موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-05 ساعت 01:57)farshad varaste نوشته: (2014-06-05 ساعت 01:27)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: akarimihamed، alireza2، amohammadiazar، anahita 62، armin021، Aroma، arpmn، exxedus، farhad_syd، farshad varaste، freddyflientstone، Mehrdad2001، MVAHIDUS، nasam، Nooshinsalamat، pari pari، pari1392، sal0811، آلیس-1980، قصه گو، -3 کاربر مخفی، 4 مهمان
آرزو میکنم اینهایی که هنوز مثل من خواب ندارن زودتر کلیر بشن . صحبت مرگو زندگی یه ......
آخه مگه یه آدم چقدر تحمل انتظار رو داره .........
دوست عزیز اینجا اومدن ربطی به کلیر شدن یا نشدن نداره خیلی از دوستانیکه اسمشون پایین صفحه میاد کلیر شدن، اینجا برای ماها مثل تیک شده تا به نت دسترسی پیدا میکنیم صاف میایم تاپیک کلیرنس 2014. خدا همه رو شفا بده بلند بگو آمین
منو بگو که همش فکر میکردم کلیر بشم دیگه همه چی تموم میشه و حالم خوب میشه ......پس این بیماری دست از سرم ورنمیداره......
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-05 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-05 ساعت 04:39 توسط armin021.)
(2014-06-05 ساعت 01:27)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: akarimihamed، alireza2، amohammadiazar، anahita 62، armin021، Aroma، arpmn، exxedus، farhad_syd، farshad varaste، freddyflientstone، Mehrdad2001، MVAHIDUS، nasam، Nooshinsalamat، pari pari، pari1392، sal0811، آلیس-1980، قصه گو، -3 کاربر مخفی، 4 مهمان
آرزو میکنم اینهایی که هنوز مثل من خواب ندارن زودتر کلیر بشن . صحبت مرگو زندگی یه ......
دوست عزیز برای آرزوی قشنگتون ممنون
من نگرانیه شما و بقیه دوستان و درک میکنم
تو تمام پستهاتون نگرانی و حس میکنم
سعی کنین فقط و فقط به چیزای خوب فکر کنین، به کلیر شدنتون، تجسم کنین و خوانوادتون رو تو آ م ر ی ک ا ببینین که با موفقیت دارین به زندگیتون ادامه میدین. افکار منفی رو از خودتون دور کنین و شک نداشته باشین خدای مهربون باقی کاراتون رو درست میکنه.
باور کنین افکار منفی رو پروستون تاثیر منفی میذاره و این خوب نیست.
من بارها راجع به راز صحبت کردم، فکر میکنم بدونین منظورم کتاب و فیلم رازه. این عین حقیقته.
راستش من از وقتی خودم رو شناختم از آ م ر ی ک ا و سیستم زندگیش خوشم میومد، همیشه خودم و اونجا میدیدم!
همیشه عاشق ماشین آ م ر ی ک ا یی بودم، همیشه از سبک زندگیشون، از فیلماشون، از خونه هاشون، از تیپاشون، از موزیکاشون، از همه چیزشون خوشم میومد. همیشه خودمو اونجا میدیدم!
تنها چیزی که هر روز تو ذهنم بود رفتن به آ م ر ی ک ا بود.
یه بار دوستمو بردم فرودگاه امام که بره آ م ر ی ک ا، موقع رفتنش بهش گفتم به زودی منم میام! جوری منو نگاه کرد که یعنی زهی خیال باطل! ولی من اطمینان داشتم یه روزی حقیقت پیدا میکنه.
و ۳ ماه بیشتر نشد که حقیقت پیدا کرد!
این سیستم راز بود، چون میدونستم این واقعیته.
موقعی که فهمیدم برنده شدم تو شوک بودم و فقط به راز فکر میکردم.
الان هم ذهنم خیلی مشغوله و حسابی پریشونم ولی یک درصد هم شک ندارم که کلیر میشم و میرم.
اطمینان داشته باش خدایی که خواسته این اتفاق برامون بیوفته بقیش و هم درست میکنه. شک نکن رفیق نیمه راه نیست.
تو برگزیده خدایی.
اگه برات تعریف کنم که چطوری مانده حساب من جور شد انگشت به دهن میمونی!
این یعنی خدا میخواد این اتفاق برام بیوفته. انقدر قشنگ همه چیو داره جور مبکنه که با تمام وجود به این قضیه ایمان آوردم که خدا پیگیر کارامه و تنها نیستم.
به خدا توکل کن و ازش بخواه کمکت کنه.
اطمینان داشته باش صداتو میشنوه.
تو برگذیده ای.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-05 ساعت 02:09)armin021 نوشته: (2014-06-05 ساعت 01:27)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: akarimihamed، alireza2، amohammadiazar، anahita 62، armin021، Aroma، arpmn، exxedus، farhad_syd، farshad varaste، freddyflientstone، Mehrdad2001، MVAHIDUS، nasam، Nooshinsalamat، pari pari، pari1392، sal0811، آلیس-1980، قصه گو، -3 کاربر مخفی، 4 مهمان
دوست عزیز برای آرزوی قشنگتون ممنون
من نگرانیه شما و بقیه دوستان و درک میکنم
تو تمام پستهاتون نگرانی و حس میکنم
سعی کنین فقط و فقط به چیزای خوب فکر کنین، به کلیر شدنتون، تجسم کنین و خوانوادتون رو تو آ م ر ی ک ا ببینین که با موفقیت دارین به زندگیتون ادامه میدین. افکار منفی رو از خودتون دور کنین و شک نداشته باشین خدای مهربون باقی کاراتون رو درست میکنه.
باور کنین افکار منفی رو پروستون تاثیر منفی میذاره و این خوب نیست.
من بارها راجع به راز صحبت کردم، فکر میکنم بدونین منظورم کتاب و فیلم رازه. این عین حقیقته.
راستش من از وقتی خودم رو شناختم از آ م ر ی ک ا و سیستم زندگیش خوشم میومد، همیشه خودم و اونجا میدیدم!
همیشه عاشق ماشین آ م ر ی ک ا یی بودم، همیشه از سبک زندگیشون، از فیلماشون، از خونه هاشون، از تیپاشون، از موزیکاشون، از همه چیزشون خوشم میومد. همیشه خودمو اونجا میدیدم!
تنها چیزی که هر روز تو ذهنم بود رفتن به آ م ر ی ک ا بود.
یه بار دوستمو بردم فرودگاه امام که بره آ م ر ی ک ا، موقع رفتنش بهش گفتم به زودی منم میام! جوری منو نگاه کرد که یعنی زهی خیال باطل! ولی من اطمینان داشتم یه روزی حقیقت پیدا میکنه.
و ۳ ماه بیشتر نشد که حقیقت پیدا کرد!
این سیستم راز بود، چون میدونستم این واقعیته.
موقعی که فهمیدم برنده شدم تو شوک بودم و فقط به راز فکر میکردم.
الان هم ذهنم خیلی مشغوله و حسابی پریشونم ولی یک درصد هم شک ندارم که کلیر میشم و میرم.
اطمینان داشته باش خدایی که خواسته این اتفاق برامون بیوفته بقیش و هم درست میکنه. شک نکن رفیق نیمه راه نیست.
تو برگزیده خدایی.
اگه برات تعریف کنم که چطوری مانده حساب من جور شد انگشت به دهن میمونی!
این یعنی خدا میخواد این اتفاق برام بیوفته. انقدر قشنگ همه چیو داره جور مبکنه که با تمام وجود به این قضیه ایمان آوردم که خدا پیگیر کارامه و تنها نیستم.
به خدا توکل کن و ازش بخواه کمکت کنه.
اطمینان داشته باش صداتو میشنوه.
تو برگذیده ای.
تو برگذیده ای...
مرسی دوست عزیز حرفاتون باعث دلگرمی میشه و حس میکنم تنها نیستم
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-05 ساعت 02:12)قصه گو نوشته: (2014-06-05 ساعت 01:50)anahita 62 نوشته: این پنگوئن چرا داره ادای منو درمیاره ؟؟؟؟؟
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «anahita 62» عزیزღღღ
وای مرسی این دومین آپدیتم از طرف شماست مطمعنم دفعه بعدی کلیر میشم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من تو سايت ابوظبي كه سفارت داده هر چي كيس نامبر ميزنم ميگه كه No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers. جريان چيه چرا منو نميشناسه؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال