودش کو.
بیام وسط علی جون ؟
من بیام یا دامن قرمزه؟
علی جون یه حالی هم به ما پیروپاتالا بده.
مام بد نمی‌رقصیما.
(2014-06-04 ساعت 23:50)nasim نوشته:  به سلامتی و شادی iهمیشگی عمو سعید عزیز و اقاقیای عزیز هر کی دلش به یادشون هست بزن لایکووووووو Big Grin

یادم ننداز نسیم عزیز که دلم خیلی تنگه.
کاشکی مثل علی مومنی یهو ببینیم عمو سعید و اقاقیا هم اومدن.
باورکن همش چشم دنبال اسم‌شونه.
دنبال اینکه شاید یکی از بچه‌هارو لایک کرده باشن.
(2014-06-04 ساعت 23:49)k1_m_1358 نوشته:  دوستان پیش کسوت سلام.
من یه سوال دارم امیدوارم شما که تجربه دارین بتونید کمکم کنید.
همسر بنده برنده 2015 هست:
من چند سال پیش توی یه شرکتی پیمانکار سد و تونل کار میکردم که پروژه که من توش بودم توی کشور سوریه بوده.، من حدود 1.5 سال اونجا بودم 45 روز سوریه بودم 15 میومدم ایران. ولی دفتر شرکت تهران هست و بیمه من هم تهران رد میشده توی این مدت . میخاسم بدونم توی اون مدت محل کار رو بزنم سوریه و همچنین محل زندگی رو یا لازم نیس باتوجه به حساسیتی که نسبت به سوریه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن من برنده اصلی نیستم . همسرم برنده هست. ممنون میشم.
در ضمن من پاسپورت عوض شده و هیچ مهر ورود و خروجی در این رابطه در پاسپورت من نیست.

دوست عزیز همه چیز رو بگید !
اونها ایزی در میارن تمام سفر های شما رو ! اگه میبینید که از دوستان لیست سفر میخوان ، برای اینکه ببینین دروغ میگی یا نه ؟ اگه 1 سفرو نگفتی بهشون میفهمن که تو اون یه سفر یه کارایی کردی
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

من چند سال پیش توی یه شرکتی پیمانکار سد و تونل کار میکردم که پروژه که من توش بودم توی کشور سوریه بوده.، من حدود 1.5 سال اونجا بودم 45 روز سوریه بودم 15 میومدم ایران. ولی دفتر شرکت تهران هست و بیمه من هم تهران رد میشده توی این مدت . میخاسم بدونم توی اون مدت محل کار رو بزنم سوریه و همچنین محل زندگی رو یا لازم نیس باتوجه به حساسیتی که نسبت به سوریه هست ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن من برنده اصلی نیستم . همسرم برنده هست. ممنون میشم.
در ضمن من پاسپورت عوض شده و هیچ مهر ورود و خروجی در این رابطه در پاسپورت من نیست.

بهتره که بهشون حقیقت رو بگید که هم خیال خودتون راحت باشه وهم اینکه روز مصاحبه شما باید سوگند بخورید که همه اطلاعات داخل فرمها حقیقته ، اگر متوجه دروغ بشوند احتمال داره رد صلاحیت شوید. به نظر میرسه بدست آوردن اطلاعات برای اونها ساده است پس بهتره ریسک نکنید.
موفق باشید
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺴﺶ ﻧﯿﺴﺖ ﻏﺼﻪ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﺭﺳﻤﺎً ﻏﺼﻪ ﺗﻮ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-04 ساعت 23:50)shad52 نوشته:  [سلام دوست عزیز شماره کیس ما توی جدول ابدیت شده سبس نیس میدونید چرا؟

نه دوست جای نگرانی نیست این جدول برای زمانیه که شما هنوز کارنت نشده بودی. جدول ماه بعد که بیاد انشاالله کیس شما هم هست. چندتا از دوستان این مشکل رو داشتن.
لینک زیر رو کلیک کنید دوستی مشکل مشابه شما رو داشته.

http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid508438
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، mehdi2014 ، قصه گو ، nedaba
مبارکتون باشه بامید خداااااااا
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: pari pari ، arashS ، reza_norouzi ، soli asali ، armin021 ، قصه گو ، shahryar7021 ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 19:22)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 16:47)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر

(2014-06-04 ساعت 19:22)komboze نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 16:47)ESMAEILI_K نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:32)reasonable نوشته:  
(2014-06-04 ساعت 15:07)Ramin geologist نوشته:  دوستان عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستییییم
من دوباره ایمیلم رو فوروارد کردم
اما جوابی ازشون دریافت نکردم.
به نظرتون همین جوری فرم 9 سوالیو پرکنم بفرستم؟ با توجه به اینکه مطمئن نیستم اینو ازم می خوان.
از کسی فرم دیگه ای شده که بخوان؟

از کسی لیست سفرهای خارجیشونو خواسته بودن همراه با علت مسافرت ،یعنی توریستی بوده یا غیره..
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه و مدارک رو ازتون خواستن؟

با سلام من در روز اول ژوئن در ابوظبی مصاحبه داشتم امروز بمن ایمیل زدن تا رزومه (cv) خودم را برای سفارت ارسال کنم که شامل کلیه سوابق کاری و تحصیلی میشود.ضمنا بنده شامل مراحل اداری (AP)شده ام.
با تشکر
سلام دوست عزیز،
میشه بگید تو آپدیت چندم رزومه ومدارک رو ازتون خواستن؟

إز من دو روز قبل مصاحبه ايميل زدند گفتند ليست سفر هاي خارجي و اسامي خواهر و برادر را اماده كن روز مصاحبه بيار
کیس : **2014AS ، آنکارا
تشکر کنندگان: reasonable ، arashS ، pari pari ، soli asali ، armin021 ، mehdi2014 ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-04 ساعت 23:19)Nazem نوشته:  علی مومن بخاطر دوستان آزاد شد.

به امید آزادی همگی توسط سفارت
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-04 ساعت 23:54)soli asali نوشته:  

دوست عزیز همه چیز رو بگید !
اونها ایزی در میارن تمام سفر های شما رو ! اگه میبینید که از دوستان لیست سفر میخوان ، برای اینکه ببینین دروغ میگی یا نه ؟ اگه 1 سفرو نگفتی بهشون میفهمن که تو اون یه سفر یه کارایی کردی

Beni2050 هم ستاره دار کلیر شده .. امضاش اینو میگه ها
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-06-05 ساعت 00:13)armin021 نوشته:  

شنوندگان عزیز توجه فرمایید

علی‌ مؤمن پسر خوب و قیام ، آزاد شد. :

DBig Grin

علی‌ آقا من سند گذاشتما وگرنه هنوز زندان بودی. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-06-05 ساعت 00:01)anahita 62 نوشته:  ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺴﺶ ﻧﯿﺴﺖ ﻏﺼﻪ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﺭﺳﻤﺎً ﻏﺼﻪ ﺗﻮ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ

مگه ما مردیم دوست من؟
هروقت دلت گرفت بریز تو دامن ما...
ما هر کاری که بتونیم واسه دوستای مهاجرسراییمون می کنیم چون اونا خیلی به گردن ما حق دارن.
(2014-06-05 ساعت 00:20)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 00:13)armin021 نوشته:  

علی‌ مؤمن پسر خوب و قیام ، آزاد شد. :

DBig Grin

علی‌ آقا من سند گذاشتما وگرنه هنوز زندان بودی. Big GrinBig Grin
یکی بره خودشو بیاره حالا،معلوم نیست کجاست؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان